Χρήστες OnLine

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ είναι ο πραγματικός λόγος που αφαίρεσαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες! (βίντεο)



tautotitaΤο παρακάτω βίντεο αποκωδικοποιεί το Ταλμούδ, αλλά το κυριότερο που δείχνει είναι την εφαρμογή του στην Ελληνική κοινωνία, καθώς επίσης και την εκτέλεση των επιταγών του όχι μόνο από τους πολιτικούς μας, αλλά και από τους υποτιθέμενους “ορθόδοξους” Ιεράρχες των Ελλήνων. Απ ότι φαίνεται δεν είναι ούτε ορθόδοξοι, ούτε άξιοι σκοποί και φύλακες του Έθνους των Ελλήνων.

ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο πραγματικός λόγος που αφαιρέθηκε το θρήσκευμα από τις ελληνικές μας ταυτότητες ήταν για να μην ξεχωρίζουν οι Εβραίοι από τους άλλους Έλληνες !

Τόσα χρόνια προφητεύουν το μέλλον μας, μιας και αυτοί μας κυβερνούν. Γνώριζαν από τότε πολύ καλά ότι κάποια στιγμή οι Έλληνες θα αντιδρούσαν και αφαίρεσαν από τις ταυτότητες αυτό που τους προδίνει.

Ο,τιδήποτε γίνεται στο σήμερά μας το σχεδιάζουν δεκάδες χρόνια πριν. Ο σημερινός καιρός, της παγκοσμιοποίησης, παγκόσμιας θρησκείας, οικονομίας κλπ είναι το αποτέλεσμα των σχεδίων τους. Θεός τους είναι το χρήμα.

Πιστεύουν ότι όλοι μας υπάρχουμε για να τους υπηρετούμε.
Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν θέσεις μόνο για υπηρέτες.
Όπως διαβάζουμε στο anoixtomialos.gr μελετώντας το ιερό βιβλίο των Εβραίων “Ταλμούδ”, θα δούμε το πιο απίστευτο βάρβαρο σκεπτικό εναντίον όλων πλην Εβραίων….

Μια μικρή γεύση από το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ιερό τους βιβλίο που επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας και των Ελλήνων ειδικά και μετά σκεφτείτε το τώρα της Ελλάδος και αναρωτηθείτε γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι:

Οι κίνδυνοι που διατρέχει η Ελλάδα από την ανέγερση ισλαμικού τεμένους


Οι κίνδυνοι που διατρέχει η Ελλάδα από την ανέγερση ισλαμικού τεμένουςΤο κύριο μέλημα και καθήκον των ιερωμένων που εκτελούν τα καθήκοντά τους στα τεμένη, ιδιαιτέρως σε αυτά που έχουν ανεγερθεί σε μη ισλαμικές χώρες, δεν είναι το κήρυγμα της ειρηνικής συνύπαρξης των διαφόρων θρησκειών του κόσμου ή της ειρηνικής συνύπαρξης των μουσουλμάνων με τους γηγενείς μη μουσουλμάνους. Αντιθέτως το κύριο καθήκον αυτών των ιερωμένων είναι η ανάδευση και η διασπορά του μίσους εναντίον όλων των μη ισλαμικών θρησκειών και η αποσταθεροποίηση των «άπιστων» χωρών στις οποίες φιλοξενούνται ως μειοψηφία.

Όπου ανεγείρεται ή υφίσταται ένα τέμενος το έδαφος στο οποίο έχει χτιστεί θεωρείται κυρίαρχο ισλαμικό έδαφος που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραδοθεί στους «άπιστους». Σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες του Ισλάμ περιοχή που αποκτά τέμενος θεωρείται «Νταρ αλ Ισλάμ», δηλαδή χώρος μουσουλμανικός ο οποίος δεν δύναται να δοθεί ποτέ πίσω και που ανήκει στην παγκόσμια ισλαμική οικογένεια.

Από τα τεμένη σχεδιάζεται, προγραμματίζεται και καθοδηγείται η σταδιακή κατάκτηση της χώρας που φιλοξενούνται οι μουσουλμάνοι. Στα τεμένη πραγματοποιείται η υλικοτεχνική και πνευματική προετοιμασία του τζιχάντ (ιερού πόλεμου) εναντίον της χριστιανικής Δύσης. Στα τεμένη δεν υπάρχουν μόνο βιβλία προσευχής, που ούτως ή άλλως και αυτά πυροδοτούν την βία εναντίον μη μουσουλμάνων, αλλά υπάρχουν και όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικά και προπαγανδιστικό ψηφιακό υλικό όπου απεικονίζονται τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον μη ισλαμιστών, όπως επίσης και λίστες θανάτου με εχθρούς του Ισλάμ που θα πρέπει να εκτελεστούν. Εξ αυτού αβίαστα προκύπτει ότι τα τεμένη δεν είναι μόνο οίκοι προσευχής, αλλά και κέντρα ισλαμικής τρομοκρατίας.