Χρήστες OnLine

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

To εξώδικο του ΟΤΕ για το κλείσιμο της αριστερης φασιστικης γιαφκας των αριστερων δολοφονων

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» (ΟΤΕ), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας 99), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.


ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.» (ΕΔΕΤ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 56, Αμπελόκηποι), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ

1. Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα (Ηλιουπόλεως 2 - 4, Υμηττός), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Στον Υπουργό Ανάπτυξης, κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα.
3. Στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα.
--------


Όπως γνωρίζετε με την Εταιρεία μας έχετε υπογράψει την από 9.6.1008 σύμβαση υπηρεσιών έρευνας και ανάπτυξης παροχής δικαιωμάτων χρήσης οπτικών ινών με τίτλο «Διεύρυνση Οπτικού Δικτύου Κορμού και Πρόσβασης ΕΔΕΤ 3» - Τμήμα Β - ‘Σύνδεση Φορέων ΕΔΕΤ - Μέρος 2ο', που αποτελεί υποέργο του έργου «Ανάπτυξη Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ3» και υλοποιείται στο πλαίσιο του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης - Γ' ΚΠΣ «Κοινωνία της Πληροφορίας» και συγκεκριμένα στον Άξονα 3 «Ανάπτυξη & Απασχόληση στην Ψηφιακή Οικονομία» και στο Μέτρο 3.3. «Έρευνα & Τεχνολογική Ανάπτυξη για την Κοινωνία της Πληροφορίας». Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης, σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής, είναι η παροχή από τον ΟΤΕ προς την ΕΔΕΤ υπηρεσιών υλοποίησης δικτύου οπτικών ινών, η παραχώρηση από τον ΟΤΕ στην ΕΔΕΤ του δικαιώματος χρήσης του δικτύου οπτικών ινών για 15 έτη, καθώς και η παροχή υπηρεσιών συντήρησης του δικτύου οπτικών ινών για 15 έτη, σύμφωνα και με τους ειδικότερους όρους της σύμβασης αυτής.


Στο άρθρο 1 παρ. 5 της σύμβασης αυτής ορίζεται ότι «η χρήση των ινών το δικαίωμα των οποίων αφορά την παρούσα σύμβαση, θα αφορά αποκλειστικά και περιοριστικά την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών των φορέων του Δημοσίου, που προβλέπονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 της παρούσας. Μέσω των φορέων αυτών δεν επιτρέπεται να έχουν άλλοι φορείς ή τρίτοι πρόσβαση στις εν λόγω ίνες και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.» Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 3 της ίδιας σύμβασης «η ΕΔΕΤ δεσμεύεται ότι η χρήση του δικτύου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς έρευνας και εκπαίδευσης, τηρουμένων πάντοτε των όρων της παρούσας σύμβασης και των εκάστοτε ισχυόντων Παραρτημάτων αυτής» (παρ. 1) και «η ΕΔΕΤ θα αναλάβει την υποχρέωση να δεσμεύσει με τον πιο πρόσφορο τεχνικά και νομικά τρόπο, ότι οι φορείς που προβλέπονται από το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 της παρούσας δεν θα χρησιμοποιούν τις ίνες, η χρήση των οποίων παραχωρείται μέσω της παρούσας, για σκοπούς άλλος πέραν των εκπαιδευτικών και ερευνητικών» (παρ. 4).

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι ο βουλευτής Σερρών κ. Ηλίας Πολατίδης, με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18.6.2009 απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης και στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, καταγγέλλει ότι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο περιλαμβάνεται στους φορείς που προβλέπονται στο Παράρτημα 3 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση.

Επειδή, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα από τον εν λόγω βουλευτή, υφίσταται σαφής παραβίαση εκ μέρους σας των όρων της ως άνω μεταξύ μας συμβάσεως.

Γ Ι Α Τ Ο Υ Σ Λ Ο Γ Ο Υ Σ Α Υ Τ Ο Υ Σ
Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.


Σ Α Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Όπως εντός πέντε (5) ημερών από τη λήψη της παρούσας ορίσετε εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους σας οι οποίοι μαζί με τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Εταιρείας προβούν σε έλεγχο, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 5 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, στις ίνες που σας έχουν παραχωρηθεί μέσω της συμβάσεως αυτής, προκειμένου να ελεγχθεί ότι η χρήση των ινών αυτών γίνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς και όχι σύμφωνα με τις συγκεκριμένες καταγγελίες, διαφορετικά,

Σ Α Σ Δ Η Λ Ω Ν Ο Υ Μ Ε

Ότι μετά την άκαρπη παρέλευση της προθεσμίας αυτής θα προβούμε στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας σε βάρος σας, συμπεριλαμβανομένης και της καταγγελίας της συγκεκριμένης μεταξύ μας συμβάσεως, καθώς επίσης και στην αποκατάσταση κάθε ζημίας μας εκ του λόγου αυτού.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.» (ΕΔΕΤ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων 56, Αμπελόκηποι), όπως εκπροσωπείται νόμιμα, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Μαρούσι, 30.6.2009
Για την ΟΤΕ Α.Ε.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ" Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου