Χρήστες OnLine

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΩΡΑ 18.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ


ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


Τώρα που οι μάσκες των ανδρείκελων της κατοχικής κυβέρνησης έπεσαν μετά την υπερψήφισης επί της αρχής του ανθελληνικού νομοσχεδίου που "ελληνοποιεί" τους λαθρομετανάστες, ο αγώνας μπαίνει σε μια νέα πιο δυναμίκη μορφή!! Πλέον η δράση μας γίνεται ριζοσπαστική και αφυπνίζοντας μέρα με την μέρα τον ελληνικό λαο τον οδηγεί στην Απελευθέρωσή του.

Με βάση αυτές τις σκέψεις οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" καλούν να σταματήσει δυναμικά στο δρόμο την προσπάθεια να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νόμος που θα αφέλληνισει την πατρίδα μας. Αυτός ακριβώς ο αγώνας μόλις τώρα αρχίζει και έχει ως αφετηρία την Πλατεία Κολοκοτρώνη την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 18.00 μμ. Αφού πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό αφού κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με συνενοχή στην αλλοίωση του Έθνους μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ -ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''


Τροπολογία-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με υπερεξουσίες Γιωργάκη-ΚΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΥΠΕΡ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!


Χάρη στις διασυνδέσεις μου με μυστικές υπηρεσίες,έφτιαξα το παρακάτω βίντεο:


Η πόρνη του Τζέφρυ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ...ΚΡΙΣΗ!

Αντίθετα,ο όχι και τόσο...μεγάλος πατριώτης,Αντώνης Σαμαράς,χαρακτηρίζει δικαίως την τροπολογία ως "ΝΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ!

Επιβεβαιώνεται η συγκυβέρνηση Πασοκ-Λαος:Και οι ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΜΟΥΤΖΕΣ πρώην ψηφοφόρων του τηλεκόμματος στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ,επίσης!

πηγη