Χρήστες OnLine

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Δημοσκόπηση-κραυγή αγωνίας πολιτών:"ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ"!!!


"ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ" ΚΑΙ "ΑΡΝΗΤΙΚΗ" ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ Η "ΔΕΞΙΑ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ!

Η ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσιεύθηκε σήμερα στην "Καθημερινή",που μόνο...μαύρα δεν έβαλε για τα αποτελέσματά της!!!Δείτε λοιπόν τι λέει μια εφημερίδα που υποτίθεται εκφράζει το δεξιό χώρο:

Συντηρητική στροφή της κοινωνίας έναντι του φαινομένου της μετανάστευσης αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue, που διενεργήθηκε για την «Κ». Από τα συμπεράσματα της έρευνας προκύπτει ότι οι πολίτες εμφανίζονται περισσότερο ανήσυχοι για τις επιπτώσεις του στην καθημερινότητα, στην οικονομική και κοινωνική ζωή, σε σχέση με τη γνώμη που είχαν πριν από ένα χρόνο, όπως αυτή καταγράφηκε σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Παράλληλα, η τοποθέτηση του ζητήματος υψηλά στην πολιτική επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα και η αντίστοιχη ανάδειξη των παραμέτρων του από τα μέσα ενημέρωσης, αποτυπώνεται στην έρευνα, με τους πολίτες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις συνθήκες ζωής των μεταναστών, αλλά και για τα ζητήματα άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων. Η πρόταση για τη μεταφορά λαθρομεταναστών σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα βρίσκει θετική ανταπόκριση στο 56% των πολιτών, που στην πλειοψηφία τους επιθυμούν περισσότερο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική. Την ίδια στιγμή, όμως, τάσσονται υπέρ την παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και υγείας στους μετανάστες.


Ας δούμε όμως ποια είναι αυτή η...αρνητική στάση των πολιτών,όπως αποτυπώθηκε στη δημοσκόπηση (δείτε αναλυτικά τις απαντήσεις στις εικόνες):

-ΤΟ 93% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ!

-69% ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,29% ΑΡΚΕΤΟΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2%...ΛΙΓΟΙ)!!!

-ΤΟ 72% ΘΕΩΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠ'ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

-ΤΟ 62% ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 19% ΟΤΙ ΩΦΕΛΕΙ!

-ΤΟ 76% ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Τα παραπάνω ποσοστά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα,ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ,αν η ερώτηση αφορούσε όχι τους μετανάστες γενικώς και αορίστως,αλλά τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!Διότι αυτοί είναι το μεγάλο πρόβλημα και όχι οι νόμιμοι μετανάστες που ζουν κι εργάζονται στη χώρα μας επί χρόνια,χωρίς να ενοχλούν κανένα!Επίσης,στη δημοσκόπηση γίνεται σαφής προσπάθεια δημιουργίας ενός δακρύβρεχτου...μελό σχετικά με τις συνθήκες ζωής και υγιεινής των μεταναστών,ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ",ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!


Στην ερώτηση σχετικά με την ανέγερση τζαμιού,το 56% συμφωνεί ενώ το 29% όχι:εδώ υπάρχει μια σαφής σύγχυση στο τι ακριβώς εννοούμε για τζαμί:άλλο ένα φυσιολογικών διαστάσεων και άλλο τα μεγαθήρια που σχεδίαζαν οι εκ Σαουδικής Αραβίας προερχόμενοι επιχειρηματίες!

Έστω κι έτσι όμως,τα συμπεράσματα της έρευνας δείχνουν ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:ΖΗΤΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ (ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ "ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ":ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΕΡΙ...ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!


Τα βλέπουν άραγε αυτά στην Κυβέρνηση;Ή μήπως δεν αρκούν για να χαλάσουν τη θερινή τους ραστώνη;
Εχουν παρει χαμπαρι τα ζωα που μας κυβερνουν τι γινεται? η περιμενουν να ξυπνησουν απο τις φαπες του λαου?

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/blog-post_05.html

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



Να πάρουμε την Ελλαδα στα χέρια μας


Η ελληνική περιφέρεια ερημώνει. Η Ελλάδα έχει παραδοθεί στην ανομία. Το μαύρο χρήμα γεμίζει τις τσέπες των παρανόμων που κανείς δεν τους ελέγχει. Τα προβλήματα πνίγουν τον τίμιο Έλληνα (επιχειρηματία, εργάτη, αγρότη, ελεύθερο επαγγελματία) ενώ ο κρατικός μηχανισμός όχι μόνο δεν τον βοηθά αλλά κάνει ότι μπορεί για να του δυσκολέψει τη ζωή. Το κράτος θέλει τον Έλληνα μόνο για να πληρώνει φόρους και του φέρεται σαν σκουπίδι. Τα κόμματα εξουσίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που έχουν σαν δεκανίκι την αριστερά, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βρουν λύσεις και περιμένουν από τους «γραφειοκράτες» των Βρυξελλών να τους πούνε τι θα κάνουν.

Ήρθε Ελλάδα είδε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και το μόνο που βρήκε να πει ο αρμόδιος Επίτροπος, Ζακ Μπαρό, είναι ότι θα δώσει οικονομική βοήθεια στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει τη λαθρομετανάστευση. Αυτοί οι τύποι θα λύσουν τα προβλήματα των Ελλήνων; Στο Αγαθονήσι οι λαθρομετανάστες, που φθάνουν κατά εκατοντάδες από τα απέναντι τουρκικά παράλια, λεηλατούν σπίτια και εκκλησίες χωρίς η αστυνομία να μπορεί να παρέμβει.

Το έγκλημα κυριαρχεί. Στην Κέρκυρα έγιναν συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων ενός χωριού και αθιγγάνων, που διαμένουν στο γειτονικό καταυλισμό. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν 5 άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού, η Αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από 45 λεπτά καθυστέρηση, επειδή όπως είπαν οι αστυνομικοί, έπρεπε να συγκεντρώσουν ισχυρή δύναμη, καθώς στο περιστατικό εμπλέκονταν αθίγγανοι. Δηλαδή η αστυνομία φοβάται τους παράνομους.

Πριν λίγο καιρό οι κάτοικοι της Λήμνου έκαναν διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας, επειδή δεν έχουν ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Η κυβέρνηση αντί για καράβι τους έστειλε τους Ράμπο της Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ - πρώην ΣΔΟΕ). Οι νησιώτες ξεσηκώθηκαν και ανάγκασαν το τριμελές κλιμάκιο της υπηρεσίας να αναχωρήσει με το πλοίο «Θεόφιλος» για τη Μυτιλήνη, ενώ προηγήθηκαν επεισόδια από εκατοντάδες επαγγελματίες. Πως μπορεί να ζητά φόρους μια κυβέρνηση όταν οι ίδιοι οι υπουργοί της παραδέχονται ότι έχουν off shore εταιρείες για να μη φορολογούνται;

Οι αγρότες νοιώθουν πια την εγκατάλειψη και παρατάνε τις καλλιέργειες. Στα προβλήματα των εξαγωγών ελληνικού νωπού ροδάκινου στην Ρωσία, λόγω του μικρού αριθμού διαπιστευμένων εργαστηρίων (9 δήλωσε η Ελλάδα όταν Ισπανία και Ιταλία δήλωσαν η καθεμιά από 60), ήρθε να προστεθεί και το «ναυάγιο» για την υπογραφή του πρόσθετου πρωτοκόλλου μεταξύ Ε.Ε. και Ρωσίας. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τους Έλληνες εξαγωγείς να ζητάνε απευθείας διαπραγματεύσεις Ελλάδας με Ρωσία για υπογραφή διμερείς συμφωνίας, όπως έκανε και η Ολλανδία για τα συμφέροντα των πολιτών της. Όσο για τη κομπόστα η έλλειψη στρατηγικής εξαγωγών και η μειωμένη ζήτηση βυθίζουν το «μεγαθήριο» της ελληνικής παραγωγής με τη κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα. Στα αζήτητα θα μείνουν φέτος 350.000 τόνοι συμπύρηνου ροδάκινου. Θυμίζουμε η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατάταξη των χωρών που παράγουν κομπόστα ροδάκινο με δεύτερη την Κίνα. Συγκεκριμένα παράγουμε το ήμισυ της παγκόσμιας κατανάλωσης και έχουμε εισροές περίπου 250 - 300 εκατ. ευρώ το χρόνο από τις εξαγωγές κομπόστας, κάτι που πολλούς ίσως να ενοχλεί.

Η πατρίδα χρειάζεται άξιους πολιτικούς που θα γίνουν θεματοφύλακες της ελληνικής παραγωγής. Προστατέψτε τον Έλληνα.

Α. Μ. Παϊρισάδης

Κίνδυνοι για τον υπαρκτό Ελληνισμό


Ένα εξαιρετικό άρθρο στο "Βήμα" που συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα που και που (σε αντίθεση με την άλλη εφημερίδα του συγκροτήματος, τα "ΝΕΑ")..... :

Στις ημέρες μας η πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία έχει μετατραπεί σε αχίλλειο πτέρνα του Ελληνισμού. Η ανεξέλεγκτη σε ποσότητα και ποιότητα λαθρομετανάστευσης δημιουργεί προφανείς κινδύνους για τον υπαρκτό Ελληνισμό.

* Προκαλεί δημογραφική αλλοίωση και απειλεί τη συνέχεια του γένους που ήδη φθίνει λόγω της υπογεννητικότητας των Ελλήνων και τη συνεχή, δυσανάλογη εισροή μεταναστών.

* Διασπά την αποκλειστική σχέση των Ελλήνων με τον ελλαδικό χώρο, που ανέκτησαν με θυσίες στην επανάσταση του 1821 και στους βαλκανικούς πολέμους.

* Αυξάνει την ανεργία των ελλήνων πολιτών και αναιρεί τις κατακτήσεις της ελληνικής εργατικής τάξης, υποβαθμίζοντάς τη σε τριτοκοσμικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιεί το κεφάλαιο. Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε θύμα τον μετανάστη που αμείβεται με 30 ευρώ Χ 25 = 750 ευρώ έναντι των παιδιών μας, με πολυετή πανεπιστημιακή κατάρτιση, που αποτελούν τη γενιά των 700 ευρώ. * Με τον ισχυρισμό της αποδοχής του άλλου αφελληνίζουμε την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες, με ακραίο παράδειγμα το βιβλίο Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού.

* Αποδεικνύεται αδύνατον να αφομοιωθεί από την ελληνική κοινωνία ένας τόσο δυσανάλογος αριθμός μεταναστών. Το αποτέλεσμα είναι η γκετοποίηση στις πόλεις και η αύξηση της εγκληματικότητας με τη δημιουργία μαφιόζικων κυκλωμάτων αλλοεθνών.

* Αντί για την υποσχόμενη ειρηνική «πολυπολιτισμική» συμβίωση, βιώνουμε ένα κλίμα σύγκρουσης πολιτισμών και η εξουσία αδυνατεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη δημοκρατία. * Οι μετανάστες από όμορες χώρες με αλυτρωτικές βλέψεις αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο προς την αποσύνθεση της Ελλάδος.

Με πρόσχημα την αποδοχή της ετερότητας του ξένου έχουμε αποποιηθεί την ομοιότητα του οικείου ομοεθνού μας. Η διατήρηση της παράδοσης και η καλλιέργεια των στοιχείων που συνθέτουν την ταυτότητα του γένους και το διαφοροποιούν σαν οντότητα από τους γύρω λαούς συκοφαντείται σαν ρατσισμός.

Η φυσική αγάπη και η υπερηφάνεια για την πατρίδα, απαραίτητα στοιχεία για την επιβίωση του έθνους, καταγγέλλεται σαν εθνικισμός.

Δεν είναι, όμως, δυνατόν να αποδεχθεί κανείς τον άλλον σαν ετερότητα του Εσύ αν ο ίδιος δεν συγκροτεί μια ολοκληρωμένη οντότητα του φυσικού Εγώ. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει σχέση ισότητας με τον άλλον, σε αντίθετη περίπτωση η αλλοίωση του «εγώ» για να εισχωρήσει σε αυτό ο άλλος αποτελεί μηδενιστική και αντεθνική πολιτική, που δυστυχώς βρίσκει οπαδούς στην Αριστερά και τα δύο εναλλασσόμενα στην εξουσία κόμματα.

