Χρήστες OnLine

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Η κυβέρνηση άλλαξε, η “αντιρατσιστική” υστερία μένει

Η είδηση δεν είναι και τόσο πρόσφατη, έχει όμως διαχρονικό ενδιαφέρον καθώς δείχνει ξεκάθαρα μέχρι πού μπορεί να φτάσει η παραπληροφόρηση προκειμένου να προωθηθούν οι κυρίαρχες απόψεις του πολυπολιτισμού, του αντιρατσισμού και του ανθελληνισμού.


Διαβάζοντας λοιπόν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του, ο νέος πρωθυπουργός μίλησε για «απαξίωση της ανθρωπιάς, με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία». Ήταν μια τοποθέτηση που από την αρχή δημιούργησε πολλές απορίες. Από πού έβγαλε το συμπέρασμα αυτό ο πρωθυπουργός;


Ποιος τον πληροφόρησε ότι έγιναν έτσι ακριβώς τα συμβάντα; Γιατί στις δηλώσεις του ήταν τόσο κατηγορηματικός, λες και είχε βγει ήδη τόσο η ιατροδικαστική έκθεση όσο και η δικαστική απόφαση; Δεν καταλάβαινε πως πριν κάνει τέτοιες δηλώσεις απόλυτου τύπου θα έπρεπε να βουτήξει λίγο την γλώσσα του στο όποιο μυαλό διαθέτει;


"Φορομπηχτική πολιτική χωρίς έλεος .... υπερ των λαθρομεταναστων"









Για να ζει καλά ο λαθρομετανάστης και να πεινάει ο Έλληνας .

Τέλη κυκλοφορίας και φόρο καταιγίδες
Εις βάρος του Έλληνα πολίτη και υπέρ του μετανάστη .

Τα τέλη κυκλοφορίας αυξηθήκαν και θα αυξάνονται
Κάθε χρόνο όχι για την πράσινη ανάπτυξη

Και για άδεια ταμεία και σαχλαμάρες που μας
Βομβαρδίζουν καθημερινά για να μας τα παίρνουν.
Έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες - μετανάστες
που έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να τους συντηρούμε .

Αυτά τα εκατομμύρια λοιπόν που συνέχεια
θα αυξάνονται χρειάζονται :
Φάρμακα , νοσοκομεία , τροφή , στέγη ,
επιδόματα , χρήματα , σύνταξη αργότερα .

Χρειάζεται η Ελλάδα ένα ολόκληρο προϋπολογισμό
ακόμα για να συντηρήσει η Ελλάδα όλα αυτά τα
εκατομμύρια των μεταναστών , λαθρομεταναστών .
που θα βρεθούν όλα αυτά τα επιπλέον χρήματα
για δαύτους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
όπως πάντα ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!

Δηλαδή ,ο διπλωματούχος ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας
θα τα πληρώσει και θα τα πληρώνει για πάντα .
Με πάρα πολύ σκληρούς φόρους που ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα .

Μειώνοντας πάρα ,πάρα , πολύ , το εισόδημα μας .
Ακολουθούν και αλλά πολύ σκληρότερα μέτρα .
Θα πεινάει ο ΕΛΛΗΝΑΣ για να ζει καλά ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ….


……ΑΛΛΑ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αναμφίβολα η φτώχεια η οποία μαστίζει σχεδόν τα μισό πληθυσμό της ... ανθρωπότητας των 6 και πλέον δισεκατομμυρίων ατόμων ( σχεδόν 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούνε με λιγότερο από 40 ευρώ τον μήνα) γίνεται ΚΙΝΗΤΡΟ για την αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο σε κάποια από τις αναπτυγμένες όπως και τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ο έλεγχος εκείνων που προσπαθούν (και συχνά πετυχαίνουν) να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας έπρεπε να θεωρείται "εκ των ων ουκ άνευ" (ή όπως το θέλει λατινιστί η διεθνής κοινότητα sine qua non...)
ΔΕΝ αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο έλλειψης ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ η απαγόρευση όπως και η επιστροφή στην γείτονα Τουρκία εκείνων που εισήλθαν παράνομα στην ΕΛΛΑΔΑ καθότι η συνεχής ροή θα έχει ως νομοτελειακή κατάληξη το Ελληνικό Κράτος να γίνει ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ απέναντι στους δικούς τους πολίτες.

Μελετώντας τους περισσότερους από 800,000 συμπατριώτες μας που πήγαν να δουλέψουν στην Ευρώπη και κυρίαρχα στην τότε Δυτική Γερμανία στην Διδακτορική μου διατριβή το 1970 "zur problematik der griechischen arbeitnehmer in der Bundesrepublik Deutschland" διαπίστωσα ότι είχαν υποστεί από τις Ελληνο - Γερμανικές Επιτροπές που λειτουργούσαν στην Ελλάδα ΠΟΛΛΟΥΣ εξονυχιστικούς ελέγχους για θέματα υγείας και ΓΝΩΡΙΖΑΝ επακριβώς οι Γερμανικές Αρχές που θα εργαζόταν ο καθένας και η καθεμιά τους και ποια ακριβώς ήταν η διεύθυνση κατοικίας τους στην Γερμανία.

Πώς να τολμήσει να περάσει τα τότε σύνορα της Δυτικής Γερμανίας ένας ή περισσότεροι λαθραίοι Έλληνες, Γιουγκοσλάβοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι και. Φυσικά…Τούρκοι;

Βέβαια στο "ξέφραγο αμπέλι" που μοιάζει να είναι εδώ και μερικές δεκαετίες η Ελλάδα πώς να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο ιδιαίτερα μάλιστα όταν κάθε ώρα του 24ωρου οι Τούρκοι δουλέμποροι ξεφορτώνουν το ανθρώπινο (σαφώς ταλαιπωρημένο) φορτίο τους σε κάποιο ελληνικό νησί...

Το "παραμύθι" των ταλαιπωρημένων και οικονομικά "πάμφτωχων" λαθρομεταναστών από Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ όταν γνωρίζει κανείς ότι σε εκείνες τις χώρες το μηνιάτικο είναι της τάξης των 30 ευρώ αλλά κάθε άτομο πληρώνει στους Τούρκους δουλεμπόρους 2 και 3 χιλιάδες ευρώ (εάν κάποιος διαθέτει τόσα χρήματα ΓΙΑΤΙ να έρθει με τόσες ταλαιπωρίες και με αμφίβολη έκβαση της προσπάθειάς του στην Ελλάδα?)

Είναι - σε αναλογία λογικής και οικονομικής φύσεως - σαν να είχα βρει εγώ γράφοντας την διδακτορική μου διατριβή ότι στις δεκαετίες του 195ο, 1960 και λιγότερο του 1970 οι Έλληνες αφήνανε τις βίλλες τους στο Πανόραμα ή τη Γλυφάδα, δεν τους ήταν αρκετά τα 70 ή 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και γινόντουσαν μετανάστες (gastarbeiter) στη Δυτική Γερμανία ζώντας με άλλους 3,4 ή και 5 στο ίδιο δωμάτιο για να εισπράξουνε....χίλια ευρώ το μήνα!!!!

Υπάρχουν λοιπόν και ΑΔΙΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ διαστάσεις στο θέμα των λαθρομεταναστών...


Σε ότι αφορά το δημοψήφισμα που έγινε πρόσφατα στην ΕΛΒΕΤΙΑ αποδείχτηκε πρακτικά ότι ξεπεράσανε πολλοί δημοσιογράφοι «στα γρήγορα» το ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο αναφοράς που ήταν η ουσία του Δημοψηφίσματος δηλαδή η ανέγερση μουσουλμανικών τεμενών και μιναρέδων για τους περίπου 400,000 νόμιμους μουσουλμάνους μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί...

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ έγινε για ΠΡΩΤΗ φορά στον 21ο αιώνα στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2009 για επιλογή Προέδρου της Ν.Δ. όπου διαπιστώθηκε (να μου επιτραπεί η μεταφορά και απόδοση στη νεοελληνική του Βιβλικού αποφθέγματος ότι τελικά ήταν «άλλες οι επιθυμίες των…ΚΥΡΙΩΝ και άλλα πρόσταξε ο ΛΑΟΣ!»)
Προσωπικά λέω ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ από έναν λαό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ αλλά λαός με πλούσια εμπειρία και ως χώρα ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και ως χώρα ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...


ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους πολιτικούς μας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει το συντομότερο δυνατόν!...


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤHN ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ;


πηγη



ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. (ΝΕΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ... (BINTEO)





Τι θα κερδίσουμε αν επιτέλους απαλλαγούμε απο τους λαθρομετανάστες;


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ για την λαθρομεταναστευση.
Οι Ελληνες αποφασιζουν και οχι οι ξεπουλημενοι πολιτικοι


1. Πτώση κατά 70% της βαριάς εγκληματικότητας

2. Πτώση κατά 90% των ληστειών, τσαντάκιδων, μικροκλοπών, βιασμών, κ.λπ

3. Αύξηση του τζίρου της αγοράς καθώς το συνάλλαγμα που σήμερα φεύγει με τους λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες θα μείνει εδώ.

4. Αύξηση θέσεων εργασίας κατά 90%

5. Αύξηση του εισοδήματος του εργαζομένου κατά........
40% καθώς αυτό βασίζεται στην προσφορά και ζήτηση της εργασίας, και οι λαθρομετανάστες σήμερα είναι πάνω από το 60 % του εργατικού δυναμικού κάτι που δημιουργεί περίσσιο εργατικό δυναμικό στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι οι Έλληνες και να υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εργατών και λιγότεροι θέσεων .

6. Μείωση κατά 40% δαπανών στην υγεία, καθώς οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι ενώ κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας όντας ασφαλισμένοι σε κοινωνικά ταμεία όπως η Πρόνοια .

7. Μείωση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου κατά 90%. Οι λαθρομετανάστες σήμερα ανενόχλητοι πωλούν λαθραία προϊόντα από τα οποία το κράτος δεν εισπράττει ούτε ΦΠΑ, ούτε Φόρους και τα χρήματα στο τέλος καταλήγουν στο εξωτερικό.

8. Μείωση άστεγων κατά 90%

9. Μείωση χρηστών ναρκωτικών κατά 50%

10. Μείωση εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%

11. Μείωση μελλοντικών θυμάτων εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%

12. Μείωση διαφόρων παρανομιών, πλαστογραφίες κ.λπ κατά 90%

13. Μείωση εμπρηστών κατά 85% καθώς από πυρκαγιές διαπιστώθηκε ότι το 85% των εμπρηστών ήταν οι Αλλοδαποί

14. Μείωση του κινδύνου για την χώρα μας από μειονότητες που μπορεί να έχει διαμελιστικό χαρακτήρα

15. Μείωση πολυπολιτισμικών συγκρούσεων στην χώρα μας.

16. Μείωση θρησκευτικών μειονοτήτων που μπορεί να δημιουργήσουν θρησκευτικές συγκρούσεις.

17. Μείωση της ακρίβειας, λιγότεροι κατανάλωση και περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή, δημιουργούν ανταγωνισμό και μείωση των τιμών.

18. Πολιτιστικοί αναβάθμιση της χώρας μας καθώς οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες υποβιβάζουν το κύρος της χώρας διεθνώς.

19. Αύξηση του τουρισμού, και ιδιαίτερα καλών τουριστών, λόγο των λιγότερων κλοπών και εγκλημάτων που δέχονται και οι τουρίστες από τους λαθρομετανάστες.

20. Μείωση φόρων καθώς μειώνονται ανάγκες των πολιτών και αυξάνεται η ποιότητα ζωής.

21. Μείωση των Δημοτικών τελών, και άλλων εισπράξεων υπέρ του δημοσίου που οφείλονται στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.

22. Καλύτερη παιδεία, με τα τον ίδιο προϋπολογισμό θα αυξηθεί τα επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας, καθώς θα έχουμε λιγότερους μαθητές και περισσότεροι δαπάνη ανά μαθητή.

23. Μείωση κατά 20% του Προβλήματος της λειψυδρίας, καθώς θα χρησιμοποιούμε λιγότερο νερό ανά κάτοικο.

24. Μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας.

25. Μείωση κοινωνικών προβλημάτων, μείωση του ρατσισμού διότι αυτό οφείλεται στις παρανομίες και εγκλήματα των λαθρομεταναστών.

26. Μείωση της κίνησης στους δρόμους και μείωση των προβλημάτων πάρκινγκ.

27. Μείωση της ρύπανσης διότι περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν αυτοκίνητα παλαιά με μεγαλύτερη ρύπανση.

28. Αύξηση και καλύτερη ασφάλεια για την χώρα, όντας ένα εθνικό κράτος κινδυνεύουμε από έξω αλλά ΌΧΙ εσωτερικά.

29. Καλύτερη ελευθερία κίνησης, διότι είναι αδύνατον να κινείσαι ελεύθερα σήμερα, σε σημεία που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες και όταν ξέρεις ότι πιθανόν να σε επιτεθούν.

30. Λιγότεροι φτωχοί στην χώρα μας και περισσότεροι ευκατάστατοι, διότι περισσότεροι φτωχοί είναι εξ ανατολών λαθρομετανάστες.

31. Λιγότερες δαπάνες από επιχειρήσεις σε θέματα ασφαλείας της επιχείρησης και φτηνότερα προϊόντα , διότι σήμερα έχουμε τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων λόγο των δαπανών από την μεριά των επιχειρήσεων στην ασφάλεια, αυτές δαπάνες όμως χρεώνονται από την επιχείρηση εν συνεχεία στο προϊόντα τα οποία πληρώνει ο καταναλωτής.

32. Περισσότερα χρήματα στους πολύτεκνους, καθώς περισσότεροι σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες πολύτεκνοι που πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δεινά μας οφείλονται στους λαθρομετανάστες, οι Αμερικανό κυβερνώμενοι πολιτικοί από την Άκρα Αριστερά έως και την Άκρα δεξιά δυστυχώς υπηρετούν συμφέροντα που οδηγούν μελλοντικά σε διαμελισμό της Ελλάδος όπως αυτό που έγινε με την Γιουγοσλαβία

Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα δεν σέβονται την Πατρίδα τους εκτός και αν θεωρούν άλλη χώρα για Πατρίδα τους ;

Δεν έχουν αξίες και αρχές, στερούνται του εθνικού φρονήματος καθώς όλες οι πράξεις τους έως τώρα ζημιώνουν την Πατρίδα μας.

Εσύ θα αφήσεις στα παιδιά σου μια χώρα διαλυμένη, αν το παιδί σου είναι σήμερα 5 ή 6 ετών αγγελούδι, σκέψου πώς σε 15 χρόνια θα είναι 20 ετών.

Και σε 15 χρόνια όπως πάμε θα έχουμε 15 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα θεωρούνται ώς ομάδες μειονοτήτων, και μπορεί να αναγνωριστεί ένα μέρος της Ελληνικής γης ως ανεξάρτητο κράτος από άλλο ισχυρότερο κράτος όπως Αμερική, Ρωσία, κ.λπ

Τότε το παιδί σου θα κληθεί να υπερασπιστεί την Πατρίδα του από ξένους διεκδικητές, αυτούς δηλαδή που σήμερα εσύ δέχεσαι ως φτωχούς λαθρομετανάστες.

Αν θέλεις να βοηθήσεις τους λαθρομετανάστες να ξέρεις ότι τροφοδοτείς τους αυριανούς δολοφόνους του παιδιού σου.

Δημοσιογραφική κτηνωδία της Ζούγκλας για την απαγωγή και τον βιασμό της 19χρονης απο λαθραίους αλβανούς.




…και το πογκρόμ συνεχίζεται.

Έλεος πια. Μετά τα σενάρια συνωμοσιολογίας όπου ο “γιός του τάδε ήταν στόχος” γιατί ο πατέρας του “ήταν ο τάδε”, ακολούθησε το ότι η κοπέλα “είναι καλά στην υγεία της”. Το πόσο καλά μπορεί να είσαι μετά από 12 ωρο βιασμό, μόνο ο Μάκης το ξέρει. Αν δεν ήταν φρικτή η είδηση, θα του θυμίζαμε το ανέκδοτο “καλά που δεν πάθαμε και τίποτα”.

Διαβάστε πως μετέδωσε την είδηση (εννοείται ότι τη συνέχεια την έκανε γαργάρα):


Μετά από περίπου 12 ώρες, το θρίλερ με την απαγωγή της φοιτήτριας είχε αίσιο τέλος. Τηλεφώνησε η ίδια στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη.



Οι ίδιοι, συνοδεία των αστυνομικών, παρέλαβαν την νεαρή από την περιοχή του Πειραιά. Το κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από επιληψία, είναι καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς σοκαρισμένο. Η 19χρονη θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση, αφού οι απαγωγείς της άσκησαν βια όταν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο. Οι δράστες την απελευθέρωσαν χωρίς να ζητήσουν λύτρα.

Δηλαδή η βία ήταν όταν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο όχι από τις 12 ώρες βιασμού που δεν λέτε ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Όλα καλά και ειδυλλιακά.

Διαβάστε τώρα και την κανονική είδηση:

Άγνωστοι την βίασαν ομαδικά και είναι σε κατάσταση σοκ.

Μετά από 12 ώρες στα χέρια των βιαστών της την άφησαν σε άθλια κατάσταση στο Ικόνιο απ’ όπου τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη.




Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, έχουμε κτήνη που κάνουν το κέφι τους και παραμένουν ασύλληπτοι. Πυροβολούν χωρίς έλεος, τσακίζουν κεφάλια, βασανίζουν. Η κοπέλα είχε την τύχη και γλίτωσε.

Θα μιλήσει για το θέμα η σεξίστρια Αλ Σαχλέχ; Το υπουργείο ΠΡΟΠΟ; Ή μήπως υπουργείο Πορνοβοσκής;

Μάλλον πλήρωσε και αυτή η 19χρονη τον ρατσισμό των Ελλήνων, την κοινωνική αδικία, τους υπερπατριώτες που φαίνεται ότι προκαλούν απανωτές στύσεις στα μισάνθρωπα κτήνη.


Αν στην Αλβανια πιαναν Ελληνα να βιαζει Αλβανιδες, θα τον ειχαν κρεμασει . Στην Ελλαδα τους λεμε ευχαριστω, τους πληρωνουμε, ο ΣΥΡΙΖΑ τους υποθαλπτει και τους δινει δικογορο και τους αφηνει ελευθερους...

πηγή:olympia.gr

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Δικαίωμα Ψήφου Δίνουν Το 2010 Στους Ξένους Μετανάστες, ανακοίνωσε ο Ραγκούσης! Επιπλέον, Ελληνική Ιθαγένεια Σε Όλα Τα Παιδιά Αλλοδαπών Μεταναστών…!







ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ . ο λαος θα αποφασισει για την τυχη της Ελληνικης κοινωνιας. οχι οι 20 ξεπουλημενοι πολιτικοι..


O ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΓΙΝΕ BLOGGER ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠ. ΠΡΟ-ΠΟ;




Όταν ο κ. Χρυσοχοϊδης ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις μεταναστευτικές του ασχολίες, τον παρακαλώ να δημιουργήσει κάτι ανάλογο και για τους Έλληνες συμπολίτες του, αυτούς που πληρώνουν τον μισθό του, αλλά και τον μισθό όλων εκείνων που "μοχθούν" για τους μετανάστες...

Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει, αλλά πιστεύω ότι έτσι, τουλάχιστον θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μεταξύ των Ελλήνων ότι έχουν και αυτοί τα ίδια δικαιώματα με τους αλλοδαπούς λαθραίους. Πάει τέλειωσε, χτυπήσαμε μπιέλα…

Ο κύριος ΠΡΟ-ΠΟ και όλοι αυτοί οι τύποι που προσκυνούν και υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και διακατέχονται από ρατσιστική, εναντίον των Ελλήνων ξενολαγνεία, ας δοκιμάσουν την ύψιστη δημοκρατική ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τα πιστεύω και τις θέσεις τους μέσω ενός δημοψηφίσματος για τη λαθρομετανάστευση, να δούμε τότε ποιος από όλους μας έχει και το λαό με το μέρος του.

Και καλά θα κάνουν επίσης να σεβαστούν και το Σύνταγμα που τους προστάζει να προστατεύουν την ζωή και την περιουσία των πολιτών αυτού του κράτους.

Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να γινόμαστε μάρτυρες 10άδων δολοφονικών ληστρικών επιθέσεων εις βάρος μάλιστα ηλικιωμένων και ανήμπορων ανθρώπων από εγκληματικά στοιχεία που κατά τη μεγάλη τους πλειοψηφία προέρχονται από λάθρα εισερχόμενους εγκληματίες που μάλιστα διοργανώνουν και ληστρικά τουρς επιδρομών επειδή μας έχουν πάρει χαμπάρι το πόσο γελοίοι είμαστε και χωρίς σοβαρούς νόμους και οι κύριοι ΠΡΟ-ΠΟ της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. επιθυμούν και να μας «γονιμοποιήσουν» κιόλας μέσω της πολυπολιτισμικότητας!!!

Να κάτσουν να γονιμοποιηθούν οι ίδιοι οι ΠΡΟ-ΠΟ από τους λαθραίους και μάλιστα να τους πάρουν στο σπίτι και στις δικές τους γειτονιές και όχι να μας τους φορτώνουν σ’εμάς χωρίς ποτέ να μας έχουν ρωτήσει εάν επιθυμούσαμε μία τέτοια τραγική κατάσταση την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν εκλέγονται με γνώμονα το λαϊκό έρεισμα αλλά μόνο με γνώμονα το ρουσφέτι και τη δημιουργία ρουσφετολογικών κομματικών στρατών. Αλλά αυτά θα αλλάξουν γιατί οι Έλληνες πλέον ξυπνάνε.

Δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν, ούτε ΠΡΟ-ΠΟ ούτε "θεσμούς" όσο ψηλά και να βρίσκονται αυτοί. Όσο ζούμε θα λέμε ελεύθερα την γνώμη μας με κάθε τίμημα ακόμα και με το τίμημα της ίδιας της ελευθερίας και της ζωής μας γιατί θέλουμε να κληροδοτήσουμε την πατρίδα μας στα παιδιά μας έτσι όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοι μας με πολύ αίμα αλλά κυρίως με τιμή και δόξα. Είναι πολύ γελασμένοι όλοι αυτοί εάν νομίζουν ότι τόσο εύκολα θα σκύψουμε το κεφάλι και θα το βουλώσουμε.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟ-ΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!

ΥΓ. Εάν το βλόγιον αυτό δεν ανήκει στον κύριο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ να βγει και να το διαψεύσει δημόσια μιας και πρόκειται για επώνυμο βλόγιον, τη στιγμή μάλιστα που στο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=4CTz4MBwoQQ αναφέρεται στο 3.25 ότι το Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ άνοιξε νέο βλόγιον για την υποστήριξη των λαθραίων....

πηγη

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, και Οικολόγοι Π. τα δίνουν όλα στους λαθρομετανάστες!



ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ .. ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΞΩ.

Αυτά είναι τα ξεπουλημένα στο κεφάλαιο και την παγκοσμιοποίηση κόμματα της Ελλάδος! Αφού στέρεψαν οι δυνατότες για αθρώες προσλήψεις στο δημόσιο, αναζητούν νέες μεθοδους ρουσφετιού για την συγκέντρωση ψηφοφόρων. Αυτή την φορά το αντίτιμο είναι τα ίδια τα πολιτικά δικαιώματα και η ιθαγένεια!

Χαρμόσυνα λοιπόν τα νέα και για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων που φιλοδοξούν να λαθρομεταναστεύσουν!

Έλληνες ξυπνήστε!

Είναι ήδη πολύ αργά! Δειξε τους ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ. καντε το καθηκον σας τουλαχιστον. ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ. αν οχι για εσας.. για μια καλυτερη κοινωνια για τα παιδια σας...

ΕΨ

Αποκάλυψη σοκ ! Τύμπανα πολέμου στο Αιγαίο εντός του πρώτου τριμήνου του 2010 !!!


ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ :
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το πρώτο τρίμηνο του 2010 θα δοκιμαστούν οι εθνικές αντοχές Ελλάδος και ΤουρκίαςΗ Τουρκία προχώρησε σε ανακοίνωση άσκησης που υποδηλώνει με σαφήνεια συγκρουσιακή τάση. Σε μια άκρως επικίνδυνη προκλητική ενέργεια καταφεύγει η Άγκυρα στο Βόρειο Αιγαίο και μάλιστα ακριβώς στην περιοχή όπου υπάρχουν εξακριβωμένα πετρελαϊκά κοιτάσματα.

Η Τουρκία πιέζει για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο !!! Όλες οι μέχρι στιγμής ενέργειές της τον τελευταίο χρόνο υπερπτήσεις, παραβιάσεις, είσοδος σε δεσμευμένες από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις περιοχές, αποστολή σκαφών επιφανείας πολύ κοντά στα Ελληνικά νησιά αυτό καταδεικνύουν. Για πρώτη φορά καταφεύγουν σε μία ενέργεια που σε οποιαδήποτε άλλη γεωγραφική περιοχή του πλανήτη θα οδηγούσε με βεβαιότητα σε θερμό επεισόδιο:
Η Τουρκία αποφάσισε να διεξαγάγει σειρά ασκήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε μια περιοχή του Βόρειου Αιγαίου (Ίμβρος Λήμνος -Σαμοθράκη-Θάσος-Άγιο Όρος) στο μεγαλύτερο τμήμα της οποίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αντίστοιχη ελληνική αεροναυτική άσκηση!

Φανταστείτε δηλαδή μαχητικά αεροσκάφη και πολεμικά σκάφη επιφανείας των δύο χωρών να συνασκούνται στην ίδια περιοχή με χρήση πραγματικών πυρών.Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΟΣ

_____________Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε !!!____________
Η Τουρκία ζήτησε από την Ελληνική υπηρεσία να εκδόσει ΝΟΤΑΜ για άσκηση με πραγματικά πυρά στην προαναφερθείσα περιοχή ενώ ήδη γνώριζε ότι είχε εκδοθεί ΝΟΤΑΜ για την ελληνική άσκηση.


Χρήστος. Κουτσογιαννόπουλος
Ταξίαρχος(εα)
Πρώην Δντής Διεθνών Σχέσεων ΥΠΕΘΑ



πηγη

ΚΛΟΠΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ;



Εάν ανοίξεις ένα ειδησεογραφικό πόρταλ και ανά πάσα στιγμή, πραγματικά διερωτάσαι εάν ζεις στην Ελλάδα ή την Κολομβία.... Έχουμε μπλέξει άσχημα....

... λες και η Ελλάδα έχει τόσο βαριά βιομηχανία που καταστρέφει τον πλανήτη με τα χιλιάδες εργοστάσια της τη στιγμή που ούτε καρφίτσες δεν παράγουμε, ο δε Χρυσοχοΐδης συνεχίζει να αγοράζει αγρόν και να λέει μεγάλα λόγια... αστυνομοκρατώντας τα Εξάρχεια και αφήνοντας ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα στο έλεος των αλλοδαπών εγκληματικών στοιχείων που κυριολεκτικά ξεσαλώνουν δρώντας καθημερινά ανεξέλεγκτα με πρωτοφανή βιαιότητα και γεμίζοντας με τρόμο και απόγνωση τους πολίτες αυτής της δύστυχης χώρας που διοικείται τις τελευταίες δεκαετίες από ηλιθίους, ανίκανους και γραικύλους. Φυσικά δεν φταίνε αυτοί οι ηλίθιοι ανίκανοι και γραικύλοι που μας κυβερνούν, τα όρνια που πάνε και τους ψηφίζουν φταίνε και τους οποίους ψηφίζουν για ένα και μόνο λόγο, για το ρουσφέτι και την αποκατάσταση των ιδίων και των παιδιών τους στο δημόσιο για λίγα ψίχουλα...

Να δούμε ρε όρνια πότε θα ξυπνήσετε...

πηγη

Νέες ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από το Indymedia. Δημοσιοποίηση ονομάτων, τηλεφώνων και πινακίδων αυτ/του και απειλές ακόμη και για τη ζωή του.

Αν, σε κάποια σελίδα του διαδικτύου
κάποιος δημοσιοποιούσε τα στοιχεία ενός ατόμου (ονοματεπώνυμο, δ/νση, κινητό τηλέφωνο, αριθμό πινακίδων αυτοκινήτου) και προέτρεπε τον κόσμο εναντίον του, απειλώντας μάλιστα ότι "θα τελειώνουμε μια για πάντα με τον τύπο", τι έκανε έως τώρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;


Μέχρι τώρα επενέβαινε, έβρισκε αυτόν που τα δημοσίευε, κάνοντας έφοδο στο σπίτι του, αποκάλυπτε τα τεκμήρια και ο κατηγορούμενος οδηγούνταν στον εισαγγελέα.

Γιατί δεν κάνει το ίδιο και για το Indymedia;
υπαρχει καποιος ΜΗ ξεπουλημενος να μας απαντησει? υπαρχει καποιος με αρχιδια να μιλησει?


Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και τους συνδέσμους (για ευνόητους λόγους σβήσαμε με κόκκινα τα πλήρη στοιχεία):


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1114146#1114146

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1114149#1114149

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1114144#1114144

ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ άτομο
(υποψήφιος βουλευτής μάλιστα) από το χώρο της Χρ.Αυγής και οι απειλές εναντίον του δεν έχουν τέλος.
Που αλλού, μέσα από το Indymedia.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
πότε επιτέλους θα κλείσει αυτό το site;


26,7 Εκατομμύρια Ευρώ Κοστίζει Το Φαΐ Των Λαθρομεταναστών Στον Ελληνικό Λαό…!


Ο ελληνικός λαός πληρώνει το φαγητό των παράνομων μεταναστών εισβολέων…, ενώ την ίδια στιγμή όλα τα ασφαλιστικά ταμεία είναι υπό κατάρρευση και ο μέσος συνταξιούχος δεινοπαθεί από τις συντάξεις πείνας…!

Και δεν φθάνει μονον αυτό, αλλά οι ξένοι μετανάστες παίρνουν τις δουλειές των ελλήνων και συγχρόνως ασκούν καθημερινή βία και καταπίεση στον ελληνικό πληθυσμό…

Αναρωτιόμαστε για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζεται αυτή η αισχρή ρατσιστική πολιτική σε βάρος των ελλήνων εργατών;

Γιατί δεν παρέχονται αυτά τα χρήματα στους έλληνες άνεργους και στις ελληνικές οικογένεις που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας;




πηγη


Αλβανός... Μουτζαχεντίν είχε μετατρέψει την οικία του σε εργαστήριο παρασκευής εκρηκτικών



Άλλο ένα χαστούκι για τους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και του "πολιτικώς ορθού" είχαμε αυτή τη φορά απο τη Μ. Βρετανία.

Ένας τριαντάχρονος Αλβανός Μουσουλμάνος φαίνεται πως είχε μετατρέψει την οικία του σε εργαστήριο παρασκευής εκρηκτικών υλών.

Ο Krenar Lusha είχε μπει παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ζήτησε πολιτικό άσυλο λέγοντας ψευδώς πως είναι Κοσσοβάρος και πως κινδυνεύει απο του Σέρβους αν τον απελάσουν!

Τα ίδια επιχειρήματα δηλαδή με αυτά των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, οι οποίοι...... μαζικά ζητούν πολιτικό άσυλο λέγοντας ψέμματα για τον τόπο καταγωγής τους.

Παρότι παράνομος κατάφερε να πάρει δίπλωμα οδήγησης, να εργάζεται ως μηχανικός και το πιο εντυπωσιακό απο όλα να πάρει στεγαστικό δάνειο άνω των 70.000 βρεταννικών λιρών και να αποκτήσει το δικό του σπίτι!

Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές οι οποίοι πιέζουν τις Βρεταννικές τράπεζες να δίνουν δάνεια σε μετανάστες. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα τραπεζικά ιδρύματα έχουν δεχθεί αγωγές για "ρατσιστική" συμπεριφορά επειδή δεν ενέκριναν δάνειο σε μετανάστες, μειονοτικούς κτλ.

Τη στιγμη που οι αρχές εισέβαλλαν στην οικία του, ο Κρέναρ Λούσα κοιμόταν, ενώ ο υπολογιστής του ήταν ανοικτός και κατέβαζε βίντεο με δραστηριότητες της Αλ Κάιντα και άλλων ακραίων Ισλαμιστικών οργανώσεων. Εκτός αυτού ο σκληρός δίσκος του υπολογιστη του είχε έγγραφα με σχέδια για την κατασκευή βομβών και γενικότερα υλικό που σχετίζεται με την τρομοκρατία αλλά και την Αλ Κάιντα.

Το θράσσος του ήταν τέτοιο ώστε είχε ζητήσει και δεύτερο δάνειο!

Η κοινή γνώμη στη Βρετανία είναι έξαλλη λέγοντας πως το κράτος επιδοτεί τρομοκράτες...

Αύξηση των περιστατικών τουρκικής κατασκοπείας στο Αιγαίο



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αμυντικής Επιθεώρησης, πληθαίνουν ανησυχητικά τα φαινόμενα τουρκικής κατασκοπείας σε στρατιωτικές μονάδες της Θράκης και του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία εντείνουν τον ελληνοτουρκικό "μυστικό πόλεμο".

Eνώ βρίσκεται σε εξέλιξη η αναδιοργάνωση των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών, η τουρκική αμυντική βιομηχανία έχει καταφέρει να αποκτήσει τεχνογνωσία για την αυτόνομη ανάπτυξη κρυπτοσυσκευών και μέσων συλλογής πληροφοριών, όπως το εικονιζόμενο κινητό σύστημα ραδιογωνιομέτρησης και υποκλοπής επικοινωνιών DFINT-3A2 κατασκευής Αselsan. Eνδεικτικά αναφέρεται ότι:

-Στις 29 Μαΐου 2006 συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι τεχνικοί υπάλληλοι, διαπιστευμένοι στο ΝΑΤΟ, να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Σούδας.

-Στις 24 Απριλίου 2008 συνελήφθη στη Μυτιλήνη Τούρκος υπαξιωματικός της GID που μετέφερε με φουσκωτό σκάφος δεκαπέντε Αφγανούς λαθρομετανάστες. Αξιοσημείωτο είναι ότι έφερε την υπηρεσιακή του ταυτότητα όπου φαινόταν ο αριθμός και ο τύπος οπλισμού που κατείχε στο Τουρκικό Στρατό ενώ είχε ξανασυλληφθεί στην Ελλάδα οπότε και απελάθηκε.

-Στις 26 Αυγούστου 2008 συνελλήφθησαν τρεις Βούλγαροι (ένα ζευγάρι στρατιωτικών με το βαθμό του λοχία και του στρατιώτη και ένας αυτοκινητιστής, προσφιλής επαγγελματική ειδικότητα των μυστικών υπηρεσιών της πρώην ΕΣΣΔ για διείσδυση στις δυτικές χώρες-στόχους) που φωτογράφιζαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Πλάτη Έβρου.

-Στις 24 Μαΐου 2009 συνελλήφθησαν τέσσερις Βούλγαροι υπήκοοι, μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής, καθώς φωτογράφιζαν στρατόπεδο στην Ορεστιάδα.

-Στις 26 Ιουλίου 2009 συνελήφθη μουσουλμάνος της Δυτικής Θράκης στη Σαμοθράκη, έχοντας στη κατοχή του 600 φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονταν σημεία στρατηγικής σημασίας, όπως στρατιωτικές εγκαταστάσεις και οδικοί άξονες από όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου καθώς και κοντινές λήψεις Ελλήνων αξιωματικών κατά τη διάρκεια παρελάσεων. Η σύλληψή του αποκάλυψε ένα ευρύτερο δίκτυο κατασκοπείας στους κόλπους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

-Στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 συνελήφθη Τούρκος υπήκοος ενώ βιντεοσκοπούσε την έδρα της 86ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στη Χίο.

πηγή

Ψήφισμα συμπαράστασης στον Βασίλη Μπολάνο



Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στην συνεδρίαση την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου υιοθέτησε ομοφώνως (επί των παρόντων) ψήφισμα συμπαράστασης προς τον διωκόμενο από τις αλβανικές αρχές δήμαρχο της Χειμάρρας Βασίλη Μπολάνο. Το ψήφισμα πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννης Κουριαννίδης, με αφορμή την δίωξη που ασκήθηκε από τα αλβανικά δικαστήρια, επειδή ο κ. Μπολάνος έδωσε προς χρήση οικόπεδο του Δήμου, το οποίο διεκδικείται από τρίτον (το γνωστό πρόβλημα με τις ελληνικές περιουσίες, που σκοπίμως συντηρεί η Αλβανία, προσπαθώντας να αρπάξει την γη των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών).

Το κείμενο του ψηφίσματος είναι το εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης έλαβε γνώση των δικαστικών διώξεων που υφίσταται ο Δήμαρχος Χιμάρας, κ. Βασίλης Μπολάνος. Η δίωξη αυτή του ασκήθηκε κατά παρέκκλιση κάθε εννοίας δικαίου, με την αιτιολογία ότι παρεχώρησε άδεια εκμετάλλευσης οικοπέδου που διεκδικείται από τρίτον.

Το θέμα των ελληνικών περιουσιών του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού αποτελεί σημαντική παράμετρο στην σύσφιξη των ελληνοαλβανικών σχέσεων και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από την αλβανική κυβέρνηση. Δυστυχώς, ενέργειες όπως η παραπάνω κάθε άλλο παρά εντάσσονται στο πνεύμα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της καλής γειτονίας.

Καταδικάζουμε τόσο την απαράδεκτη αυτή δίωξη του δημάρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου, όσο και την ενορχηστρωμένη στοχοποίησή του από τα ΜΜΕ της γειτονικής μας χώρας, με την επισήμανση ότι στο παρελθόν ανάλογη πρακτική είχε οδηγήσει σε βίαιες ενέργειες εναντίον του».

πηγή

σχολιο : αφηστε τα ψηφισματα και τις επιστολες ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΝΗΣΤΕ ΔΡΑΣΗ. οχι αλλα λογια πια. ΔΡΑΣΗ..!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

H κατάληψη της ΕΤ3, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή


Με αφορμή την «κατάληψη» της ΕΤ3 από στελέχη του ΚΚΕ και συγκεκριμένα συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, η Χρυσή Αυγή έγραψε ότι σε ακριβώς ανάλογη περίπτωση και μάλιστα ούτε ανάλογη, αφού στους εθνικιστές δεν επετράπη να απευθύνουν μήνυμα, είχαν γίνει 48 συλλήψεις! Αυτό δυσαρέστησε τους «συντρόφους» και έτσι στο σημερινό Ριζοσπάστη υπάρχει δημοσίευμα στο οποίο καταγγέλεται η στάση της Χρυσής Αυγής. Βεβαίως, γράφουν, ως συνήθως, την μισή αλήθεια, δεν γράφουν δηλαδή ότι σε ανάλογη περίπτωση είχαμε συλλήψεις, καταδίκη σε πρώτο βαθμό 48 ατόμων, ενώ στην δική τους περίπτωση δεν πλησίασε ούτε ένας αστυνομικός… Κατά τα άλλα το Σύνταγμα λέει ότι οι πολίτες είναι ίσοι έναντι του νόμου! Έτσι λέει το Σύνταγμα, το οποίο η πολιτική εξουσία δεν εφαρμόζει. Διαβάστε τι έγραψε σήμερα ο Ριζοσπάστης:


«ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Έσπασε τον αποκλεισμό κι έβγαλε στον αέρα τη φωνή των εργατών: Στη διάρκεια της μεγάλης απεργιακής διαδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, στελέχη του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το «θάψιμο» της απεργίας και τη διαστρέβλωση του χαρακτήρα και της μαζικότητάς της από τα Μέσα Ενημέρωσης, πραγματοποίησαν συμβολική δράση στα γραφεία της ΕΤ – 3. Παρενέβησαν ζωντανά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και μετέδωσαν απεργιακό δελτίο του ΠΑΜΕ σε πανελλαδικό επίπεδο.


Παράλληλα, κατήγγειλαν την απόφαση της ΕΣΗΕΜ-Θ να μη συμμετάσχει στην απεργία με αποτέλεσμα να υπονομεύσει πανελλαδικά την απεργία του κλάδου των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Αυτή η ολιγόλεπτη παρέμβαση – συμβολική κατάληψη που έκανε το ΠΑΜΕ στάθηκε η αφορμή για τη λυσσαλέα, χυδαία και συντονισμένη επίθεση που ακολούθησε από την ΕΤ – 3, την εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και την ΕΣΗΕΜ-Θ, που βρήκαν υποστηρικτή τον εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. και τη «Χρυσή Αυγή»…»


Απ’ ότι φαίνεται οι “σύντροφοι” του ΚΚΕ είτε δεν διάβασαν προσεκτικά την ανακοίνωσή μας είτε κατά την προσφιλή τους τακτική παραποιούν τα λεγόμενά μας για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς και την προπαγάνδα τους.


Μήπως είναι ψέμα το γεγονός ότι πριν από τρία μόλις χρόνια συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε 7 μήνες φυλάκιση 48 Χρυσαυγίτες επειδή έπραξαν το “αμάρτημα” να θελήσουν ν’ ακουστεί από την ΕΤ3 ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για την απαγόρευση μίας νόμιμης Εθνικής συγκεντρώσεως προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Μήπως είναι ψέμα ότι τότε είχαν επέμβει πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ ενώ τώρα για τον ίδιο λόγο όλοι μιλούσαν για “ακτιβιστική δράση” του ΚΚΕ και δεν άνοιξε μύτη;…


Όλα αυτά για να αναλογιστεί κανείς με πόσα διαφορετικά μέτρα και σταθμά αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις στο ελλαδιστάν όταν πρόκειται για Εθνικιστές. Και μάλιστα όταν η διαμαρτυρία των Εθνικιστών είχε να κάνει με την σύμπραξη αστυνομίας και του παρακράτους των αναρχικών για την παράνομη απαγόρευση μίας συγκέντρωσης την ώρα που τα μέλη του ΚΚΕ ξεσήκωσαν όλη αυτή τη φασαρία απλώς γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν σε μία απεργία…


Σας θυμίζουμε το πρόσφατο δημοσίευμά μας: Κατάληψη της ΕΤ3 από το ΠΑΜΕ

Διαβάστε τι είχαμε γράψει τότε για τα γεγονότα του Ιουνίου το 2006:

ΙΟΥΝΙΟΣ 2006: 48 Συναγωνιστές όμηροι του “κόκκινου” Κράτους! Από χτες το μεσημέρι 48 Συναγωνιστές βρίσκονται όμηροι στα χέρια του κράτους: Η κρατική τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Κράτος και παρακρατικοί, αφού σε τέλεια συνεργασία απαγόρευσαν τον εορτασμό της μνήμης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού επιτέθηκαν στις ομάδες συναγωνιστών που περιφρουρούσαν στον χώρο, τους συνέλαβαν όταν αυτοί προέβησαν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της ΕΤ 3 για να διαμαρτυρηθούν για τις απαγορεύσεις κατά του εθνικιστικού κινήματος. 48 Νέοι τραγουδώντας τον ύμνο μας οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Κρατικής ασφάλειας. Παραμένουν ακόμη εκεί!

