Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ...

...ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ η ανθελληνας πουτανα της κουμουνδουρου

Η γνωστή δικηγόρος της Κουμουνδούρου και υπερασπίστρια των τρομοκρατών της 17Ν, εξακολουθεί να βρίσκεται στο Τμήμα επιχειρώντας να απελευθερώσει τον ομοϊδεάτη της. Μάλιστα έτρεξε να κλαφτεί και να βγει στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ" για να καταγγείλει τον.. ρατσισμό, που δεν της επιτρέπει να πάρει απο το χεράκι τον Συριζαίο συλληφθέντα και να πάνε για ξεκούραση (μετά απο τόσο αγώνα).

Οι κάτοικοι επεφύλλασαν υποδοχή με γιαούρτια και αυγά στην Κούρτοβικ,
ενώ αυτή τη στιγμή η Αστυνομία επιχείρησε να σπρώξει πιο χαμηλά τους συγκεντρωμένους που φωνάζουν εναντίον της Κούρτοβικ και έχουν ξαπλώσει στην άσφαλτο για να μην απελευθερωθεί ο λεγάμενος!


Αυτήν την στιγμή στο Αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρίσκεται αποκλεισμένη από Έλληνες κατοίκους της περιοχής που την αποδοκιμάζουν η γνωστή δικηγόρος των «αντιεξουσιαστών» Κούρτοβικ μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.



–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:10– Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ(ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΚΟΜΗ…) ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ 5 ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΜΑΤ (!). ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:


“ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!”


Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για την αναρχοκομμουνιστική επιχείρηση τρομοκρατίας των Ελλήνων, που είχε προηγηθεί και αποδοκιμάζουν την Κούρτοβικ και τα «συντρόφια» της…





Την επομενη φορα Κουρτοβικ , πουλημενη λερα , δεν θα σε παρουν με τα αυγα οι κατοικοι αλλα με τα σκατα των λαθρομεταναστων φιλων σου, γιατι αυτο ειστε και αυτο αξιζετε. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ




ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ...
...
Με την γνωστή μέθοδο που χρησιμοποιούν οι άπλυτοι και δεν είναι άλλη απο το να ζυγίζουν πότε τους παίρνει να κάνουν τους μάγκες, επιτέθηκαν σε κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, προσπαθώντας να τους απωθήσουν απο την Πλατεία για να την παραδώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες! Η Αστυνομία απλώς παρακολουθεί, ενώ για νεότερα θα σας ενημερώσουμε σύντομα...


Συγκεκριμένα περίπου εκατό άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από τη Δυτική Αττική πήγαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με σκοπό να ανοίξουν την παιδική χαρά που έχουν κλειδώσει κάτοικοι της περιοχής με λουκέτα για να μην μπαίνουν μετανάστες . Εκεί όμως σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνεπλάκησαν με κατοίκους της περιοχής και γι' αυτό στο σημείο πήγαν διμοιρίες των ΜΑΤ που απέτρεψαν επέκταση των επεισοδίων. Οι νεαροί αντιεξουσιαστές στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οδό Πατησίων μέσω της οδού Δεριγνύ αλλά εκεί συναντήθηκαν με ομάδα Δέλτα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς .

Στο σημείο εκείνο συνελήφθησαν οι πέντε ενώ οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων από όπου πετούσαν πέτρες.


...
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΩΡΑ 20:30 Άμεση επέμβαση της ομάδας "ΔΕΛΤΑ" με την συνδρομή περιπολικών της Αμέσου Δράσεως, διέλυσε την παρέμβαση των άπλυτων και κυνήγησε σε όλη την περιοχή γυρω από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, τους ξενοκίνητους ταραξίες, οι οποίοι κάτέφυγαν στην "Βίλλα Αμαλίας" και στο άσυλο της ΑΣΟΕΕ ο κύριος όγκος τους. Έκλεισε για αρκετή ώρα η Αχαρνών, η Γ' Σεπτεμβρίου και η Πατησίων. Η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα βρίσκεται ξανά στα χέρια των κατοίκων της. 5 συλλήψεις αναρχο-απλυτων , οι υπολοιποι τις φαγανε στα στενα ..



Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν απόψε οι δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετά τα επεισόδια και τις συμπλοκές που σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 19.30 στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μεταξύ κατοίκων και αντιεξουσιαστών, στην ιδιότυπη βεντέτα που συνεχίζεται μεταξύ των δύο πλευρών, με απρόβλεπτα αποτελέσματα εαν συνεχιστεί.


ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Η... ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ
...
Μιά σύλληψη είναι ο απολογισμός της νέας προβοκατόρικης ενέργειας του "γνωστού χώρου". Ο τύπος που είχε μπεί στην παιδική χαρά μαζί με ένα παιδάκι, άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους κατοίκους αλλά και παριστάμενους Αστυνομικούς. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί όμως κατέφθασε αμέσως για να τον απελευθερώσει η... Κούρτοβικ! Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ακόμη μια ακόμη εργολαβία των άπλυτων, προσχεδιασμένη και καλοστημένη.


ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ - ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
ΞΥΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ

Το τραγούδι - έμεσμα των σκοπιανών με τίτλο "Έλληνες δολοφόνοι" το είδατε εδώ και διαβάσατε και τους γεμάτους χολή και ψέμα στίχους του. Χτες στην εκπομπή "ζούγκλα" ο Μάκης προσπαθούσε επί ώρα να μας πείσει κι εμάς και τους καλεσμένους του ότι πρόκειται για μία οικτρή μειοψηφία ακραίων εθνικιστών μιας και αυτός γνωρίζει πολλούς σκοπιανούς - όπως είπε - και τρώει, πίνει μαζί τους και τέτοιο πράγμα δεν έχει πέσει στην... αντίληψή του. Βέβαια το τραγούδι αυτό έχει μπει στο Top 10 ΤΩΝ Σκοπίων ... τουτ έστιν έχει γίνει το αγαπημένο των γειτόνων αλλά ούτε γι αυτό ιδρώνει τ΄αυτί του Μάκη - είναι γνωστές άλλωστε οι θέσεις του-.

Εμείς εδώ θέλουμε να επισημάνουμε κάτι άλλο. Ανάμεσα στους στίχους του εμετικού αυτού κατασκευάσματος κάπου λέει: "Δεν νιώθω λύπη που θα καείτε, ούτε και θα λυπηθώ επειδή θα πνιγείτε"

και απλά σας παραπέμπουμε σε αυτές τις αναρτήσεις μας.


όπου θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα να διαβάσετε καθώς και χρήσιμους συνδέσμους για να ενημερωθείτε για το ποιοι μας καίνε οργανωμένα κάθε καλοκαίρι και πως πνιγόμαστε επειδή δεν έχει μείνει δέντρο όρθιο ενώ παράλληλα έχουμε πνιγεί στους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα.

Οι συνειρμοί και τα συμπεράσματα δικά σας....


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_9403.html


Ισλαμισμος ή ξυλο..!

Νορβηγία: Συνελήφθη Ιμάμης με «βαρύ» χέρι


Στη σύλληψη ενός Ιμάμη, υπόπτου για κακομεταχείριση παιδιών, προχώρησε σήμερα η νορβηγική αστυνομία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών της πόλης Ντράμεν, στη νότια Νορβηγία, ο ιμάμης χτυπούσε τα παιδιά εάν δεν πρόφεραν σωστά λέξεις και φράσεις ή δεν είχαν σωστή συμπεριφορά ή αργούσαν στο μάθημα. Και όλα αυτά γίνονταν στο πλαίσιο εκμάθησης των αρχών του Κορανίου.


Η άσκηση σωματικής βίας στα παιδιά, ως μέσο τιμωρίας, απαγορεύεται στη Νορβηγία με νομοθετική ρύθμιση του 1987.


ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ !



Σε εξέλιξη ευρωπαϊκή επιχείρηση εξάρθρωσης δικτύου λαθρομεταναστών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, σήμερα, στην Ιταλία και επτά ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας, με στόχο την εξάρθρωση δικτύου που ευθύνεται για την παράνομη είσοδο στην Ευρώπη χιλιάδων Κούρδων μεταναστών.


«Carabinieri» πραγματοποίησαν εφόδους σε δεκαεπτά ιταλικές πόλεις και προέβησαν σε δεκάδες συλλήψεις. Ανάλογες επιχειρήσεις πραγματοποιούνται σε Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία, Ελλάδα και Σουηδία σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία.


Η έρευνα κατά του δικτύου άρχισε το 2006, μετά τη σύλληψη στην Ιταλία Κούρδων λαθρομεταναστών που προέρχονταν από τη χώρα μας. Το δίκτυο, μετά την άφιξή τους στην Ιταλία, τους προωθούσε σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί λαθρομεταναστες διαρρήκτες 57 κλοπών

Συνέλαβαν συμμορία που είχε κατακλέψει την περιοχή στην Γλυφάδα και το Ελληνικό. Οι 3 από τους 6 έχουν συλληφθεί και είναι δράστες 57 διαρρήξεων καθώς έπαιρναν ότι έβρισκαν από τα σπίτια τους και μαζί τα αυτοκίνητα τους. Ανάμεσα στα θύματα τους ήταν ο τραγουδιστής Σαρμπέλ και ένας αστυνομικός.

Αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ σε λίγη ώρα. Οι δράστες ήταν αλλοδαποί με πλαστά χαρτιά.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ !


Περιμενοντας την σκουπα-μαμουθ στο κεντρο της Αθηνας - οπως μας υποσχεθηκαν τα κεφαλια της βουλης...

Στις 27 Μαιου αναρτησαμε την ειδηση που βγηκε μεσα απο το Υπουργειο Εσωτερικων .. που προεβλεπε Επιχείρηση σκούπα- μαμούθ για χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας μετά τις ευρωεκλογές.

Λοιπον μαγκες οι ευρωεκλογες ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .. το πηρατε το ΜΥΝΗΜΑ του λαου με την τεραστια στροφη του προς τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Τωρα περιμενουμε να δουμε αν εχει μεινει κανενα μικρο ιχνος τσιπας επανω σας και να ξεκινησετε να μαζευετε ολα τα αλλοδαπα σκουπιδια που εχουν μετατρεψει το κεντρο της πολης μας σε Ισλαμαμπαντ και κεντρο πορνειας και ναρκωτικων.

Περιμενουμε να δουμε αν εχετε πραγματικα ΑΡΧΙΔΙΑ να κανετε αυτα που επρεπε να κανετε εδω και καιρο.

Περιμενουμε να δουμε ποιοι ειναι οι προδοτες αναμεσα σας και ποιοι οι πατριωτες που νοιαζονται για αυτον τον τοπο..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.. για λιγο θα περιμενουμε .. και αν δεν γινει τπτ θα καθαρισουμε και σας μαζι με τα αλλοδαπα σκατα!


Γκαφα των Τουρκων στην Ροδοπη για τις εκλογες.



Μετα τις εκλογες λοιπον, ειχαμε το εξης γελοιο, κατι που
αποδεικνύει την ηλιθιοτητα των βαρβαρων τουρκων γειτονων μας..

Στην Ροδόπη έγινε το εξής εκπληκτικό στις εκλογές! Η λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής "Μειονότητας" Δ. Θράκης» είχε καλέσει τα μέλη της μειονότητας να ρίξουν λευκό στις κάλπες.

Στη Ροδόπη όμως υπήρξε σύγχυση στη γραμμή, καθώς διαπιστώθηκε ότι τρίτο κόμμα έβγαινε το κόμμα «Λ.ε.υ.κ.ο.» με 5,91%, προφανώς ... επειδή αρκετοί "μειονοτικοί" νόμισαν ότι αυτό είναι το λευκό ψηφοδέλτιο που τους καλούσε να ρίξουν στην κάλπη η «Συμβουλευτική».



Άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας!

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στην πρωτεύουσα. Ένας Πολωνός άρχισε να πυροβολεί τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν στη συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Παγγαίου έναν Πολωνό, που αναζητούσαν από χθες το βράδυ για ληστείες και πρόκληση τροχαίου ατυχήματος. Όταν προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, ο κακοποιός έβγαλε όπλο και τους απείλησε.


Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν έτσι να τον πυροβολήσουν στα πόδια.


Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φρουρούμενος.


Ο Πολωνός χθες το μεσημέρι με την απειλή όπλου άρπαξε από το υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Πετράλωνα, το ΙΧ ζευγαριού που είχε πάει για ψώνια.


Λίγη ώρα αργότερα όμως στην ίδια περιοχή με το κλεμμένο ΙΧ έπεσε πάνω σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας του ζημιές, ενώ όταν ο ιδιοκτήτης του προσπάθησε να τον σταματήσει τον απείλησε και αυτόν με το πιστόλι και διέφυγε.



Στη συνέχεια πήγε στην περιοχή του Κολωνού όπου διέπραξε ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο παίρνοντας χρήματα από το ταμείο και διάφορα φάρμακα.


Ο Πολωνός διακομίστηκε σε νοσοκομείο , όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αυτοι ειναι οι σκληρα εργαζομενοι λαθρομεταναστες που βοηθουν την οικονομια της Ελλαδας.. ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ




10.000 Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες σε Αθήνα και Πειραιά!

Να γιατί έχουν αρχίσει να… ιδρώνουν κάποιοι συστημικοί “πατριώτες” αλλά και τα γνωστά γκρουπούσκουλα της άκρας-εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που είχαν γεμίσει τον τόπο με αφίσες (άραγε πού τα βρήκαν τα χρήματα;…) και τελικά είδαν τη σκόνη μας.

Ας αρχίσουν να το συνηθίζουν πλέον… 0,46% το πανελλήνιο ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και με τα ποσοστά καθαρά υψηλότερα στα μεγάλα αστικά κέντρα αφού εκεί είχαμε ευχέρεια ενημερώσεως του λαού…αλλά και μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου τυχόν λαθροχειριών. Στην επαρχία τα πράγματα ήταν σαφώς πιό δύσκολα, παρ' ότι σε ορισμένες περιοχές πετύχαμε αξιοπρόσεχτα αποτελέσματα όπως στον Νομό Καστοριάς (0,8% - 240 ψήφοι), Νομό Φλώρινας (0,6% - 187 ψήφοι), Νομό Λακωνίας (0,6% - 286 ψήφοι), Νομό Κεφαλληνίας (0,5% - 101 ψήφοι ) κ.ο.κ. Ειδικά σε κάποιους δήμους τα ποσοστά του Κινήματος είναι της τάξης του 2-5%!

Είναι η πρώτη φορά που το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα σημειώνει ποσοστά που ν' αγγίζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα το 1%. Ειδικά στην Α' Αθηνών σημειώσαμε 0,9%, στην τεράστια Β' Αθηνών 0,65% ενώ στην Α' και Β' Πειραιώς 0,8%. Αντίστοιχα και στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται άνω του 0,5%...

Εν κατακλείδι, σήμερα αν δούμε τον πίνακα κατάταξης των κομμάτων θα διαπιστώσουμε τα εξής:

Αν εξαιρέσουμε την έκπληξη των "Κυνηγών" που είχε σαφώς τοπικά κριτήρια, μετά τα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα, τα χιλιοπροβεβλημένα από τα συστημικά κανάλια και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων "οικολογικά κινήματα" και τα κόμματα-αποκόμματα φούσκες των Μάνου-Κοντογιαννόπουλου και Παπαθεμελή-Ζουράρι βρίσκεται ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, αφού για πρώτη φορά καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ένα πραγματικό Λαικό Εθνικιστικό Πολιτικό Κίνημα, παρά τους τόνους λάσπης που έχει δεχθεί.

Το μέλλον, είναι βέβαιο, μας ανήκει!


ΥΓ: Αποφάσισα επίτηδες να μην αναφερθώ στα κόμματα του συστήματος και στους γνωστούς "εθνικοπατριώτες" αφού είναι σαφές ότι η ψήφος διαμαρτυρίας των ψηφοφόρων της ΝΔ κινήθηκε προς την αποχή και προς το ΛΑΟΣ. Φαίνεται πως οι επιλογές τύπου Τζαβέλα ερέθισαν τα αντανακλαστικά των ενοίκων της πολυκατοικίας... Να δούμε τί θα δείξει το μέλλον... Πολύ ενθαρρυντικό γεγονός, το ότι πάτωσαν οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων... Για την ΑΠΟΧΗ, όσο και αν δείχνει μία συνολική απογοήτευση κατά του πολιτικού συστήματος (πράγμα που μας αρέσει), δεν πρέπει να επιχαίρουμε καθώς σε μεγάλο βαθμό δείχνει έναν ωχαδερφίστικο χαρακτήρα πολλών νεο-ελλήνων...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


http://resistance-hellas.blogspot.com/2009/06/10000.html

Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. κατέστρεψε τη χώρα μας. Έφεραν εκατομμύρια λαθραίων και συνεχίζουν να φέρνουν, ανεξέλεγκτα και χωρίς καμία εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής. Μάλιστα τους ευχαριστούν κιόλας (Πάκης Παυλόπουλος) που επιλέγουν όλα αυτά τα σκυλιά τη χώρα μας. Και όχι μόνο αυτό αλλά τους θεωρούν και ως «θησαυρό» της Ελλάδας!!! (Γιωργάκης Παπανδρέου). Και όλα αυτά γιατί έτσι μας διέταξε η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θέλησε και πέτυχε να μετατρέψει την Ελλάδα σε ανάχωμα κατά της λαθρομετανάστευσης και σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης.

Τέσσερα εκατομμύρια λαθραίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ο αριθμός αυτός συνεχίζει την ανοδική του πορεία ακάθεκτος. Κανείς δε διερωτάται πόσους μπορούμε να φιλοξενήσουμε και πόσους χρειαζόμαστε. Ας μας πούνε πόσους ακόμα θέλουν στην Ελλάδα. 5, 10, 20, 50, 100, 500 εκατομμύρια; Πόσους τέλος πάντων; Κανείς θολοκωλοτυριαραίος δεν απαντά στο ερώτημα αυτό ποτέ.
Ο Πάκης ευχαριστεί όλα αυτά τα ζώα που ήλθαν στην Ελλάδα και βύθισαν τη χώρα στον τρόμο και την απόγνωση της πιο σκληρής εγκληματικότητας που υπάρχει στην Ευρώπη σήμερα.
Ο Γιωργάκης τους αποκάλεσε τους Αλβανούς ως θησαυρό της Ελλάδας όταν είχε επισκεφτεί πριν 3 χρόνια τα Τίρανα…....»»»»

Ο Σημίτης έφερε το 2000, 200.000+ "ρωσοπόντιους" οι οποίοι μόνο έλληνες πόντιοι δεν ήταν. Καυκασιανοί τουρκομόγγολοι ήταν που μία λέξη ελληνικά δεν γνώριζαν ούτε είχαν ακούσει ποτέ για την Ελλάδα. Τους έφερε τότε με «αμοιβή» 2.000 ευρώ και ένα ελληνικό διαβατήριο δωρεάν με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές του 2000 το ΠΑΣΟΚ όπως και τα κατάφερε.

Αυτοί οι "ρωσοπόντιοι" ήταν και εκείνοι που χθες στην Κυψέλη εκτέλεσαν τους αστυνομικούς.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Η εταιρία των νταβατζήδων του τρόμου και της εθνικής διάλυσης και αποσάθρωσης, συνεχίζει να λειτουργεί ακάθεκτη στην Ελλάδα αφού οι μέτοχοι της εταιρίας, οι γραικύλοι ψηφοφόροι ρουσφετοζήτουλες και ρουσφετοεισπράκτορες, συνεχίζουν να στηρίζουν την αισχρή και επικίνδυνη αυτή ανώνυμη εταιρία.... αδιαφορώντας για την πατρίδα τους. Η τσέπη τους να είναι καλά και μόνο αυτή. Αυτοί είναι οι νεοέλληνες…

Καθημερινά γινόμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα. Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρώσοι, Ουκρανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Πακιστανοί, Νιγηριανοί, Σομαλοί και από άλλες 207 χώρες μαφιόζοι, κάνουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν και κανείς δεν τους αγγίζει μη τυχόν και τον χαρακτηρίσουν ρατσιστή φασίστα και ακροδεξιό.

Η ξενολαγνεία καλά κρατεί στην Ελλάδα. Οτιδήποτε και να διαπράξουν οι αλλοδαποί, απαγορεύεται δια ροπάλου από τη ξενολαγνεία που επικρατεί, να βγει στην επιφάνεια να καταδικαστεί και να παρθούν άμεσα μέτρα κατά των λαθραίων και να εφαρμοστεί επιτέλους το Σύνταγμα και οι Νόμοι που επιτάσσουν παροχή ασφάλειας και προστασίας του Κράτους στους πολίτες του καθώς και άμεση απέλαση όλων των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν απαξιούν το Σύνταγμα και τους Νόμους και δεν τους εφαρμόζουν επειδή εκτελούν διαταγές από τις Βρυξέλλες σαν υπάκουα στρατιωτάκια..

ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί στην Ελλάδα έχουν έλθει παράνομα στη χώρα, με πλαστά χαρτιά, διαβατήρια και ταυτότητες ή χωρίς καν χαρτιά, διαβατήρια και ταυτότητες ή σαν τουρίστες οι οποίοι όμως ποτέ δεν εγκατέλειψαν, ως όφειλαν, τη χώρα, όταν έληξε η βίζα τους... Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και παρόλα αυτά το κράτος, πολλούς από αυτούς τους νομιμοποίησε ενώ σχεδιάζει και να νομιμοποιήσει τους υπόλοιπους. Μάλιστα θέλουν να προσλάβουν λαθροματανάστες στην αστυνομία για να μας συλλαμβάνουν ποιοι, οι παράνομοι λαθρομετανάστες! Εκεί έφτασε η γραικυλοσύνη τους!!!!!

Οι Νόμοι είναι σαφείς. Όλοι όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα παρανόμως, άμεσα απελαύνονται, όχι δα να τους νομιμοποιούμε κιόλας. Όλες οι άδειες παραμονής καθώς και όλες οι ελληνοποιήσεις πλην ελαχίστων ποντίων και βορειοηπειρωτών που δεν ξεπερνούν συνολικά τις 30.000, είναι παράνομες και το κράτος παρανομεί όταν νομιμοποιεί παράνομα εισερχομένους στη χώρα. Πρέπει να λογοδοτήσουν αμέσως στη δικαιοσύνη και τον Ελληνικό λαό, όλοι όσοι εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν από το 1990, αυτό το αίσχος και φυσικά αναφέρομαι στους νταβατζήδες γραικύλους και πολιτικάντηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

Οι γραικύλοι και πολιτικάντηδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. φέρουν ακεραία την ευθύνη για την απίστευτη αυτή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα με την ανεξέλεγκτη και χωρίς όρια εγκληματικότητα η οποία οφείλεται αποκλειστικά από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και παντελή έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής.

Και πέντε εκατομμύρια αστυνομικούς να κατεβάσετε στους δρόμους δεν αλλάζει τίποτα. Απέναντι στους μαφιόζους με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβήδες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όταν μπορούν να ανταποδώσουν σύμφωνα με το νόμο τα πυρά αφού πρώτα δεχτούν πυρά, πεθάνουν και αναστηθούν για να έχουν το δικαίωμα να απαντήσουν.

ΟΛΟΙ οι αλλοδαποί κυκλοφορούν με όπλα στην τσέπη μέχρι και τα ανήλικα αλλοδαπάκια. Πρόσφατα 15χρονη αλβανίδα έβγαλε όπλο από την τσάντα της και απείλησε τον καθηγητή της επειδή της έκανε παρατήρηση!!!!

Συνελληνες ξυπνήστε κάποτε. Δεν πάει άλλο.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ" ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ, ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤ’ ΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ.


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΟΠΙΣΘΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΩΛΟΤΥΡΙΑΡΙΚΟΥΣ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ".
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, ΠΛΕΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

πηγη :http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/04/blog-post_03.html