Χρήστες OnLine

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΤΑ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΚΑΙ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (L.A.)

ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΚΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ


Σε πυροβολισμούς από Τυνήσιο στο κέντρο της Αθήνας τραυματίστηκαν δυό αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο Τυνήσιος πυροβόλησε για εκφοβισμό...

Στο Παγκράτι στις 4 και 30 σήμερα μοτοσυκλετιστής (ελληνικής υπηκοότητας) παρέσυρε άντρα της τροχαίας που του έκανε σήμα να σταματήσει με αποτέλεσμανα τον τραυματίσει αλλά να τραυματισθεί και ο ίδιος αφού η μοτοσυκλέτα του ανετράπη.

Στον Άγιο Παντελεήμονα μιά ώρα αργότερα Σύριος αρνήθηκε να υποβληθεί σε τροχονομικό έλεγχο, απείλησε το πλήρωμα του περιπολικού που επιχείρησε να τον ελέγξει και επιτέθηκε να τους κτυπήσει. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα μαζί με τον προηγούμενο. Πάει και χειρότερα η κατάσταση...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ:ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΒΑΡΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!


Την ωρα που η ΝΔ περι αλλων μεριμνα και τυρβαζει,ο ρολος της Αξιωματικης Αντιπολιτευσεως πεφτει στον ΛΑΟΣ.Γιατι το λεμε αυτο;Δειτε τα βιντεο και θα καταλαβετε:περα απο την καταιγιστικη ομιλια του Καρατζαφερη,δυο ακομα Βουλευτες του,οι Βοριδης και Γεωργιαδης κυριολεκτικα απομυθοποιησαν τις αρες-μαρες-κουκουναρες του Τζεφρυ και των μεγαλονταβατζηδων περι "πρασινης αναπτυξης","οικονομικης αναταξης" και αλλων τετοιων φαιδρων αοριστολογιων:





ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ (!!!) ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!ΒΕΒΑΙΑ,ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ,ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ!ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ...!


πηγη


18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ... ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ...

ΤΟ ΤΟΡΠΙΛΟΒΟΛΟ 11 ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΩΡΗΚΤΟ «ΦΕΤΙΧ ΜΠΟΥΛΕΝΤ»
...
Ειναι 18 Οκτωβρίου του 1912 και στην Θεσσαλονίκη οι τουρκοι κατακτητές νοιώθουν την καυτή ανάσα του Ελληνικού Στρατού που απελευθερώνει την μιά μετά την άλλη τις πόλεις της Μακεδονίας. Μέσα σε λίγες μέρες από την Κοζάνη στην Κατερίνη, την Βέροια, την Πτολεμαϊδα, την Νάουσα και σήμερα την Έδεσσα το Αμύνταιο και την Αλεξάνδρεια, πετάει η Στρατιά της Μακεδονίας υπό υον διάδοχο Κωνσταντίνο και υψώνει την γαλανόλευκη...

Σαν να μην έφτανε αυτό στους μπουνταλάδες εκείνη την ημέρα, το ελληνικό τορπιλοβόλο 11 του Πολεμικού Ναυτικού, με καπετάνιο τον υποπλοίαρχο Νικόλαο Βότση μπαίνει στο λιμάνι της Θεσσαλοίκης και σαν μπουρλοτιέρης του 21 στέλνει δύο τορπίλες στα αχαμνά του τουρκικού θωρηκτού «Φετίχ Μπουλέντ» το οποίο και βυθίζει. Το Τορπιλοβόλο μας μπήκε βράδυ στο λιμάνι περνώντας πάνω από τις τουρκικές νάρκες με τις οποίες είχε φραχτεί , εκμεταλευόμενοτο μικρό εκτόπισμά του κι αφού πρώτα είχε κινηθεί μέσα στα αβαθή νερά των εκβολών του Αξιου και αποχωρεί μετά την εκπλήρωση του αντικειμενικού του στόχου χωρίς καμιά απώλεια. Πλησιάζει η μεγάλη Σχόλη του Αη Δημήτρη...

Τους τούρκους τους πιάνει πανικός... ενώ ο ελληνικός πληθυσμός της Θεσσαλονίκης σταυροκοπιέται βλέποντας να πλησιάζει η ημέρα της απελευθέρωσης. Μερικές ημέρες αργότερα στις 9 Νοεμβρίου του 1912 το ίδιο τορπιλοβόλο σκάφος βύθισε τουρκική κανονιοφόρο μέσα στο λιμάνι των Κυδωνιών (Αϊβαλί)

πηγη

Που το πάει η Διαμαντοπούλου;



Δηλώσεις Διαμαντοπούλου, υπουργού δια βίου Παιδείας: "...σε μια εποχή με παλαιούς και κυρίως νέους πολίτες αυτής της χώρας που ασπάζονται διάφορα θρησκεύματα, έχουν τις δικές τους δοξασίες, τις δικές τους θρησκευτικές ανάγκες, πρέπει επίσης να δώσουμε τις ενδεδειγμένες απαντήσεις ως υπεύθυνη πολιτεία, στο πλαίσιο του συντάγματος της Χώρας". Τι λέει όμως το Σύνταγμα...



...Το ελληνικό Σύνταγμα μιλά για ελεύθερη διαμόρφωση της θρησκευτικής συνείδησης για όλους τους μαθητές. Αυτό επιτάσσει τόσο το άρθρο 5 παρ. 1 Σ, που εγγυάται την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, όσο και το άρθρο 13 παρ. 1 Σ, που κατοχυρώνει την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης. Το άρθρο 16 Σ, συμπεριλαμβάνει στους σκοπούς της Παιδείας τη «διάπλαση ελεύθερων πολιτών».

Δηλαδή τι εννοεί η Υπουργός όταν λέει θα κάνουμε ότι επιτάσσει το Σύνταγμα; Γαιτί πρέπει να ξέρουμε το Σύνταγμα απ' έξω; Γιατί δε μιλούν με απλά ελληνικά; Θέλουμε να κάνουμε αυτό...

μην κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλό σας... προδότες πολιτικοί...

Οι δολοφόνοι του Πακιστανού είχαν Πολιτικά Κίνητρα


Οι σχεδιαστές της πολυεθνικής κοινωνίας είχαν συμφέρον να δολοφονηθεί το τέρας –βιαστής


του Σπύρου Χατζάρα

Ο βιασμός του 15χρονου Πακιστανού, από τον 25χρόνο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, στις 26 Σεπτεμβρίου, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για την «πακιστανική κοινότητα», την μαφία, και τους «χορογράφους» και τους χορηγούς, του επαναστατικού χάπενινγκ, που επρόκειτο να αρχίσει παραστάσεις, στις 31 Οκτώβριου, παράλληλα με το Διακυβερνητικό Φόρουμ Μετανάστευσης, που οργανώνεται στην Αθήνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. (και όχι μόνον).

Ο βιασμός, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για όλους όσους είχαν προεξοφλήσει, την υλοποίηση αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, και τον εμβολιασμό της «μουσουλμανική διάστασης», στην ελληνική κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

Η πρώτη ενέργεια των παραγόντων αυτών, ήταν, να θαφτεί η υπόθεση, και , για το λόγο αυτό, ασκήθηκαν αφόρητες στο θύμα, να μην εμφανιστεί στην εισαγγελία, και να μην αναγνωρίσει και εκεί, τον βιαστή του.

Το βασικό ζήτημα, για τους«χορογράφους» και τις « υπέρτερες δυνάμεις», ήταν να μην αναδειχθεί από τα μέσα επικοινωνίας, ο βιασμός, και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, διότι θα έβλαπτε επικοινωνιακά την επιχείρηση που είχαν στήσει.

Για το λόγο αυτό εξεδόθη η θανατική καταδίκη του τέρατος, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάστηκε η πολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευση της δολοφονίας.

Ο βιαστής-τέρας, Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, δολοφονήθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο αυτουργός, ή οι αυτουργοί, εξετέλεσαν , το «συμβόλαιο». Η απόφαση ελήφθη σε υψηλότερα «κλιμάκια», και είχε πολιτικά κίνητρα.

Τα στοιχεία, της ιατροδικαστικής διερεύνησης, δείχνουν ότι, δολοφονήθηκε, με τη μέθοδο της μαφίας. Τον υποχρέωσαν να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και προσέθεσαν ναρκωτικά, ώστε να προκληθεί το πνευμονικό οίδημα.
Η δολοφονία, αποδεικνύεται από την αναφορά στο Αμπού Γκράιμπ, στην ανακοίνωση που έγραψαν, εκείνοι που την αποφάσισαν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αντιρατσιστών, ο βιαστής- τέρας, ( Μ.Αντίφ) «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ, εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου». Ενώ ένας από τους «συντονιστές» του επαναστατικού χάπενινγκ δήλωσε: «ζούμε άλλη μία δολοφονία ενός μετανάστη αδερφού μας, όπως κάνανε οι Αμερικάνοι στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ».

Αυτοί, που αποφάσισαν την εκτέλεσητου βιαστή- τέρατος, γνώριζαν ότι καμία νεκροψία δεν θα έδειχνε ξυλοδαρμό (μέχρι θανάτου), και για το λόγο αυτό κατήγγειλαν βασανισμούς «νέου τύπου» (Αμπού Γκράιμπ).

Η δολοφονία, και η σκηνοθεσία για την πολιτική της εκμετάλλευση, αποδεικνύεται από τη σειρά των γεγονότων.

Ο βιαστής-τέρας δεν κατήγγειλε τον βασανισμό του, ούτε στον ανακριτή, ούτε στον εισαγγελέα, στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν παρουσιάστηκε, μαζί με συνήγορο, σε αυτούς.
Ο βιαστής-τέρας, και η «πακιστανική κοινότητα» δεν κατήγγειλαν τον βασανισμό και δεν προσέφυγαν σε ιατροδικαστή, για να διαπιστώσει τον «βασανισμό» , από τις 28 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Η «πακιστανική κοινότητα» δεν προσέλαβε τον κ. Φίλιππο Ραγκούση πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος.

Οι «ανθρωπιστικές» και «αντί-ρατσιστικές» οργανώσεις και δίκτυα, επίσης, δεν κατήγγειλαν τον «βασανισμό» , πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος, που «Πονούσε συνέχεια»!, αλλά δεν πήγε σε νοσοκομείο, γιατί, «φοβόταν», (τους γιατρούς;).
Όλοι οι πρωταγωνιστές του χάπενινγκ, περίμεναν κάτι, και οι χορογραφημένες αντιδράσεις τους ξεκίνησαν μετά τον (διατεταγμένο) θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ.

Η προσπάθεια, να επιρριφθεί η ευθύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών δολοφόνων, οι οποίοι έδρασαν κατόπιν οδηγιών και εντολών υψηλά ισταμένων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Οι δολοφόνοι του Πακιστανού βιαστή και οι εντολείς τους, είχαν πολιτικά κίνητρα. Απέτρεψαν, την επικοινωνιακή καταστροφή, από την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας, απέδωσαν με κανόνες μαφίας, το δίκαιο εντός της μουσουλμανικής πακιστανικής κοινότητας, και εκμεταλλεύονται τώρα πολιτικά τη δολοφονία, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους.

Για το λόγο αυτό, όλα άρχισαν, στις 10 Οκτωβρίου.

Το θλιβερό είναι, ότι έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο διαφθοράς, ώστε οι χορηγοί των δολοφόνων , κατάφεραν να εμπλέξουν στα σχέδιά τους, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!!!!!

Καληνύχτα μας.

ΥΓ.«Βιοτεχνία» πλαστών εγγράφων στην Κυψέλη με… «πελάτες» από όλη την Ελλάδα είχε στήσει 27χρονος αλλοδαπός στην Κυψέλη , ο οποίος συνελήφθη. Είχε αλλοδαπούς «πελάτες» σε όλη την Ελλάδα, στους οποίους και παρέδιδε, έναντι αμοιβής , κάθε είδους έγγραφο. Μέσα στο «εργαστήριο» του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 διαβατήρια, 8 ταυτότητες, 1 άδεια οδήγησης, κλπ, καθώς και πλήθος φωτογραφιών αλλοδαπών.

Σχόλιο.Να τον αφήσουν αμέσως ελεύθερο.(με περιοριστικούς όρους)

πηγη

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΗ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!



Μέρος1.

Μέρος 2.

Μέρος 3.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλώ να απομακρύνετε τα μικρά παιδιά από το μόνιτορ του πισί σας. Σκληρό πορνό μοναδικό!


πηγη


Άρχισε η εξέγερση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών


Έλληνες ετοιμαστείτε... τα προβοκάτσια ξεκίνησαν.. το σχέδιο τους άρχισε...Ο πρωθυπουργός έδωσε το σύνθημα


«Διώξαμε με τις κινητοποιήσεις μας τη μισητή κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να συνεχίσουμε για να τελειώνουμε με τη ρατσιστική πολιτική».
«Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή»


Του Σπύρου Χατζάρα

Η πολύ καλά προετοιμασμένη, «εξέγερση», των μουσουλμάνων λαθρο-«μεταναστών», που καθοδηγείται από «έξωθεν δυνάμεις», ξεκίνησε, και το σύνθημα, για την έναρξη του επαναστατικού χάπενιγκ, το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ,με τις προγραμματικές δηλώσεις, και ο υπουργός προστασίας των λαθρομεταναστών.

Στόχος να διεκδικήσουν τα «δικαιώματα» τους .
Δηλαδή, ελληνική ιθαγένεια, δικαίωμα ψήφου, τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο.
«Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο περιστατικό θανάτου Πακιστανού μετανάστη, ο οποίος σύμφωνα με ομοεθνείς του είχε βασανιστεί από αστυνομικούς. Έκανε λόγο για απαξίωση της ανθρωπιάς, «με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία», έγραψε η «Ελευθεροτυπία».

Ο υπουργός Προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, έκανε δηλώσεις στον ρεπόρτερ του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ, με αφορμή
« το περιστατικό του θανάτου του μετανάστη στη Νίκαια, ύστερα από βασανισμό του από αστυνομικούς».

Ο υπουργός παραδέχθηκε στην κάμερα του BBC ότι «η αστυνομία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», και είπε ότι θα βάλει τέλος στις «βιαιοπραγίες αστυνομικών κατά πολιτών», ενώ δήλωσε «ότι έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό του 25χρονου Πακιστανού Μοχάμετ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου, ύστερα από τον άγριο βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας». «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την οποιαδήποτε αστυνομική βία» συμπλήρωσε.
«Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη», σχολίασε ο (ανυπόμονος) δημοσιογράφος του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, 800 άτομα έκαναν επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας, πέταξαν πέτρες και μολότοφ προς το κτίριο του Αστυνομικού τμήματος και έκαψαν αυτοκίνητα.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν και δυο αστυνομικοί.
Η αστυνομία έκανε 10 συλλήψεις .

Αμέσως μετά περίπου 400 άτομα , κατέλαβαν το Δημαρχείο της Νίκαιας, με αίτημα την απελευθέρωση των προσαχθέντων, ενώ δεκάδες Πακιστανοί λαθρομετανάστες μετανάστες που μετέχουν στην κατάληψη διαμαρτύρονται για το θάνατο συμπατριώτη τους, ο οποίος υποστηρίζουν ότι «κακοποιήθηκε από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα μέσα Οκτώβρη».

«Είμαστε σήμερα εδώ, θυμωμένοι και οργισμένοι ,γιατί ζούμε άλλη μία δολοφονία ενός μετανάστη αδερφού μας, όπως κάνανε οι Αμερικάνοι στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ», είπε ο Γιάννης Σηφακάκης, εκ μέρους της Κίνησης ,«Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή»,στη συνέντευξη τύπου για την πορεία που οργανώθηκε στους δρόμους της Νίκαιας.
«Διώξαμε με τις κινητοποιήσεις μας τη μισητή κυβέρνηση της ΝΔ ,πρέπει να συνεχίσουμε για να τελειώνουμε με τη ρατσιστική πολιτική», είπε ο «αγωνιστής» Σηφακάκης.

Η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή έχει προγραμματίσει κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτώβρη παράλληλα με το Διακυβερνητικο Φόρουμ Μετανάστευσης, του οποίου την έναρξη θα κηρύξει ο ΓΓ του ΟΗΕ, κ. Μπαν-κι-Μούν, με αιτήματα, «τη διεκδίκηση της νομιμοποίησης των μεταναστών, παροχή ασύλου για τους πρόσφυγες, και να μην γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης».

Ταυτόχρονα στη Θεσσαλονίκη δεκάδες Νιγηριανοί και μέλη του αντιρατσιστικού κινήματος συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια την ώρα θα δικάζονταν στο αυτόφωρο, ένας Νιγηριανός, που είχε συλληφθει έξω από το «Στέκι Μεταναστών».
Τα μέλη της «Νιγηριανής κοινότητας» είχαν συγκεντρωθεί στο Στέκι , για να συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να στείλουν τη σορό ενός μετανάστη από τη Νιγηρία, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, στην οικογένειά του και για να απαιτήσουν από τις αστυνομικές αρχές να ψάξουν και να βρουν τον οδηγό που ευθύνεται για το θάνατό του.


«Ζητούμε απαντήσεις και όχι συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές» σχολίασε ο γραμματέας της κοινότητας Νιγηριανών, Τζορτζ Ντάνιελ.

Η Χορογραφία είναι πλήρης.

Human Rights Watch, «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων», «Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», «Πακιστανική κοινότητα» «κοινότητα Νιγηριανών»,και πάνω από όλους η νέα κυβέρνηση με το κρυφό πρόγραμμα της.

Όλα εικονική πραγματικότητα.
Η αλήθεια δεν έχει καμιά σημασία.
«Το βράδυ εκείνο που μπήκε η αστυνομία στο σπίτι αρχίσανε να μας δέρνουν και μετά μας ρώτησαν ποιος είναι ο Καμράν. Άρχισαν να τον χτυπάνε και στη συνέχεια τον τράβηξαν από τα πόδια, τον έσυραν έξω και χτύπησαν το κεφάλι του στα σκαλιά. Τον έβαλαν στο περιπολικό και τον πήγαν στο τμήμα. Εκεί τον κρεμάσανε από σκοινί και του έκαναν ηλεκτροσόκ. Όταν γύρισε στο σπίτι είχε σημάδια στα χέρια και στα πόδια. Δεν μπορούσε ούτε να καθίσει, ούτε να περπατήσει, μας έλεγε ότι πονούσε συνέχεια και μετά από 5-6 μέρες πέθανε». είπε ο αδερφός του νεκρού.

Ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ συνελήφθει με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου και απόπειρα ανθρωποκτονίας στις 26 Σεπτεμβρίου. Στις 28 οδηγήθηκε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που του άσκησαν δίωξη και τον άφησαν ελεύθερο, με περιοριστικούς όρους. Πέθανε στις 9 Οκτωβρίου. Μετά από 11 ημέρες.

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία!

«Πονούσε συνέχεια»! Και δεν πόναγε στις 28 Σεπτεμβρίου;
Γιατί δεν κατήγγειλαν τον «βασανισμό» στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ο Μοχάμεντ και ο δικηγόρος του ;
Γιατί δεν πήγε σε νοσοκομείο;
-«Δεν πήγε στο νοσοκομείο αφού φοβήθηκε επειδή δεν είχε άδεια παραμονής», λένε οι αντιρατσιστές.

Τι φοβήθηκε δηλαδή; Μήπως τον συλλάβουν και πάλι;

Ο Μοχάμεντ συνελλήφθη «για απειλή και σωματική βλάβη με μαχαίρι σε βάρος 15χρονου ομοεθνούς του, τον οποίο βίασε, υπό την απειλή του μαχαιριού. Ο βιασμός του 15χρονού Πακιστανού, διαπιστώθηκε ιατροδικαστικά, καθώς και τα τραύματα από το μαχαίρι. Τον δράστη υπέδειξε στην αστυνομία το θύμα. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε εναντίον του, δίωξη για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας, και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διωκόταν για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτωνίας και φοβήθηκε;

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία!

«Ο μετανάστης αφεθηκε ελεύθερος επειδή δεν αναγνωρίστηκε από τον μηνυτή»,λένε οι (αγράμματοι) αντιρατσιστές.
Ο 15χρονος και η οικογένεια του πιέστηκαν από την Πακιστανική κοινότητα να μην πάνε στην εισαγγελία για πολιτικούς λόγους. Δεν αναγνωρίστηκε στην εισαγγελία.

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατος του Πακιστανού, οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, και δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις. Η δεύτερη νεκροψία που έγινε με επιθυμία της Πακιστανικής κοινότητας, δεν κατέδειξε και αυτή κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ή σπασμένα οστά.

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για «ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου».Οπότε έτσι είναι, επειδή έτσι θέλουν.

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία.

Τα ευρήματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν παρουσία αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
Αλλά είπαμε:

Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σημασία.


Σημασία έχει, ότι ο πρωθυπουργός, έκανε τη δική του ιατροδικαστική εξέταση, εξέδωσε το πόρισμα της δικαστικής έρευνας που συνεχίζεται, και καταδίκασε την αστυνομία, αναλαμβάνοντας το έργο της δικαιοσύνης.

Μέγας ιατροδικαστής, μέγας ανακριτής και μέγας δικαστής ο κ. Παπανδρέου, στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και του Μεγάλου Αδελφού.

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

...
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ;

"...Θυμίζω ότι, ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, μετά από καταγγελία ομοεθνών του ότι ήταν μεθυσμένος και τους απειλούσε. Το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου τον πήγαν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που τον άφησαν (ως συνήθως) ελεύθερο. Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, ούτε ο αποθανών, ούτε ο δικηγόρος του, (από το γνωστό κύκλωμα), έκαναν καταγγελία για κακοποίηση. Ο «Μοχάμεντ» από τις 27 Σεπτεμβρίου δεν πήγε σε κανένα, από τα τζάμπα νοσοκομεία, που περιθάλπονται οι λαθρομετανάστες, αλλά όχι οι Έλληνες.


Στις 9 Οκτωβρίου, πέθανε ή κάποιοι τον σκότωσαν. Ιατροδικαστική έκθεση δεν υπάρχει. Το σενάριο στήθηκε, μόλις πληροφορήθηκαν οι «υπηρεσίες» και τα «κυκλώματα» τον θάνατο του λαθρομετανάστη, στις 9 Οκτωβρίου. Στις 11 Οκτωβρίου, σε συντονισμό με την έκθεση της Human Rights Watch , και το πρωθυπουργικό γραφείο, το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων» και το Indymedia, κατάγγειλαν το «θάνατο μετανάστη μετά από αστυνομικό ξυλοδαρμό».« στο σπίτι του», ενώ στο τμήμα, «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ», εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου. Σχεδόν ταυτόχρονα δημοσιεύτηκε ή έρευνά της Human Rights Watch.


Επομένως ,ο πρωθυπουργός, ήταν από την αρχή στο κόλπο, και η ψευτοκαταγγελία του «Δίκτυου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων» και του Indymedia, συντονίστηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο..."


Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανάρτηση

Να κλείσει τώρα το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή

PROKSENEIO

Ποιο θα ήταν το μειονοτικό θέμα της Θράκης αν έλειπε η διαβρωτική δράση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής; Όλοι γνωρίζουν την πραγματική αιτία πλήθους προβλημάτων στην περιοχή, όμως κανείς δεν τολμάει να την ονομάσει ρητά και ταυτόχρονα να αναδείξει το ζήτημα ασφάλειας για την ελληνική πολιτεία και πλειονοτική κοινωνία, το ζήτημα εκδημοκρατισμού και ένταξης της μειονοτικής κοινωνίας, το ζήτημα εξορθολογισμού και εξομάλυνσης της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Θράκης.


Ποιος χρειάζεται το Προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή;

* Υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι στη Θράκη;


* Υπάρχουν τόσες γραφειοκρατικές διαδικασίες – ιδίως μετά την κατάργηση της βίζας για την Τουρκία – που δικαιολογούν μια τέτοια πολυπρόσωπη και πολυέξοδη υπηρεσία στην Κομοτηνή;


* Υπάρχουν μειονοτικά δικαιώματα που, μέσα στη σύγχρονη Ελλάδα της ΕΕ, έχουν ανάγκη έναν τέτοιο «εγγυητή», όπως π.χ. τον βλέπουμε να τα προσφέρει στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν;


* Ή μήπως η Συνθήκη της Λωζάνης, που η Τουρκία την έχει κάνει κουρελόχαρτο από την ημέρα της υπογραφής της, χρειάζεται την κηδεμονία του βιαστή της;



Η απάντηση είναι προφανώς αρνητική σε όλα τα παραπάνω, λέει η κοινή λογική.

Ποιος ο λόγος τότε της ύπαρξής του στη Θράκη;

* Μήπως η συντήρηση ενός παρακρατικού μηχανισμού που οδηγεί τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας σε γκετοποίηση;


* Μήπως η δημιουργία / χειραγώγηση κάποιων μειονοτικών ηγεσιών για τον έλεγχο της μειονοτικής κοινωνίας;


* Μήπως η μεθόδευση ενεργειών που εκτουρκίζουν Πομάκους και Ρομά για να δημιουργήσουν μέσα από αυτήν την εθνοκάθαρση «τουρκική μειονότητα»;


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
www.proxeneio-stop.org


ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη



Εντοπίστηκαν, χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Κόρακα Λέσβου, από προσωπικό πλωτού περιπολικού της οικείας Λιμενικής Αρχής, σαράντα τέσσερις αλλοδαποί εκ των οποιων οι 34 άνδρες και 10 γυναίκες, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.


Οι ανωτέρω επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο ενώ κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω λέμβος.