Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΣΟΚ!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!


Ακούστε!!!!!!!!!!!!!!!!..

Τους έχουν δώσει εντολή να μην ακουμπάνε τους Αλλοδαπούς, όταν το 80-90% των σκληρών περιστατικών προέρχεται από αλλοδαπούς!!..

Με άλλα λόγια τους έχουν δώσει εντολή...

Να μην ακουμπάνε ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!!



Αναδημοσίευση http://hellenicrevenge.blogspot.com


ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"


Η Χούντα που κυβερνάει αυτόν τον τόπο εδώ και 35 περίπου χρόνια έχει κηρύξει πλέον και ανοιχτά τον πόλεμο σε κάθε Έλληνα υπερήφανο για την καταγωγή του, που τους χαλάει την σούπα της ξεφτίλας που στήνουν εις βάρος της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Αλλά η αλαζονεία τους θα τους οδηγήσει στην καταστροφή τους. Τα ιερά τούτα χώματα θα ποτιστούν γι' άλλη μια φορά με τη βλέννα που κυλάει στις φλέβες των θρασύδειλων προδοτών και των οικογενειών τους για να ξεβρωμίσει δια παντός η χώρα απ' την μπόχα της μίζερης και άθλιας ύπαρξής τους. Δεν θα έρθουμε απλά για τη Νίκη, αλλά για τη Μάχη. Τέλος τα ψέμματα...

28 Φεβρουαρίου: Εξόρμηση πληροφόρησης της Χρυσής Αυγής σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Αγρίνιο


Συναγωνιστές κυρίως του πυρήνα Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και του πυρήνα Πάτρας, προχώρησαν σε ενημερωτική δράση με δυναμική παρουσία σε πόλεις της δυτικής Ελλάδος.

Αρχικά, πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών, συντεταγμένα, έκαναν μια μικρή πορεία στους γεμάτους από κόσμο πεζόδρομους του Μεσολογγίου όπου μοιράστηκαν εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου, δόθηκε ενημερωτικό υλικό και μίλησαν στους θαμώνες των καφετεριών και τους περαστικούς. Οι αντιδράσεις ήταν πέρα για πέρα θετικές, κάτι που εξέπληξε τους νεώτερους συναγωνιστές, οι οποίοι δεν είχαν παραβρεθεί σε τέτοιες ενέργειες κατά το παρελθόν. Κατά την αποχώρησή μας από την πόλη, πετάχτηκαν φεϊγ βολάν στους δρόμους.

Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώθηκε η δράση, μεταβήκαμε στο Αιτωλικό, όπου έγινε ανάλογη πληροφόρηση του κόσμου με έντυπο υλικό. Μάλιστα, λάβαμε πολλές καταγγελίες από τους ντόπιους για την αδιαφορία που επιδεικνύει ο δήμος της περιοχής και συγκεκριμένα για τα λύματα που ρίχνει σε ένα ιστορικό πεδίο μάχης, στο οποίο έχουν χύσει το αίμα τους Έλληνες, για την ελευθερία της Πατρίδος μας. Για το θέμα θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, καταλήξαμε στο Αγρίνιο όπου κάτοικοι έλαβαν το ενημερωτικό υλικό μας και οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με φείγ βολάν της Χρυσής Αυγής ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο, που περνάει αυτή την περίοδο η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Έχουν τραβηχτεί και βίντεο από τη δυναμική παρουσία μας στις παραπάνω πόλεις τα οποία θα δημοσιευθούν εν καιρώ. Ως μια πρώτη γεύση, οι παρακάτω φωτογραφίες:


(Η δράση αρχίζει από το ferry boat που πάει τους Πατρινούς στο Αντίρριο. Μπαίνουμε πρώτοι στο σαλόνι και αυτό γεμίζει με εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να έχουν κάτι οι επιβάτες να διαβάζουν όσο διαρκεί το ταξίδι ή να πάρουν μαζί τους)

(Άποψη της "πορείας" των συναγωνιστών σε κεντρικό δρόμο του Μεσολογγίου)

(Άποψη της παρουσίας μας στο Αιτωλικό)

(Συναγωνιστής επί τω έργω στο Αιτωλικό με φέιγ βολάν)


πηγη


ΑΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ




Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ - ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΣΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΖΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!!



ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ PRESIDENT







πηγή



ΚΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ STOXOS.GR ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. (9.46 π.μ. μόλις επανήλθε)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ

ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ

ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

Τελευταία Ενημέρωση: Το μήνυμα του εκδότη του "Στόχου" για τη χτεσινή εκδήλωση το οποίο ανέφερε:

"ΓΑΔΑ, 1 Μαρτίου 2010

Για 6η ημέρα παραμένω όμηρος του νομικού μας συστήματος που ούτε καν προφυλακίζει αλλοδαπούς εγκληματίες, αφήνει ελεύθερους να
εξαφανιστούν επίδοξους δολοφόνους, δίνει άδειες χωρίς γυρισμό σε ακραία επικίνδυνους κακοποιούς και αποφυλακίζει με ιδιαίτερη ευκολία βιαστές, παιδεραστές, εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους.

Για 6η ημέρα παραμένω όμηρος του νομικού μας συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου για πρωτόδικες καταδίκες μιας υπόθεσης που μας βρήκε ουσιαστικά δικαιωμένους στα αστικά δικαστήρια, όταν δημοσιεύσαμε και καταγγείλαμε πραγματικά ατιμωτικές ενέργειες κρατικών υπαλλήλων.

Όμως, η προσωπική μου περιπέτεια λίγο με απασχολεί, αποτελώντας δεύτερη προτεραιότητα στις σκέψεις μου, στις οποίες ένα και μόνο κυριαρχεί. Ο Κοινός μας Αγώνας για την προστασία της Πατρίδας, για την εξασφάλιση της κοινωνικής και Εθνικής συνοχής, για την επιβίωση των Ελλήνων.

Από την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα, ημέρα προσαγωγής μου μαζί με δεκάδες άλλους συναγωνιστές από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, γιατί εγκληματίσαμε κρατώντας ελληνικές σημαίες και ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, μόνο οι φωνές τους αντηχούν στο μυαλό μου και μόνο τα αποφασισμένα πρόσωπά τους πλημμυρίζουν τη μνήμη μου.

Συναγωνιστές και Έλληνες από κάθε πολιτικό χώρο και κάθε πολιτικής καταβολής που αποφάσισαν να λάβουν τις τύχες του τόπου και του Έθνους στα χέρια τους. Όπως όλοι εσείς, που σήμερα υπό την σκέπη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας παραμερίζετε κάθε πιθανή διαφορά τάσσοντας εαυτούς στην πρώτη γραμμή του Αγώνα.

Παραμείνετε όρθιοι και περήφανοι στις επάλξεις και η Νίκη μας, Νίκη όλων των Ελλήνων, αποτελεί ιστορική νομοτέλεια. Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει, εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει…

Ο Εκδότης του «Στόχου»
Σάββας Χατζηπαρασκευάς"


πηγη


ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ PRESIDENT




ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PRESIDENT

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Καταφτάσαμε στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ λίγο μετά της 7. Εκεί που σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση- μάζωξη Ελλήνων πολιτών όλων των κομματικών αποχρώσεων για να εναντιωθούν στα σχέδια του οδοστρωτήρα της εθνομηδενιστικής Νέας Τάξης που θέλει πολίτες άεθνους, απάτριδες, άθρησκους, καταληστευμένους, νεοοθωμανούς και σύγχρονους ραγιάδες.

Πολύς κόσμος έξω από το ξενοδοχείο, στην είσοδο, στον όροφο που γινόταν η μάζωξη. Το αδιαχώρητο! Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο έστω να πλησιάσουμε καν την αίθουσα. Από την μία χαιρόμασταν αφάνταστα που η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη από την άλλη δεν θα είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε τις ομιλίες των

-Κωνσταντίνου Ρωμανού
-Γιάννη Χατζηαντωνίου
-Ἀναστάσιου Στάμου και
-Σπύρου Χατζάρα

όπως είχαν αρχικά ανακοινωθεί. Μπορούσαμε όμως να νοιώσουμε τον παλμό, την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα των παρευρισκομένων από τα συνθήματα που φώναζαν και πήγαζαν από την καρδιά τους. Ήταν ολοφάνερο πλέον...το βλέπαμε...το ποτάμι είχε αρχίσει να κυλά και όσο έρεε τόσο γινόταν μεγαλύτερο και πιο ορμητικό. Σίγουρο είναι πως οι διοργανωτές δεν μπορούσαν καν να προβλέψουν την δίψα του κόσμου για μία τέτοια συγκέντρωση, συνεπώς έπεσαν έξω στην χωρητικότητα...ο Σπύρος Χατζάρας είπε την επόμενη θα είμαστε σε στάδιο και νομίζουμε ότι θα ήταν το καλύτερο.

Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου κατά των αποχώρησή μας πόσα καθίσματα είχε η αίθουσα και μας είπε το μέγιστο 800. Αν υπολογίστε πως όλοι οι διάδρομοι της αίθουσας ήταν κατάμεστοι, όλος εξώστης πίσω στην γαλαρία τιγκαρισμένος, όλος ο προθάλαμος που οδηγεί στην αίθουσα απροσπέλαστος, το πλήθος του κόσμου που ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου και έξω από αυτό μη μπορώντας να εισχωρήσει μέσα, τότε μιλάμε για πάνω από 1.500 άτομα. Και όλος αυτός ο κόσμος ήρθε χωρίς να δει διαφήμιση σε κανένα χουντοκάναλο.. ότι πληροφορήθηκε από το διαδίκτυο κι από την εκπομπή του κ. Χατζάρα στον Blue Sky καθημερινά στις 11 το βράδυ.

Φανταστήκαμε για μία στιγμή τι θα γινόταν αν διαφημιζόταν ευρέως αυτή η διαμαρτυρία των Ελλήνων....είναι ένα ενδεχόμενο που οι εκπρόσωποι της χούντας που διανύουμε δεν θα ήθελαν καν να σκεφτούν.

Εκείνο που μας έμεινε είναι η ομιλία του εκπροσώπου του συνδέσμου πατριωτών εκπαιδευτικών, ο οποίος τόνισε πόσο η ΟΛΜΕ και οι επίσημοι φορείς της παιδείας έχουν αλώσει την εκπαίδευση και πώς τα ασπόνδυλα διδάσκουν τα παιδιά μας. Χαοτικά βιβλία που εξυμνούν τον πολυπολιτισμό, που δεν έχουν να δώσουν τίποτα από πουθενάδες συγγραφείς κατασκευάζουν τα σύγχρονα εξαρτήματα της μηχανής που θα υπακούουν στο μεγάλο αφεντικό έχοντας ξεχάσει από πού ήλθαν και που πάνε...χωρίς ιστορία, χωρίς παραδόσεις, χωρίς πατρίδα...μια παιδεία που ενώ διατυμπανίζει την "ενσωμάτωση" καθιερώνει διδασκαλία μητρικής γλώσσας στους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες οι οποίοι σε αρκετά σχολεία είναι η πλειοψηφία...και είμαστε ακόμα στην αρχή!!!

Το λαθρονομοσχέδιο ήταν η αχμή του δόρατος και όσοι του έστρωσαν το χαλί για να το εφαρμόσει η πράσινη χούντα του ΠΑΣΟΚ. Σείστηκε η αίθουσα και έξω από αυτή με συνθήματα όπως "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Αλήτες προδότες πολιτικοί","Οι προδότες στο Γουδί", καθώς και μηνύματα συμπαράστασης στον, από την Τετάρτη κρατούμενο στην ΓΑΔΑ ΑΝΕΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά που είχε το "θράσσος" μαζί με άλλους να νομίζει πως ζει σε εποχή δημοκρατίας και πως έχει το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι. Μηνύματα συμπαράστασης και στον δεύτερο δημοσιογράφο φυλακισμένο από τον Χουντοχοΐδη Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Συγκλονιστικός ο λόγος του εκπροσώπου των "Ανένταχτων Πατριωτών" που διάβασε μήνυμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κρατούμενου εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά. Αντί να δείξουμε εμείς την αλληλεγγύη μας προς εκείνον που κρατείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ μας έδωσε εκείνος μέσα από τα κάγκελα. Και μας προέτρεψε να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του εποικισμού και της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.

Όλοι άφησαν τις κομματικές τους ταυτότητες έξω από την αίθουσα... και αυτό έγινε ολοφάνερο όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, βουλευτής της Ν.Δ. αποδοκιμάστηκε έντονα στην προσπάθειά του να απευθύνει χαιρετισμό. Ο κόσμος γνωρίζει πως η Ν.Δ. έστρωσε το χαλί στο λαθρονομοσχέδιο που περνά σήμερα το ΠΑΣΟΚ και δεν πιστεύει κανέναν πολιτικό από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, άσχετα αν τα ψήφισε ή όχι. Λέξη δεν κατάφερε να αρθρώσει και πολλοί αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όταν ψήφιζες το νόμο του Πάκη κύριε Ντινόπουλε δεν ήξερες πως ο λαός θα σε φτύσει κάποια στιγμή; Αν ήλθες να αδράξεις ψηφαλάκια σε λάθος πόρτα μπήκες. Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι και σε όποιον αρέσει. Αξέχαστη θα μας μείνει η αντίδραση του κόσμου. Σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τον αποδοκίμασαν.... είναι η κοσμιότερη των εκφράσεων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Χαιρετισμό απηύθυναν και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Κοραντής και Χρυσανθακόπουλος οι οποίοι όμως δεν είχαν της ίδιας μεταχείρησης μιας και δεν έχουν δικιμαστεί σε κυβερνητικό επίπεδο και πρεβεύουν όσα και ο λαός. Πάντως μία έντονη δυσαρέσκεια για βουλευτές γενικά υπήρχε από τον κόσμο. Και δικαίως.. το ίδιο νοιώσαμε κι εμείς...ο κόσμος διψάει για αληθινούς πατριώτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ από τον αγώνα που δίνουν ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Και αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα ... η απαξίωση κάθε τίτλου που δίνει άρωμα κόμματος.

Μπορούμε να πούμε ότι αυτό ήταν και το πλέον ωφέλιμο σήμερα. ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ αλλά ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΦΗ:

- ΟΧΙ στὸ λαθρονομοσχέδιο καὶ τὸν νέο κώδικα Ιθαγένειας

- ΟΧΙ στὴν ὁμοσπονδοποίηση , τον εξισλαμισμό καὶ τὸν διαμελισμὸ τῆς Ἑλλάδος ,

- ΟΧΙ στὸν ὀλιγαρχικό ἐκλογικὸ νόμο γιὰ χειραγωγούμενη Δημοκρατία ,

- ΟΧΙ στὸν νέο-Ὀθωμανισμὸ καὶ τὸν Ἐθνομηδενισμό ,

- ΟΧΙ στὴν Διαπολιτισμικὴ Ἐκπαίδευση καὶ τὸν ἀφελληνισμὸ τῶν παιδιῶν μας ,

- ΟΧΙ στὴν Παγκόσμια Διακυβέρνηση τῆς Τραπεζικῆς Χούντας

Συμμετείχαν : Ἑλληνικὸ Ἀνανεωτικὸ Ρεῦμα , Πατριωτικὴ Αὐτόνομη Κίνηση Ἐκπαιδευτικῶν , Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης, Σύμπραξη Πολιτών

ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αποχωρήσαμε ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ από το Ξενοδοχείο βλέποντας δεκάδες πηγαδάκια να έχουν στηθεί απ΄έξω και να συζητούν τις επόμενες δράσεις τους καθώς και το πως θα κινητοποιήσουν και θα ενημερώσουν κι άλλον κόσμο.

500 άτομα εκδήλωσαν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στον εκδότη του Στόχου πηγαίνοντας πορεία από το Πρέζιντεντ μέχρι την ΓΑΔΑ τραντάζοντας τον δρόμο με το σύνθημα "Λευτεριά, Λευτεριά στον Χατζηπαρασκευά" και τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο. Είναι κάτι πέραν του σίγουρου πως ο εκδότης του Στόχου τους άκουγε εκεί πάνω στην ΓΑΔΑ πίσω από τα κάγκελα της πράσινης χούντας και σίγουρο επίσης ότι του δόθηκε πολύ κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα του. Μικρό παράπονο πως δεν ενημέρωσαν για την πορεία όσοι τελευταία στιγμή αποφάσισαν να εμψυχώσουν τον Σάββα Χατζηπαρασκευά, αλλιώς θα πήγαινε πολύς περισσότερος κόσμος. Αλλά από ότι καταλάβαμε ήταν εντελώς αυθόρμητο και μη προγραμματισμένο.

Το αποψινό μήνυμα ήταν κάτι παραπάνω από αισιόδοξο....ζήσαμε στιγμές εθνικής ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ και ήταν κάτι που πραγματικά μας ΕΝΩΣΕ τις ψυχές μας και μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι των αγώνα για την Ελλάδα μας που ξενόδουλοι και τρωκτικά την προσφέρουν βορρά στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΥΡΡΑΝΟ.

Το ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ πρέπει να είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!

πηγη