Χρήστες OnLine

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ! ΓΙ ΑΥΤΟ....


Διαβάσατε καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στον 38άχρονο (που ήδη έχει χάσει το ένα του μάτι) υπαρχιφύλακα;


Είδατε τίποτα "ευαίσθητους" (στα ανθρώπινα δικαιώματα) να λένε κάτι για τον άτυχο άνθρωπο;


Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί χθες στην επίθεση που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στη Σαλαμίνα.

Στις 15.10, την ώρα που ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης ( γνωστος φιλος των ακροαριστερων ) παρουσίαζε το νέο σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής, δύο ληστές έμπαιναν σε υποκατάστημα της Εθνικής στη Σαλαμίνα με βαριοπούλες και όπλα. Υπάλληλος του καταστήματος πάτησε τη χρονοκαθυστέρηση στο χρηματοκιβώτιο, με το οποίο ειδοποιήθηκε και το οικείο Α. Τ.
Μόλις οι δράστες αντελήφθησαν τους αστυνομικούς άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας υπαρχιφύλακας 38 ετών και ένας αρχιφύλακας 44 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για πρόβλημα στο χρηματοκιβώτιο και όχι για ληστεία και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας (οι αστυνομικοί πάρκαραν σε απόσταση από το υποκατάστημα και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα).

Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο, κατά πιθανότητα Καλάσνικοφ, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν οι αστυνομικοί πρόλαβαν να ανταποδώσουν τα πυρά. Δίπλα στο κατάστημα βρέθηκε μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, ενώ σε απόσταση 2 χλμ. εντοπίστηκε βαν, η χρήση του οποίου ερευνάται. Μετά τη ληστεία ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των κακοποιών.

Η κατάσταση του 38χρονου, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, είναι σοβαρή καθώς έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και φαίνεται να έχασε το ένα μάτι. Ο δεύτερος έχει τραυματιστεί πιο ελαφριά, στον θώρακα, στη μέση και στο πόδι και νοσηλεύεται στο Γ. Κ. Νίκαιας.

πηγη


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ "ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ" ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