Χρήστες OnLine

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατάει καν τα προσχήματα… και προσπαθελι να προστετεψει τους αναρχοδολοφόνους του..!


Αλέξης Τσίπρας: Αντισυνταγματική η (αναδρομική) άρση του τηλεφωνικού απορρήτου υπόπτων για τρομοκρατία


Οι βόμβες πέφτουν βροχή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πριν μόλις λίγες ημέρες είχαμε 4 νεκρούς πάλι από βόμβες της «ελαφράς τρομοκρατίας» (σύμφωνα με τις αρχές…) και πάρα ταύτα ο κύριος Αλέξης το βιολί του!


Θεωρεί αντισυνταγματικό να ελέγξουν αναδρομικά τα τηλέφωνα και τις κλήσεις των τρομοκρατών και ζητά την παρέμβαση της περίφημης αρχής περί προσωπικών δεδομένων. Όπως ανακοινώθηκε δια του τύπου: «Αντισυνταγματική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτροκρατικής. Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Τσίπρας επισημαίνει πως τα στοιχεία (όνομα καλούντος-καλουμένου, διάρκεια κλήσης, sms κ.λ.π.) αποτελούν αντικείμενο έρευνας από την Αντιτρομοκρατική, η οποία, όπως υποστηρίζει, έχει επιδοθεί σε άρσεις απορρήτου, αναδρομικά για την τελευταία τριετία. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αυθαίρετη άρση του απορρήτου προσωπικών δεδομένων χιλιάδων πολιτών, ερήμην της Προστασίας Δεδομένων και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των επικοινωνιών, η οποία συνιστά ωμή παραβίαση θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων, που είναι κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα.»


Ενώ δεν είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα στο δικαίωμα στην ζωή και στην περιούσια, που κάθε τόσο παραβιάζουν οι αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες…

Όμως, τι φοβάται ο Αλέξης ότι θα κρύβεται πίσω από τις λέξεις; Ότι πιθανώς κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιων τέλος πάντως εκ των συνιστωσών του είχαν ή έχουν επαφή με τους δολοφόνους-τρομοκράτες; Σιγά το νέο!!! Άλλωστε, θα τους δούμε να παρελαύνουν σαν μάρτυρες υπερασπίσεως όποτε και όταν γίνει κάποια δίκη…


πηγη


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 600 ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…




Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΣΤΟΧΟΣ», ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ!


ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ(“ANENTAXTOI ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” κ.α.) ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΖΙ… ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!!!