Χρήστες OnLine

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Οι δολοφόνοι του Πακιστανού είχαν Πολιτικά Κίνητρα


Οι σχεδιαστές της πολυεθνικής κοινωνίας είχαν συμφέρον να δολοφονηθεί το τέρας –βιαστής


του Σπύρου Χατζάρα

Ο βιασμός του 15χρονου Πακιστανού, από τον 25χρόνο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, στις 26 Σεπτεμβρίου, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για την «πακιστανική κοινότητα», την μαφία, και τους «χορογράφους» και τους χορηγούς, του επαναστατικού χάπενινγκ, που επρόκειτο να αρχίσει παραστάσεις, στις 31 Οκτώβριου, παράλληλα με το Διακυβερνητικό Φόρουμ Μετανάστευσης, που οργανώνεται στην Αθήνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. (και όχι μόνον).

Ο βιασμός, ήταν μια πολύ κακή είδηση, για όλους όσους είχαν προεξοφλήσει, την υλοποίηση αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, και τον εμβολιασμό της «μουσουλμανική διάστασης», στην ελληνική κοινωνία και το εκλογικό σώμα.

Η πρώτη ενέργεια των παραγόντων αυτών, ήταν, να θαφτεί η υπόθεση, και , για το λόγο αυτό, ασκήθηκαν αφόρητες στο θύμα, να μην εμφανιστεί στην εισαγγελία, και να μην αναγνωρίσει και εκεί, τον βιαστή του.

Το βασικό ζήτημα, για τους«χορογράφους» και τις « υπέρτερες δυνάμεις», ήταν να μην αναδειχθεί από τα μέσα επικοινωνίας, ο βιασμός, και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε, διότι θα έβλαπτε επικοινωνιακά την επιχείρηση που είχαν στήσει.

Για το λόγο αυτό εξεδόθη η θανατική καταδίκη του τέρατος, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάστηκε η πολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευση της δολοφονίας.

Ο βιαστής-τέρας, Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ, δολοφονήθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο αυτουργός, ή οι αυτουργοί, εξετέλεσαν , το «συμβόλαιο». Η απόφαση ελήφθη σε υψηλότερα «κλιμάκια», και είχε πολιτικά κίνητρα.

Τα στοιχεία, της ιατροδικαστικής διερεύνησης, δείχνουν ότι, δολοφονήθηκε, με τη μέθοδο της μαφίας. Τον υποχρέωσαν να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και προσέθεσαν ναρκωτικά, ώστε να προκληθεί το πνευμονικό οίδημα.
Η δολοφονία, αποδεικνύεται από την αναφορά στο Αμπού Γκράιμπ, στην ανακοίνωση που έγραψαν, εκείνοι που την αποφάσισαν.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αντιρατσιστών, ο βιαστής- τέρας, ( Μ.Αντίφ) «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ, εξαιτίας των οποίων κατέληξε στις 9 Οκτωβρίου». Ενώ ένας από τους «συντονιστές» του επαναστατικού χάπενινγκ δήλωσε: «ζούμε άλλη μία δολοφονία ενός μετανάστη αδερφού μας, όπως κάνανε οι Αμερικάνοι στο Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ».

Αυτοί, που αποφάσισαν την εκτέλεσητου βιαστή- τέρατος, γνώριζαν ότι καμία νεκροψία δεν θα έδειχνε ξυλοδαρμό (μέχρι θανάτου), και για το λόγο αυτό κατήγγειλαν βασανισμούς «νέου τύπου» (Αμπού Γκράιμπ).

Η δολοφονία, και η σκηνοθεσία για την πολιτική της εκμετάλλευση, αποδεικνύεται από τη σειρά των γεγονότων.

Ο βιαστής-τέρας δεν κατήγγειλε τον βασανισμό του, ούτε στον ανακριτή, ούτε στον εισαγγελέα, στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν παρουσιάστηκε, μαζί με συνήγορο, σε αυτούς.
Ο βιαστής-τέρας, και η «πακιστανική κοινότητα» δεν κατήγγειλαν τον βασανισμό και δεν προσέφυγαν σε ιατροδικαστή, για να διαπιστώσει τον «βασανισμό» , από τις 28 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Η «πακιστανική κοινότητα» δεν προσέλαβε τον κ. Φίλιππο Ραγκούση πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος.

Οι «ανθρωπιστικές» και «αντί-ρατσιστικές» οργανώσεις και δίκτυα, επίσης, δεν κατήγγειλαν τον «βασανισμό» , πριν τον θάνατο του βιαστή-τέρατος, που «Πονούσε συνέχεια»!, αλλά δεν πήγε σε νοσοκομείο, γιατί, «φοβόταν», (τους γιατρούς;).
Όλοι οι πρωταγωνιστές του χάπενινγκ, περίμεναν κάτι, και οι χορογραφημένες αντιδράσεις τους ξεκίνησαν μετά τον (διατεταγμένο) θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ.

Η προσπάθεια, να επιρριφθεί η ευθύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών δολοφόνων, οι οποίοι έδρασαν κατόπιν οδηγιών και εντολών υψηλά ισταμένων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Οι δολοφόνοι του Πακιστανού βιαστή και οι εντολείς τους, είχαν πολιτικά κίνητρα. Απέτρεψαν, την επικοινωνιακή καταστροφή, από την εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας, απέδωσαν με κανόνες μαφίας, το δίκαιο εντός της μουσουλμανικής πακιστανικής κοινότητας, και εκμεταλλεύονται τώρα πολιτικά τη δολοφονία, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους.

Για το λόγο αυτό, όλα άρχισαν, στις 10 Οκτωβρίου.

Το θλιβερό είναι, ότι έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο διαφθοράς, ώστε οι χορηγοί των δολοφόνων , κατάφεραν να εμπλέξουν στα σχέδιά τους, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!!!!!

Καληνύχτα μας.

ΥΓ.«Βιοτεχνία» πλαστών εγγράφων στην Κυψέλη με… «πελάτες» από όλη την Ελλάδα είχε στήσει 27χρονος αλλοδαπός στην Κυψέλη , ο οποίος συνελήφθη. Είχε αλλοδαπούς «πελάτες» σε όλη την Ελλάδα, στους οποίους και παρέδιδε, έναντι αμοιβής , κάθε είδους έγγραφο. Μέσα στο «εργαστήριο» του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 διαβατήρια, 8 ταυτότητες, 1 άδεια οδήγησης, κλπ, καθώς και πλήθος φωτογραφιών αλλοδαπών.

Σχόλιο.Να τον αφήσουν αμέσως ελεύθερο.(με περιοριστικούς όρους)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου