Χρήστες OnLine

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Καταγγέλλουν ότι η σύμβουλος του Βούγια παίρνει 4.000 ευρώ τον μήνα



Προκειται για την συμβουλο του κυριου βουγια στο μεταναστευτικο, ιταλο συρια αφροδιτη αλ σαλεχ,την συμβουλο με 4000 ευρω τον μηνα!

Mια συμβουλο,ηθοποιο που ειναι γνωστη για τις ανθελληνικεςστης τασεις και για την πληρη αγνοια πανω στο εγkλημα,στον επιχειρησιακο σχεδιασμο,και στην παντελη ελλειψη της σε γνωσης εγκληματος!


Πως ειναι δυνατον μια κυρια απο ηθοποιος να γινει συβουλος της ΕΛ.ΑΣ χωρις να γνωριζει τα θεματα της αστυνομιας?

απο την στιγμη που η ιδια ειναι αντιεξουσιαστρια,και μεσω του φεισμπουκ που εχει να προβαλει σελιδες αναρχικων με περίεργες προτροπές να μιλαει για μεταναστες αδερφιαμας,οταν το κεντρο της αθηνας εμπορικα εχει πεθανει απο τις ορδες των μαυρων που κλεινουν τις εισοδους απο τα μαγαζια μας?

πως ειναι δυνατον αυτη η γυναικα που το μονο που εχει κανει ειναι να παιξει σε κανα 4-5 θεατρικα εργα,και να κανει καμια δεκαρια γυμνες φωτογραφισεις να την εχουν υπευθυνη,σε αξιωματικους τηε ΕΛ.ΑΣ με μεγαλη εμπειρια,πανω στο εγκλημα?

πως ειναι δυνατον αυτη η γυναικα να προασπιζεται τα συμφεροντα των ελληνων,οταν η ιδια στο λυκειο δεν ηεθλε να γινεται καθε πρωι επαρση της σημαιας και να κανουμε προσευχη?
ποιος διορισε αυτην την αλ σαλεχ με εναν τοσο παχυλο μισθο?



αντι το υπουργειο και η αλ σαλεχ να κοιταξει του3 εκατονταδες αστυνομικους που αφοπλισαν παρανομες αντιεπιστημονικες και αντισυνταγματικες επιτροπες ψυχολογων,που εχουν δημιουργησει μια στρατια ηθικα και οικονομικα εξαθλιομενων αστυνομικων,αστυνομικων που εχουν κινηθει νομικα και θα κερδισουν εκκατομυρια ευρω σε δικες που προκειται να γινουν,εν μεσω οικονομικης κρισης,η κυρια αλ σαλεχ φτιαχνει με τον νου της φορουμ μεταναστων και εκδηλωσεις πλιατσικολογων!!!

χθες στην εκδηλωση που εγινε στην αθηνα στην πλατεια κουμουνδουρου,ειχαμε 6 ληστειες απο μεταναστες σε γυναικες που τουσ αφηρεσαν τα χρυσαφικατους και τα πορτοφολιατους!
Κ ο υπερανω χρυσοχοιδης η δεν τον ενημερωνουν σωστα,η απλα κανει την παπια στην ηθοποιο!

Βαλτε ενα τερμα σε αυτην την φαρσοκωμοδια με την αλ σαλεχ γιατι πολλα ελληνοπουλα εχουν τελειωσει πανεπιστημια πανω σε αυτο το θεμα,και ο βουγιας διορησε μια ηθοποιο επειδη καποτε ετυχε να ειναι πολυ πολυ φιλητου!

ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ,Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!


Μόνο από μία ελληνική Τράπεζα , σύμφωνα με τα στοιχεία για τις επισφαλείς απαιτήσεις, στο διάστημα από το 1/1/2000 έως 30-6-2009 , δόθηκαν περίπου 15.000 καταναλωτικά δάνεια 3000-6000 ευρώ , τα οποία δεν εξυπηρετούνται.

Οι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες, στην (πλειοψηφία τους Πακιστανοί) , αφού πλήρωναν 2-3 δόσεις μετά εξαφανίζονταν. Φυσικά με τα ψεύτικα στοιχεία, κατοικίας και τα ψεύτικα ονόματα η αναζήτηση των οφειλετών ουδέν απέδωσε. Τα χαμένα δανεικά είναι πάνω από 40 εκ. ευρώ.

Την ίδια ζημιά έπαθε και η eurobank που έκανε «άνοιγμα» στους Αλβανούς!!! Τα δάνεια ήταν των 15.000 και 20.000 ευρώ!!!

Αναρωτήθηκε κανείς γιατί έκλεισαν τα open 24;;;

Αναρωτιέται κανείς γιατί δεν δίνουν πλέον δάνεια οι τράπεζες;;;
Η eurobank συγκεκριμένα για να δώσει δάνειο πλέον, μόνο τους παππούδες σου δεν ελέγχει αν χρωστούν πουθενά...

Πηγή http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/06/blog-post_1488.html