Χρήστες OnLine

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΩΝ! ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΣΟΥΡΓΕΛΩΝ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Επίδοξος βιαστής, αλκοολικός και χρήστης ναρκωτικών ήταν ο 23χρονος Αφγανός στη Νίκαια που επί σειρά εβδομάδων τα θολοπροοδευτικά σούργελα μας πιπίλιζαν το μυαλό ότι τάχα πέθανε μετά από ξυλοδαρμό και βασανιστήρια ηλεκτροσόκ (έλεος δηλαδή) από αστυνομικούς...!

Τι θα μας πεις τώρα κύριε Παπανδρέου στη Βουλή που είχες σπεύσει να καταδικάσεις την Αστυνομία καταρρακώνοντας το ιερότερο ατομικό δικαίωμα στην ποινική δίκη, αυτό του τεκμηρίου αθωότητας;

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Νικαίας και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.

Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ...


ΠΗΓΗ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76801&cid=4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ JEFFREY ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΑΝΤΙΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ";

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου