Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΠΑΡΑΝΟΜΑ βρισκοταν στην χωρα μας το αλβανικο γουρουνι που βιασε την 12χρονη στην Λημνο. Οι δολοφονοι του indymedia του ελεγαν και μπραβο!!!

Υστερα απο την αποκαλυψη του βιασμου μιας 12χρονης απο 21χρονο ΠΑΡΑΝΟΜΟ αλβανο





εχουμε την τελευταια ενημερωση η οποια λεει :

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή, ο 21χρονος την ακολούθησε μόλις βγήκε από το σπίτι της. Καθώς επέστρεφε, την πλησίασε και αφού την έπιασε από τα χέρια και της έκλεισε το στόμα, την οδήγησε σε ανεγειρόμενη οικοδομή που βρισκόταν σε σχετικά απόμερο σημείο (300 περίπου μέτρα μακριά από το σπίτι της).

Η 12χρονη προσπάθησε να αντιδράσει και να φωνάξει, αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Εκεί τη θώπευσε διά της βίας και σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε «την έγδυσε και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του». Μετά από ό,τι έγινε η 12χρονη επέστρεψε σπίτι της και διηγήθηκε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί. Αμέσως, οι δυο τους πήγαν στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση κατά του 21χρονου Αλβανού. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και τον συνέλαβε την ίδια μέρα. Ο B.G. παραδέχτηκε την πράξη του μιλώντας στους αστυνομικούς, υποστήριξε ωστόσο ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 12χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 21χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τη 12χρονη από πριν και μάλιστα είχε μιλήσει μαζί της. Από την εξέταση των στοιχείων του 21χρονου, ο οποίος έφτασε στη Λήμνο πριν από ένα χρόνο περίπου, διέμενε στη Μύρινα με τον πατέρα του και τη μητέρα του και απασχολούνταν ως εργάτης, αποδείχτηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας παραμονής στη χώρα.

Η σύλληψή του έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου και έχει οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα Μυτιλήνης με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και του νόμου περί αλλοδαπών.




Μεσα σε ολα αυτα βαλτε και τους αριστερους καφρους δολοφονους ανθελληνες του Indymedia που χλευαζαν το κοριτσακι λεγοντας "καλα να παθει" και οτι "τα ηθελε" και "τον προκαλεσε" .. ναι ναι ολα αυτα απο ενα 12χρονο κοριτσακι..!

Κοιταχτε πως χαιρονται για τον βιασμο μιας 12χρονης απο αλβανο. Τον φωναζουν αδελφο τους και ζητανε την ΑΜΕΣΗ απελευθερωση του κτηνους που βιασε το κοριτσακι.




Aυτα τα ατομα που υποστηριζουν δολοφονους και χαιρονται για εγληματικες πραξεις ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ πανω σε ανηλικα κοριτσια , πρεπει να απομωνονονται και να τους επιβαλεται η θανατικη ποινη. τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

Μονο ενα ζωο μπορει να κανει κατι τετοιο σε ενα παιδι.. Ποσο μαλλον οταν αυτο το ζωο βρισκεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χωρα που το φιλοξενει και ανταποδιδει με αυτο τον τροπο την φιλοξενια.



Αυτη ειναι η Ελλαδα που χαραξαν οι ελληνες ανικανοι πολιτικοι.

Αυτα τα ατομα θελουν να νομιμοποιησουν και να τους δωσουν ιθαγενεια για να παρουν περισσοτερους ψηφους.


ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ


Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου