Χρήστες OnLine

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ : Ιδού γιατί θα χυθεί πολύ αίμα πολιτικών και όχι μόνο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGUV_F1djtQC0fzQxyZ4BSBJ5Q0A69-kE6-nlZYHwNCKHxxdnGle0guKHb5ovAS2Asc66mRFXEAuGj_M78vJbtgnv5BAceWOlwGedrRVpWxpRPR86a2knil-Bx_LWEUo2KeBaoYHHD6FQ/s400/newego_LARGE_t_1101_53597789_type12128.jpg
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!
Ιδού γιατί θα χυθεί πολύ αίμα πολιτικών και όχι μόνο όπως έχουν διαβεβαιώσει πληθώρα γερόντων!


Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της προδοσίας και θα ολοκληρωθεί όταν γίνει το θερμό επεισόδιο και η πολιτική ηγεσία δεν αντιδράσει ως αρμόζει...

Αυτές οι μέρες είναι του Σωκράτη.


ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΝΘΟΥΣ ΟΡΓΗΣ. – ανανεώνεται συνεχώς
Νεώτερα άρθρα: Πλήρης Αργεντινοποίηση της Ελλάδας: Το πρωΐ ξεπουλούν, το βράδυ “εκτελούν”. Γιατί τον Σωκράτη; Η απάντηση με απλά λόγια.

Η ταυτότητα των δολοφόνων. Το παρακράτος του τρόμου και των συμφερόντων.

Αλήθεια, ποιοί ωφελούνται από τον θάνατο του Σωκράτη; Αυτοί που τον πολεμούσαν εν ζωή;

Έτσι έχουν τα πράγματα στη μετά Γκιόλια εποχή. Ο Αγγέλου από “καλός άνθρωπος” έγινε “Βατοπαιδινός απατεώνας”.

Έφυγε ο Σωκράτης, χορεύουν τα ποντίκια. Κάποιοι “ανοίγουν φτερά” απαλλαγμένοι από το βάρος.

Θλιβερός οχετός του κυρίου Τριανταφυλόπουλου: Μη με πετάτε, σας είμαι χρήσιμος!
 
ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
>Σίγουρα αλλοδαποί τουλάχιστον δύο από τους δράστες. Αναζητούνται και όσοι βγήκαν με “άδειες” από φυλακές για το Σαββατοκύριακο, στο μοντέλο εκτελέσεων τύπου Βλαστού και Αλλοδαπών στον Βύρωνα. Για την “υποστήριξη” της επίθεσης και όχι το εκτελεστικό μέρος, που μάλλον ήταν εισαγόμενοι εκτελεστές.


13 σφαίρες ο ακριβής αριθμός που δέχτηκε., από όπλο τύπου “Ούζι” (2 Glock όπως έγινε γνωστό αργότερα, που είχαν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις της “Σέχτας” των γερμανοτσολιάδων). Μόνο μία φορά έχει χρησιμοποιηθεί Ούζι σε τρομοκρατική επίθεση. Πανομοιότυπη επίθεση με αυτή που έγινε στην Βούλα.

Όλα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου με αλλοδαπούς δράστες που έρχονται και φεύγουν (γι’ αυτό δεν είχαν και κουκούλες οι δύο).

Honda Civic το αυτοκίνητο των δραστών, κλεμμένο πριν δύο ημέρες από τον Άλιμο, το οποίο βρέθηκε καμμένο δύο ώρες μετά την ενέργεια. Συνοδευόταν και από μοτοσικλέτα.

Στο σπίτι του στην Ηλιούπολη στις 5.26 δύο (για πέντε λένε οι τελευταίες πληροφορίες) δράστες του έστησαν καρτέρι και τον δολοφόνησαν.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιος του χτύπησε το κουδούνι γύρω στις 05:25 το πρωί και του είπε ότι του κλέβουν το αυτοκίνητο. Τότε αυτός κατέβηκε και βγαίνοντας από την πολυκατοικία των γάζωσαν με όπλο αφήνοντας τον νεκρό. 20 σφαίρες δέχτηκε το παλικάρι.

Σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες είδαν δύο ή τρία άτομα να φεύγουν τρέχοντας από τη σκηνή και να μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο.