Χρήστες OnLine

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΩΝ! ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΣΟΥΡΓΕΛΩΝ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Επίδοξος βιαστής, αλκοολικός και χρήστης ναρκωτικών ήταν ο 23χρονος Αφγανός στη Νίκαια που επί σειρά εβδομάδων τα θολοπροοδευτικά σούργελα μας πιπίλιζαν το μυαλό ότι τάχα πέθανε μετά από ξυλοδαρμό και βασανιστήρια ηλεκτροσόκ (έλεος δηλαδή) από αστυνομικούς...!

Τι θα μας πεις τώρα κύριε Παπανδρέου στη Βουλή που είχες σπεύσει να καταδικάσεις την Αστυνομία καταρρακώνοντας το ιερότερο ατομικό δικαίωμα στην ποινική δίκη, αυτό του τεκμηρίου αθωότητας;

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Νικαίας και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.

Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ...


ΠΗΓΗ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76801&cid=4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ JEFFREY ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΑΝΤΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ";

πηγη


ρομπα εγιναν οι αριστεροι αντιεξουσιαστες με την υποθεση του αφγανου --- επίδοξος βιαστής ο 23χρονος Αφγανός στη Νίκαια


Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.


Φυσικά τις ψευδεις καταγγελίες τις έκαναν μέλη αριστερών παρατάξεων, ώστε να βρισκουν χώρο για να περάσουν την περιφημη αριστερή προπαγάνδα και παραπληροφόρηση. εκει εχει φτάσει η ξεφτιλα των "αντιεξουσιαστων" να εκμεταλλευονται φονιαδες για να περάσουν τα συμφεροντά τους.


Και δεν ξεχνάμε την πορεία που κάνανε στην Νίκαια, οπου εσπασαν μερικές τράπεζες και την περιουσια απλων ανθρωπων, ζητώντας την απελευθέρωση του αφγανού βιαστή/ανώμαλου.


Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ.


πηγη


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ:Το 84% των Ιταλών ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!


Συνέχεια από εδώ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Βγάζουν τον Σταυρό από τα ιταλικά σχολεία επειδή ενοχλούνται οι άθεοι και οι μουσουλμάνοι!

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδικάζει την Ιταλία για τον σταυρό στις σχολικές αίθουσες!


ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ,ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΡΗΚΕ!

-ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ,ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Τα σχόλια είναι περιττά:

Στην Ιταλία το 84% των πολιτών τάσσεται υπέρ της παρουσίας του σταυρού στις σχολικές αίθουσες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πέντε ημέρες μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την κατάργησή του.

Στην ερώτηση αν ο σταυρός πρέπει αν εκτίθεται στις σχολικές αίθουσες, το 84% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά και το 14% αρνητικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημοσιεύονται την Κυριακή στην Corriere della Sera.

Μεταξύ εκείνων που δεν πηγαίνουν ποτέ στην εκκλησία, το 68% τάσσεται υπέρ της παρουσίας του σταυρού. Το ποσοστό είναι 86% για όσους εκκλησιάζονται πολλές φορές τον χρόνο και 93% για όσους εκκλησιάζονται «τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα».

Σύμφωνα με τον πολιτειολόγο Ρενάτο Μανχάιμερ, η σημαντικότερη ομάδα πολιτών θεωρεί ότι ο σταυρός αποτελεί σύμβολο που υπενθυμίζει τις πολιτιστικές και κοινωνικές παραδόσεις της χώρας, χωρίς να αρνούνται «τη θρησκευτική του σημασία».

Πηγή.



Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι οι νεοταξίτες ταγοί της παγκοσμιοποίησης έχουν πολλή δουλειά ακόμη:ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ τα πράγματα για τους δικούς μας "προοδευτικούς",που βγήκαν να πανηγυρίσουν για την απόφαση του Ευρωπαικού Δικαστηρίου χωρίς να υπολογίζουν τον...ξενοδόχο:ΤΟΝ ΛΑΟ!

Πάρτε το χαμπάρι,φανατικοί αντιχριστιανοί και κόλακες των Εβραίων,των Μουσουλμάνων κλπ:ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ,με το ζόρι θα καταφέρνετε να φτάνετε σε διψήφιο νούμερο,εντός και εκτός Ελλάδας!

Όσο για τον ΜΕΓΙΣΤΟ Σίλβιο Μπερλουσκόνι;Έχει γίνει πια τόσο μεγάλος εφιάλτης στους θολοκουλτουριάρηδες,που-ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ;-σήμερα η "Ελευθεροτυπία" αφιερώνει ολόκληρο
κατεβατό μπουρδολογίας με τίτλο "Fascista Italiano" στον Ιταλό Πρωθυπουργό!Μιλάμε για απίστευτο πανικό και ανασφάλεια!

Και για να τους τσούξει ακόμα περισσότερο,τους αφιερώνουμε ένα μέρος των χθεσινών δηλώσεων του Καβαλιέρε:

"Οκτώ ευρωπαϊκές χώρες έχουν συμπεριλάβει τον σταυρό στην σημαία τους. Θα έπρεπε, μήπως, να την αλλάξουν, επειδή υπάρχουν αλλοδαποί που ζήτησαν και έλαβαν την υπηκοότητα των εν λόγω χωρών και οι οποίοι δεν ασπάζονται την χριστιανική θρησκεία;"

Έμπαινε Σίλβιο!!!ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ στους άθεους διεθνιστές-μηδενιστές!Κι εσείς εγχώριοι "κεντροδεξιοί" και "δεξιοί",ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για το πώς κυβερνάνε...!

πηγή:
hellas-orthodoxy

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο! Έβγαλαν γρήγορα την Κουκούλα!

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΕΛΙΤ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ



Η Κυβέρνηση δεν είναι του ΠΑΣΟΚ και δεν υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό.

ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

http://hatzaras.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html

Το Τέρας της Διαπλοκής και της Αμερικανοκρατίας, σαν καλός βρικόλακας, αναστήθηκε, αφού ρούφηξε , «το αίμα των αφελών», και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη κυβέρνηση της Διαπλοκής και της Αμερικανοκρατίας.........

πηγη

Το MEGA έθαψε τις δηλώσεις Σαμαρά κατά της παγκοσμιοποίησης

Στην αναφορά τους στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το MEGA αλλά και ο Αντέννα απέκρυψαν τις δηλωσεις του υποψήφιου αρχηγού κατά της παγκοσμιοποίησης και υπέρ της υπεράσπισης των εθνικής ταυτότητας.

Η τοποθέτηση Σαμαρά εντασσόταν στην γενικότερη του προσέγγιση για μια ιδεολογική αναγέννηση του κόμματος.

Όπως παρουσιάζει το σχετικό βίντεο, το δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ κάλυψε εκτενώς όλες σχεδόν τις υπόλοιπες πτυχές της ομιλίας, και κάποια θέματα στρατηγικής. Η απόκρυψη των δηλώσεων κατά της παγκοσμιοποίησης είναι λοιπόν εσκεμμένη και υπονοεί αρκετά για την ατζέντα του συγκεκριμένου καναλιού!

Παρουσιάστηκαν επίσης οι άσκοποι εγκωμιασμοί (κοινώς γλύψιμο) της Ντόρας Μπακογιάννη προς τον Κώστα Καραμανλή, τον άνθρωποτον οποίον βαραίνουν μεγάλες ευθύνες για την σημερινή κατάντια! Απλά κωμικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο ισχυρισμός της κ. Μπακογιάννη ότι η ίδια έχει κατά το παρελθόν δεχθεί αναρίθμητες επίθεσης από τα "μεγάλα συμφέροντα", την στιγμή που πρόσφατα φέρεται να παρείχε διευκολύνσεις υπέρ συγκεκριμένου ιδιωτικού αερομεταφορέα του φίλου της κ. Βασιλάκη, συγγενεύει με εφοπλιστές της κλάσης του βαγγέλη Μαρινάκη, και ο πατέρας της διατηρεί φιλικότατες σχέσεις με την οικογένεια Bush!


ΕΨ

.

Δημοψήφισμα για τους μιναρέδες στην Ελβετία





Οι πολιτικές και οικονομικές αρχές της Ελβετίας βρίσκονται σε κατάσταση πανικού εν όψει του προσεχούς δημοψηφίσματος στις 29/11, που θα αφορά στο αν θα επιτρέπονται ή όχι οι μιναρέδες στα μουσουλμανικά τζαμιά της χώρας.

Ο φόβος είναι, πως αν επικρατήσει η απαγόρευση, η Ελβετία θα καταστεί στόχος ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων. Το δημοψήφισμα έρχεται σαν συνέπεια της δραστηριότητας του αντι-μεταναστευτικού Λαϊκού Ελβετικού Κόμματος, που μεταξύ άλλων, είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα μια αφίσα, στην οποία ένα λευκό πρόβατο κλωτσούσε ένα μαύρο, διώχνοντας το από τη χώρα! Προς το παρόν, μόλις 4 από τα συνολικά 150 μουσουλμανικά τεμένη της χώρας διαθέτουν μιναρέδες, ενώ η ελβετική νομοθεσία περί κοινής ησυχίας και ηχητικής μόλυνσης, απαγορεύει τη χρήση ενισχυτών και μεγάφωνων από τους ιμάμηδες.

Διάφορες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το 53% των ψηφοφόρων είναι υπέρ της απαγόρευσης και 34% κατά. Αν υπερισχύσει η απαγόρευση των μιναρέδων, οι επιχειρηματίες φοβούνται πως θα υπάρξει μποϋκοτάζ των ελβετικών προϊόντων στα ισλαμικά κράτη. Όπως αναφέρει ένα στέλεχος της εταιρίας Swatch: «Η ονομασία (brand) ‘Swiss’ θα πρέπει να συνεχίσει να αντιπροσωπεύει αξίες όπως είναι ο πλουραλισμός, και η ελευθερία της θρησκευτικότητας… δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδυαστεί με έννοιες όπως του μίσους, της εχθρότητας απέναντι στους ξένους και τη στενοκεφαλιά».

Wall Street Journal

Πηγή

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ UEG





Την ανθελληνική στάση του απερχόμενου προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), Δημήτρη Δημητρόπουλου, κατήγγειλε εκ νέου η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, κατηγορώντας τον για έμμεση αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

Παρά τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη των προθέσεών του, ο κ. Δημητρόπουλος διεκδίκησε σήμερα (Σάββατο 7/11) την επανεκλογή του στην προεδρία της UEG ως προτεινόμενος από την «Ομοσπονδία Γυμναστικής της Μακεδονίας», όπως είναι η ονομασία της εθνικής Ομοσπονδίας της FYROM.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Τελ Αβίβ, όπου πραγματοποιείται το 23ο Συνέδριο της UEG, καυτηρίασαν για άλλη μια φορά την προκλητική συμπεριφορά του κ. Δημητρόπουλου.

«Η αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο. στο Ισραήλ αγωνίστηκε και αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της για να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, βάζοντας φραγμό στην προδοσία που επιχειρήθηκε. Είμαστε άνθρωποι της γυμναστικής και του αθλητισμού, αλλά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές και με ζητήματα που έχουν πολύ σημαντικές και επικίνδυνες προεκτάσεις. Αντιδράσαμε δυναμικά, καταθέσαμε ενστάσεις και υπομνήματα, ωστόσο δεν σταματάμε εκεί. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή ενέργεια, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να μην μπορούν πια οι εκπρόσωποι της FYROM να καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας, έστω και αν βρίσκουν συμμάχους στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης.

Παρά την υποψηφιότητά του ως εκπρόσωπος της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», ο κ. Δημητρόπουλος απέτυχε να επανεκλεγεί στην προεδρία της UEG, θέση την οποία κατείχε από το 2003.

Νέος πρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Γάλλος Ζορζ Γκελζέκ, ο οποίος υπερίσχυσε στο β’ γύρο της ψηφοφορίας με 24 σταυρούς, έναντι 22 που πήρε ο Έλληνας εκπρόσωπος της FYROM, ενώ υπήρξε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν και οι 47 χώρες - μέλη της UEG.

Το 23ο Συνέδριο ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα (Σάββατο 7/11) με τις εκλογές για την ανάδειξη των υπόλοιπων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το ντοκουμέντο της ντροπής:

πηγή

"Να κερδίσουμε χρόνο γιατί τα Σκόπια διαλύονται"

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η συνέντευξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά στον "Ελεύθερο Τύπο", ο οποίος εκτιμά ότι τα Σκόπια οδεύουν προς διάλυση και απαντά εμμέσως ότι ο ίδιος δεν θα υπερψηφίσει σύνθετη ονομασία.

Εχετε εκφράσει προσφάτως τη θέση σας εναντίον της διπλής και της σύνθετης ονομασίας. Τι πρέπει να γίνει, λοιπόν;

Να κερδίσουμε χρόνο, γιατί τα Σκόπια οδεύουν σε διαλυτική κρίση. Τότε και μόνον τότε μπορεί να καμφθεί η αδιαλλαξία τους. Ολοι φοβούνται «αποσχιστικό ντόμινο» μετά το Κόσσοβο. Δηλαδή, ότι θα υπάρξει επιδημία αποσχίσεων. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το επόμενο «κρούσμα», στο Τέτοβο των Σκοπίων, δεν θα αργήσει.

Αρα, δεν πρέπει να κάνουμε μείζονα υποχώρηση απέναντι σε ένα κράτος που αύριο μπορεί να μην υπάρχει ή να υπάρξει με πολύ διαφορετική μορφή. Πολύ περισσότερο όταν ο κ. Νίμιτς μάς καλεί να αναγνωρίσουμε «εθνότητα Μακεδόνων», πράγμα που δεν δέχονται ούτε οι Αλβανοί των Σκοπίων, και «γλώσσα μακεδονική», πράγμα που απορρίπτει και η Βουλγαρία.