Χρήστες OnLine

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά

Οι εγχώριοι κομμουνιστές το απεφάσισαν. Θα γίνουμε Σοβιετία. Με το καλό σου λέει, άκρη δε βγαίνει τόσα χρόνια, εκλογές, δημοκρατίες και ελληνογενή κουραφέξαλα.



Και επιστρατεύτηκαν εκ νέου οι παλιές γνωστές μέθοδοί τους. Οι βαρβαρικές. Αυτές που οι τηλεοπτικοί μαϊδανοί δικαιολογούν αν δεν επικροτούν, και που τις συνέπειές τους επί σαράντα χρόνια οι Δεξιές κυβερνήσεις των Καραμανλήδων θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, νομιμοποιώντας το κάπα-κάπα ο ένας, προσκυνώντας στους τόπους εξορίας των κομμουνιστών ο άλλος, στηρίζοντας και υποθάλποντας κάθε Αριστερό ανεπάγγελτο επαγγελματία αντιεξουσιαστή και ανθέλληνα.


Βρήκαν ευκαιρία στην αναμπουμπούλα, λοιπόν, και ζητούν να προκαλέσουν «ξεσηκωμό». Αυτοί που μια ζωή τρέφονταν με Σοβιετικής προελεύσεως Αμερικάνικα δολάρια, κι ελληνικές δραχμούλες και ευρώπουλα ως τρόφιμοι της Βουλής και των δεκάδων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Μωρέ, άνθρωποι να τους εμπιστευθεί ο λαός επανάσταση! Θέλει πολλή σκέψη; Αυτοί που συστηματικά κατέστρεψαν τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, θα δώσουν δουλειές στο λαό; Δουλεία θέλουν των λαών, πνευματική, ψυχική και υλική, για να κάνουν τους πατερούληδες και τις μανούλες των εξαθλιωμένων προλετάριων. Και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, όπως έκαναν και το 1944-1949 που στασίασαν και ρήμαξαν την Ελλάδα.


Τι Μελιγαλάς τι Κατίν. Τι Ούλεν, τι Μαρφίν; Τι κονσερβοκούτια τι βόμβες μολότωφ; Αλλάζει ο κομμουνιστής; Και τότε και τώρα σκότωνε ειδεχθώς και αδιακρίτως.


Ο Αριστερός τρόπος σκέψης είναι σαν τη φθίση τη ζηλιάρα κι άσβεστη. Αμα κολλήσει, μπορεί το σύμπτωμα να θεραπευτεί αλλά ο ιός παραμένει και σε πρώτη ευκαιρία εκδηλώνεται και ζητά να κολλήσει κι άλλους. Ετσι εξηγούνται οι χιλιάδες αριστεροί με τα δεξιά πορτοφόλια που έχουν κατακλύσει τις εφημερίδες, τις τηλεοράσεις, την τέχνη, την εκπαίδευση, τα πανεπιστήμια, την πολιτική και πνευματική ζωή του τόπου. Αυτοί που κατακεραυνώνουν το σύστημα και καπάκι κάνουν διακοπή για διαφημίσεις καπιταλιστικών πολυεθνικών. Αυτοί που γλύφουν «τα παιδιά» και εξευτελίζουν την ελληνική κοινωνία από τις ζώνες υψηλής τηλεθέασης.


Αλλά και οι αστοί που νομίζουν πως δεν είναι Αριστεροί, σκέφτονται σαν Αριστεροί. Είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν τα πάντα, αρκεί να μη χάσουν τη βολή τους. «Σφάξε μ’ Αγά μ’ ν’ αγιάσω». Υποχωρώντας σε κάθε δικολαβικό τέχνασμα της Αριστερής σκέψης, σκύβουν τους λαιμούς τους για να χτυπήσει ο κομμουνιστής τον μπαλτά.


Ευτυχώς για το Λαό και την Πατρίδα, κάποιοι δεν ξεχνούν. Και θα θυμίζουν πως οι βουτηγμένοι στο αίμα εγκληματίες που δε δικάστηκαν ποτέ από καμία Νυρεμβέργη, ήσαν και παραμένουν στυγνοί και απάνθρωποι όσο και οι κλέφτες των Χρηματιστηρίων, όσο και οι κοινοί τους υποκινητές και διεθνείς αφεντάδες.


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου