Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Π.Λαφαζάνης: "Ξένες μυστικές υπηρεσίες στα επεισόδια"! ΣΩΠΑ! ΑΠΗΘΕΙΑ! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

 "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΜΑΤ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ 100 ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ?" 
 
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ??
 
ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ/ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
 
ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (και οχι το ΛΑΟΣ κωλοτουμπες πρακτορακια)
 
Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλεις πόλεις της επαρχίας σήμερα κατήγγειλε πριν λίγο στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Χαρακτήρισε "συντονισμένα" τα επεισόδια και την προβολή τους από την τηλεόραση ως μία επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών που είχαν κατέβει στις διαδηλώσεις και αυτούς που έβλεπαν από την τηλεόραση.
 
Νωρίτερα, και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής, κατήγγειλε ότι «το μεγαλύτερο μέρος των κουκουλοφόρων, ο βασικός πυρήνας, είναι δικοί σας μηχανισμοί. 

Καθαρά πράγματα. Και αυτοί οι μηχανισμοί δεν μπορούν να λειτουργήσουν όταν υπάρχει 200.000 κόσμος και δεν υπάρχουν ΜΑΤ. Ακριβώς ήταν τόσος ο κόσμος σήμερα απ’ την Ομόνοια ως το Σύνταγμα και απ’ το Σύνταγμα στην Ομόνοια, που δεν χρειαζόταν καμία περιφρούρηση από τα σώματα ασφαλείας, απ’ τα ΜΑΤ, καμία περιφρούρηση. 

Οι 50 κουκουλοφόροι δεν θα έκαναν τίποτα στο Σύνταγμα. Αυτά τα κάνουν όταν υπάρχουν ΜΑΤ και όταν υπάρχουν τέτοιοι μηχανισμοί που θα λειτουργήσει ο σχεδιασμός.Και δεν θα παρασύρονταν ενδεχομένως και παιδιά, που νομίζουν ότι με το να ρίξουν μολότοφ στον αστυνομικό ρίχνουν το σύστημα».


Για παρακρατικές δυνάμεις έκανε λόγο και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Ανενόχλητοι παρακρατικοί έκαψαν την Αθήνα. Ο ελληνικός λαός θα αγωνιστεί για να διεκδικήσει τη λαϊκή κυριαρχία που του στερείται, την ανεξαρτησία του. Κανένα συγχωροχάρτι» δήλωσε. «Δεν θα πτοηθεί ο ελληνικός λάος, τα σχέδια της προβοκάτσιας θα επιστραφούν, ο ελληνικός λαός θα αγωνιστεί» πρόσθεσε.
 
H Δημοκρατική Αριστερά καταδίκασε «τα επεισόδια, τους βανδαλισμούς, τους εμπρησμούς, τη βία, που θέλησαν να επιβάλλουν ομάδες κουκουλοφόρων. Η Αθήνα δεν μπορεί να είναι έρμαιο των διαθέσεων ακραίων εξτρεμιστικών ομάδων που στρέφονται κατά της δημοκρατίας. Το χάος δεν πρέπει να επικρατήσει». Και ο πρόεδρος κ. Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι «η διαδήλωση και η αγανάκτηση του κόσμου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις βιαιότητες, ακρότητες βανδαλισμούς και καταστροφές».
 
«Ως πότε το ελληνικό κράτος θα ανέχεται επιθέσεις κουκουλοφόρων που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη γνήσια λαϊκή αγανάκτηση;» αναρωτήθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Επεισόδια μικρότερης ή μεγαλύτερης έκτασης είναι σε εξέλιξη σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Επεισόδια ξέσπασαν στην ουρά της μεγάλης πορείας διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδες νεαρών άρχισαν να σπάνε πινακίδες και κάμερες τραπεζικών καταστημάτων στην οδό Μητροπόλεως και οι αστυνομικές δυνάμεις για να τους απωθήσουν έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Ο κύριος όγκος της πορείας επέστρεψε στην πλατεία Αριστοτέλους.
Δύο πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στα οικονομικά μέτρα, πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Δυναμικό και με μεγάλη παρουσία κόσμου, ήταν το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία της δημοτικής αγοράς στα Χανιά.

Στις ομιλίες τους οι εκπρόσωποι των φορέων που διοργάνωσαν την συγκέντρωση τάχθηκαν κατά του νέου μνημονίου και ζήτησαν από τους τοπικούς βουλευτές να το καταψηφίσουν επισημαίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κριθούν ανεπιθύμητοι στα Χανιά.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης κατά την οποία οι συγκεντρωμένοι τραγουδούσαν το ριζίτικο τραγούδι, «πότε θα κάνει ξαστεριά».

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου νεαροί έσπασαν και πάλι τζάμ
ια στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης. Άλλοι επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα εναντίον βουλευτικού γραφείου, του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου στην πλατεία Ελευθερίας καθώς και στα γραφεία του βουλευτή Μαν. Στρατάκη στην πλατεία Κορνάορυ ενώ δεν έλειψαν και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Ακόμη από μολότοφ πήρε φωτιά τζιπ της αστυνομίας, αλλά δεν έλειψαν και τα χημικά από αστυνομικούς.
 
Στο αποψινό αντιμνημονιακό συλλαλητήριο πήραν μέρος άτομα κάθε ηλικίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου των Πολιτών κατά του χρέους και άλλων φορέων του Ηρακλείου. Οι συγκεντρωμένοι με αναμμένα κεριά αντιμνημονιακά συνθήματα είπαν με τον δικό τους τρόπο ένα δυναμικό «όχι» στη νέα δανειακή σύμβαση καλώντας τους βουλευτές να την καταψηφίσουν γιατί μ αυτήν όπως τονίζουν οδηγούν στην εξαθλίωση τον λαό μας και την ουσιαστική φτώχεια.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr