Χρήστες OnLine

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους,χώνεψαν τη γαλοπούλα:ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Λαος στην Αθήνα για το Μεταναστευτικό!


Ανακοίνωση:

"Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, Αφουγκραζόμενος τη ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ , για αγωνιστική αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση που απεργάζεται αντεθνικά σχέδια, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ στην Αθήνα, το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου.
Ο τόπος , η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. ΗΡΘΕ η ωρα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ και η ωρα των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

Καλό είναι να κάνουμε κριτική απ το σαλόνι μας, αλλά οι εξελίξεις ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ! Πέρα απο κόμματα και χρώματα, ιδεολογίες και πολιτικές συμπάθειες..."



Επικροτούμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι'αυτή την πρωτοβουλία:φαίνεται πως και ο Άγιος (λέμε τώρα...) φοβέρα θέλει!Έτσι λοιπόν,η δικαιολογημένη κριτική μας για την κωλυσιεργία του συγκεκριμένου κόμματος στο θέμα,φαίνεται ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ!

Βέβαια,υπάρχουν κάποια μικρά,αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θεματάκια:

-Θα υπάρξουν κομματικές σημαίες του Λαος στη συγκέντρωση;Εμείς πιστεύουμε πως ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

-Ποιοι θα είναι οι ομιλητές,εκτός των στελεχών του κόμματος;Καλό είναι να προσκληθούν διακομματικές προσωπικότητες,από αυτές που είναι ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ,βρείτε τους!

-Τέλος,έχουμε να κάνουμε μια πρόταση:ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!Όπως έγινε και με τις λαοσυνάξεις του Χριστόδουλου,έτσι και τώρα μπορεί να βοηθήσει κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό κόσμου!

Εμείς,θα στηρίξουμε όσο μπορούμε τις κινητοποιήσεις αυτές,που θεωρούμε πολύ σημαντικότερες από τις υπογραφές.Φυσικά,οποιαδήποτε προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης θα μας βρει αντίθετους.


Μέχρι τότε,θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση με μοναδικό γνώμονα ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.Όσο κι αν κάποιοι νομίζουν ότι κάνουμε κομματική κριτική,αυτή γίνεται μπας και ξυπνήσουν κοιμώμενες συνειδήσεις και καταστάσεις.Κι απ'ότι φαίνεται,επιτέλους κάποιοι αρχίζουν να κουνιούνται από τη θέση τους!

πηγη

Δεν τολμάνε να βγάλουν δημοσκόπηση ΠΟΥΘΕΝΑ!!



Δεν τολμάνε να βγάλουν δημοσκόπηση ΠΟΥΘΕΝΑ!!

και όπου βγαίνει δημοσκόπηση...είτε 2 επιλογές έχει, είτε 10

το αποτέλεσμα είναι ένα και πάντα με μεγάλη διαφορά!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ

ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΚΑΙ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ


greekalert

8η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ - ΘΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΩΝ



ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΟ

ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΑΒΕΤΕ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ

ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟΜΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

ΓΙΑ 7η ΗΜΕΡΑ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

6Η ΜΕΡΑ - ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

5η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ - ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΛΗΣΤΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΑ...

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ - ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

πηγη

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!


ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΒΙΑΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ". ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΚΤΙΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ... ΤΗ ΜΑΝΑΣ, ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ, ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ... ΚΡΥΨΟΥ Ή ΠΟΛΕΜΑ!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ... ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ... ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ Ή ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΕΙ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΗΣΕΙ ΟΦΕΛΗ.

ΚΙ ΑΚΟΜΗ...

ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΣΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΣ... ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΠ;

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΪΝ ΟΦΙΣ. ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ...

ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

http://www.stoxos.gr/


ΑΙΣΧΟΣ! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ , για να στηρίξουν την ανθελληνική κυβερνητική προβοκάτσια!




atakropolews

Προφυλακιστέος κρίθηκε, για τον υποτιθέμενο “ξυλοδαρμό” του 30χρονου Χιλιανού κρατούμενου, ο ειδικός φρουρός μετά από την απολογία του ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας.


Στον αξιωματικό υπηρεσίας και τον αστυνομικό, που απολογήθηκαν σήμερα για την ίδια υπόθεση, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά κάθε μήνα στο ανακριτικό γραφείο.


Ο ειδικός φρουρός υποστήριξε ότι απλά ακινητοποίησε τον Χιλιανό, επειδή του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο χέρι.


Ο αστυνομικός που απολογήθηκε στη συνέχεια υποστήριξε ότι άκουσε φωνές, πλησίασε και είδε τον Χιλιανό να έχει πιάσει από το λαιμό το συνάδελφό του, του τράβηξε το χέρι και του πέρασε χειροπέδες.


ΑΙΣΧΟΣ! Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!

πηγη

Τα έθιμα των υποψηφίων Ελλήνων του PASOK



Την παρακάτω είδηση, σας τη μεταφέρουμε αυτούσια, όπως τη διαβάσαμε. Μετά, θα τη σχολιάσουμε, καθώς είναι αδύνατο να μην υποκύψουμε στον πειρασμό:

«Αυξημένο ποσοστό στις ανθρωποθυσίες αντιμετωπίζει η Ουγκάντα και η κυβέρνηση της χώρας προσπάθησε να το αντιμετωπίσει χωρίς γίνει γνωστό στο δυτικό κόσμο. Οι κάτοικοι της χώρας περνούν μια περίοδο... ευημερίας και κάνουν θυσίες για την καλή τους τύχη και για να γίνουν γρήγορα πλούσιοι. Οι μάγοι - γιατροί κάνουν χρυσές δουλειές, πληρώνονται περίπου 500.000 σελίνια της Ουγκάντα για να δώσουν συμβουλές, πόσο μάλλον για μια θυσία. Ένας από αυτούς παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους του BBC τη θυσία σε βωμό για πάνω από 70 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του γιου του! Στη χώρα γίνονται διαδηλώσεις για να σταματήσει αυτό το αποτρόπαιο έθιμο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει 120 αγνοούμενα άτομα που μάλλον έχουν πέσει θύματα των μάγων».

Έρχονται και εδώ, ελέω ΠΑΣΟΚ!

Τα αποτρόπαια έθιμά τους, κανείς δεν μας εγγυάται ότι δεν θα τα φέρουν εδώ! Η πολυπολιτισμικότητα άλλωστε, αλλά και η πολιτική ορθότητα, προϋποθέτουν τη δική μας «ανοχή»!

Και αυτό το γράφουμε, την ώρα που η φονική βία αλλοδαπών κακοποιών (αυτών πάνω στους οποίους ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Σπύρος Βούγιας, η Θεοδώρα Τζάκρη και τα άλλα παιδιά του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ θέλουν να κτίσουν τη Νέα Ελλάδα), κλιμακώνεται, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς και σοβαρά τραυματίες!

Ήδη, την ώρα που το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται σε ένα απέραντο ουρητήριο και ορμητήριο εγκληματικών δραστηριοτήτων κατά γηγενών, από τις τριτοκοσμικές ορδές που παρεπιδημούν εκεί (και αυτό πρέπει να το «ανεχτούμε», αλλιώς είμαστε «ρατσιστές» και «ξενόφοβοι»), στο ΠΑΣΟΚ κάνουν τα πλάνα τους και μαζεύουν ονόματα αλλοδαπών, συντονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα στείλουν φέτος στις κάλπες για τους ΟΤΑ τις ορδές των αλλοδαπών που θα γίνουν... «ιθαγενείς»!

Πολιτική ορθότητα...

Όλα τα είχαμε σε αυτή τη χώρα. Τι μας λείπει; Οι κλειτεριδοκτομές, η πολυγαμία, οι ανθρωποθυσίες, η μαντίλα, η Αλ Κάιντα, οι μιναρέδες, οι καυγάδες σουνιτών και σιιτών, οι καυγάδες Ινδών και Πακιστανών για το Κασμίρ. Έτσι για να εμπλουτιστεί και ο δημόσιος βίος με «εξωτικά» θέματα και γιατί όχι και θεάματα...

πηγή


Η δικαίωση της Χρυσής Αυγής και η αποκαθήλωση των “δημοκρατών” σε μία τηλεοπτική εκπομπή‏

“Αφού εμείς είμαστε τόσο… λίγοι και φασίστες και εσείς τόσοι… πολλοί και δημοκράτες γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα για τον αν θέλει ο ελληνικός λαός την παροχή ιθαγένειας και ψήφου στους μετανάστες;

Αυτή την απλή και εύλογη απορία εξέφρασε χτες το βράδυ, στον τηλεοπτικό σταθμό Extra3, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου συναγωνιστής Ν.Γ.Μιχαλολιάκος αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση από τους διαφόρους “σουπερ-δημοκράτες” του πολιτικού μας συστήματος που νομιμοποιούν με συνοπτικές διαδικασίες εκατοντάδες χιλιάδες αλλοφύλους.

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής ήταν πραγματικά συγκλονιστικές. Η κυβέρνηση του George, στοχεύοντας στην μελλοντική εκλογική πελατεία του ΠΑΣΟΚ, δίνει με ταχύτατες διαδικασίες και γελοία προσχήματα σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες το επίδομα αλληλεγγύης των ίδια ώρα που χιλιάδες φορολογούμενοι Έλληνες αποκλείονται με τα γνωστά γραφειοκρατικά τερτίπια… Κανένας από την επίσημη πολιτεία δεν συγκινήθηκε.


Είναι ενδεικτικό ότι απ’ όσα τηλεφωνήματα πολιτών έβγαλε στον αέρα η εκπομπή ήταν ΟΛΟΙ κατά των μέτρων της κυβέρνησης και μόνο ένας -ως εκ “συμπτώσεως”- μετανάστης ήταν υπέρ. Όπως παραδέχθηκε ο δημοσιογράφος, από τα περίπου 5.000 μηνύματα που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εκπομπής, λιγότερα από 10 ήταν υπέρ της παροχής ιθαγένειας και ψήφου στους μετανάστες! Εκτός των άλλων, η αποδοχή των θέσεων του Κινήματός μας από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εκφράστηκε και από τα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής από απλούς πολίτες που πήραν επώνυμα τηλέφωνο και βγήκαν στον “αέρα” της τηλεοπτικής εκπομπής…


πηγη