Χρήστες OnLine

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Βασάνισαν μέχρι θανάτου 20χρονο Χριστιανό στο Πακιστάν - Δείτε το video



Και ενω στο Πακισταν οι Εκκλησίες καιγονται και εδω συζηταμε για τζαμιά, ορισμένα γεγονότα θα πρεπει να δωσουν αφορμες για σκεψεις!

Τελευταια επίθεση από ριζοσπαστες μουσουλμάνους κατα χριστιανων στο Πακισταν εγινε στις 12 Σεπτέβρη. Στα επισοδια συνελήφθη ενας 20χρονος με ονομα Robert Fanish διοτι ειχε διαπράξει βλασφημία και επρεπε να ...

ανακριθεί..
Στην πραγματικότητα ομως ο Fanish Υπέστη.... βασανισμό στη φυλακή απο μουσουλμάνους αστυνομικούς μεχρι που πέθανε.

Στο σώμα του ηταν φανερά τα σημάδια σοβαρής βιας εξ αιτίας βασανιστηρίων.

Το βίντεο, έλαβε από το Πακιστάν, δείχνει το νεκρό Ρόμπερτ Fanish και αποτελει μια έκκληση για αλληλεγγύη γι τα 200 εκατομμύρια διωκόμενους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο.



Πηγή:
News24 - Εγκληματικότητα

11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1912: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

...
ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 520 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

Μιά μέρα μετά την ολοκληρωτική νίκη του Ελληνικού Στρατού Θεσσαλίας στο Σαραντάπορο και την νίκη της προωθημένης IV Μεραρχίας απέναντι σε τουρκικές μονάδες στα Σέρβια ο δρόμος για την Μακεδονία με πρώτο σταθμό την Κοζάνη είναι ανοιχτός.

Την 11η Οκτωβρίου 1912 με μπροστάρη το Ιππικό που προελαύνει προς την πόλη ο Ελληνικός Στρατός εκκαθαρίζει σε μάχες γύρω από πόλη υπολοίματα του τουρκικού στρατού και εισέρχεται στην Κοζάνη Ελευθερωτής, της οποίας το ελληνικό στοιχείο παρέμεινε ΑΝΑΛΕΙΩΤΟ καθ' όλη την διάρκεια της σκλαβιάς με ιδιαίτερη προσφορά στις επαναστάσεις του 1790 και του 1821 προσφέροντας στον Αγώνα αμέτρητα παληκάρια και σημαντικούς καπετανέους αμαρτολούς (με τους Λασσάνη, Σωτηρίου, Κασομούλη, Χατζηκωνσταντίνου, Ναουμίδη κ.ά.) ενώ επαναστάτησε μόνη της ξανά το 1878 εγκαθιστόντας τοπική επαναστατική κυβέρνηση υπό τον Μάρκο Σιακαβάρα.


Και όπως αναφέρει ο αείμνηστος Κοζανίτης Β. Σιαμπανόπουλος, η Κοζάνη...

"ΣΤΑΘΗΚΕ όρθια, με τις σημαίες ξεδιπλωμένες να ανεμίζουν την περηφάνια της, ότι πεντακόσια εικοσιτρία χρόνια να υπάρξει αδούλωτη «χωρίς κανένα μιναρέ» που σημειώνει ο Ζαν Λαιν και οι κάτοικοί της παρέμειναν Έλληνες...

ΣΤΑΘΗΚΕ όρθια με ψηλά το κεφάλι των ελπίδων της ότι θα φτάσει η ώρα, ν’ ανασάνει τον αέρα της λευτεριάς. Και μπορεί να μη φύσηξε πάνω από τη Μελούνα με το Μεγάλο Ξεσηκωμό, αλλά φυσομάνησε μέσα σε πέντε μόνο μέρες με τη θύελλα του βαλκανοτουρκικού πολέμου..."


Άγγλος αστυνομικός λέει σε πολίτη να βγάλει την αγγλική σημαία από το αυτοκίνητό του γιατί προσβάλει τους μετανάστες!



Η καταιγίδα του «πολιτικά ορθού» (‘political correct’) συνεχίζεται ακάθεκτη και αυξανόμενη στην Μ. Βρετανία.

Ο John Midgley με την σύζυγό του Laura (φωτο), είναι οι εμπνευστές της κίνησης ‘The Campaign Against Political Correctness’ (Καμπάνια κατά του πολιτικά ορθού).

Στην ιστοσελίδα τους http://www.capc.co.uk/ έχουν καταχωρίσει τα διάφορα περιστατικά σε γελοία και σε καταστροφικά.

Το παρακάτω που το αλίευσα από την ενδιαφέρουσα σελίδα τους, κατατάσσεται στα καταστροφικά…

Αστυνομικός στην Αγγλία διέταξε ένα φίλαθλο να κατεβάσει την Αγγλική σημαία από το αυτοκίνητό του γιατί μπορεί θεωρηθεί ρατσιστική ενέργεια!

Τον 18χρονο Ben Smith, σταμάτησε ένας αστυνομικός για έλεγχο ρουτίνας του αυτοκινήτου του για να ελέγξει τα ελαστικά του και τα τέλη κυκλοφορίας.
Αλλά ο Smith, εργάτης στο επάγγελμα, έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε τον αστυνομικό να του λένε ότι η σημαία του Αγίου Γεωργίου (Σ.Σ. είναι η Αγγλική σημαία με τον κόκκινο σταυρό - Στην φώτο την κρατάει ο γνωστός ποδοσφαιριστής Wayne Rooney της Manchester United) που είχε απλώσει στο πίσω ράφι του αυτοκινήτου του θα μπορούσε να είναι προσβλητική για τους μετανάστες.

Αρχικά σκέφτηκε ότι ο αστυνομικός του έκανε πλάκα, μέχρι που τον απείλησε με πρόστιμο £ 30 εάν αρνιόταν να την αφαιρέσει.

Ο Smith, από το Melksham του Wiltshire, είπε: «Ειλικρινά, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έλεγε ο αστυνομικός.

"Δεν ήταν καθόλου αγενής. Μου έλεγε με σοβαρό ύφος ότι η σημαία ήταν ρατσιστική και προσβλητική για τους μετανάστες. "

Ο Smith, φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, είπε ότι την σημαία είχε σε εκείνο το σημείο για να κρύβει τα καινούργια του ηχεία από επίδοξους κλέφτες

Είπε: «Απλά σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο αστείο και άρχισα να γελάω, αλλά εκείνος με κοίταξε πολύ σοβαρά και είπε ότι θα έπρεπε να πληρώσω, επιτόπου, 30 λίρες ως πρόστιμο αν αρνιόμουν.

«Ένιωθα πραγματικά παράξενα και γύρισα σπίτι πολύ σοκαρισμένος."

Ο Βουλευτής των Συντηρητικών Philip Davies, (φωτο), ο οποίος συμμετέχει καιαυτός στην εκστρατεία κατά του «πολιτικά ορθού», είπε:

"Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε είναι αηδιαστικό και εντελώς εξωφρενικό και ο αστυνομικός θα πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του.

"Πώς στο καλό μπορεί να είναι ρατσιστικό το να φέρει κάποιος την σημαία του μέσα στη ίδια του την χώρα;

"Αυτή η τρέλα του «πολιτικά ορθού» μας έχει φέρει μέχρι αυτό το σημείο και μας έχει δημιουργήσει τέτοιου είδους προβλήματα . Θα ήθελα να δω τον Αρχηγό της Αστυνομίας και να κάνει σαφές ότι κανένας άνθρωπος που θα έχει την σημαία της Βρετανίας ή τη σημαία του Αγίου Γεωργίου, δεν θα διωχθεί".

Ο αστυνομικός Dave Cooper δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες του συμβάντος, δεδομένου ότι δεν είχαν καταγραφεί.


Αλλά παραδέχτηκε ότι ενδέχεται να υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες ένας αστυνομικός να θεωρεί την εμφάνιση μιας σημαίας ως πηγή προβλημάτων.

Είπε: «Όλα εξαρτώνται από την συγκεκριμένη περίπτωση..."




Διαφορετική γνώμη έχει ο Αρχιεπιθεωρητής Charlie Dibble, της Αστυνομίας του Wiltshire, ο οποίος πιστεύει ότι το θέμα, πιο πιθανό είναι να έχει σχέση με την οδική ασφάλεια.

Είπε: "Ο αξιωματικός του ζήτησε να αφαιρέσει τη σημαία από το πίσω ράφι του αυτοκινήτου, όπου την είχε τοποθετήσει για να καλύπτει τα ηχεία του.

"Οι κανόνες της οδικής ασφάλειας όμως λένε ότι πρέπει να έχεις πάντα καλή ορατότητα και προς τα πίσω.

«Οι αστυνομικοί ενθαρρύνονται να δράσουν στον τομέα αυτό και για αυτό θα πρέπει να παρατηρήσουν κάποιον που έχει βάλει ένα αντικείμενο στο αυτοκίνητό του σε τέτοιο σημείο που του περιορίζει την ορατότητα του οδηγού".


---Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από την ενδιαφέρουσα ταινία "This is England" (2007).

Χάθηκε ένα όργανο της τάξης να κόψει πρόστιμο στο πιτσιρικά της παρέας, που τολμάει να ξεδιπλώνει την σημαία του Αγ. Γεωργίου;;; (Η οποία παρέα, παρεπιπτόντως, είναι παρέα skinheads!!!!)

Για ένα παρόμοιο περιστατικό στις ΗΠΑ διάβασε:

Κατέβασαν την αμερικάνικη σημαία σε νοσοκομείο των ΗΠΑ γιατί "πρόσβαλε" Αφρικανή!

Πηγή:Κόκκινος Ουρανός


Συνεχόμενες συλλήψεις λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης, από Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, είκοσι οκτώ αλλοδαποί άνδρες, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.Οι ανωτέρω, κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με άγνωστο σκάφος