Χρήστες OnLine

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ... ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.. οι αλλοδαποι υπερανω του νομου!!


http://filotimia.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html

Όλοι θυμόμαστε την ιστορία του χιλιανού (αν είναι χιλιανός) λαθρομετανάστη Navardo Pedro (αν τον λένε έτσι), που αποπειράθηκε να δολοφονήσει με μαχαίρι έναν συνάνθρωπό μας, για λόγους που δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Ο καλός και αγαθός αυτός άνθρωπος είχε συλληφθεί παράνομα από φασίστες μπάτσους που δεν τον άφησαν να τελειώσει την δουλειά του και να στείλει στον άλλο κόσμο κάποιον Έλληνα συμπολίτη μας.

Στο κρατητήριο που βρισκόταν, ύστερα από εντολή κάποιου κακού Εισαγγελέα περιμένοντας να δικαστεί και να απελαθεί αποφάσισε, για να μην υποβάλλει το ελληνικό δημόσιο στις δαπάνες της δίκης και τα έξοδα της απέλασης, να φύγει με αξιοπρέπεια μόνος του. Έτσι τραυμάτισε τον φρουρό του και προσπάθησε να αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διάφοροι όμως επίορκοι και κακοί αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και να τον συνετίσουν βρίσκονται σήμερα κατηγορούμενοι για τον βασανισμό του. Αυτά γράφαμε στις 8 Ιανουαρίου 2010.

http://filotimia.blogspot.com/2010/01/blog-post_08.html

Αφού παρήλασαν ενώπιον της αυτού εξοχότητος και προσκύνησαν (τον λαθρομετανάστη, επίδοξο δολοφόνο, και παρ’ ολίγο δραπέτη των φυλακών), η ιεραρχία του υπουργείου προστασίας του κάθε κακοποιού, η ιεραρχία του υπουργείου υγείας και διάφοροι άλλοι, πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα ότι ο χιλιανός; Navardo Pedro;; δεν εκρίθη προφυλακιστέος.

Έτσι για τα κακουργήματα τα οποία διέπραξε, ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο τον Φεβρουάριο και έτσι ο μελλοντικός αυτός Έλληνας πολίτης κυκλοφορεί ελεύθερος μεταξύ μας. Όσο για τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει να αποδράσει και ο χιλιανός κακούργος τον τραυμάτισε και του έκοψε το αυτί, η Ελληνική Δικαιοσύνη τον έκρινε προφυλακιστέο επειδή υπήρχε κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό……….


ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

πηγη


ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ της ΕΕ για τα θρησκευτικά σύμβολα! Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...Θρησκευτικά σύμβολα σε σχολεία και σε δημ. χώρους


Την 18.1.2010 έγινε συζήτηση προ ημερήσιας διαταξης κατά πλειοψηφία η ψηφοφορία για το ψήφισμα ακυρώθηκε.

Επομένως το ψήφισμα για τα θρησκευτικά σύμβολα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ στην ΗΔ της 20.1.2010 και 21.1.2010, όπως αρχικά είχε προαναγγελθεί από το ΕΚ. Ούτε επίσης έγινε, έστω και προφορικά, λόγος για το θέμα αυτό στις άνω συνεδρίες.

Η ενέργεια αυτή είναι ελπιδοφόρα για το μέλλον της Ευρώπης και το πνεύμα που επικρατεί στην μεγαλύτερη μερίδα των ευρωβουλευτών.

Αποδεικνύει όμως και την δύναμη της φωνής των Ευρωπαίων πολιτών με την αναφορά διαμαρτυρίας τους για το ζήτημα αυτό προς τον Αξ. Πρόεδρο του Ευρ.Κοινοβουλίου, που ξεκίνησε την 15η Ιανουαρίου 2009 και είχε τεράστια ανταπόκριση.

Ευχόμαστε η Ευρώπη να βαδίσει πλέον στον δρόμο της Χριστιανικής παράδοσής της, προσφέροντας κάθε υψηλό ιδανικό και κάθε δυνατή συμπαράσταση στους πολίτες των χωρών της καθώς και με θετικές, ειρηνικές και ειλικρινά φιλάθρωπες παρεμβάσεις σε όλο τον κόσμο.

Παραθέτουμε το συνοπτικό Πρακτικό για την ακύρωση του ψηφίσματος

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


...
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟΥΣ...



ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ...

πηγη

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΟΤΑΝ Η ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;


ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.

1. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ «ΝΟΜΙΜΩΝ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ:
Κοροϊδεύουν την κοινωνία. Και την κοροϊδεύουν «ψιλό γαζί».
Νόμιμος μετανάστης είναι μόνον αυτός που εισήλθε στην Ελλάδα νόμιμα. Με νόμιμο ταξιδιωτικό έγγραφο δηλαδή (διαβατήριο) και με νόμιμη βίζα εισόδου. Όλοι οι υπόλοιποι μηδενός εξαιρουμένου είναι παράνομοι και ως εκ τούτου παράνομη είναι και η διαδικασία που ακολουθήθηκε και οδήγησε στην εξ ίσου παράνομη «νομιμοποίησή» τους.

Γράφει ο reporto
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_2003.html

ΡΩΤΑΜΕ και φυσικά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Είναι ή δεν είναι εξ ορισμού παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα μιας κυρίαρχης χώρας και εισέρχεται σ αυτήν ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ???
Είναι ή δεν είναι παράνομος ένας μετανάστης ο οποίος στερείται βίζας κατά την είσοδό του στη χώρα έστω και αν δε στερείται επίσημου ταξιδιωτικού εγγράφου (διαβατηρίου)???
Συνιστά η δε συνιστά παράνομη πράξη η αυθαίρετη νομιμοποίηση του παρανομούντος ο οποίος παραβιάζει τα σύνορα της χώρας δηλαδή την Ελληνική επικράτεια???
Για ποιους νόμιμους μετανάστες μιλάτε λοιπόν???


2. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Ποιάς νομιμοποίησης???
Με ποιά διαδικασία νομιμοποιήθηκαν οι ορδές των μουσουλμάνων εισβολέων που κατέκλυσαν τη χώρα κατευθυνόμενοι από το τουρκικό καθεστώς???
Με ποιο ταξιδιωτικό έγγραφο πιστοποιήθηκε η ταυτοπροσωπία και η χώρα προέλευσής τους???
Από ποιόν ζητήθηκε να προσκομίσει πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας από την πρεσβεία της χώρας του προκειμένου οι ελληνικές αρχές να έχουν σαφή γνώση της ταυτότητας του «νομιμοποιούμενου» λαθρομετανάστη???
Ποια δημόσια υπηρεσία ξέρει πως λέγονται πραγματικά, ποιο ποινικό παρελθόν έχουν και από πού κρατάει η σκούφια τους, όλων αυτών που σήμερα εμφανίζονται ως «νομιμοποιημένοι???

Δεκάδες καταγγελίες εκκρεμούν για παραμάγαζα παράνομων νομιμοποιήσεων σε Δήμους και Νομαρχίες.

Ποιος τις διερεύνησε???
Τι προέκυψε από την έρευνα???
Ποια πλασματική νομιμοποίηση ακυρώθηκε και πότε???

3. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ:
Ας αναρωτηθούμε πριν απ όλα για το αν και κατά πόσο συνάδει με την ευαισθησία όσων το επικαλούνται αυτό το παραμύθι, με την άρση του «απαγορευτικού» για την πολιτογράφηση εκείνων που έχουν συλληφθεί για δουλεμπόριο.

Δηλαδή για το τσαλάκωμα του πρώτιστου ανθρωπίνου δικαιώματος που είναι αυτό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταστεί εμπόρευμα και πηγή πλουτισμού.

Γιατί κύριοι δήθεν ευαίσθητοι, αντί να επιβάλετε τις αυστηρότερες των ποινών, αποφασίσατε να επιτρέψετε την πολιτογράφηση ακόμη και των δουλεμπόρων???
Είναι αυτό ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο πρέπει να προστατευθεί???
Είναι το παραβιασμένο ανθρώπινο δικαίωμα των εξαθλιωμένων, ένα πταίσμα το οποίο αξίζει να προσπεραστεί???

Αλλά και παρακάτω.

Προκύπτει άραγε από κάποιον διεθνή κανόνα δικαίου πως συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα του εισβολέα να συναποφασίζω εγώ και ο εισβολέας για το μέλλον του τόπου μου???
Πόνεσε αυτός για τον τόπο μου για να δικαιούται να αποφασίζει μαζί με μένα για το μέλλον του και για τη ζωή μου???

Εμπνεύστηκε αυτός ο εισβολέας από τα ιδανικά και τα οράματα των προγόνων μου???
Πλήρωσε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία που εσείς χρεοκοπήσατε???

Κατέβαλε αυτός ο εισβολέας 60 χρόνια φορολογικές εισφορές στο κράτος που θέλετε να του χαρίσετε αφού πρώτα φροντίσατε να το έχετε χρεοκοπήσει και αυτό???
Άφησε στην εθνική οικονομία έστω ένα ευρώ από τα μαύρα και αφορολόγητα έσοδα που εισέπραξε όσα χρόνια βιάζει αυτή την πατρίδα, ή μήπως πλούτισε μ αυτά τα μαύρα λεφτά τις τράπεζες όπου γης, και πάντως πλην Ελλάδας???
Πως μπορείτε λοιπόν ανερυθρίαστα να λέτε πως ο λαθρομετανάστης συνέβαλε στην ανάπτυξη και την Εθνική μας οικονομία???
Από πού λοιπόν προκύπτει πως το ανθρώπινό του δικαίωμα στη ζωή.
το ανθρώπινό του δικαίωμα στην υγεία, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν.
το δικαίωμα του στη μόρφωση, εφ όσον συμβάλλει σ αυτήν.
από πού προκύπτει πως όλα αυτά τα επιμέρους δικαιώματα ( που όμως συνυπάρχουν με υποχρεώσεις) ταυτίζονται με τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη???

Αλλά ας προχωρήσουμε και ακόμη παρακάτω.

Σ αυτή τη ζωή υπάρχουν άραγε μόνο ανθρώπινα δικαιώματα???
Ανθρώπινες υποχρεώσεις υπάρχουν για τους εισβολείς???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη ζωή μου υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους να σέβονται τη γειτονιά που γεννήθηκα υπάρχει???
Η υποχρέωσή τους στο σεβασμό της νομιμότητας υπάρχει???
Υπάρχει μήπως η υποχρέωσή τους να σεβαστούν τις πολιτισμικές και άλλες αξίες της χώρας που τους φιλοξενεί???

Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να εισφέρουν στην υγεία την οποία θέλουν να απολαμβάνουν για να τη στερείται ο ιθαγενής πληθυσμός???
Μήπως υπάρχει η υποχρέωσή τους να συνεισφέρουν στον κρατικό νταβατζή που ακούει στο όνομα ΕΦΟΡΙΑ???

Για όλες αυτές και για δεκάδες άλλες ανθρώπινες υποχρεώσεις, τι έχετε να πείτε κύριοι ανοιχτοχέρηδες που αρχίσατε να μοιράζετε την πατρίδα λες και την πήρατε προίκα από τον πατέρα σας ενώ δεν είστε τίποτε περισσότερο από σώγαμπροι της εξουσίας???


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:

1. Πουλάτε την Ελλάδα κι αυτό είναι ανέντιμο και ανεπίτρεπτο γι αυτό και δε θα σας περάσει.

2. Βγάζετε στο σφυρί τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, κι αυτό συνιστά παραβίαση του Συντάγματος και πολιτική εκτροπή, γι αυτό και θα κριθείτε.

Και η κρίση του Ελληνικού λαού θα είναι και ΑΥΣΤΗΡΗ και ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

3. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε παρανόμους. Και το χειρότερο. επιχειρείτε να Ελληνοποιήσετε εισβολείς, κι αυτό είναι ανέντιμο απέναντι στην πατρίδα που ορκιστήκατε να υπηρετείτε.

4. Επιχειρείτε να νομιμοποιήσετε την παράνομη «νομιμοποίηση» των εισβολέων. Κανείς τους δεν είναι νόμιμος γιατί στερούνται όλοι νομίμων εγγράφων. Κανείς τους δεν νομιμοποιήθηκε νόμιμα γιατί από κανέναν δε ζητήθηκε να αποδείξει την ταυτότητα, τη μη παραβατικότητα, ούτε καν τη χώρα προέλευσής του


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΘΕΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ.


Ρωτάμε.

1. Τι θα κάνετε αύριο όταν η Ελληνοποιημένη παρανομία σας, θα απαιτεί διδασκαλία της Αφγανικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολειά???

2. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα απαιτεί στο όνομα των «ανθρωπίνων της δικαιωμάτων» να ανοικοδομηθεί Τζαμί στη γειτονιά που γεννηθήκαμε???

3. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας θα έρθει αντιμέτωπη με την αθώα παιδική αφέλεια που ενδέχεται να εκδηλωθεί με ένθεν και ένθεν πειράγματα στα Ελληνικά σχολειά???


4. Πως τολμάτε να φέρετε τα παιδιά της Ελλάδας αντιμέτωπα με ον ισλαμικό φονταμενταλισμό μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, ελληνοποιώντας την κατάπτυστη παρανομία σας???

5. Τι θα κάνετε αύριο όταν ο παράνομα ελληνοποιημένος ισλαμιστής αρχίσει να ενοχλείται από το χτύπημα της καμπάνας των εκκλησιών μας στη γειτονιά???

6. Τι θα κάνετε αύριο όταν η ελληνοποιημένη παρανομία σας, αρχίσει να απαιτεί ποσοστώσεις στη δημόσια διοίκηση με στόχο την καθολικότερη άλωση του κρατικού μηχανισμού στο σύνολό του???

7. Τι θα κάνετε αύριο όταν η απερίσκεπτη πολιτική σας θα φέρει αίμα και θάνατο στους δρόμους και τις γειτονιές της Ελλάδας???


8. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΛΙΟΙ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ???

πηγη

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ρεπούση:"Σταματήστε να μιλάτε για Έθνος,Πατρίδα,Εθνική Ταυτότητα,Ιστορία"!!!


Τ α γνωστά παπαγαλάκια της λαθρομεταναστολαγνείας και του γραικυλισμού,επιστάτευσαν τη ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟ Ρεπούση,προκειμένου να "απαντήσει" στους "ακροδεξιούς",να υπερασπίσει τη φιλενάδα της Δραγώνα και να χύσει κροκοδείλια δάκρυα υπέρ λαθρομεταναστών!Είπε λοιπόν,μεταξύ άλλων,στο nooz.gr:

"Διαβάζω ότι πλέον υπάρχει και Ρεπούση Νο 2, η κυρία Δραγώνα. Κάνει αναφορά σε σας και ο Μίκης Θεοδωράκη. Μιλάει για γκρουπούσκουλα και ομάδες «διανοουμένων» που ντροπιάζουν με τις «ιδέες» και τα καμώματά τους τις θυσίες μας και δηλητηριάζουν την ανύποπτη νεολαία μας.

-Το πρόσφατο επεισόδιο αναφορικά με την εθνική συνείδηση, την εθνική ταυτότητα, την πατρίδα δεν μπορούμε να το δούμε απομονωμένο από τα επεισόδια που προηγήθηκαν και από αυτά που ενδεχομένως θα ακολουθήσουν. Η πατρίδα να προκόψει πρέπει, να κάνει το χρέος της απέναντι στα παιδιά που φοιτούν στα σχολειά.

Αυτή τη στιγμή για το ελληνικό κράτος και την κοινωνία υπάρχουν σοβαρά ζητήματα. Να περιφρουρήσουμε τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα, να φροντίσουμε τους μετανάστες που έρχονται εδώ για να δουλέψουν. Αυτά είναι σήμερα η Πατρίδα. Και η Πατρίδα δεν έχει ανάγκη από πατριδοκάπηλους, από αυτούς που τη χρησιμοποιούν για να κάνουν καριέρα, για να αντλήσουν ψήφους , να πουλήσουν βιβλία, να γίνουν τηλεοπτικές περσόνες.

Έχει πολύ περισσότερο ανάγκη από αυτούς πους της ασκούν κριτική, την βλέπουν κριτικά και θέλουν να την κάνουν καλύτερη. Καλό της έκαναν όσοι της ασκούσαν κριτική, όσοι ήθελαν να αλλάξουν τα πράγματα. Όσοι δεν βολεύονταν στην θαλπωρή και αξίωναν η πατρίδα τους να γίνει καλύτερη. Αυτοί ήταν κατά την άποψή μου καλύτεροι πατριώτες, ακόμη και αν απέφευγαν να μιλήσουν στο όνομα της Πατρίδας.

Ας σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε αυτές τις έννοιες, Πατρίδα, έθνος, εθνική ταυτότητα, ιστορία. Ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερη αυτή την Πατρίδα. Και οι κριτικές προσεγγίσεις είναι πολύ πιο χρήσιμες από τις κολακείες. Έτσι θα απαντούσα σε αυτά που γράφονται για μένα, για την κ. Δραγώνα και άλλους συναδέλφους.

