Χρήστες OnLine

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 600 ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΣΤΟΧΟΣ», ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ!


ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΥΣ(“ANENTAXTOI ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” κ.α.) ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΖΙ… ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!!! ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΕΜΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ» ΣΥΝΑΞΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…


ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ. ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.


“ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ ΚΛΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 600 ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… Η Αστυνομία δεν επέτρεψε την πορεία διαμαρτυρίας προς την τουρκική πρεσβεία, και έζωσαν με ασφυκτικό κλοιό την πλατεία Κολοκοτρώνη… Τα συνθήματα είχαν αρχίσει από νωρίς να αντιλαλούν στην Σταδίου… “Τούρκοι Μογόλοι Δολοφόνοι”, “Ελλάς – Ελλάς Ή Ταν ή Επί Τας”, “Λαός, Στρατός, Εθνικισμός”, “Γιωργάκη Γιωργάκη γιουσουφάκη”, “Αλήτες Προδότες, Πολιτικοί” κ.α ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟΥΡΚΟΙ… ΜΟΓΓΟΛΟΙ… ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου