Χρήστες OnLine

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα

 

Ανακοίνωση της Ένωσης Χειμαρριωτών: Την Κυριακή 7 Αυγούστου και ώρα 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην Χειμάρρα εκδήλωση μνήμης προς τιμή του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα. Στις 12 Αυγούστου του περασμένου έτους, ο συμπατριώτης μας Αριστοτέλης Γκούμας δολοφονήθηκε άγρια από μία ομάδα Αλβανών εθνικιστών επειδή απλά μιλούσε Ελληνικά.
Στην εκδήλωση που διοργανώνουν, η οικογένεια του δολοφονηθέντος, η Ένωση Χειμαρριωτών, το τοπικό παράρτημα της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» και άλλοι φορείς της πόλης, θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αριστοτέλη Γκούμα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ – ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τώρα στο φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής: “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!”

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ! ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΗΜΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ 30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


πηγη