Χρήστες OnLine

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση κατά VODAFONE


Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία»...

Θα έπρεπε δε να γνώριζαν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας ότι η σημαία Κρητικής ψυχής και της εποχής εκείνης είχε το σημείο του σταυρού και τις λέξεις «ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια της VODAFONE συμβάλει ενεργά στην σκοτεινή προσπάθεια κάποιων που εδώ και καιρό προσπαθούν να περάσουν προδοτικά μηνύματα εναντίων της πατρίδας μας και ολοκλήρου του έθνους.
Καλούμε δε τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας να επιστρέψουν ….«Ως απαράδεκτο το διαφημιστικό spot » στην VODAFONE αμέσως και να σταματήσουν την προβολή του.
Με αυτό τον τρόπο κλείνουμε τις πόρτες στους μαύρους και ανθέλληνες επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτήν την ενέργεια.
Το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε ήδη ενημέρωσε τους νομικούς συμβούλους της και θα προχωρήσουμε αμέσως σε αγωγές για το προπαγανδιστικό υλικό με την κατηγορία της «εσχάτης προδοσίας».
Παρακαλούμε τους βουλευτές της Κρήτης αυτή την φορά να μην σιωπήσουν όπως κάνουν τώρα και καιρό και την Ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει αμέσως.
Για το Δ.Σ της ΠΑ.Δ.Ε Μ.Μ.Ε
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης Ο Γ.Γραμματέας
Εμμανουήλ Ν.Χρυσός

anti-ntp

Διαβάστε:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η VODAFONE ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Vodafone έσβησε τις σημαίες της διαφήμισης

·Η ισχύς εν τη ενώσει·

ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΕΪΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (video)







Πέφτουν οι μάσκες, δεν μπορεί πλέον το σύστημα του τους κάλυπτε τόσα χρόνια να τούς καλύπτει πλέον!

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

"Οι Αναρχοσυριζέοι είχαν εγκλωβίσει δια της βίας φοιτητές μέσα στην σχολή και τούς απειλούσαν στεγνά ότι αν δεν υπογράψετε στο χαρτί που εμείς συντάξαμε, δεν θα πάτε στα σπίτια σας.

Δήλωση επίσης του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 'οτι είναι καθαρό έγκλημα αυτό που έγινε και εγκληματίες όλοι αυτοί που τούς οργάνωσαν και τούς έβαλαν με τον τσαμπουκά στην Νομική.

Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει σε καμία χώρα αυτό το αίσχος!

Αποκαλύπτονται τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανθελληνικών κύκλων για υποκίνηση αιματηρών επεισοδίων μέσα στην πατρίδα μας

EllinikoDNA