Χρήστες OnLine

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Ενοχλήθηκαν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ της "Ελευθεροτυπίας" από την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ενάντια στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο!


Έ τσι,επιδόθηκαν στο γνωστό τους σπορ,δηλαδή το ρουφιανιλίκι.Θαυμάστε τους:


"ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕΣΩ BLOGS ΚΑΙ FACEBOOK ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

Διαδικτυακή πολιορκία στον Σαμαρά, κατά των μεταναστών

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ

Τις τελευταίες ημέρες μαίνεται στο Διαδίκτυο ένας ιδιότυπος «ηλεκτρονικός πόλεμος» δημιουργίας εντυπώσεων γύρω από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό.

«Να ανοίξει το θέμα και να λειτουργήσει ένα αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο, όπως της Δανίας» υποστηρίζει ο Αντ. Σαμαράς.Διάφορες ομάδες, bloggers, αλλά και μεμονωμένα άτομα αναρτούν στο facebook και στις προσωπικές τους ιστοσελίδες σχόλια, παρεμβάσεις και αιτήματα, όχι πάντα με αποκλειστικό αποδέκτη την κυβέρνηση. Πέραν των ξενοφοβικών αντιδράσεων που κατατίθενται στη διαδικασία της ανοικτής διαβούλευσης του νομοσχεδίου για την παροχή ιθαγένειας και ψήφου στους μετανάστες που διαβιούν χρόνια στην Ελλάδα, αρκετοί έχουν στείλει το τελευταίο διάστημα μηνύματα διαμαρτυρίας και στην προσωπική ιστοσελίδα του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στο facebook. Μοναδικό αίτημά τους είναι να πάρει θέση υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, όπως ζητεί επίμονα ο ΛΑΟΣ.

Επώνυμες παρεμβάσεις κατά των «λαθρομεταναστών», συχνά με υβριστικό περιεχόμενο, γίνονται επίσης και στην ιστοσελίδα «Φίλοι του Αντώνη Σαμαρά». «Καμία ανοχή, βίαιη επαναπροώθηση», «ποιος θέλει 300.000 μουσουλμάνους στην Αθήνα», «πρόεδρε πάρε θέση», είναι μερικές από τις παρεμβάσεις. Η επίσημη απάντηση ήταν πως πρέπει να ανοίξει το μείζον αυτό θέμα και να υπάρξει τουλάχιστον ένα αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο, όπως της Δανίας.

Το πιο ανησυχητικό όμως φαινόμενο του «ψηφιακού αυτού πολέμου» είναι η εμφάνιση 3-4 ομάδων στο facebook, με αρκετές χιλιάδες, νέα κυρίως μέλη, που φαίνεται να υποστηρίζουν τους ξενοφοβικούς στόχους των εμπνευστών τους. Ενα από τα γκρουπ αυτά έχει τίτλο «Οχι άλλοι αλλοδαποί στην Ελλάδα» και εμφανίζεται να υποστηρίζεται από 4.674 μέλη. «Το γκρουπ δεν έχει ρατσιστικό χαρακτήρα. Απλώς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους είναι ή αισθάνονται Ελληνες. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό τώρα», είναι ο τίτλος ένος άλλου νεότευκτου γκρουπ, που υποστηρίζει ότι έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 3.495 μέλη. «Ας μπει τέλος στον κατήφορο... να σταματήσει το μπάτε σκύλοι αλέστε...», αναφέρονται ως στόχοι του. «Οχι στη μαζική απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες», απαιτεί ένα τρίτο γκρουπ στο facebook με 997, νεαρά ως επί το πλείστον μέλη. Εφτασε η ώρα μηδέν, λένε και κατηγορούν κυρίως όσους έφεραν εδώ λαθρομετανάστες βαφτίζοντας τους «μετανάστες».

Είναι πλέον φανερό ότι κάτω από τις προτροπές διαφόρων «ελληνοφρόνων» κηρύκων της μισαλλοδοξίας, επιχειρείται να ασκηθεί μέσω του Ιντερνετ μαζική πολιτική πίεση, όχι μόνο προς την κυβέρνηση, αλλά και προς τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. Στόχος είναι είτε να συρθεί ο Σαμαράς σε μια δεξιά, ξενοφοβική προσέγγιση του μεταναστευτικού προβλήματος, είτε να αποστασιοποιηθεί από αυτή. Και στις δύο περιπτώσεις, οι κύκλοι του ακραίου δεξιού φάσματος, ποντάροντας στην έκρηξη της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας, εκτιμούν ότι αυτοί θα είναι κερδισμένοι πολιτικά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης στην ιστοσελίδα του μιλά για εξαναγκασμό του κ. Σαμαρά να αλλάξει στάση και στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Για τον λόγο αυτό, προφανώς, ο ΛΑΟΣ έχει ξεκινήσει ήδη δυναμικά την επιχείρηση συλλογής υπογραφών για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Φυσικά δεν ελπίζει ότι θα το πετύχει, αλλά το κόμμα ενδιαφέρουν ο θόρυβος και οι πολιτικές επιπτώσεις της πρωτοβουλίας. Εχει κυκλοφορήσει ήδη ειδικά έντυπα που έχουν ως κεντρικό τίτλο το παλαιό σύνθημα του Α. Παπανδρέου: «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες». Το έντυπο αυτό κυκλοφορεί ήδη στην ιστοσελίδα του γραμματέα του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς και σε άλλες «πατριωτικές» ιστοσελίδες. Τον συντονισμό της όλης επιχείρησης συλλογής υπογραφών έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών, «Ιων Δραγούμης», που αποτελεί την επίσημη δεξαμενή σκέψης του ΛΑΟΣ. Πρόεδρος του ιδρύματος είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου Χρ. Γούδης, που χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο «casus belli του απαξιωμένου εξουσιαστικού κατεστημένου που υπονομεύει τα θεμέλια του έθνους».

Ο ΛΑΟΣ δεν θα μείνει ωστόσο μόνο στη συλλογή υπογραφών. Θεωρώντας το μεταναστευτικό προνομιακό του πεδίο παρέμβασης και συνεκτιμώντας ότι κάποιες μετρήσεις δείχνουν μείωση των ποσοστών του μετά την εκλογή Σαμαρά, ετοιμάζει και δυναμικές κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις, αφίσες, φέιγ βολάν.

Συμμέτοχη στην όλη προσπάθεια του ακροδεξιού χώρου είναι ασφαλώς και η «Χρυσή Αυγή», που με κεντρικό σύνθημα «Εξω οι ξένοι», προωθεί και προκαλεί το πολιτικό σύστημα να κάνει δημοψήφισμα!"



Όπως βλέπετε,ο έτερος πολιορκητικός κροιός του συστήματος (μαζί με τον ΔΟΛ),τους...περιέλαβε όλους στη λίστα του:από τα "ξενοβοφικά" μπλογκς που προτρέπουν τον Σαμαρά να πάρει θέση υπέρ του δημοψηφίσματος,μέχρι τις πολλές ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στο Facebook για το θέμα!

Εμείς,το ξαναλέμε μπας και το καταλάβουν ορισμένοι:τα "έγκυρα" Μμε ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!Έτσι,επιστρατεύουν είτε "αποκλειστικά ρεπορτάζ" τύπου Μέγκα,είτε προκαταβάλουν την ενδεχόμενη αντίδραση Σαμαρά στο νομοσχέδιο ως "ξενοφοβική",για να την αποτρέψουν.Κι επειδή μερικοί παραμένουν προσκολλημένοι σε κόμματα,ας καταλάβουν ότι οι ίδιοι έμμισθοι κονδυλοφόροι θα γράψουν τα ίδια και χειρότερα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,αν η προσπάθεια συλλογής υπογραφών καρποφορήσει.

ΧΤΥΠΟΥΝ το Πατριωτικό Κίνημα όπως μπορούν,με κάθε τρόπο:οι επιθέσεις θα ενταθούν,οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ στο Facebook και αλλού θα μιλήσουν για "ξενοφοβικό κλίμα εναντίον των προσφύγων" και γενικά θα παρουσιάσουν μια εικόνα "μειοψηφίας" κάποιων...γραφικών στο Διαδίκτυο,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Απέναντι σ'αυτή την ολοένα αυξανόμενη προπαγανδιστική επίθεση,η μοναδική μας άμυνα είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.Ας το καταλάβουν αυτό κάποιοι,πριν να είναι αργά!

πηγη

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ....

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ





Το φαινόμενο είναι πάρα πολύ ανησυχητικό. Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους σε ολόκληρη την Αθήνα και ειδικά στο κέντρο της πόλης όπου "συνωστίζονται¨ οι ¨οικονομικοί μας μετανάστες" αυτοί οι καλοί άνθρωποι που σχεδόν όλοι τους κρύβουν και από ένα όπλο στο σπίτι τους, λίγο πριν την έλευση του νέου έτους λοιπόν και κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν βγει στα μπαλκόνια, στις ταράτσες, ακόμα και στους δρόμους της πόλης με πιστόλια, τουφέκια και καλάσνικοφ (προσοχή, δεν μιλώ για καραμπίνες ούτε βαρελότα) και πυροβολούσαν κατά ριπάς για να "γιορτάσουν" τον ερχομό του νέου έτους κοινώς για να ξεσκουριάσουν τα καημένα τα οπλάκια τους...

Φυσικά η αστυνομία αγρόν ηγόραζε αφού σε σχετικό τηλεφώνημα απάντησε το κέντρο "ε, εντάξει πρωτοχρονιά έχουμε!!!!!!!" Και στην ερώτηση εάν επιτρέπεται μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος να γιορτάζουμε το νέο έτος με καλάσνικοφ, το κέντρο απάντησε, "ωραία, και τι μας προτείνετε να κάνουμε; Τι μπορούμε να κάνουμε;" Και ήρθε η απάντηση από μένα, "να πάτε να πνιγείτε και εσείς και ο πολιτικός και φυσικός σας προϊστάμενος, αυτό μπορείτε να το κάνετε;".

Τα ίδια φυσικά είχαν γίνει και πέρσι και την ίδια απάντηση είχαμε λάβει από την αστυνομία η οποία προφανώς έχει ξεβρακωθεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. και έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά! Εάν δεν μπορούν όμως, τότε να παραιτηθούν γιατί τους πληρώνουμε για να μπορούν και όχι να μας ρωτάνε τι τους προτείνουμε να κάνουν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Το φαινόμενο αυτό μας αποδεικνύει ότι στην Αθήνα σήμερα, την πρωτεύουσα μίας ευρωπαϊκής υποτίθεται χώρας κράτους μέλους της Ε.Ε. υπάρχουν χιλιάδες όπλα και μάλιστα όπλα πολεμικά στα χέρια αγνώστων που δεν ξέρουμε καν τις βαθύτερες επιδιώξεις και σκοπούς τους για να τα κατέχουν.

Επίσης μας αποδεικνύει το γεγονός αυτό ότι το θράσος όλων αυτών έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο, τη στιγμή που άφοβα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδος βγάζουν τα πιστόλια και τα αυτόματα και πυροβολούν στο γάμο του Καραγκιόζη! Η δε αστυνομία και η πολιτεία παντελώς απούσες και αδιάφορες, δεν τους καίγεται καρφί για το εάν σήμερα στα σπίτια λαθραίων ή και παράνομα νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών, υπάρχουν πολεμικά όπλα κατά χιλιάδες ούτε ιδρώνει το αυτάκι κανενός εάν μία σφαίρα εξοστρακιστεί σε κάνα μπαλκόνι και πετύχει κάναν αθώο πολίτη μέσα στο σπίτι του!

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πρέπει να μας προβληματίσει έντονα και να αναλάβουν οι αρχές και η πολιτεία αμέσως τις ευθύνες τους. Χρειάζονται δραστικά μέτρα γιατί μιλάμε για ζήτημα υψίστης εθνικής ασφαλείας και κυρίως ασφαλείας του πολίτη. Τι κάνει ο Χρυσοχοΐδης, ο Καστανίδης και ο Γιωργάκης, ακόμα κοιμούνται;

Δραστικά μέτρα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Έλεγχος σε όλα τα σπίτια της Αθήνας και όχι μόνο, για την ανεύρεση των όπλων που «ξεσκουριάζουν» τις πρωτοχρονιές και τα Πάσχα.

Η οπλοκατοχή να γίνει κακούργημα και θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες, τι περιμένετε κυρίες και κύριοι;


πηγη


Πάτωσε και η δεύτερη ΔΟΛια δημοσκόπηση. 65,15% ΟΧΙ στην ψήφο των λαθρομεταναστών!!


TA NEA Gallup
http://www.tanea.gr/rendered.htm

Η Ελλάδα διαθέτει 325 δημοτικούς άρχοντες στο εξωτερικό. Εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες στη χώρα μας, πιστεύετε ότι:Πρέπει και αυτοί να έχουν το ίδιο δικαίωμα, διότι ζουν τα καθημερινά προβλήματα στις πόλεις τους ( 1405 ψήφοι ) 38,42 %.

Δεν πρέπει να ψηφίζουν. Είναι εδώ μόνο για να εργαστούν (2122 ψήφοι) 58,03 %.

Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ. ( 130 ψήφοι ) 3,55 %

Σημειώνω, ότι η ηλεκτρονική «δημοσκόπηση», ξεκίνησε με 400 ΔΟΛιους «ψήφους» υπέρ.
Το πραγματικό αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι:

65,15% (2122) ΟΧΙ- 30,15% (1005) ΝΑΙ

AΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ . ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Συνεχίζουμε να ψηφίζουμε

πηγη

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την "Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας" .. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...


Κ αταρχήν,μπορείτε να δείτε το κείμενο της Επιτροπής εδώ.Εκτυπώστε το,ταχυδρομείστε το,μοιράστε το παντού.



Ακόμα καλύτερα,παρέα με το εξαιρετικό άρθρο "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΜΠΡΕΡΟ",που σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή.




-ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι η όλη προσπάθεια πρέπει να γίνει ακομμάτιστα:περιμένει κανείς από τους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων να υπογράψουν χαρτιά που θα φέρουν το σύμβολο του Λαος ή τη μουτσούνα του Καρατζαφέρη;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Γι'αυτό χρειάζεται να τους πείσουμε όλους:τον ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ Πασόκο,που μπορεί να είναι κομματόσκυλο,αλλά νοιάζεται έστω και λίγο για την πατρίδα του.Τον Κομμουνιστή,που πέρα από τα κολλήματά του,δεν τρώει με χρυσά κουτάλια όπως οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και ΑΓΩΝΙΑ για το μέλλον του.ΑΚΟΜΑ και τον αποβλακωμένο Συριζαίο,που το παίζει επαναστάτης:ευκαιρία λοιπόν να επαναστατήσει με μια απλή υπογραφή!

Κυρίως όμως,πρέπει να πείσουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ,που επηρεάζονται άμεσα από τα Μμε και τις τάσεις της εποχής:μην περιμένετε από τους δημοσιογραφίσκους να προβάλλουν το εγχείρημα,εκτός αν μυριστούν...φαί (δηλαδή τηλεθέαση)!Γι'αυτό λοιπόν,οφείλουμε να ενημερώσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ τους φίλους,τους γνωστούς και τους συγγενείς μας!

Αρχικά,ίσως νομίσουν ότι κινδυνολογούμε,αφού η μιντιακή προπαγάνδα έχει κάνει πολλούς από αυτούς να πιστεύουν ότι όλοι οι μετανάστες είναι "κακόμοιροι":πηγαίντε τους μια βόλτα λοιπόν σε γκετοποιημένη περιοχή ή,ακόμα και στο εμπορικό κέντρο κάθε πόλης,για να δουν ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ:μόνο έτσι ίσως ξυπνήσουν τελικά!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.Παραμερίζουμε για λίγο τα κομματικά πάθη,χωρίς βέβαια να ξεχνάμε συγκεκριμένες απαράδεκτες συμπεριφορές.ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΜΩΣ,το συμφέρον της Πατρίδας!

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟ 2010 ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ!


"Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση... ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας" Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος


Αδέρφια... Ξημερώνοντας η καινούργια μέρα του χρόνου, ενός ακόμη από τους χιλιάδες γνωστούς που οι Έλληνες περπάτησαν, δεν μένει παρά να αναλογιζόμαστε τι χρόνια είναι αυτά που έρχονται... Πως θα γραφτεί η Ιστορία για τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων και πόσο μακρυά ακόμη αυτές θα φτάσουν;

Θα είμαστε μιά ασήμαντη λεπτομέρεια μέσα σε αυτή την Ιστορία; Θα είμαστε ένα σκοτεινό σημείο της; Μήπως θα είμαστε οι τελευταίοι που θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να υπάρξουν κι άλλα χιλιάδες χρόνια περήφανης Ιστορίας... Κανείς μας δεν θα ήθελε τίποτα από τα πρoηγούμενα... εκτός από τους γνωστούς πλέον, συνεργάτες της Νέας Κατοχής που πασχίζουν διαρκώς γι αυτό! Είμαστε σίγουροι πως επιθυμία κάθε Πατριώτη, όποια πολιτική καταβολή και αν έχει, είναι να γραφτούν και οι δικιές μας γενιές με μεγάλα και καθαρά γράμματα στα βιβλία και τις συνειδήσεις των μελλοντικών γενιών Ελλήνων... Φανταστείτε το... Γιατί να μην αξίζουμε κι εμείς μια τέτοια Τιμή;

Όμως η Ιστορία,αδέρφια, δεν γράφεται από τους καναπέδες... Η Ιστορία γράφεται στον δρόμο, στις πλατείες αλλά και στα βουνά και σε πεδία μαχών όταν χρειάζεται. Και για να την γράψουμε, για να μην γίνουμε οι τελευταίοι ενός περήφανου Χθές, αλλά οι πρώτοι ενός νέου λαμπρού Αύριο, πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αφουγκραστούμε τους κινδύνους που μας ζώνουν και να οργανωθούμε, για να οργανώσουμε και να μαζικοποιήσουμε την Αντίσταση μας για να βρούμε εκείνα τα πατήματα που θα οδηγήσουν στην τελική μας Αντεπίθεση... ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΩΠΟ...

Από τα προκεχωρημένα φυλάκια μέχρι τις έσχατες γραμμές Άμυνας... Ειναι καιρός πια δυό χρόνια μετά, να κάνουμε κτήμα μας και μετουσιώσουμε σε πραγματικότητα την τελευταία Ευχή - Εντολή του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του το 2008...

"Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών. ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει."

Θα ορίσουμε λοιπόν εμείς τις εξελήξεις ή θα αφήσουμε άλλους να τις ορίσουν για λογαριασμό μας; Θα παρακολουθήσουμε αδρανείς τα γεγονότα ή θα τα δημιουργήσουμε; Θα πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας ή θα το αφήσουμε στο έλεος άλλων; Οι Ανένταχτοι Πατριώτες εκτελώντας την Εντολή του, ανακηρύσσουν το 2010 σε χρονιά Αντίστασης και Αγώνα και καλούν σε αυτόν όλους τους Έλληνες, από όποιο μετερίζι κι αν επιλέξουν, με κάθε μέσο και τρόπο και για έναν και μόνο σκοπό... την Απελευθέρωση και την τελική Νίκη μας, μοναδική επιλογή επιβίωσης και συνέχειας...

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ"

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

http://www.patriotes.blogspot.com/2009/12/blog-post_31.html

http://egersis.blogspot.com/2009/12/blog-post_6582.html