Χρήστες OnLine

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ . 15/2/2011

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ "ΣΚΑΪ"

Είναι ήδη γνωστό ότι την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία καλούμε σε επανάληψη και μαζικά, σε διαμαρτυρία έξω από τον τηλεπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έχει προγραμματισθεί από τους εργαζόμενους σε ΟΛΑ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, 24ωρη απεργία, καθώς εκείνη την ημέρα ψηφίζεται στην Βουλή το νομοσχέδιο που τους αφορά και αφορά τελικά όλους μας.

Όμως αυτό επ' ουδενί λόγο δεν δύναται να αναστείλει την κινητοποίηση μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η εξέλιξη αυτή δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την διακίνηση και την προσέλευση των συναγωνιστών μας αλλά και όλων όσων αποφάσισαν να συμπαραταχθούνε μαζί μας αλλά, ο Αγώνας για την Πατρίδα δεν γνωρίζει ούτε αναβολές ούτε από δυσχέρειες. Οι πρόγονοι μας, αυτοί που λοιδορούνται και συκοφαντούνται από την γνωστή παρεούλα, περπατούσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν στα πεδία του αληθινού πολέμου και της θυσίας.

Θα είμαστε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" στην παραλία του Νέου Φαλήρου, ακόμη κι αν χρειαστεί να φτάσουμε εκεί μπουσουλόντας... Το ίδιο καλούμε να κάνετε ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...

"Ανένταχτοι Πατριώτες"

Υ.Γ. Η πρόσβαση με ιδιωτικά μέσα στον χώρο διαμαρτυρίας είναι ιδιαίτερα εύκολη και απεριόριστες οι θέσεις στάθμευσης, στον παρακείμενο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οργανωθείτε και εκμεταλευτείτε το

Οι Τούρκοι προωθούν αυτόνομο κρατίδιο στη Δυτική Θράκη - Έχουν φτιάξει και σημαία

Το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης αφουγκράζεται με ανησυχητική προσοχή τα σχέδια που προωθούν οι Τούρκοι. Ανύπαρκτη η κυβέρνηση και ο Γιωργάκης ξεπουλάει τα πάντα..

Την ίδρυση αυτόνομου κρατιδίου στη Δυτική Θράκη φαίνεται πως προωθούν οι Τούρκοι, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, καθώς με τη βοήθεια αμερικανών διπλωματών από τη Θεσσαλονίκη, οι μειονοτικοί της περιοχής ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημα αίτημα για τη δημιουργία κρατιδίου εντός των ελληνικών συνόρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας η επωνυμία του κρατιδίου αυτού θα είναι “Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης” και μάλιστα ετοιμάζονται να σηκώσουν και σημαία η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.




Είναι μάλιστα κοινό μυστικό ότι στη Θράκη ομάδες μουσουλμάνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι κυκλοφορούν στους δρόμους και κάνουν πορείες φορώντας μπλούζες με την παραπάνω σημαία του κρατιδίου που οι ίδιοι οραματίζονται.

Σε όλα αυτά τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στη Θράκη έρχεται να προστεθεί και το καθόλου τυχαίο γεγονός ότι το Google Earth είχε εμφανίσει χάρτη με τη λεγόμενη "Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης".

Μάλιστα και παλιότερα το 2006 το Google Earth είχε χωρίσει την Κομοτηνή σε ελληνική με τα αντίστοιχα χρώματα και σε τουρκική με το χρώμα κόκκινο.

Διαβάστε στο Onalert τα εφιαλτικά συμπεράσματα από μελέτη επιστημόνων για τη Θράκη