Χρήστες OnLine

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Δεν υπάρχουν πλέον «αριστεροί» και «δεξιοί». Αντισταθείτε...


Πως περιγράφεται η κατάσταση σήμερα στην χώρα μας; Βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως το κρέας, τα φρούτα, τα λαχανικά έχουν μετατραπεί σε χρηματιστηριακά είδη.
Ασκούν οικονομική τρομοκρατία σε βάρος του μέσου πολίτη , με την ανεργία να καλπάζει, κυρίως για τους... νέους μας , καταδεικνύοντας το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας στην χώρα μας.

Τα ναρκωτικά, σαν μάστιγα τρυπούν το κορμί του νεότερου και δυναμικότερου κομματιού του λαού μας, της νεολαίας.

Η εγκληματικότητα , αποτέλεσμα της οικονομικής μας παρακμής , έχει γίνει...καθημερινότητα στην ζωή των Ελλήνων .

Η ακρίβεια και τα χρέη είναι εκτός ελέγχου.
Τα νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες .
Η μεσαία τάξη είναι σε απόγνωση.
Ο πληθωρισμός κτυπά ρεκόρ δεκαετίας.
Η οικοδομική αγορά καταρρέει .

Δύο εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Εκτός όλων των παραπάνω , έχουμε μια πολιτεία, ένα κράτος χρεοκοπημένο και από ηθικές αξίες και αρετές, αλλά και οράματα για το λαό.

Έτσι σύμφωνα με τα εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξης πραγμάτων, τους εκπροσώπους της αμερικανοκρατίας και της πιο χυδαίας μορφής παγκοσμιοποίησης, τα προβλήματα του ελληνικού λαού είναι άλλα:

Είναι ο … μιλιταρισμός(!!!) που εμποτίζουμε τα παιδιά μας και ως εκ τούτου πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις ( στη συνέχεια φυσικά και οι ίδιες οι εθνικές επέτειοι).

Πρόβλημα είναι ο…ρατσισμός(! ! !) των Ελλήνων απέναντι στους λαθρομετανάστες.

Καημός των θεματοφυλάκων της Νέας Τάξης, η κατάργηση των παρελάσεων και του Σταυρού από την σημαία. Το τελευταίο το έχουν ήδη πετύχει. Σε δημόσια κτίρια, υπουργεία κλπ, η γαλανόλευκη κυματίζει πάνω σε ένα κολοβό κοντάρι. Σταυρός πουθενά! Ακούγονται δε τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες «προοδευτικές» φωνές που ζητούν την αφαίρεση του σταυρού και μέσα από τη ίδια τη σημαία, στο επάνω αριστερό μέρος της!

Ζητούν δηλαδή, τον ακρωτηριασμό του Εθνικού μας συμβόλου , τάχατες πως είναι επιταγή της Ε.Ε., όπως π.χ.ήταν επιταγή της Ε.Ε. η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, από την κυβέρνηση των κ.κ. Σημίτη, Πάγκαλου και Παπανδρέου !!!

«Προοδευτικές» φωνές που κρατούν ομήρους τους πολίτες αυτής της χώρας, χωρίζοντας τους σε αριστερούς και δεξιούς. Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί. Υπάρχουν μόνον οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης και οι πολέμιοι τους.

Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε! Σαν ενεργοί πολίτες, σαν υπεύθυνα άτομα, σαν λαός που διαθέτει κρίση και διάθεση αντίστασης στη Νέα Τάξη και στους εδώ υπηρέτες της. Η ισοπέδωση, που οδηγεί μαθηματικά στον πιο ολισθηρό κατήφορο, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ειδάλλως, η γενιά μας θα στιγματιστεί με το πιο θλιβερό κατάντημα: Να είμαστε εμείς η γενιά που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα απεθνοποιημένη και πεθαμένη. Που δεν θα είναι πια Ελλάδα. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
Γιατί αύριο θα είναι πια αργά. Και το αύριο έρχεται πολύ γρήγορα. Και απείρως γρηγορότερα από όσο εμείς θέλουμε να πιστεύουμε…

Αποστόλου Παναγιώτης

ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS