Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ BOMBA ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.."ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ"! ΚΑΙ ΤΑΒΛΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ...


Η αλήθεια δεν κρύβεται!!!!

Όταν οι σχεδιασμοί υποκρύπτουν δόλο , είναι επόμενο να καταγγελθούν από τα νοήμονα όντα έστω και αν ακόμα αυτά μέσω της αποκάλυψης θα στερηθούν τα ευεργετήματα που τους παρέχουν οι δόλιοι αφού αυτά θα καταστούν υποχείρια των !!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ, ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΉΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

Διαφωνούν κάθετα οι μετανάστες να αποτελέσουν μέσω της παροχής ιθαγένειας από την κυβέρνηση το εργαλείο για την πολυετή παραμονή στην εξουσία των "πράσινων" , αφού η ένταξη τους όπως είπε ...ως Έλληνες στην ελληνική κοινωνία δεν αποτελεί πιστεύω των πολιτών της χώρας αλλά ενός κόμματος που επιθυμεί να τους χρησιμοποιήσει για την παραμονή του στην εξουσία.

ΠΗΓΗ


Ζουγκλα το κεντρο της Αθηνας απο αλλοδαπούς, πορνεία και ναρκωτικά.


Ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε έξω από τα δόντια και επεσήμανε ότι η Αθήνα, η χιλιοτραγουδισμένη έγινε Λαθρομεταναστευτική "Χαβούζα".






Τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της τριτοκοσμικής Αθήνας με τους 150.000 και πλέον παράνομους μετανάστες, τους χιλιάδες λαθραίους μικροπωλητές, τις στρατιές ανέστιων που συνωστίζονται στα συσσίτια του Δήμου και την πορνεία που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις περιέγραψε χθες χρησιμοποιώντας τα πλέον μελανά χρώματα ο δήμαρχος της πόλης, Νικήτας Κακλαμάνης.

Στην εικόνα αυτή, που δεν συμβαδίζει με εκείνη μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, έρχονται να προστεθούν τα ναρκωτικά που κάνουν κυριολεκτικά θραύση κυρίως μεταξύ των νέων ανθρώπων και η έξαρση των κρουσμάτων φυματίωσης, ηπατίτιδας και AIDS λόγω της παρουσίας υπερβολικού αριθμού αλλοδαπών στις κατεχόμενες γειτονιές του πάλαι ποτέ κλεινού άστεως.

Τη χαριστική βολή στο άλλοτε ακμάζον εμπόριο της πόλης δίνουν τα δεκάδες παράνομα καταστήματα που ανοιγοκλείνουν με εκπληκτικούς ρυθμούς υπήκοοι χωρών της Ασίας και της Αφρικής, συμβάλλοντας στη δημιουργία του απόλυτου χάους. Αν συνυπολογίσουμε την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί τουλάχιστον 16,25% μεταξύ του 2007 και του 2008 αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Αθήνα τείνει να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

Κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθώς καθημερινές είναι οι συμπλοκές μεταξύ συμμοριών αλλοεθνών, ενώ άρχισαν να διαφαίνονται και οι πρώτες εστίες αντίστασης των Ελλήνων πολιτών στις συνοικίες των Αμπελοκήπων, των Πατησίων και της πλατείας Αττικής.

πηγη

Την ίδια στιγμή ο Κακλαμάνης ζεί στον κόσμο του, έχωντας αφήσει την Αθήνα έρμαιο των αλλοδαπών και ο Χρυσοχοιδης προσπαθεί να καταστείλει τουε Ελληνες(!) που έχουν αρχίσει να μην αντέχουν άλλο αυτη την κατάσταση. Το πασοκ απο την άλλη θέλει να τους κάνει και Έλληνες δίνοντας παράνομες ιθαγένειες και δικαίωμα ψήφου ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΧΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΩΣΤΕ ΖΩΗ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΡΙΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ...

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ... ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ....

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Σήμερα στην Παλιά Βουλή, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, πραγματοποιούνταν εκδήλωση απο την "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" με συντονιστή τον πασίγνωστο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Αλιβιζάτο, τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, τον εργατοπατέρα Παναγόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών... Βιομηχανιών, τον Μοαβία απο το... άτυπο (όπως είπε ο Αλιβιζάτος) Φόρουμ Μεταναστών, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Παξινός, ο Πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Δημήτρης Μπράτης κλπ.

Θέμα φυσικά της εκδήλωσης το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση το ΠΑΣΟΚ και αφορά την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντες ελέω πολιτικάντηδων. Στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής βρέθηκαν και δεκάδες Πατριώτες, μιας και το πάνελ ήταν μονομερές χωρίς να εκφράζει την... "άλλη άποψη" στην οποία δήθεν είναι ανεκτικοί οι διάφοροι προοδευτικάριοι.

Μετά από μια ώρα τοποθετήσεων, έγινε παρέμβαση απο τον εκδότη του "Στόχου", όταν ο εργατοπατέρας Παναγόπουλος εξίσωσε τους Ποντίους με τους... λαθρομετανάστες! Αμέσως ξεσηκώθηκαν οι κατά τα άλλα "ανεκτικοί" προοδευτικοί κύκλοι, φωνάζοντας "φασίστες", "φασίστες", αφού δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα εκτός απο στριγκλιές. Φώναζαν μάλιστα την... Αστυνομία για να συλλάβει ανθρώπους που δημοκρατικά, χωρίς καμία βιαιοπραγία, εξέφραζαν τις αντιρρήσεις και την αντίθεσή τους.

Ο ρόλος φυσικά ορισμένων είναι ξεκάθαρος. Ο εργατοπατέρας Παναγόπουλος παρεούλα με τον εκπρόσωπο της... πλουτοκρατίας και του... κεφαλαίου Αντιπρόεδρο του ΣΕΒ, εκπρόσωποι ακροαριστερών οργανώσεων να καλούν την... Αστυνομία να κάνει συλλήψεις, ο γνωστός... φιλόσοφος Κουναλάκης και ο Χατζησωκράτης της Κουμουνδούρου παρέα με εκπρόσωπο της Εκκλησίας, η Φραγκουδάκη και άλλα παράδοξα!


Στην δευτερολογία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την παρέμβαση των εθνικιστών στην παλαιά Βουλή. Έκανε λόγο για επίθεση ακροδεξιών με κουκούλες που μάλιστα προπηλάκισαν κόσμο.

Όπως θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας σε λίγη ώρα, ούτε «κουκουλοφόροι» υπήρξαν, ούτε βία, ούτε τίποτε από αυτά που ισχυρίστηκε ο συκοφάντης Αλ. Τσίπρας.





Για την ώρα: Αλέξης Τσίπρας – Ένας κοινός ψεύτης!