“Διαλύστε τους με κάθε τρόπο! Να εξαφανιστούν από παντού!”

Αυτό κραύγαζαν οι ασύρματοι των δυνάμεων των ΜΑΤ γύρω στις 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, που άρχισαν να περικυκλώνουν τους 100 συγκεντρωμένους νέους εθνικιστές στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη. Χωρίς καμμία επίσημη απαγόρευση, ο Διοικητής της Αστυνομίας, αποφάσισε και διέταξε την απαγόρευση και βίαιη διάλυση μίας νόμιμα κατοχυρωμένης (από πολλές ημέρες πριν) εκδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ίδια μέρα. Άρχισαν να διαλύουν ενημερωτικά περίπτερα που είχαν στηθεί, να κατεβάζουν αφίσες και πανώ, να χτυπάνε τον κόσμο. “Ποιά εισαγγελική εντολή; Θα το συζητήσουμε τώρα; Οι εντολές άλλαξαν. Να εξαϋλωθείτε, δεν με ενδιαφέρει”, ούρλιαζε ένας γλοιώδης χοντρός με πολιτικά. Μετά την βίαιη κατάληψη του χώρου από τα ΜΑΤ, οι συγκεντρωμένοι εθνικιστές παρέμειναν στον δρόμο για ώρα, μέχρι που δέχτηκαν και νέα επίθεση για να εκδιωχθούν και από ‘κεί. Ξεκίνησε πορεία, η οποία στο ύψος της Λεωφόρου Στρατού άρχισε να κυνηγείται πάλι από τα ΜΑΤ. Ο κόσμος τότε κατευθύνθηκε τότε προς το κτίριο της ΕΤ-3, όπου απαιτήθηκε να διακοπεί το πρόγραμμα και να δοθεί συνέντευξη στον αέρα. Τα ΜΑΤ εισβάλουν στο κτίριο. Με μεγάλη μάχη συγκρατήθηκαν στον πρώτο όροφο. Η ΕΤ-3 δεν έβγαλε κανέναν στον αέρα. 48 αγωνιστές και αγωνίστριες συλλαμβάνονται και οδηγούνται για δύο ημέρες στα κρατητήρια. Ο ύμνος της Χρυσής Αυγής αντηχούσε δυνατά μέσα από τις κλούβες από τα παιδιά που μόλις είχαν συλληφθεί. Έξω από τις κλούβες οι υπόλοιποι ένωσαν τη φωνή τους τραγουδώντας κι αυτοί με όλη τους την δύναμη. Η οργή πραγματικά ξεχείλιζε. Κόσμος χειροκροτούσε. Για κάθε σημαία που έπεφτε στο έδαφος υψωνόταν μια γροθιά. Έξω από τα κρατητήρια συγκεντρώθηκε επίσης πολύς κόσμος για συμπαράσταση. Την ίδια στιγμή η αστυνομία απαγόρευσε αυθαίρετα και παράνομα σε 2 πούλμαν από την Αθήνα να συνεχίσουν προς την Θεσσαλονίκη, αναγκάζοντάς τα στα Μάλγαρα να γυρίσουν πίσω. Απαγγέλλονται πλέον πάρα πολλές και βαριές κατηγορίες και στους 48.Το Σάββατο 17 Ιουνίου, κράτος και παρακράτος έδρασαν σε έναν πλήρη συντονισμό καταστολής μιας εκδήλωσης εθνικής αντίστασης και υπερηφάνειας. Ότι δεν τέλειωσαν τα ΜΑΤ, το αποτέλειωσαν τα ξαμολημένα κοπρόσκυλα από τα πανεπιστημιακά άσυλα της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”. Κάτι οπλισμένα από το σύστημα πιτσιρίκια με μπόλικο εξεγερτικό life-stile, βουτηγμένα μέσα στην άγνοια, την ύβρη και την προπαγάνδα. Με αγώνες γράφεται η ιστορία. Ας το μάθουν όλοι καλά. Εχθροί και “φίλοι”. Η τρομοκρατία δεν πέρασε στο παρελθόν και δεν θα περάσει ποτέ. Ο ελληνικός λαός δίνει μεγάλη μάχη επιβίωσης και οι εθνικιστές είναι η πρωτοπορία παντού.”


πηγη


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ...















Σήμερα στη χώρα μας οι οργανώσεις υπέρ της πολυπολιτισμικότητας ξεπετάγονται σαν μανιτάρια. Ενώ η προπαγάνδα υπέρ των μεταναστών και της ασύδοτης μετανάστευσης γίνεται τακτικά τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από το ίδιο το κράτος. Παίρνοντας αφορμή από αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις σημαντικές συνέπειες που αυτή θα έχει για τη χώρα μας, είναι καιρός όσοι είναι υπέρ της μετατροπής της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική να μας απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις σχετικές με αυτό το οποίο υποστηρίζουν. Για αυτό λοιπόν εδώ δημοσιεύουμε κάποιες φωτογραφίες με έθιμα και πρακτικές, τα οποία αποτελούν τον κανόνα σε μεγάλο μέρος του μουσουλμανικού κόσμου...

Θα θέλαμε λοιπόν αγαπητοί κύριοι αφού εξετάσετε πολύ καλά αυτά τα μουσουλμανικά έθιμα τα οποία αποτυπόνωνται στις φωτογραφίες, να μας πείτε την άποψη σας για αυτά, για το κάτα πόσο συμβαδίζουν με τους κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για τη δράση σας όσο αφορά την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις μουσουλμανικές χώρες. Ακόμα θα θέλαμε να μας πείτε εάν γνωρίζετε τις απόψεις των εν Ελλάδι μουσουλμάνων μεταναστών για αυτά τα έθιμα, καθώς μεγάλο μέρος τους προέρχεται από χώρες του μουσουλμανικού κόσμου στις οποίες τέτοιες πρακτικές αποτελούν τον κανόνα. Τέλος η άποψη σας στο κατά πόσον εμείς στην Ελλάδα θα έπρεπε να αποδεχτούμε ή όχι την εφαρμογή τέτοιων εθίμων από μουσουλμάνους, οι οποίοι θέλουν να εκφράσουν την πολιτιστική τους ταυτότητα και το δικαίωμα τους στην διαφορετικότητα, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη...

πηγη