Χρήστες OnLine

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Δείτε πως οι Εβραίοι δίνουν εντολές στην Ελληνική Κυβέρνηση και στην κρατική τηλεόραση






Το βίντεο είναι από την εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" του Κώστα Χαρδαβέλλα που μεταδόθηκε την νύχτα της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου 2010 από το "Άλτερ". Τό 1983, οι τρείς «Ρεπόρτερς», (Γιάννης Δημαράς, Γιώργος Λιάνης και Κώστας Χαρδαβέλλας) είχαν ετοιμάσει μια σειρά εκπομπών για τον μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη...

Τελικά όλο εκείνο το Αφιέρωμα που επρόκειτο να μεταδοθεί από την Κρατική Τηλεόραση, ΚΟΠΗΚΕ με άνωθεν εντολή και μέχρι τώρα ουδείς γνωρίζει ποιος έδωσε αυτήν την εντολή...

Μαθαίνουμε λοιπόν από αυτό το βίντεο, ότι ο ίδιος ο τότε Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μεναχέμ Μπέγκιν (1913 -- 1992) πήρε τηλέφωνο τον Ανδρέα Παπανδρέου και απαίτησε να μη παιχτεί το Αφιέρωμα στον Καζαντζίδη.

Και Ανδρέας Παπανδρέου υπάκουσε αμέσως στους Εβραίους!..

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ και γιατί ο ίδιος ο Μπέγκιν ανέλαβε τέτοια πρωτοφανή πρωτοβουλία, να κάνει λογοκρισία σε μία άλλη χώρα;

Απλούστατα, ο Καζαντζίδης δύο χρόνια νωρίτερα (Νοέμβριος 1981) είχε βγεί στην Κρατική Τηλεόραση και είχε καταγγείλει τους Εβραίους, ότι διά του Ελληνο-Εβραίου Μάκη Μάτσα, προέδρου της δισκογραφικής εταιρείας «Μίνως Μάτσας και Υιός» του είχαν κάνει ένα ασφυκτικό συμβόλαιο, για να μη ξανατραγουδήσει ποτέ, και γι' αυτό ο Καζαντζίδης δεν χώνευε τους Εβραίους!!..

Ιδίως δείτε το σημείο του βίντεο από το 8:50 μέχρι το τέλος, όπου ο Χαρδαβέλλας και οι καλεσμένοι του (Στήβ Κακέτσης, Βασίλης Βασιλικός και Κυριάκος Διακογιάννης) αποκαλύπτουν την παρέμβαση του Σιωνιστή Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μεναχέμ Μπεγκίν.

Ιδού πού μάς κατάντησε η αποδοχή του Εβραίου Ραββίνου Ιησού Χριστού ως Θεού της Ελλάδος:

Να διοικούν την Ελλάδα οι συμπατριώτες του οι Εβραίοι από το 1983 μέχρι σήμερα...




Διαβάστε εδώ τι μπορεί να συμβεί σ' οποιονδήποτε δεν υπηρετήσει τους πιο βρωμερούς κι αρρωστημένους ρατσιστές που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

macedonia-greece

ΑΓΧΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ …αν σκεφτεί κάποιος για Καστελόριζο.


Αν διανοηθεί κάποιος να αμφισβητήσει την Ελληνική κυριαρχία, την Ελληνική επικράτεια και την ΑΟΖ ειδικά για το Καστελόριζο...

Θα στηθεί αγχόνη! Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τώρα πριν είναι αργά.

Μη διανοηθεί κανείς να παίξει παιγνίδια τέτοιου τύπου με την υπομονή του Ελληνικού λαού ούτε στον ύπνο του. Η Ιστορία έχει παραδείγματα και αποδείξεις για το τι μπορεί να συμβεί. Όσες εγγυήσεις και να δίνουν οι Αμερικάνοι και λοιποί δεν είναι ικανές να τουμπάρουν το λαό. Δεν γίνεται να καταπιεί κάτι τέτοιο ο Ελληνικός λαός. Μέχρι εδώ και τέρμα . Ονόματα δεν χρειάζονται …ας φροντίσουν οι σφουγγοκολάριοι-χαρτογιακάδες να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα στους επιρρεπείς των υποχωρήσεων και του ενδοτισμού.

Το ξανατονίζουμε και δεν επανερχόμαστε… μη τυχόν …γιατί η αγχόνη στο Σύνταγμα θα γίνει γεγονός…και λειαν επιεικώς! Μην υποτιμήσουν ούτε για μια στιγμή τις δυνατότητες, τη θέληση, το πείσμα, την αποφασιστικότητα του λαού …γιατί αυτό δεν είναι μια αρπαχτή αλλά Εθνική προδοσία…και το Σύνταγμα μας έχει προνοήσει. Περιμένουμε διαψεύσεις και έμπρακτες.

Galaxiako.blogspot.com