Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....


Κάνατε λόγο για τη αισθητή απουσία των τοπικών πολιτικών αντιπροσώπων μας και όχι μόνο. Σας παραξένεψε το γεγονός ότι δεν πήγαν να τιμήσουν την μεγάλη προσπάθεια της Παμμακεδονικής ενώσεως. Σίγουρα θα απορήσατε που ήταν όλοι αυτοί οι ‘’Μακεδόνες’’ πολιτικοί και επίσης θα αναρωτηθήκατε γιατί το το συνέδριο αυτό, τόσο βαρυσήμαντο για την πατρίδα μας υποκρύφθηκε από τα ΜΜΕ....Πως είναι δυνατόν να απορείτε για όλα αυτά ? Ξεχνάτε τις ογκώδεις εκδηλώσεις του απόδημου Ελληνισμου σε Αμερική και Αυστραλία όπου στην δεύτερη ,η συμμετοχή άγγιξε τους 60 000 συμπατριώτες μας? Μήπως θυμάστε αν το έδειξε κάποιο κανάλι αυτό? Και αν το έδειξε πόσο χρόνο ξόδεψε για την είδηση αυτή?...Τώρα γιατί απορείτε για τις απουσίες των πολιτικών και την απόκρυψη του θέματος αυτού? Τι περιμένατε?


Πότε θα καταλάβετε ότι είναι πλέον ξεγραμμένο, για τους ‘’πολιτικούς αντιπροσώπους’’ του Ελληνικού λαού, το θέμα για την Μακεδονία μας? Είναι αφελές να ελπίζετε πλέον σε ανατροπή των δεδομένων! ‘Η μήπως νομίσατε ότι θα ερχότανε και η Ντορούλα μας? Έχετε την εντύπωση πως το Μακεδονικό θα λυθεί μέσα απο το ‘’πολύχρωμο μαντρί’’ που κάποιοι το αποκαλούν σύμβολο της δημοκρατίας (εδώ γελάμε), την βουλή ... Πλανάστε συμπατριώτες...


Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ μέσα απο τα δικά σου χέρια που τόσα χρόνια τα κρατάς μέσα στην τσέπη φοβούμενος να υψώσεις το ανάστημα σου και να δηλώσεις ανυπακοή στο σάπιο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα του ταπεινωμένου εθνικά πλέον ‘’κράτους μας’’.... Ενός κράτους που οι πολιτικάντηδες αποφάσισαν να το αφήσουν έρμαιο στις ορέξεις της Νέας Τάξης, της παγκοσμιοποίησης που θα επέλθει ευκολότερα μέσω της τάσης του διεθνισμού, της κατάργησης της εθνικής συνείδησης μας...


Ενός κράτους που κάποιοι φρόντισαν να το αφήσουν ‘’γυμνό’’ στις μισελληνικές ‘’επιθέσεις’’ των ψευτο’’-προοδευτικών’’ δίνοντας του πλέον λόγο δημοσίως, χωρίς να ντρέπονται για τα λεγόμενα τους... πληρωμένοι προδότες... Εσύ όμως προτιμάς να παρακολουθείς αμέτοχος ‘η απλά να παρακολουθείς τις εξελίξεις και καμιά φορά να παίρνεις μέρος σε κάποια συζήτηση για να νιώσεις ότι ‘’αγωνίζεσαι’’ με τον τρόπο σου..



Προτιμάς να αδιαφορείς τις περισσότερες φορές για κάποιο εθνικό θέμα θεωρώντας το ‘’ακραίο’’ γιατί έτσι σε μάθανε να πιστεύεις επίτηδες κάποιοι ‘’Έλληνες’’ με ομιχλώδης καταγωγή ....σε μάθανε να φοβάσαι να απαντάς σε ανθελληνικές προκλήσεις....σε μάθανε να σκύβεις το κεφάλι και να δέχεσαι ότι συμβαίνει γύρω σου γιατί έτσι τους διευκολύνεις το έργο τους...Σου δίνουν το δικαίωμα να εκλέγεις για να σε κάνουν να πιστέψεις πως ‘’υπάρχεις’’ και ότι έχεις λόγο στην ‘’δημοκρατία’’ αυτού του τόπου.... Σε μάθανε να σχηματίζεις απόψεις μέσω των ‘’υποκινούμενων’’ ΜΜΕ βάζοντας πάνω από όλα τα κομματικά συμφέροντα παραμερίζοντας συγχρόνως το χρέος της πατρίδας σου.... αν σου αρέσει αυτός ο ‘’τρόπος διδασκαλίας’’ της Νέας Τάξης τότε απλά έχεις γίνει ένα πιόνι. Ένα άψυχο κορμί με αριθμό χωρίς ΙΔΕΕΣ χωρίς ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.


Αν σου αρέσει αυτός ο ‘’τρόπος διδασκαλίας’’ της Νέας Τάξης τότε έχεις παραδώσει τα όπλα που οι πρόγονοι μας φρόντισαν να μας περάσουν απο γενιά σε γενιά με τα ονόματα τους γραμμένα με αίμα πάνω σε αυτά που ‘’φωνάζουν’’ ακόμα για ΛΕΥΤΕΡΙΑ..Αν προτιμάς την απάθεια τότε είσαι επίσημα για αυτούς ένα ‘’πρόβατο’’ της παγκοσμιοποίησης που έχει ξεγράψει τα πατριωτικά του ‘’πιστεύω’’.



Εάν όμως δεν σου αρέσει αυτή συμμετοχή σου στα ανθελληνικά σχέδια δεν έχεις παρά να αντισταθείς με όλη σου την ΨΥΧΗ.Δεν έχεις παρά να παραδώσεις σώμα και πνεύμα στο αθάνατο Έθνος μας. Τι περιμένεις λοιπόν? Κάνε το καθήκον σου σαν κληρονόμος αυτού του θησαυρού που λέγεται ΕΛΛΑΣ..ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ..ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...η Εθνική Αντίσταση έχει ξεκινήσει ήδη...ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ..


ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Εθνική Δράση Κατερίνης



http://ethniki-drasi-katerinis.blogspot.com/2009/07/blog-post_6235.html



ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ" ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Μπολσεβίκικη προπαγάνδα από το… κανάλι της βουλής. Σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου θα παρουσιάσει την σοβιετική ταινία «Οκτώβρης» του Αϊζενστάιν!!! Το έχουμε γράψει εκατό φορές, θα το γράψουμε κι άλλη μία, πως η Ελλάδα είναι το τελευταίο κομμουνιστικό κράτος της Ευρώπης (με καπιταλιστική οικονομία, στην οποία όμως κυριαρχούν οι πρώην (;) και νυν κομμουνιστές), κι ας μας θεωρούν κάποιοι υπερβολικούς.

Δυστυχώς, τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν, επί καθημερινής βάσεως. Τελευταίο κρούσμα, αυτή την εβδομάδα, το αφιέρωμα του (κρατικού) καναλιού της Βουλής στον… σοβιετικό κινηματογράφο και μάλιστα στα προπαγανδιστικά φιλμς του μεγαλύτερου σοβιετικού –και Εβραίου, για να μην ξεχνιόμαστε- σκηνοθέτη Σεργκέι Αϊζενστάιν!!!

Βολές Μπαρό κατά της Τουρκίας για τη στάση της στο θέμα των παράνομων μεταναστών

Τις εικόνες που αντίκρυσε στην Ελλάδα με την είσοδο παράνομων μεταναστών μετέφερε σε Γάλλους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ζακ Μπαρό.


O Ζακ Μπαρό χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το γεγονός ότι η Τουρκία επιτρέπει σε μικρά πλοιάρια να αποπλέουν από τις ακτές της και να φθάνουν στα ελληνικά νησιά, ενώ την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων είχε κατορθώσει να σταματήσει τα μεταναστευτικά ρεύματα.


Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη περισσότερης αλληλεγγύης σε ορισμένες χώρες-μέλη, προειδοποιώντας ότι η κατάσταση τα επόμενα χρόνια θα επιδεινωθεί.


«Η Ευρώπη δεν επιδεικνύει αλληλεγγύη και αφήνει ορισμένες χώρες να υφίστανται το σοκ» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τη Μάλτα, την Ιταλία και την Ισπανία.


Παράλληλα, δήλωσε αποφασισμένος να θέσει το θέμα στη Σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, την Πέμπτη στη Στοκχόλμη, ζητώντας και από άλλες χώρες να βοηθήσουν.


«Τα μεταναστευτικά ρεύματα στο μέλλον θα είναι τρομακτικά και ο κίνδυνος προέρχεται από το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι μυωπική. Η κατάσταση αυτή κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει δημοκρατίες όπως η Ελλάδα, εάν δεν ελεγχθεί» εξήγησε.


Ο Ζακ Μπαρό τάσσεται υπέρ της εσωτερικής κατανομής των προσφύγων στις χώρες της ΕΕ. «Όμως η Ευρώπη είναι πολύ δυσκίνητη» τόνισε.


Οι ευρωπαϊκές χώρες απορρίπτουν το 70% των αιτήσεων για χορήγηση πολιτικού ασύλου, ωθώντας τους υποψήφιους στην παρανομία. Περί τα 8 εκατομμύρια αλλοδαπών ζουν σήμερα παράνομα στο έδαφος της ΕΕ.


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1033097&lngDtrID=244



ΠΑΡΑΝΟΜΑ βρισκοταν στην χωρα μας το αλβανικο γουρουνι που βιασε την 12χρονη στην Λημνο. Οι δολοφονοι του indymedia του ελεγαν και μπραβο!!!

Υστερα απο την αποκαλυψη του βιασμου μιας 12χρονης απο 21χρονο ΠΑΡΑΝΟΜΟ αλβανο





εχουμε την τελευταια ενημερωση η οποια λεει :

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή, ο 21χρονος την ακολούθησε μόλις βγήκε από το σπίτι της. Καθώς επέστρεφε, την πλησίασε και αφού την έπιασε από τα χέρια και της έκλεισε το στόμα, την οδήγησε σε ανεγειρόμενη οικοδομή που βρισκόταν σε σχετικά απόμερο σημείο (300 περίπου μέτρα μακριά από το σπίτι της).

Η 12χρονη προσπάθησε να αντιδράσει και να φωνάξει, αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Εκεί τη θώπευσε διά της βίας και σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε «την έγδυσε και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του». Μετά από ό,τι έγινε η 12χρονη επέστρεψε σπίτι της και διηγήθηκε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί. Αμέσως, οι δυο τους πήγαν στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση κατά του 21χρονου Αλβανού. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και τον συνέλαβε την ίδια μέρα. Ο B.G. παραδέχτηκε την πράξη του μιλώντας στους αστυνομικούς, υποστήριξε ωστόσο ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 12χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 21χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τη 12χρονη από πριν και μάλιστα είχε μιλήσει μαζί της. Από την εξέταση των στοιχείων του 21χρονου, ο οποίος έφτασε στη Λήμνο πριν από ένα χρόνο περίπου, διέμενε στη Μύρινα με τον πατέρα του και τη μητέρα του και απασχολούνταν ως εργάτης, αποδείχτηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας παραμονής στη χώρα.

Η σύλληψή του έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου και έχει οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα Μυτιλήνης με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και του νόμου περί αλλοδαπών.




Μεσα σε ολα αυτα βαλτε και τους αριστερους καφρους δολοφονους ανθελληνες του Indymedia που χλευαζαν το κοριτσακι λεγοντας "καλα να παθει" και οτι "τα ηθελε" και "τον προκαλεσε" .. ναι ναι ολα αυτα απο ενα 12χρονο κοριτσακι..!

Κοιταχτε πως χαιρονται για τον βιασμο μιας 12χρονης απο αλβανο. Τον φωναζουν αδελφο τους και ζητανε την ΑΜΕΣΗ απελευθερωση του κτηνους που βιασε το κοριτσακι.




Aυτα τα ατομα που υποστηριζουν δολοφονους και χαιρονται για εγληματικες πραξεις ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ πανω σε ανηλικα κοριτσια , πρεπει να απομωνονονται και να τους επιβαλεται η θανατικη ποινη. τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

Μονο ενα ζωο μπορει να κανει κατι τετοιο σε ενα παιδι.. Ποσο μαλλον οταν αυτο το ζωο βρισκεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χωρα που το φιλοξενει και ανταποδιδει με αυτο τον τροπο την φιλοξενια.



Αυτη ειναι η Ελλαδα που χαραξαν οι ελληνες ανικανοι πολιτικοι.

Αυτα τα ατομα θελουν να νομιμοποιησουν και να τους δωσουν ιθαγενεια για να παρουν περισσοτερους ψηφους.


ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ


Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