Μέσα σε αυτή την κοινωνία, υπάρχει εθνική ταυτότητα;

-Την εθνική ταυτότητα κανένας δεν την αμφισβητεί. Αλλά, δεν υπάρχει μια απαράλλακτη, κλειστή και φοβική εθνική ταυτότητα. Αλλάζει μέσα στο χρόνο και έχει να κάνει με τις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων. Δεν μπορεί η εθνική ταυτότητα του σήμερα να είναι ίδια με αυτή του 19ου αιώνα. Εμείς θέλουμε μια ταυτότητα ανοιχτή, που δεν θα απαγορεύει την ταυτότητα του πολίτη, που δεν θα βλέπει το δικαίωμα των μεταναστών δεύτερης γενιάς να αποκτήσουν ιθαγένεια ως κίνδυνο για τη δική τους ταυτότητα. Που δεν θα χρειάζεται να μισεί τους άλλους για να αισθάνεται εθνικά σωστά.

Αυτά είναι τα νέα ζητούμενα. Δεν μιλάει κανείς για κατάργηση της εθνικής ταυτότητας. Η εθνική ταυτότητα είναι υπαρκτή, αλλά δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στον ουσιαστικό και ελεύθερο διάλογο, στα ζητήματα του παρόντος. Όσοι αγαπάμε την πατρίδα μας, πρέπει να συζητήσουμε με νηφαλιότητα, αλλά και με πάθος αν θέλετε, για αυτά που ματώνουν το σύγχρονο πολιτισμό μας.

Αλήθεια, ποια ήταν η τύχη του βιβλίου της Ιστορίας μετά την απόσυρσή του;

-Το βιβλίο έχει επανεκδοθεί και βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία για τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να το συμβουλεύονται συμπληρωματικά. Και είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν. Από εκεί και πέρα, έχει σημειωθεί ένα πισωγύρισμα στη συζήτηση που είχε ανοίξει προκειμένου να ξαναδούμε τον τρόπο, με τον οποίο διδάσκεται η ιστορία στα ελληνικά σχολειά. Στην ουσία αυτή η συζήτηση έχει προς το παρόν σταματήσει. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα ξανανοίξει. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και πιθανότατα η επόμενη προσπάθεια να είναι πετυχημένη."


Μας ζητάει λοιπόν να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε έννοιες όπως Έθνος,Πατρίδα,Εθνική Ταυτότητα και Ιστορία!!!Να γίνουμε μια άμορφη μάζα,μιας και έρχονται και οι νέοι..."Έλληνες" από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής!Εξάλλου,αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημά της:η ιθαγένεια των λαθρομεταναστών!

Άραγε,θα πείτε αυτά τα παραμύθια στις ΟΡΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ,ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΣΑΡΙΑ;Ή αυτά είναι προοδευτικά για τη Ρεπούση και το σκυλολόι της;

Έχει όμως τόσο θράσος,που μας απειλεί ότι "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"!!!ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,Ρεπούση:Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Σ'ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ,ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ-ΝΑΙ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ...ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ-ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!Γι'αυτό μαζέψου και άσε τις προειδοποιήσεις!


Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ!!!



Σήμερα που ο Ελληνικός λαός υπογράφει το αίτημα για δημοψήφισμα για το θέμα της ιθαγένειας, αυτό δεν είναι αρκετο, οι Ελληνες πολίτες πρεπει να ξεσηκώθουν μαζικος να αντιδρασουν για την εθνοκάθαρση των Ελληνων ,πρέπει να ξεσηκωθούν ακόμα και οι πέτρες.

Ο καθενας πρέπει να φωναζει για να σώσουμε το Εθνος μας.ο καθενας μας εχει την ευθυνη του και όταν λέμε μαζικό εννοούμε εκατομμυρια, Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΣ.

Δεν μας φτανουν οι ομιλιες ουτε οι υπογραφες θελουμε να δρασουμε και να αντιδρασουμε για το μελλον του εθνους μας.

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

Η τυχη του εθνους μας ειναι στα χερια μας..

ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ!

Τώρα είναι η ώρα που όλοι πρέπει να ενωθούμε μαζί ενάντια σε αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν κάθε τι Ελληνικό .

Εμείς θέλουμε και απαιτουμε ενάντια στο ψηφοθηρικό και ανθελληνικό νομοσχέδιο...

ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ!!!

Γιάννης Κ.