Την εποχή που υπάρχει τόσο οικολογικό ενδιαφέρον για τη βιοποικιλότητα των φυτών και των ζώων είναι να απορεί κανείς με την αδιαφορία των οπαδών του «πολυπολιτισμού» για τη εξελισσόμενη εθνοκτονία του Ελληνισμού από το ίδιο το κράτος που υποτίθεται ότι υπάρχει να τον υπηρετεί. Αλλο η μεταναστευτική πολιτική που καθορίζει ποιους και πόσους μετανάστες θα δεχθούμε και άλλο η πολιτική για τον μετανάστη που καθορίζει την ένταξη των νομίμων στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο οφείλουν να ενσωματωθούν.

Σήμερα δίνουμε μόνιμη άδεια αλλά και υπηκοότητα με ψηφοθηρική σκοπιμότητα σε όσους κατόρθωσαν να ευρίσκονται στη χώρα νόμιμα ή παράνομα, ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτόν νέα κύματα μεταναστών προς τον παράδεισο που ακόμη λέγεται Ελλάς.

Ο κ. Ηλ. Σταμπολιάδης είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

(ευχαριστούμε τον φίλο για το e-mail)

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/07/blog-post_05.html

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤHΣΑΝ ΤΟ GALOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ!


Με την συντριπτική παγκόσμια κοινή γνώμη να τάσσεται με 87% υπέρ του να ανοίξει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης οι υπεύθυνοι του CNN Turk σταματείσαν την διεξαγωγή του ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος φοβούμενοι το τελικό αποτέλεσμα που έρχονταν...

Εδώ και δυο 24ωρα μετά το δραματικό email του Αρχιμανδρίτη και Αρχιγραμματέα του Οικουμενικού Θρόνου π.Ελπιδοφόρου (Λαμπριανίδη) κινητοποιήθηκε ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο και με το κάλεσμα κυρίως του Greek American News Agency το αποτέλεσμα άλλαξε δραματικά υπέρ του δίκαιου αιτήματος να ανοίξει η Σχολή του Γένους.Ψήφισαν 6724 και από αυτούς οι 5829 τάχθηκαν υπέρ του αιτήματος να ανοίξει και μόνον οι 895 απάντεισαν να μην ανοίξει!

Το ερώτημα που τώρα τίθεται είναι αν οι φίλοι μας γείτονες της Τουρκίας θα λάβουν υπόψη τους αυτή την σφυγομέτρηση ή θα την πετάξουν στον κάλαθο των αχρείστων... Ιδωμεν...

Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτύου...Η δύναμη σας. Η δύναμη μας.

Πηγή

Οι Πομάκοι Αντιστέκονται στον εκτουρκισμό

«ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΜΑΚΑ!»

Με σκοπό να προωθήσει σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο το αίτημα της επίσημης αναγνώρισης της Πομακικής ταυτότητας και να ανακόψει την πολιτισμική γενοκτονία που υφίστανται οι Πομάκοι, ιδρύθηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων, με έδρα την Κομοτηνή. Η πρώτη δημόσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαίου 2009 στην αίθουσα εκδηλώσεων της “Μηχανικής” στην Κομοτηνή, με περισσότερα από 300 άτομα.


Η γραμματέας του συλλόγου, Νουρσέλ Μόλλα, ντυμένη με την παραδοσιακή πομάκικη στολή συγκλόνισε τους πάντες με μια ομιλία εξομολόγηση για το πως αισθάνεται που χάνεται η Πομακική γλώσσα και έριξε ευθύνες στο ελληνικό κράτος και τους τουρκόφιλους:


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων έγινε για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ επιτέλους να φοβόμαστε, να κρυβόμαστε, να ντρεπόμαστε να πούμε την αλήθεια, να ντρεπόμαστε να πούμε οτι είμαστε Πομάκοι…


Όλοι αυτοί που μας λένε <<μη μιλάτε πομακικά είναι μια άχρηστη γλώσσα>>, σε αυτούς εμείς απαντάμε: “Η γλώσσα μας είναι η ψυχή μας, είναι ο εαυτός μας. Πώς είναι δυνατόν να μην αγαπάμε και να μην σεβόμαστε τον εαυτό μας;”

pomak2Ποιοι είναι αυτοί που παίζουν με τον εαυτό μας και δεν μας δίνουν το δικαίωμα να μάθουμε τη γλώσσα που ακούμε μόλις γεννιόμαστε; Ποιοι είναι αυτοί που ούτε καν τα ελληνικά δεν μας μαθαίνουν σωστά; Ποιοι είναι αυτοί που μας μαθαίνουν ΤΟΥΡΚΙΚΑ με το ΖΟΡΙ; Γιατί είναι χρήσιμη αυτή η γλώσσα σε εμάς; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ έχουν ανθρώπινα δικαιώματα ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;


Δεν φοβάμαι. Ξέρω τι κάνω και είμαι σίγουρη για αυτό που κάνω. Παλεύω για τις ρίζες μου, για την ιστορία μου. Καμία δύναμη δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω τις ιδέες μου. Δεν θα λυγίσω. Αν λυγίσω εγώ, θα δώσω το κακό παράδειγμα και σε άλλους.


Χρειαζόμαστε όμως και ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Μετά απο την εκδήλωση αυτή, οι πιο πολλοί απο αύριο το πρωί θα επιστρέψετε στην καθημερινή σας ζωή. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! Με εσάς δίπλα μας, αισθανόμαστε πιο δυνατοί.


Είμαι περήφανη που έγινα μέλος του Συλλόγου, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΜΑΚΑ!

Μήπως είναι αυτοί οι λόγοι που θελουν την Μακεδονια? Αυτοι ειναι οι λογοι που θελουν να την διασπασουν και να την φανε σαν τα κορακια οι εβραιοι??

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά που γράφονται άν όμως, ΑΝ υπάρχουν έστω και ψύγματα αλήθειας, μήπως κάποια στιγμή πρέπει εμείς να αναθεωρήσουμε?

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ : Ενεργειακό, πολιτική και διεκδικήσεις.

Ελλάδα: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης...

==========================


Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών,Θεσσαλονίκης,Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας,Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι,Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.


Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.

Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτάόπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) ήταν20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά
$ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι :
960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!)



ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ....

Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....



ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ;
ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΧΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΖΩΑ


Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας γλείφουν τον Σύριζα…

Και μάλιστα εκείνες τις ΜΑΥΡΕΣ μέρες του Δεκέμβρη...Αηδία...

"Κατά τη συνάντηση, η Ομοσπονδία ευχαρίστησε τον κ. Αλαβάνο για τη στήριξη του αγώνα μας για τον εκδημοκρατισμό της Ελληνικής Αστυνομίας "


http://www.poasy.gr/nea-%20anakoinoseis/2008/605_4_19.htm


Πόσο εύκολα ξεχνιούνται αυτά εδώ..

Ο Αλαβάνος παραδέχεται οτι το κόμμα του ήταν υπεύθυνο για τα γεγονότα του Δεκέμβρη


"Συγχαρητήρια" συνδικαλιστές αστυνομικοί. Ο κόσμος δεν ξεχνά ούτε τα πλιάτσικα, ούτε τις περιουσίες του που καταστράφηκαν, ούτε που τους αφήσατε στο έλεος του Θεού.


Ντροπή στην μνήμη των συναδέλφων σας να γλείφετε τους ομογάλακτους των δολοφόνων τους!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/07/blog-post_1418.html


To εξώδικο του ΟΤΕ για το κλείσιμο της αριστερης φασιστικης γιαφκας των αριστερων δολοφονων

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» (ΟΤΕ), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας 99), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.


ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.» (ΕΔΕΤ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 56, Αμπελόκηποι), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ

1. Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα (Ηλιουπόλεως 2 - 4, Υμηττός), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Στον Υπουργό Ανάπτυξης, κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα.
3. Στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα.
--------


Όπως γνωρίζετε με την Εταιρεία μας έχετε υπογράψει την από 9.6.1008 σύμβαση υπηρεσιών έρευνας και ανάπτυξης παροχής δικαιωμάτων χρήσης οπτικών ινών με τίτλο «Διεύρυνση Οπτικού Δικτύου Κορμού και Πρόσβασης ΕΔΕΤ 3» - Τμήμα Β - ‘Σύνδεση Φορέων ΕΔΕΤ - Μέρος 2ο', που αποτελεί υποέργο του έργου «Ανάπτυξη Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ3» και υλοποιείται στο πλαίσιο του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης - Γ' ΚΠΣ «Κοινωνία της Πληροφορίας» και συγκεκριμένα στον Άξονα 3 «Ανάπτυξη & Απασχόληση στην Ψηφιακή Οικονομία» και στο Μέτρο 3.3. «Έρευνα & Τεχνολογική Ανάπτυξη για την Κοινωνία της Πληροφορίας». Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης, σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής, είναι η παροχή από τον ΟΤΕ προς την ΕΔΕΤ υπηρεσιών υλοποίησης δικτύου οπτικών ινών, η παραχώρηση από τον ΟΤΕ στην ΕΔΕΤ του δικαιώματος χρήσης του δικτύου οπτικών ινών για 15 έτη, καθώς και η παροχή υπηρεσιών συντήρησης του δικτύου οπτικών ινών για 15 έτη, σύμφωνα και με τους ειδικότερους όρους της σύμβασης αυτής.


Στο άρθρο 1 παρ. 5 της σύμβασης αυτής ορίζεται ότι «η χρήση των ινών το δικαίωμα των οποίων αφορά την παρούσα σύμβαση, θα αφορά αποκλειστικά και περιοριστικά την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών των φορέων του Δημοσίου, που προβλέπονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 της παρούσας. Μέσω των φορέων αυτών δεν επιτρέπεται να έχουν άλλοι φορείς ή τρίτοι πρόσβαση στις εν λόγω ίνες και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.» Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 3 της ίδιας σύμβασης «η ΕΔΕΤ δεσμεύεται ότι η χρήση του δικτύου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς έρευνας και εκπαίδευσης, τηρουμένων πάντοτε των όρων της παρούσας σύμβασης και των εκάστοτε ισχυόντων Παραρτημάτων αυτής» (παρ. 1) και «η ΕΔΕΤ θα αναλάβει την υποχρέωση να δεσμεύσει με τον πιο πρόσφορο τεχνικά και νομικά τρόπο, ότι οι φορείς που προβλέπονται από το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 της παρούσας δεν θα χρησιμοποιούν τις ίνες, η χρήση των οποίων παραχωρείται μέσω της παρούσας, για σκοπούς άλλος πέραν των εκπαιδευτικών και ερευνητικών» (παρ. 4).

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι ο βουλευτής Σερρών κ. Ηλίας Πολατίδης, με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18.6.2009 απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης και στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, καταγγέλλει ότι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο περιλαμβάνεται στους φορείς που προβλέπονται στο Παράρτημα 3 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση.

Επειδή, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα από τον εν λόγω βουλευτή, υφίσταται σαφής παραβίαση εκ μέρους σας των όρων της ως άνω μεταξύ μας συμβάσεως.

Γ Ι Α Τ Ο Υ Σ Λ Ο Γ Ο Υ Σ Α Υ Τ Ο Υ Σ
Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.


Σ Α Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Όπως εντός πέντε (5) ημερών από τη λήψη της παρούσας ορίσετε εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους σας οι οποίοι μαζί με τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Εταιρείας προβούν σε έλεγχο, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 5 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, στις ίνες που σας έχουν παραχωρηθεί μέσω της συμβάσεως αυτής, προκειμένου να ελεγχθεί ότι η χρήση των ινών αυτών γίνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς και όχι σύμφωνα με τις συγκεκριμένες καταγγελίες, διαφορετικά,

Σ Α Σ Δ Η Λ Ω Ν Ο Υ Μ Ε

Ότι μετά την άκαρπη παρέλευση της προθεσμίας αυτής θα προβούμε στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας σε βάρος σας, συμπεριλαμβανομένης και της καταγγελίας της συγκεκριμένης μεταξύ μας συμβάσεως, καθώς επίσης και στην αποκατάσταση κάθε ζημίας μας εκ του λόγου αυτού.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.» (ΕΔΕΤ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 56, Αμπελόκηποι), όπως εκπροσωπείται νόμιμα, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Μαρούσι, 30.6.2009
Για την ΟΤΕ Α.Ε.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ" Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.


Το συνέδριο της ΟΛΜΕ και η αγωνία των ανθελληνων για τους λαθρομετανάστες

Στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον δύο κλάδοι εργαζομένων στους οποίους έχουν διεισδύσει στα συνδικαλιστικά όργανα οι εκπρόσωποι των πιο αντεθνικών και αντικοινωνικών κομματιών της χώρας, με συνέπεια να χρησιμοποιούν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ως φερέφωνά τους και μέσω αυτών να κάνουν την ανθελληνική προπαγάνδα, κάτω από ένα πέπλο “νομιμότητας”. Φυσικά και αναφερόμαστε στην ΕΣΗΕΑ, όπου κουμάντο κάνει η διεθνιστική “πτέρυγα” Τρίμη, Νταβανέλλου και λοιπών, αλλά και στην ΟΛΜΕ του κυρίου Καλομοίρη, που έχει καταντίσει γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι η “νέα αριστερά” έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην προσπάθεια επικράτησης σε αυτούς τους κλάδους, καθώς αφορούν επαγγέλματα που διαμορφώνουν συνειδήσεις, όπως του δημοσιογράφου και του εκπαιδευτικού. Με αυτόν τον τρόπο, κατορθώνουν να μεγενθύνουν δυσανάλογα στα ΜΜΕ και στον χώρο της εκπαίδευσης τις ιδέες και τις θέσεις τους, που δεν έχουν απήχηση στην ελληνική κοινωνία.


Η μεγαλύτερη πρεσβεία των Βαλκανίων στο μεγαλύτερο προτεκτοράτο

MACEDONIA MADE IN USA: Φήμες στα Σκόπια μιλούν για διπλή χρήση του τεράστιου κτιρίου: Πρεσβεία αλλά και… σταθμός της CIA!




























Έγιναν τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια, η οποία μάλιστα είναι η μεγαλύτερη των Αμερικανών στα Βαλκάνια, αφού καταλαμβάνει έκταση 110 στρεμμάτων και σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ το τεράστιο συγκρότημα περιλαμβάνει επιπρόσθετα 10 με 15 υπόγειους ορόφους. Η είδηση δεν είναι φυσικά, τα νέα εγκαίνια ενός κτιρίου, αλλά οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες στα Σκόπια πως το κτίσμα αυτό προορίζεται να στεγάσει υπηρεσίες της CIA καθώς επίσης και λογιστικό κέντρο για τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ σε Κόσοβο, Βουλγαρία και Ρουμανία!


Η νέα αμερικανική πρεσβεία βρίσκεται σε ύψωμα, κοντά στο κέντρο των Σκοπίων και δίπλα στο κάστρο της πόλης. Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας και του εορτασμού της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, στις 4 Ιουλίου, ο Αμερικανός πρέσβης στα σκόπια, Phillip Ricker παρέθεσε δεξίωση, στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 1200 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος των σκοπίων G. Ivanov και ο πρωθυπουργός N. Gruevski. Παρούσα στα εγκαίνια ήταν και η επικεφαλής της διεύθυνσης του State Department για την κατασκευή των κτιρίων των διπλωματικών αποστολών των ΗΠΑ Lydia Muniz, η οποία ανέφερε ότι η νέα πρεσβεία των ΗΠΑ αποτελεί σύμβολο της συνεχούς αμερικανικής παρουσίας στην ΠΓΔΜ και δείγμα της ανάπτυξης των στενών διμερών σχέσεων…


Στο Ελλάντα πάντως πνέει άνεμος… αισιοδοξίας για το θέμα της Μακεδονίας μας και κλίμα φιλίας με την «σύμμαχο» Αμερική!