Χρήστες OnLine

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Φιάσκο και απάτη η δήθεν δίωξη της λαθρομετανάστευσης!

Σε μεγαλοπρεπές φιάσκο εξελίσσεται η πολυδιαφημισμένη κυβερνητική επιχείρηση κατά της λαθρομετανάστευσης. Στην πράξη δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνον άφθονα και μεγάλα λόγια προς εξαπάτηση των αφελών τηλεθεατών. Αυτό συμβαίνει διότι στην πραγματικότητα η κυβέρνηση δεν έχει ούτε την όρεξη ούτε την πολιτική βούληση να καταπολεμήσει την λαθρομετανάστευση.

Τι γίνεται, λοιπόν; Μ’ αυτά που ακούν οι λαθρομετανάστες έχουν αραιώσει από το κέντρο (στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονος δεν πλησιάζουν λόγω της αντίδρασης των κατοίκων). Έχουν πιαστεί βέβαια και κάποιες εκατοντάδες, πολλοί από τους οποίους έχουν μεταφερθεί σε κρατητήρια υπηρεσιών της επαρχίας, λόγω έλλειψης χώρου.

Επειδή, όμως, οι περισσότεροι προέρχονται –ή δηλώνουν ότι προέρχονται- από χώρες με τις οποίες δεν υπάρχουν συμφωνίες επαναπροώθησης π.χ. Μπαγκλαντές, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία κ.α. και συν τοις άλλοις έχουν υποβάλλει αιτήσεις για πολιτικό άσυλο (η γνωστή φάμπρικα), αφήνονται τμηματικά ελεύθεροι μέχρι που να αποφανθεί η σχετική επιτροπή ασύλου για το αίτημά τους, με μόνη μια δήλωση τόπου διαμονής, που δεν ελέγχεται για την ακρίβειά της και… μην τον είδατε τον Παναή.

Έτσι δε γίνεται τίποτα. Αλλά τι περιμένετε από μια κυβέρνηση που δεν τολμά ούτε καν το παλιό εφετείο να εκκενώσει;

Δουλευουν τον Ελληνικο λαο μεσα στα μουτρα του, δεν ξερουν ομως οτι εχει ξεκινησει ηδη η "σκουπα" για τους ανικανους ανθελληνες πολιτικους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου