Χρήστες OnLine

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ INDYMEDIA ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΣΑΚΑΤΕΜΑΤΑ.


ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...


«Κωλοφασίστα τώρα που θα έρθουμε στην εξουσία, θα δεις τι θα πάθεις».


"Δύο σε ένα" πέτυχαν σήμερα οι αναρχικοί: διοργάνωσαν συγκέντρωση που απαιτούσε να αθωωθούν κατηγορούμενοι σε μια αίθουσα της Ευελπίδων και ταυτόχρονα να καταδικαστούν άλλοι που δικάζονταν σε διπλανή!!! (Βίντεο)

Αφού έβρισαν τον αγρια δολοφονημένο Έλληνα από τα λαθροόρκ με συνενοχή της ΔΗΕ και του Σφακιανάκη που τους υποστηρίζει κατά δήλωσή του...αφού δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους λαθροαφγανούς φονιάδες...


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA - "ΨΟΦΗΣΕ" ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ - Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ... συνεχίζουν να απειλούν και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όχι μόνο κάνει τα στραβά μάτια αλλά κυνηγά μόνο πατριωτικά μπλογκς....ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ακολουθεί η ανακοίνωση των Cia-narxopraktoron της τρομοκρατικής γιάφκας του indymedia που εκπέμπει μέσα απο το Πολυτεχνείο και πληρώνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


«Την Τρίτη 22 Μάη, ο βουλευτής Αχαίας της χρυσής αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός της τραγικής δολοφονίας του 29χρονου Θανάση Λαζανά από μετανάστες τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Μάη, αλλά και για να καρπωθεί προς όφελος της ναζιστικής του γκρούπας την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων της περιοχής των Ιτεών, των συγγενών και των φίλων του νεκρού, παρευρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού super b στο κέντρο της Πάτρας. Άμεσα, περίπου 20 αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες σύντροφοι και συντρόφισσες κινήθηκαν αυθόρμητα προς τα γραφεία του σταθμού όπου στην είσοδό του ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το εν λόγω σκουλήκι. Αφού έφαγε μερικές ψιλές και του αποσπάστηκε το υλικό που είχε στην κατοχή του (περιοδικά της χα από τη δεκαετία του '90!), οι σύντροφοι αποχώρησαν.» 
 
 Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης οι cianarxopraktores «προειδοποιούν» να σακατέψουν ή ακόμα και να δολοφονήσουν τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή με τον εξής τρόπο:

«Όσο για το γνωστό ρουφιάνο Απόστολο Βουλδή που τον συνόδευε, να γνωρίζει πως μπορεί να του χαρίστηκε αυτή τη φορά η επιλογή του να δώσει βήμα στον εν λόγω φασίστα, αλλά θα πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του πως η μοίρα του δε θα είναι η ίδια την επόμενη φορά που θα επιλέξει να προβάλλει τις ρατσιστικές και μισάνθρωπες θέσεις των εχθρών της ελευθερίας.»