Χρήστες OnLine

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Σε ποια δημοκρατική κοινωνία διαφημίζουν ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ τις συγκεντρώσεις των ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ και ΑΓΝΟΟΥΝ συγκεντρώσεις της βούλησης της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ;



Έχω αυτή την απορία... φυσικά την απάντηση την ξέρουμε όλοι αλλά ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον κάθε ένα.

Οι συγκεντρώσεις μερικών δεκάδων θλιβερών μειοψηφιών που ξέρουμε εδώ και χρόνια από που υποκινούνται και ποιος τους χρηματοδοτεί ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ σε όλα τα ΜΜΕ και μάλιστα με εκτενή ρεπορτάζ προσπαθώντας να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη που ΣΥΣΣΩΜΗ έχει δηλώσει ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. Και όμως επιδεικτικά ΑΓΝΟΟΥΝ την βούληση του ελληνικού λαού.

Και όταν διοργανώνονται πολυπληθείς συγκεντρώσεις ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ και του ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ δεν υπάρχει καμία κάμερα, κανένα κανάλι όχι για να προαναγγείλει την πορεία-διαμαρτυρία αλλά ούτε καν για να την καλύψει. Και επειδή δεν γίνεται να την παραβλέψουν εντελώς κάνουν λόγο με δυο το πολύ τρεις γραμμές για ακροδεξιά-φασιστικά- ρατσιστικά στοιχεία τη στιγμή που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως όλος αυτός ο κόσμος ΔΕΝ είναι αυτό που τον βαφτίζουν.... ειδάλλως θα είχαμε εκπροσώπους τους στο κοινοβούλιο. Σωστά καμάρια μου;

Η πρακτική της λάσπης είναι κάτι που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν Έλληνα όχι ασυγκίνητο, αλλά που να μην τον γεμίσει οργή για τη γκεμπελική προπαγάνδα του Αλαφούζου, των Λαμπράκηδων και όλων των κυβερνοπληρωμένων συρφετών.

Και βγαίνουν μετά όλοι αυτοί να μας δώσουν "μαθήματα δημοκρατίας"...που φιμώνουν την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και προβάλλουν - μεταβάλλοντας το μυρμήγκι σε ελέφαντα - τις ανθελληνικές μειοψηφίες που και οι ίδιοι αντιπροσωπεύουν.

Πρωταγωνιστής σε όλα αυτά φυσικά για μία ακόμα φορά το Σκαϊαλαφουζέικο που έδωσε περίτρανες μάχες για να εκπροσωπηθεί ο ανθέλληνας λύκος με την μάσκα προβάτου Τρεμόπουλος στη Βουλή, αφού έφαγε πρώτα μία πατάτα ως σπόνσορας του Αλέξη.

Κι αφού τους βγήκαν τα άπλυτα στη φόρα μετά καμώθηκε και άλλαξε ρότα.... διαφημίζει ΚΕΜΟ και λοιπές μισελληνικές οργανώσεις που η κάθε μιά τους βαριά να έχει από 5 άτομα, αλλά το νούμερο 55 χτυπάει αλλιώς βρε παιδί μου. Ακούει ο άλλος 55 οργανώσεις θα συμμετέχουν σε συλλαλητήριο και περιμένει καμιά ουρά ανθρώπων....τελικά αντικρύζει τρείς και τον κούκο αλλά εκείνοι συνεχίζουν το τροπάρι τους.

Κάτι τέτοιο ετοιμάζουν το Σάββατο να κάνουν με σύνθημα "Δώστε ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες", "Ισλαμοποιείστε την Ελλάδα γιατί οι χριστιανοί είναι φασίστες" 'ελάτε όλοι στην Ελλάδα που είναι ξέφραγο αμπέλι και θα έχετε όλους τους δημοσιοκάφρους και τα μεγαλοκάναλα στο πλευρό σας" "Στην Ελλάδα αν είσαι παράνομος αμοίβεσαι ως δενδρίτης και σκηνίτης με επίδομα και μάλιστα σε κάνουν Έλληνα προτού το καταλάβεις" "Κι αν είσαι δολοφόνος έχεις δικαίωμα για διακοπές και χρόνο να εφοδιαστείς με νέα πολεμοφόδια" "Κι αν βγείς με λάμα κι επιτεθείς θα πάρεις πολιτικό άσυλο -άσχετα αν δεν έχει πόλεμο η χώρα σου- και θα χώσουμε μέσα αυτόν που τόλμησε να σε συλλάβει"...

... ναι αυτά και άλλα πολλά κρύβονται πίσω από τα συνθήματα που θα φωνάξουν...κι όσο δεν αντιδρούμε στη φόλα που μας πετάνε να το θυμάστε...κάποια μέρα θα είναι αυτοί πλειοψηφία, εσύ και το παιδί σου μειοψηφία και φυσικά τότε να μην το διανοηθείς καν πως θα έχεις την ίδια μεταχείριση..το δικαίωμα της μειοψηφίας ισχύει ΜΟΝΟ εάν ΔΕΝ είσαι ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ

ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ ΤΩΡΑ!!!!

πηγη