Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ... ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ....

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Σήμερα στην Παλιά Βουλή, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, πραγματοποιούνταν εκδήλωση απο την "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" με συντονιστή τον πασίγνωστο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Αλιβιζάτο, τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, τον εργατοπατέρα Παναγόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών... Βιομηχανιών, τον Μοαβία απο το... άτυπο (όπως είπε ο Αλιβιζάτος) Φόρουμ Μεταναστών, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Παξινός, ο Πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Δημήτρης Μπράτης κλπ.

Θέμα φυσικά της εκδήλωσης το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση το ΠΑΣΟΚ και αφορά την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντες ελέω πολιτικάντηδων. Στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής βρέθηκαν και δεκάδες Πατριώτες, μιας και το πάνελ ήταν μονομερές χωρίς να εκφράζει την... "άλλη άποψη" στην οποία δήθεν είναι ανεκτικοί οι διάφοροι προοδευτικάριοι.

Μετά από μια ώρα τοποθετήσεων, έγινε παρέμβαση απο τον εκδότη του "Στόχου", όταν ο εργατοπατέρας Παναγόπουλος εξίσωσε τους Ποντίους με τους... λαθρομετανάστες! Αμέσως ξεσηκώθηκαν οι κατά τα άλλα "ανεκτικοί" προοδευτικοί κύκλοι, φωνάζοντας "φασίστες", "φασίστες", αφού δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα εκτός απο στριγκλιές. Φώναζαν μάλιστα την... Αστυνομία για να συλλάβει ανθρώπους που δημοκρατικά, χωρίς καμία βιαιοπραγία, εξέφραζαν τις αντιρρήσεις και την αντίθεσή τους.

Ο ρόλος φυσικά ορισμένων είναι ξεκάθαρος. Ο εργατοπατέρας Παναγόπουλος παρεούλα με τον εκπρόσωπο της... πλουτοκρατίας και του... κεφαλαίου Αντιπρόεδρο του ΣΕΒ, εκπρόσωποι ακροαριστερών οργανώσεων να καλούν την... Αστυνομία να κάνει συλλήψεις, ο γνωστός... φιλόσοφος Κουναλάκης και ο Χατζησωκράτης της Κουμουνδούρου παρέα με εκπρόσωπο της Εκκλησίας, η Φραγκουδάκη και άλλα παράδοξα!


Στην δευτερολογία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την παρέμβαση των εθνικιστών στην παλαιά Βουλή. Έκανε λόγο για επίθεση ακροδεξιών με κουκούλες που μάλιστα προπηλάκισαν κόσμο.

Όπως θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας σε λίγη ώρα, ούτε «κουκουλοφόροι» υπήρξαν, ούτε βία, ούτε τίποτε από αυτά που ισχυρίστηκε ο συκοφάντης Αλ. Τσίπρας.





Για την ώρα: Αλέξης Τσίπρας – Ένας κοινός ψεύτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου