Χρήστες OnLine

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ....ΜΗΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!!!!



Η εξάπλωση των πλανοδίων εμπόρων λαθραίων είναι εν γνώσει και με τις ευλογίες του Νικήτα Κακλαμάνη.

Αυτός είναι ο πραγματικός προστάτης τους, με το επιχείρημα “άστους να πουλάνε τα λαθραία, προκειμένου να μην ληστεύουν”.

Ο Κακλαμάνης έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΛΑΣ για να μην τους κυνηγούν. Μου το είπε πρόσωπο με πολύ υπεύθυνη θέση μέσα στο δικαστικό σώμα, συγγενής μου. Και μάλιστα, επειδή δεν τον πίστεψα, τον ξαναρώτησα: Είσαι σίγουρος; Και μου απάντησε ότι αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Ακόμα και τα χέρια της εισαγγελίας είναι ουσιαστικά δεμένα.

Να τα έχουμε υπ’ όψη αυτά στις δημοτικές εκλογές. Να δεσμευτούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για το φαινόμενο του παραεμπορίου. Ο Κακλαμάνης δεν χρειάζεται να δεσμευτεί για τίποτα, απλά να σταλεί στον κάλαθο των αχρήστων.

του Μάρκο Τ (από σχόλιό του εδώ)

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ


ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ13ου ΜΙΣΘΟΥ (αφού ο 14ος καταργήθηκε ήδη στην πράξη), ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ.
Δεν έχουν όριο οι άθλιοι. Ούτε όσιο έχουν. ούτε ιερό.

Γράφει ο Reporto
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/02/blog-post_8359.html


Σαν αφηνιασμένα πρεζόνια ξεχύθηκαν στις γειτονιές, κι έχουν επιδοθεί σ ένα ανελέητο πλιάτσικο με στόχο τον έλληνα πολίτη.
Αυτόν που είναι καταδικασμένος να υποστεί τις βαρύτατες συνέπειες της ολέθριας πολιτικής τους.
Αυτόν που ασφυκτιά κάτω από το ιδιόμορφο καθεστώς της οικονομικής πολιορκίας που του έχει επιβάλει το κράτος - δυνάστης που οικοδόμησαν.

Τον μοναδικό παράγοντα δηλαδή που δεν ευθύνεται γι αυτή την κατάντια και τον ξεπεσμό. Και που η μόνη του ίσως ευθύνη, είναι που εμπιστεύτηκε ελεεινές και τρισάθλιες πολιτικές, πλανημένος από την αυταπάτη ότι θα ανακούφιζαν τη ζωή του.
Τώρα βάζουν στο στόχαστρο γι ακόμη μία φορά τον «προνομιούχο» της ελληνικής κοινωνίας. Τον ελεύθερο επαγγελματία.

Αυτόν δηλαδή που δεν μπορεί να ξεφύγει από πουθενά.
Αυτόν που ακόμα και όταν ναυαγεί.
Αυτόν που ακόμη και τη στιγμή που καταστρέφεται επαγγελματικά.
Θα πρέπει να πληρώσει ακριβά ακόμα και την απόφασή του να βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του, αφού ακόμη και σ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καταβάλει το πλέον δυσβάσταχτο νταβατζηλίκι στο μεγάλο νταβατζή - την εφορία - πληρώνοντας με αίμα ακόμα και την επαγγελματική του καταστροφή, η οποία συχνότατα οδηγεί και σε ακραίες προσωπικές και οικογενειακές τραγωδίες.

Έκτακτη εισφορά στο ΤΕΒΕ λοιπόν.
Την «πρόταση» την έριξαν. και την αφήνουν να «δουλέψει».
Ένα επιπλέον δίμηνο δηλαδή θα κληθούν να πληρώσουν μέσα στο 2010 οι ελεύθεροι (πολιορκημένοι) επαγγελματίες.

Αυτοί που ήδη χρωστούν πέντε και έξι δίμηνα ήδη στο ταμείο της ρεμούλας και της διαφθοράς.
Αυτούς θέλουν να επιβαρύνουν ήδη με μια επιπρόσθετη οφειλή, για να μετατρέψουν μια ώρα αρχύτερα την οικονομική τους ανέχεια σε ανθρώπινο δράμα.
Γιατί αυτό που θέλουν, είναι προσθέτοντας μια ακόμα επιβάρυνση, να επιταχύνουν τις διαδικασίες έκδοσης της γνωστής διαταγής πληρωμής, προκειμένου ν αρχίσουν τις αποστολές του γνωστού κατασχετήριου, οδηγώντας τα νοικοκυριά σε απελπισία, στις απειλητικές δαγκάνες του τραπεζικού δανεισμού, και εν τέλει στη βέβαιη χρεοκοπία και στην απόγνωση.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝΗΘΙΚΟ: Αφού αντιμετωπίζει τον ελεύθερο επαγγελματία, ως υπαίτιο και δημιουργό της κρίσης, και αρνείται επίμονα να δει πως αυτός απετέλεσε το πρώτο θλιβερό θύμα της. Και ήταν θύμα των δικών τους πολιτικών. Των πολιτικών της μίζας, της διαφθοράς, της γενικευμένης ρεμούλας, της κακοδιαχείρισης, αλλά και της απροκάλυπτης κλοπής και υπεξαίρεσης του εθνικού πλούτου.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΔΙΚΟ: Αφού υποκρίνεται πως δεν βλέπει τον εφιάλτη των ακάλυπτων επιταγών που πνίγει από τη μια άκρη μέχρι την άλλη τη χώρα. Κι αυτή η αδικία γίνεται κραυγαλέα, όταν καλείται να πληρώσει το μάρμαρο το θύμα, προκειμένου οι ένοχοι να αποδίδονται στην κοινωνία «καθαροί» και να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ: Αφού θα καταγράψει βεβαίως ακόμα μία άδικη απαιτητή οφειλή, αλλά θα οδηγήσει στο «λουκέτο» μια νέα στρατιά επαγγελματιών, επιτείνοντας περαιτέρω την οικονομική τους δυσπραγία και επιταχύνοντας την πορεία προς την καταστροφή τον επαγγελματικό και συχνότατα φυσικό αφανισμό τους.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ: Το οποίο δεν είναι δυνατόν ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά να το νομιμοποιήσει η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία, αφού.

α) στερείται παντελώς οποιασδήποτε ανταποδοτικής οφελιμότητας για τον ίδιο τον ασφαλισμένο, ο οποίος δεν έχει να λαμβάνει τίποτε επιπρόσθετο από αυτή την έκτακτη εισφορά, ως παροχή ή ως είδος.

β) καλείται να αναπληρώσει μέρος από την παράνομη και ληστρική αφαίμαξη του ταμείου, η οποία προέκυψε από τη μη χρηστή πολιτική διαχείριση που ασκήθηκε σε αυτό. Επομένως οτιδήποτε δεν αποκαθιστά τη νομιμότητα με την παραδειγματική τιμωρία των παρανομησάντων και υπευθύνων και των ενόχων, είναι εκ των πραγμάτων διπλά παράνομο, αφού οδηγεί σε κουκούλωμα του προβλήματος, τιμωρώντας εν αδίκω τους δεινοπαθούντες και σε κάθε περίπτωση μη παρανομήσαντες, επιβάλλοντας μια ληστρικού τύπου έκτακτη εισφορά, σ έναν κλάδο που έτσι κι αλλιώς αδυνατεί να πληρώσει τις τρέχουσες οφειλές του.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΘΛΙΟ:
Γιατί οι άθλιοι που επιχειρούν να το επιβάλουν, παραβλέπουν πως ένας λαός πληρώνει 60 ολόκληρα χρόνια εισφορές, για να βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με κουρσεμένα ταμεία και με μέλλον αβέβαιο.

Γιατί οι άθλιοι που το εμπνεύστηκαν, επιχειρούν να προσπεράσουν τις μεγάλες τους πολιτικές αλλά και προσωπικές ευθύνες για το μεγάλο φαγοπότι που έστησαν σε βάρος αυτού του λαού.

Γιατί η ανέντιμη πολιτική σκέψη που το γέννησε, δεν επιδιώκει μονάχα την περαιτέρω εξαθλίωση ενός λαού τον οποίο υποτίθεται ότι ορκίστηκε να υπηρετεί, αλλά αποβλέπει μέσω αυτής της εξαθλίωσης, στην κοινωνική του αποδόμηση, τον αγωνιστικό του παροπλισμό, στη μετατροπή του σ έναν εφήμερο κυνηγό της επιβίωσης σε αντιστάθμισμα της απειλητικής αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην καθημερινότητα όλων, προσβλέποντας έτσι στην παθητικοποίησή του μπροστά στη γενικευμένη επίθεση που επιχειρεί σε βάρος του συνόλου των εργασιακών, κοινωνικών, δημοκρατικών και πολιτικών του δικαιωμάτων.
Αυτή όμως θα είναι και η καταστροφή τους.
Η ιστορία που έμαθαν να περιφρονούν, δε τους δίδαξε τίποτε για τη δυναμική των κοινωνικών εξεγέρσεων ανά τους αιώνες.

Και το ανέντιμο παιχνίδι που επιχειρούν σε βάρος της αξιοπρέπειας του Έλληνα και με στόχο το αβέβαιο μέλλον των παιδιών του, υα αποτελέσει την ταφόπλακα τόσο των ίδιων, όσο και του πολιτικού συστήματος που υπηρετούν.

Μια σπίθα χρειάζεται για να ανάψει το φυτίλι του δυναμίτη.
Κι αυτή τη σπίθα θα την ανάψουμε. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας .στο μέλλον.
Είναι ήδη παράνομοι...Εχουν ήδη καταλύσει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία...


ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΔΥΝΑΜΗ" ΤΟΥΣ.

πηγη

Απαγορεύουν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στις πρεσβείες!


Αφίσα της περσινής εκδήλωσης της πρεσβείας μας στο Μπουένος Άιρες και φωτογραφία απ’ την αντίστοιχη στη Νέα Υόρκη


Σύμφωνα με εγκύκλιο η οποία στάλθηκε σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές του εξωτερικού με θέμα «Εορτασμός Εθνικής Επετείου από Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας υπό παρούσα δυσχερή οικονομική συγκυρία», δίδεται εντολή να μην παρατεθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για την 25η Μαρτίου!!!


Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η ακύρωση των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου «κρίνεται σκόπιμη προς εξοικονόμηση πόρων, αλλά και για λόγους… συμβολισμού»!!! Συμβολισμού της «λιτότητας» που υποσχέθηκε στους οικονομικούς οργανισμούς και την Ε.Ε. ο πρωθυπουργός, συμβολισμού της «αναθεώρησης» της ελληνοτουρκικής ιστορικής προσέγγισης, συμβολισμού των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης, ή απλά συμβολισμού της νεοσύστατης πολυπολιτισμικής χώρας που οραματίζονται; Παραμένει αδιευκρίνιστο και αδιάφορο.


Τα ποσά τα οποία θα εξοικονομηθούν είναι ασήμαντα για τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών, καθώς συνήθως πρόκειται για τυπικές δεξιώσεις. Δεξιώσεις που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο για τις περιοχές όπου ζουν ομογενείς, αλλά και σε άλλες χώρες όπου δίνεται η ευκαιρία για «ανεπίσημη» διπλωματία. Ο μόνος έντονος συμβολισμός που όντως υπάρχει με τον εορτασμό της εθνικής επετείου της Ελλάδος στις πρεσβείες της του εξωτερικού είναι η υπενθύμιση της ιστορίας της και της εμπλοκής των τρίτων σ’ αυτή, η σταθεροποίηση της διεθνούς παρουσίας της και η αναβάθμιση του κύρους της. Όλα όσα «συμβολικά» θέλει ν’ αποφύγει η κυβέρνησή μας δηλαδή.


Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (η εγκύκλιος υπογράφεται από τον γ.γ. του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβη Ι. Αλ. Ζέπο), δεν αφήνει περιθώρια ούτε και για πρωτοβουλίες χρηματοδότησης εκ των ενόντων ή από τους κατά τόπους ομογενείς της καθιερωμένης δεξίωσης για την εθνική μας επέτειο, καθώς επισημαίνεται το στοιχείο του… «συμβολισμού».


Τα χρήματα δεν θα εξοικονομηθούν καν όμως, καθώς όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο θα διατεθούν για κάλυψη άλλων… συναφών εκδηλώσεων!!! Κατά συνέπεια, το ενδεχόμενο «συμβολισμού» της λιτότητας απορρίπτεται και το ρεζιλίκι είναι διεθνούς επιπέδου.


Το μήνυμα προς τους τρίτους που δίνει ο όποιος «συμβολισμός» του υπουργείου είναι πως η χώρα μας πρωτοτυπεί παγκοσμίως ως η μοναδική που οι πρεσβευτικές και προξενικές της Αρχές της ανά τον κόσμο δεν θα τιμήσουν την εθνική της επέτειο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ


ΚΚΕ Α.Ε. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΚΟΜΜΑ" ΜΕ ΑΦΜ..


Η καλύτερη επιχείρηση της χρονιάς που πέρασε. Εν μέσω οικονομικής κρίσης είχε μεγάλη "παραγωγή" και τεράστια κέρδη. Συγχαρητήρια στον Τζόρτζ Σόρος και τους υπαλλήλους του.

Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα έπρεπε να είναι "γραμμένο" το ΚΚΕ και όχι στη Βουλή των Ελλήνων. Το ΚΚΕ είναι μια επιχείρηση και όχι κόμμα. Ως επιχείρηση πρέπει να κρίνεται και όχι σαν κόμμα. Ποια η διαφορά της επιχείρησης από ένα κόμμα; Το κόμμα παράγει ένα προϊόν με βάση την ιδεολογία του και δεν κρίνεται ούτε το ίδιο για την παραγωγικότητά του ούτε το προϊόν του από την οικονομική του απόδοση. Μια επιχείρηση κρίνεται με τα ακριβώς αντίθετα κριτήρια. Κρίνεται για την παραγωγικότητά της και κρίνονται και τα προϊόντα της για την οικονομική τους απόδοση.

Το ΚΚΕ είναι καθαρά μια επιχείρηση. Ακόμα και στο τυπικό επίπεδο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, εφόσον είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ΑΦΜ και η Γραμματέας του μαζί με το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος συνεδριάζουν με πολλαπλές ιδιότητες. Η Γραμματέας του κόμματος εκτός από τέτοια είναι —εξ οφίτσιου— και Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ανώνυμης εταιρείας. Οι "συνοδοιπόροι" της εκτός από "επαναστάτες" είναι και οι ίδιοι μέτοχοι συγκεκριμένων εμπορικών επιχειρήσεων. Καθαρή επιχείρηση με ΑΦΜ είναι το ΚΚΕ και εμπορικό σήμα το "σφυροδρέπανο". Μια επιχείρηση, η οποία, όπως όλες οι ομοειδείς της, παράγει τα "προϊόντα" που της "παραγγέλλονται" από τους πελάτες της και αποφέρει κέρδη στους ιδιοκτήτες της.

Πληρώνεται γι' αυτό το προϊόν και άρα κρίνεται και το προϊόν από την οικονομική του απόδοση. Από αυτήν την οικονομική απόδοση της δραστηριότητάς του κρίνεται η ποιότητα του ΚΚΕ ως επιχείρηση. Για να καταλάβει κάποιος πώς ένα κόμμα μπορεί να "κρύβεται" πίσω από αυτήν την ιδιότητα, ενώ στην πραγματικότητα είναι επιχείρηση, θα πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζει τα παράδοξα που το αφορούν. Θα πρέπει να γνωρίζει πότε λειτουργεί εντελώς εχθρικά προς την ιδεολογία, την οποία επισήμως αντιπροσωπεύει. Πότε, δηλαδή, το προϊόν που "πουλάει" δεν έχει σχέση με την κομματική ή ιδεολογική "ταμπέλα", την οποία έχει έξω από το μαγαζί του.

Όταν λοιπόν βλέπουμε κομματικές δραστηριότητες του ΚΚΕ, οι οποίες όχι μόνον δεν "συνάδουν" με την ιδεολογία του και τους στόχους της, αλλά αντίθετα είναι απόλυτα εχθρικές προς αυτά, τότε έχουμε εμπορικό "προϊόν". Όταν θεωρητικά έχεις ως "ιδεολογικό" σου στόχο να προστατεύεις την εργατική τάξη και παρ' όλα αυτά με τις πράξεις σου την οδηγείς στον αφανισμό, κάτι συμβαίνει. Όταν θεωρητικά έχεις ως "ιδεολογικό" σου στόχο να εξασθενίσεις τις δυνάμεις των ταξικών σου εχθρών και όμως με τις πράξεις σου τους ενισχύεις στον υπέρτατο βαθμό, κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Ακόμα και βλάκας να είσαι, δεν δικαιολογείται η δραστηριότητά σου. Δεν σε προστατεύει η "στατιστική" του βλάκα. Ο βλάκας θα κάνει πέντε πράγματα λάθος, αλλά θα κάνει και δύο πράγματα σωστά …έστω και εν αγνοία του. Όταν ο βλάκας έχει απόλυτη "επιτυχία" στο "λάθος", τότε δεν μιλάμε για βλακεία, αλλά για κάτι άλλο. Αυτή η στατιστική αποκαλύπτει με απόλυτο τρόπο την πραγματική "ταυτότητα" του ΚΚΕ. Τα "λάθη" του δεν δικαιολογούνται σαν κόμμα. Τα ίδια όμως "λάθη" δικαιολογούνται ως "επιτυχίες" της επιχείρησης, εφόσον του προσφέρουν και τεράστια κέρδη. Αυτό μας λέει η στατιστική επιστήμη και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Όταν οι ιδεολογικές "ζημιές" μεταφράζονται σε οικονομικά κέρδη, κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Τέσσερα ήταν τα βασικά "προϊόντα" της περσινής "σοδειάς" του ΚΚΕ. Ιδεολογικά "προϊόντα", τα οποία ήταν "ατυχή" για την ιδεολογία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας. "Προϊόντα" όμως ιδιαίτερα κερδοφόρα για την επιχείρηση με τον εμπορικό τίτλο ΚΚΕ. Προϊόντα, τα οποία "μοσχοπούλησε" η επιχείρηση ΚΚΕ την προηγούμενη οικονομική χρονιά. Υπάρχει και ένα πέμπτο, αλλά αυτό είναι πολύ ιδιόμορφο …Για ιδία κατανάλωση της επιχείρησης, όπως θα έλεγε και ένας αμερικανοτραφής μάνατζερ …Ένας κοινός συμμαθητής της κόρης τής Παπαρήγα. Αυτό είναι το μόνο "προϊόν", το οποίο "κατασκεύασε" το ΚΚΕ για λόγους ιδεολογίας, προκειμένου να το "χαρίσει" στους Έλληνες. Ένα "προϊόν", το οποίο το "χάρισε" στους Έλληνες, αλλά για κάποιους "μυστηριώδεις" λόγους δεν το "έφαγε" το ίδιο.

1. "Το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε στους αγώνες υπέρ των λαθρομεταναστών".

Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό "κόμμα", το οποίο από τη φύση του —καλώς ή κακώς— έχει εξειδικευμένο ταξικό χαρακτήρα. Θεωρητικά είναι το κόμμα της εργατιάς. Ούτε καν των εργαζομένων γενικά, εφόσον μέσα σ' αυτήν την αχανή τάξη των εργαζομένων ανήκει και η "μπουρζουαζία", την οποία το ΚΚΕ υποτίθεται ότι εχθρεύεται. Οι εργάτες είναι το "αντικείμενο" του ΚΚΕ. Οι εργάτες, οι οποίοι πρακτικά είναι οι μόνοι που απειλούνται απευθείας με αφανισμό εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών. Γιατί; Γιατί οι μετανάστες, ακόμα και στην απόλυτη δυστυχία τους, είναι "θανατηφόροι" για την τοπική εργατική τάξη. Δεν είναι μόνον άμεση η απειλή, επειδή διεκδικούν τις δικές της θέσεις εργασίας. Απειλούν με τις φλέγουσες ανάγκες τους τα "κεκτημένα" της εργατικής τάξης. Απειλούν με την αγωνία τους για επιβίωση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Καταστρέφουν με λίγα λόγια το σύνολο του εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο κατακτήθηκε με άπειρο κόπο και θυσία, για να προστατεύει τους πιο αδύναμους παράγοντες της οικονομικής λειτουργίας.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θίγονται ελάχιστα από την παρουσία των λαθρομεταναστών και οι ταξικοί "εχθροί" του ΚΚΕ όχι μόνον δεν έχουν ζημιές, αλλά αντίθετα έχουν κέρδη. Μεγάλα κέρδη. Οι λαθρομετανάστες δεν διεκδικούν τις θέσεις των Πανεπιστημιακών ή των Αρεοπαγιτών, ώστε να απειλούν το σύνολο των εργαζομένων. Τις θέσεις των εργατών διεκδικούν και αυτό για κάποιους είναι επωφελές. Έχουν κέρδη οι ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ, όταν μπορούν με μέσον τους μετανάστες να απειλούν και να εκβιάζουν τους εργάτες τους. Όταν μπορούν να τους απειλούν με απολύσεις, έχοντας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο "διψάει" για δουλειά, έστω και σε συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα. Αυτή η διαθεσιμότητα, ακόμα κι όταν δεν τίθεται σε χρήση, βυθίζει τους εργάτες σ' αυτόν τον "Μεσαίωνα".

Όμως, εκτός από αυτούς έχουν κέρδος και οι ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ. Οι πλούσιοι, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την παραγωγική διαδικασία. Οι μπουρζουάδες του εμπορίου, της "διαπλοκής" του Τύπου, των Καναλιών ή των υπηρεσιών. Τεράστιο κέρδος —καί άμεσο καί έμμεσο—. Άμεσο, γιατί τους συμφέρει ο κηπουρός τους να είναι Πακιστανός και άρα "τζάμπα". Τους συμφέρει η υπηρέτριά τους να είναι Φιλιπινέζα και άρα "τζάμπα". Τους συμφέρει ο μπογιατζής της βίλας τους να είναι Αλβανός και άρα "τζάμπα". Τους κάνει "οικονομία" ο μετανάστης και το ΚΚΕ φροντίζει η οικονομία να γίνεται μόνιμη. Έμμεσο κέρδος έχουν, γιατί αυτό συμφέρει τα αφεντικά τους. Έχει κέρδος ο "διαπλεκόμενος" μεγαλοαστός από τη λαθρομετανάστευση, όταν είναι δεδομένο ότι αυτή συμφέρει το "αφεντικό" του. Ό,τι συμφέρει τον Σόρος, συμφέρει και τον Μπόμπολα.

Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι η στάση του ΚΚΕ απέναντι στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι "προϊόν" κατόπιν παραγγελίας κάποιων και όχι ιδεολογική άποψη. Ιδεολογικά θα έπρεπε το ΚΚΕ να είναι ο χειρότερος και πιο βίαιος εχθρός των λαθρομεταναστών. Πιο βίαιος ακόμα και από τους ακροδεξιούς, αν υποθέσουμε ότι μέσα στους κόλπους της Ακροδεξιάς βρίσκονται και τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών ή των πλουτοκρατών, οι οποίοι επωφελούνται από τη λαθρομετανάστευση. Το ΚΚΕ για ιδεολογικούς λόγους θα έπρεπε να θέτει τους μηχανισμούς του στην υπηρεσία των συμφερόντων των εργατών και άρα να τους στρέφει εναντίον των λαθρομεταναστών. Θα έπρεπε να καταγγέλλει καθημερινά τη λαθρομετανάστευση και ως σταλινικό "κόμμα" να τους απειλεί ακόμα και με βία. Να απειλεί με "επανάσταση" ακόμα και το ίδιο το αστικό σύστημα, το οποίο τους περιθάλπει και τους "φιλοξενεί".

Όμως, όπως είπαμε, το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα. Είναι επιχείρηση. Επιχείρηση μάλιστα με ΑΦΜ, εφόσον εκτός από τις ιδεολογικές έχει αποδεδειγμένα και παράλληλες επαγγελματικές δραστηριότητες και ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Αναγκαστικά, δηλαδή, εκτός από τους ιδεολογικούς του "φίλους" έχει και επαγγελματικούς "φίλους". Εκτός από τους οπαδούς του έχει και πελάτες. Άρα σε αυτό του το "προϊόν" πρέπει εμείς να αναζητήσουμε αυτά, τα οποία πάντα αναζητά κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις. Αναζητάμε τους "πελάτες", οι οποίοι μπορεί να έκαναν την αντικομμουνιστική "παραγγελία" στο ΚΚΕ και βέβαια αναζητάμε και τα οικονομικά κέρδη του ΚΚΕ.

"Πελάτης"; Πελάτης είναι η Νέα Τάξη, η οποία έχει συμφέρον από τη λαθρομετανάστευση. Η Νέα Τάξη έχει συμφέρον να ελέγχει τους λαούς και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί. Όπως αποδεδειγμένα πληρώνουν τις διάφορες ΜΚΟ, έτσι πληρώνουν και το ΚΚΕ. Οι πρώτες τούς εξυπηρετούν, "πουλώντας" προϊόντα "ευαισθησίας", ενώ το ΚΚΕ τούς είναι απαραίτητο, γιατί το ίδιο προκάτ προϊόν το μετατρέπει σε προϊόν με ιδεολογική διάσταση. Πληρώνοντας η Νέα Τάξη το ΚΚΕ, μπορεί να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων.

"Κέρδος"; Ανυπολόγιστο …όπως θα έλεγε και η διαφήμιση της Master Card. Τα εκατομμύρια ευρώ, που εισέπραξε το ΚΚΕ από τον Σόρος και τα οποία δεν θα μάθουμε πόσα είναι για όσο διάστημα οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί δεν ελέγχουν τα οικονομικά του.

2. "Το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε στους αγώνες της αγροτιάς".

Το ΚΚΕ, εξαιτίας της ιδεολογίας του, είναι πάντα αντίθετο σε κάθε μορφής ιδιοκτησία και οι αγρότες είναι ιδιοκτήτες. Το "κόμμα", το οποίο πιστεύει σε μια ιδεολογία, που έχυσε αίμα ανθρώπων για να φτιάξει κολχόζ, δεν έχει καμία "συμπάθεια" προς τους ιδιώτες ιδιοκτήτες, όσο πλούσιοι ή φτωχοί κι αν είναι αυτοί. Είναι εχθρικό προς την άποψή τους περί της ιδιοκτησίας και όχι ως προς το μέγεθός της. Είναι αντίθετο προς κάθε "εκδοχή" της κεφαλαιοκρατίας και οι αγρότες είναι από τη φύση τους κεφαλαιοκράτες. Αναγκαστικά. Όπως δεν υπάρχει "ολίγον έγκυος" έτσι δεν υπάρχει "ολίγον κεφαλαιοκράτης", επειδή είναι λίγα τα χωράφια του. Ο αγρότης είναι κεφαλαιοκράτης, εφόσον έχει ιδιόκτητο μέσον παραγωγής και ζει από τα κέρδη του.

Τι σχέση έχει το ΚΚΕ με αυτήν την κεφαλαιοκρατία; Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι "νέρωσε" το ιδεολογικό του "κρασί" προς χάριν των αδύναμων θυμάτων της αγροτιάς και πάλι δεν δικαιολογείται ο πρόσφατος "αγώνας" του. Στην πραγματικότητα συμμετείχε σε κινητοποιήσεις τσιφλικάδων. Στις πρόσφατες κινητοποιήσεις πρωταγωνίστησαν οι αγρότες, οι οποίοι έχουν δοσοληψίες με το κράτος και είναι αναμεμειγμένοι με τις κρατικές επιδοτήσεις. Δεν ήταν οι κοινοί αγρότες, που λιώνουν στη δουλειά και πάνε και τους λεηλατούν οι έμποροι. Δεν ήταν οι κοινοί αγρότες, οι οποίοι ζουν στα όρια της ανέχειας, γιατί λεηλατούνται από τα καρτέλ. Αυτοί οι κοινοί αγρότες —ακόμα κι όταν είναι θύματα αυτού του είδους— δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις, γιατί δεν έχουν δοσοληψίες με το κράτος.

Να κλείσουν τον δρόμο; Γιατί; Τι θα ζητήσουν; Με ποιο επιχείρημα —το οποίο δεν αφορά τους υπόλοιπους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας, που αυτήν τη στιγμή δοκιμάζονται από την κρίση— μπορούν να απευθυνθούν στο κράτος; Να τους δώσουν χρήματα, γιατί δεν έπιασαν καλή τιμή τα μήλα, οι ντομάτες ή τα ροδάκινα; Οι παραγωγοί των άλλων κλάδων έπιασαν καλές τιμές και μόνον οι αγρότες έμειναν παραπονεμένοι; Έπιασαν καλή τιμή αυτοί οι οποίοι παρήγαγαν κάλτσες ή παπούτσια; Οι πάντες έχουν πρόβλημα μέσα σε μια οικονομία που κλονίζεται από την οικονομική κρίση και οι κοινοί αγρότες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

Άρα αυτοί, οι οποίοι έκλεισαν τους δρόμους, δεν ήταν κοινοί αγρότες. Τους δρόμους τους έκλεισαν εκείνοι, οι οποίοι είχαν προσδοκίες κέρδους από το κλείσιμό τους. Εκείνοι, οι οποίοι είχαν επιχειρήματα να θέσουν. Αυτοί, οι οποίοι έκλεισαν τους δρόμους, ήταν οι αγρότες "πολυτελείας". Αγρότες, οι οποίοι έχουν τρακτέρ πιο ακριβά από τα σπίτια, που ΔΕΝ έχουν οι εργαζόμενοι. Αγρότες, οι οποίοι δήλωσαν δημοσίως ότι έχουν βιβλιάρια καταθέσεων, τα οποία γνωρίζει το κράτος και πρέπει να τα "φορτώσει", γιατί δεν τα "φόρτωσε" ακόμα. Αγρότες, οι οποίοι αποδεδειγμένα με δυναμικές καλλιέργειες της μιας εβδομάδας εργασίας τον χρόνο εισπράττουν από το κράτος χρήματα, τα οποία αντιστοιχούν σε μισθούς υψηλόμισθων.

Αγρότες των κομματικών γραφείων, οι οποίοι εξασφαλίζουν μεγάλες επιδοτήσεις με "κατασκευασμένα" στοιχεία. Αγρότες, οι οποίοι παίρνουν επιδοτήσεις για παραγωγές που δεν υπάρχουν, την στιγμή που πολλοί από αυτούς έχουν βάλει τα χωράφια τους στην "αγρανάπαυση". "Αγρότες", οι οποίοι δεν έχουν καν χωράφια, αλλά, επειδή είχαν κομματικά "κονέ", νοίκιασαν τέτοια για κάποια "ειδικά" χρόνια και από τότε μέχρι τώρα εισπράττουν χρήματα αγροτών, χωρίς οι ίδιοι να ξεχωρίζουν τη μηλιά από τη βελανιδιά. Αγρότες κομματικά "χρωματισμένοι", οι οποίοι επιτρέπουν στους Ευρωπαίους να μας αποκαλούν στο σύνολό μας απατεώνες.

Με αυτούς βγήκε το ΚΚΕ στους δρόμους. Με αυτούς έκλεισε τους δρόμους. Με τους αγρότες του κομματισμού, της χοληστερίνης, της απάτης, της ψευτιάς και της τεμπελιάς. Από τα καφενεία έφυγαν, για να καταλήξουν στους οδικούς κόμβους.

Άρα; Άρα και πάλι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι αντικομμουνιστικές κινητοποιήσεις του ΚΚΕ ήταν "προϊόν". Τι αναζητούμε; Τον "πελάτη" που το παρήγγειλε.

"Πελάτης"; Πελάτης είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ, η οποία έχει συμφέρον να "πιέζει" την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να τη φέρει σε μια οριακά δύσκολη θέση σε μια περίοδο που πρέπει να διαπραγματευτεί τα δίκαιά της και δεν συμφέρει κάποιους η ομόνοια μεταξύ των Ελλήνων. Στην εποχή που οι Βρυξέλες θέλουν να συντρίψουν τους Έλληνες εργαζομένους, βγάζουν το δικό τους ΚΚΕ με τους δικούς τους ευρωεπιδοτούμενους "αγρότες" να διχάσουν την κοινωνία και να διασπάσουν τις δυνάμεις τους.

"Κέρδος"; Τεράστιο κέρδος, εφόσον με το "προϊόν" του αυτό το ΚΚΕ πλήρωσε τα "τέλη" λειτουργίας της επιχείρησης. Τέλη απαιτεί η παράνομη "ασυλία", που εξασφαλίζει το ΚΚΕ από το διευθυντήριο των "δημοκρατικών" Βρυξελών. Το μοναδικό "νόμιμο" σταλινικό κόμμα σε όλη την Ευρώπη. Παντού στην Ευρώπη έχει καταδικαστεί ο σταλινισμός εκτός από την Ελλάδα. Παντού "Κυριακή" και στην Ελλάδα "Σάββατο". Μόνον εδώ είναι νόμιμο το παλιό "βρακί" του Στάλιν. Η "νομιμότητα" φέρνει τα εκατομμύρια και το ΚΚΕ πρέπει να εξυπηρετήσει αυτούς, που του δίνουν "άδεια" ασκήσεως "επαγγέλματος".

3. "Το "ΚΚΕ" πρωταγωνίστησε στους συνδικαλιστικούς αγώνες των δημοσίων υπαλλήλων".

Αν κάτι είναι δεδομένο στην ιδεολογία του ΚΚΕ, αυτό είναι η εχθρότητα απέναντι στην αστική τάξη. Ο μαρξισμός μπορεί να μην πρόσφερε ΠΟΤΕ, ΚΑΜΙΑ λύση σε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, αλλά μας "άφησε" τόνους αναλύσεων. Υπάρχει ολόκληρη θεωρητική ανάλυση για τη σχέση που υπάρχει μεταξύ της εργατικής τάξης και της αστικής τάξης. Μια σχέση, η οποία, αν δεν τεθεί εξ’ αρχής στη σωστή της βάση και άρα θέτοντας τους πάντες σε μια κοινή τάξη εργαζομένων, οδηγεί στη σύγκρουση συμφερόντων. Όταν από το ίδιο εθνικό κεφάλαιο πρέπει να πληρωθούν τόσο οι εργάτες που παράγουν όσο και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών, ευνόητη είναι η σύγκρουση, όταν αυτοί βρεθούν αντιμέτωποι σε μια κοινή "λεία".

Απλά πράγματα για τη μαρξιστική, αλλά και για την απλή λογική. Για όσο διάστημα η εξουσία έχει συμφέρον από την κοινωνική αδικία, ποτέ δεν θα βρεθούν οι αστοί με τους εργάτες στο ίδιο "στρατόπεδο". Πάντα θα φροντίζει η εξουσία να δίνει "ψίχουλα" εύνοιας στους αστούς, για να εξασφαλίζει συνενόχους απέναντι στους υπόλοιπους εργαζόμενους. Μέσα σ' αυτόν τον σχεδιασμό οι αστοί και ο βασικός τους πυρήνας, που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι "εχθροί" της εργατικής τάξης. Είναι ταυτισμένοι με τα συμφέροντα των ταξικών εχθρών της. Δεν είναι μόνο εχθροί τους, εξαιτίας της "προτίμησής" τους στις κοινωνικές τους συμμαχίες. Είναι εχθροί τους, γιατί με τα προνόμια που απολαμβάνουν, ως "συνεργάτες" της εξουσίας, δημιουργούν στην οικονομία όλα εκείνα τα φαινόμενα, που καταστρέφουν την εργατική τάξη.

Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων είναι το αίτιο της εμφάνισης του πληθωρισμού, ο οποίος καταστρέφει την έτσι κι αλλιώς κακοπληρωμένη εργατική τάξη. Ο τρόπος, με τον οποίο εξασφαλίζονται οι πόροι για τους μισθούς της αστικής τάξης, "εξαντλεί" την οικονομία και οι εργάτες —ως οι πιο αδύναμοι των εργαζομένων— είναι οι πρώτοι που πληρώνουν τα προβλήματα της οικονομίας. Οι ευνοϊκοί μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι δίνονται πέρα από τα "μέτρα" της εθνικής οικονομίας, είναι το αίτιο της συσσώρευσης των εθνικών χρεών και ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο των φορολογουμένων και βέβαια για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.

Αν δηλαδή το ΚΚΕ σεβόταν την ιδεολογία του, θα έπρεπε να στέκεται "απέναντι" στους δημοσίους υπαλλήλους για τον ίδιο λόγο που θα έπρεπε να στέκεται απέναντι και στους λαθρομετανάστες. Υποχρεωτικά. Όταν είσαι εξειδικευμένος στην υπεράσπιση κάποιων συγκεκριμένων ταξικών συμφερόντων, δεν υπάρχει ούτε ανθρωπισμός ούτε ευαισθησία. Στήνεις "Θερμοπύλες" και εκεί δίνεις τη μάχη σου. Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων απειλούν αυτές τις "Θερμοπύλες", τις οποίες υποτίθεται θα έπρεπε να "φυλά" το ΚΚΕ. Θα έπρεπε αυτό το ΚΚΕ ακόμα και με τη βία να απειλεί τα σκουπίδια της ΑΔΕΔΥ, κάθε φορά που ζητάνε και παίρνουν προνόμια κάτω από το "τραπέζι". Θα έπρεπε να απειλεί με βία κάθε φορά που οι κρατικοδίαιτοι προβοκάτορες της ΓΣΕΕ "συμπαρίστανται" στις διεκδικήσεις της ΑΔΕΔΥ.

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι ακόμα και ο μισθός του Προβόπουλου, της Τράπεζας της Ελλάδας, αποτελεί "τρόπαιο" του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ "αγωνίστηκε" με πάθος γι' αυτόν τον μισθό. Ο πλουτοκράτης Προβόπουλος απλά εισπράττει αυτόν τον μισθό, ευγνωμονώντας το "εργατικό" ΚΚΕ. Το ΚΚΕ έχει στήσει όλη τη μισθολογική "πυραμίδα" του δημοσίου, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο Προβόπουλος. Ο Προβόπουλος, μόνος του, δεν θα ήταν άξιος ούτε επίδομα αδείας να διεκδικήσει.

Άρα; Άρα οι αντικομμουνιστικές κινητοποιήσεις του ΚΚΕ ήταν και πάλι "προϊόν". Τι αναζητούμε; Τον "πελάτη" που το παρήγγειλε.

"Πελάτης"; Πελάτης είναι ο δικομματισμός, ο οποίος στηρίζεται στην προνομιακή μεταχείριση των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να διατηρεί συμπαγείς τους κομματικούς πυρήνες των επαγγελματιών οπαδών του και άρα τη μόνιμη επαφή του με την εξουσία. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δίνουν την εξουσία στον δικομματισμό και το ΚΚΕ με τις "εμπνεύσεις" του δίνει τους δημόσιους υπάλληλους στον δικομματισμό.

"Κέρδος"; Τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ με τη μορφή της κρατικής επιχορήγησης. Μόνον την προηγούμενη χρονιά εισέπραξε "φανερά" 7 εκατομμύρια ευρώ και ένας Θεός ξέρει πόσα άλλα εισέπραξε κάτω από το "τραπέζι". Σ' αυτήν την κρατική επιχορήγηση αναζητά κάποιος το κέρδος από τους "πελάτες" του. Την κρατική επιχορήγηση του την εξασφαλίζουν τα κόμματα εξουσίας. Εκτός από αυτήν την απευθείας πληρωμή του "κόμματος" υπάρχει και η πληρωμή σε "είδος". Η πληρωμή, που αφορά τις χιλιάδες των μισθών των κρατικοδίαιτων στελεχών του. Δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος του "επαναστατικού" ΚΚΕ, που να μην εισπράττει το κατιτίς του από κάποιο δημόσιο ταμείο. Μιλάμε για "επαναστάτες", οι οποίοι καθημερινά "κατακεραυνώνουν" το σύστημα. Η εκδίκηση της Δημοκρατίας. Γέμισε τους σταλινικούς με χοληστερίνη.

4. Το ΚΚΕ, ως "μεγαλοεργολάβος" της Ανώτατης Παιδείας, πρωταγωνίστησε στις φοιτητικές κινητοποιήσεις.

Αν κάτι αποτελεί απόλυτη ιδεολογική προτεραιότητα για ένα "κόμμα", όπως το ΚΚΕ, είναι η πνευματική "αναβάθμιση" της εργατικής τάξης. Πάντα "καταγγελλόταν" η αμορφωσιά σαν το αίτιο της κακοδαιμονίας της. Αν η εργατική τάξη είχε μια ευκαιρία να βάλει τα παιδιά της και τον ίδιο της τον εαυτό στον κοινωνικό χάρτη, αυτή ήταν η δωρεάν δημόσια παιδεία. Ο μόνος μηχανισμός όπου το παιδί του εργάτη θα μπορούσε να συναγωνιστεί επί ίσοις όροις τα παιδιά της κεφαλαιοκρατίας και της πλουτοκρατίας για μια θέση στον "ήλιο". Το παιδί, που θα τα "νικήσει" στις Πανελλήνιες εξετάσεις και θα μπει στα Πανεπιστήμια, όταν αυτά θα αποτύχουν. Το παιδί, που δεν θα "φιλτραριστεί" από πανάκριβα δίδακτρα. Το παιδί, που θα διακριθεί στον κοινωνικό στίβο, χωρίς η φτώχεια της οικογένειάς του να λειτουργεί ως "τροχοπέδη".

Άρα, ιδεολογικό καθήκον ενός "κόμματος", όπως το ΚΚΕ, είναι να διατηρεί πάντα τη δημόσια παιδεία ασυναγώνιστη. Να διατηρεί ανοικτό τον μόνο "στίβο", όπου μπορεί η εργατική τάξη να διακριθεί και να νικήσει. Τον μόνο "στίβο", όπου μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι κατώτερη από τους ταξικούς αντιπάλους της, επειδή απλά είναι φτωχότερη από αυτούς. Τον μόνο "στίβο", που της επιτρέπει να παράγει η ίδια —ανάμεσα από τα δικά της παιδιά— πρόσωπα με γνώσεις και θέληση να αγωνιστούν κάποτε για την κοινωνική δικαιοσύνη και άρα υπέρ των συμφερόντων των δικών τους ανθρώπων. Των ανθρώπων, που "έλιωσαν" στα εργοστάσια, για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να σπουδάσουν και να αποκτήσουν τη γνώση να τους υπερασπιστούν.

Όμως, αυτό, το οποίο βλέπουμε εμείς, δεν είναι εκείνο που επιβάλει η ιδεολογική λογική. Βλέπουμε τα ελληνικά Πανεπιστήμια στα πρόθυρα του "λουκέτου". Τις ελάχιστες φορές που λειτουργούν, στην πραγματικότητα υπολειτουργούν. Σ' αυτήν την υπολειτουργία, η οποία θίγει τα συμφέροντα κυρίως των αδυνάτων —και άρα της εργατικής τάξης— βλέπουμε να πρωταγωνιστούν οι ΚΚΕδες. Στην απαξίωση του ενός και μοναδικού μέσου κοινωνικής διάκρισης, το οποίο δεν απαιτεί χρήματα ή πολιτικό μέσον για την εισαγωγή κάποιου σ' αυτό, βλέπουμε τους "πατερούληδες" να κάνουν και πάλι ιδεολογικά "λάθη".

Ο ρόλος της ΚΚΕδικης Πανσπουδαστικής στην Ανώτατη Παιδεία είναι γνωστός. Είναι οι γνωστοί "νταβατζήδες" των Πανεπιστημίων. "Επαναστάτες", που χτυπάνε το σύστημα στην "καρδιά" της εκπαίδευσής του. "Επαναστάτες" με αιτία και χωρίς κόστος. Αιτία είναι το βόλεμα, που εξασφαλίζουν πάντα μέσω του ΚΚΕ και το κόστος —που αποφεύγεται— είναι το μίζερο "διάβασμα". Οι "επαναστάτες" του ΚΚΕ θα διοριστούν στο δημόσιο, ενώ τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα με τα ίδια πτυχία θα επιβιώνουν ως ντελιβεράδες. Οι "επαναστάτες" του ΚΚΕ θα περνούν τα μαθήματα δια του "χαιρετισμού", ενώ τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα "λιώνουν" στο διάβασμα για ένα πτυχίο, το οποίο δεν έχει αξία ούτε για να τυλίγεις σουβλάκια. Γι' αυτόν τον λόγο μπορούμε να μιλάμε για τζάμπα "επαναστάτες" με αιτία.

Αυτοί εξυπηρετούν ως φοιτητές το ΚΚΕ και το ΚΚΕ τούς εξυπηρετεί αρχικά ως φοιτητές και στη συνέχεια σαν "επιστήμονες". Εφόσον λοιπόν όλοι αυτοί οι ΚΚΕδες, "μέτοχοι" της ίδιας αντικομμουνιστικής επιχείρησης, συμβάλουν φανερά στο να υπολειτουργεί ο μηχανισμός της ανώτατης εκπαίδευσης, εμείς πρέπει να δούμε τον λόγο που αυτό τους συμφέρει. Κάποιος "πληρώνει" το ΚΚΕ, για να μπορεί το ίδιο να "πληρώνει" τους "επαναστάτες" των Πανεπιστημίων. Κάποιος έχει λόγο να "πληρώνει" το ΚΚΕ, για να κάνει "λάθη" εις βάρος των εργατών. Κάποιος έχει λόγο να καταστρέφει την ελληνική δημόσια εκπαίδευση και να προστατεύει τα σταλινικά φοιτητόσκυλα από αυτήν την καταστροφή. Κάποιος πρέπει να έχει κέρδος από την ατυχή "επένδυση" της εργατικής τάξης να "μορφώσει" τα παιδιά της. Και πάλι δηλαδή αναζητούμε τους "πελάτες" και τα κέρδη του ΚΚΕ.


"Πελάτης"; Τα διάφορα Χάρβαρντ και η Νέα Τάξη. Οι απόφοιτοι των πρώτων, οι οποίοι εξελίσσονται σε επιφανή στελέχη της δεύτερης, ευνοούνται από την "άποψη" του ΚΚΕ για την κρατική παιδεία. Βολεύονται εύκολα στον νεοταξικό πλέον ελληνικό κρατικό μηχανισμό οι "παραγωγές" τους. Χάρη στην υπολειτουργία και την ανούσια "υπερπαραγωγή" του συστήματος της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης το σύνολο των "φιλέτων" της αγοράς εργασίας πηγαίνει στα χέρια των αποφοίτων των Χάρβαρντ χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Όποιος έχει να πληρώσει στις ΗΠΑ, αποζημιώνεται στην Ελλάδα. Η Πανσπουδαστική φροντίζει για τα "προσόντα" των Ελλήνων φοιτητών και το Χάρβαρντ φροντίζει για τα "προσόντα" της κόρης της Παπαρήγα.

"Κέρδος"; Το κέρδος της μάνας για την Παπαρήγα με την αμερικανοτραφή και άρα ασυναγώνιστη κόρη της, η οποία θα βολευτεί όπου θέλει στο δημόσιο με όποιους όρους θέλει. Μαζί με αυτό το κέρδος της μάνας υπάρχουν και τα κέρδη της γραμματέως-εκδότριας, εφόσον από αυτήν τη στάση της προκύπτουν όλα τα εκατομμύρια των "χρυσών" συνεργασιών της Τυποεκδοτικής με τη "διαπλοκή". Συμμαθητές και "ομογάλακτοι" της κόρης της είναι οι ακραιφνείς Golden Boys, που προσφέρουν σε συνθήκες "ελεύθερης" αγοράς τα χρυσά συμβόλαια των εκδόσεων. Το "χρυσό" συμβόλαιο για τον "χρυσό" οδηγό του ΟΤΕ μπορεί να τον δώσει μόνον "χρυσός" μάνατζερ. "Κάρβουνο" έχει η Αλέκα στα χέρια της, "χρυσάφι" το κάνουν οι πελάτες της.

5. "Το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε στις εργατικές απεργιακές κινητοποιήσεις".

Στη μοναδική κινητοποίηση του ΚΚΕ, που απορρέει από τις καθαρές ιδεολογικές του "υποχρεώσεις", το ΚΚΕ "έφτιαξε" για τους άλλους ένα καθαρά κομμουνιστικό "προϊόν", αλλά δεν "έφαγε" το ίδιο από αυτό. Στις πρόσφατες εργατικές απεργιακές κινητοποιήσεις πρωταγωνίστησε το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ. Ένα όργανο χωρίς καμία νομιμοποίηση στην κοινωνία, εφόσον συντίθεται αποκλειστικά από στελέχη του ΚΚΕ και απλά δηλώνει "Πανεργατικό Μέτωπο", χωρίς ποτέ να έχει τη νομιμοποίηση των εκατομμυρίων δημοκρατών εργατών. Είναι "Πανεργατικό", επειδή έτσι βολεύει το ΚΚΕ των "δισεκατομμυρίων" οπαδών.

Αυτοί οι παράνομοι αλητοσυνδικαλιστές στις πρόσφατες "αναγκαστικές" κινητοποιήσεις πήγαν και με τη βία "έκλεισαν" μεγάλο αριθμό παραγωγικών επιχειρήσεων …Τη βία όχι της "επανάστασης", του "πάθους" ή των "επιχειρημάτων", αλλά αυτήν της αστυνομίας. Τους παρακαλούσαν οι επιχειρηματίες να μην κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, γιατί δεν θα άντεχαν το κόστος της "αδράνειας" σε συνθήκες όπως οι σημερινές. Τους παρακαλούσαν οι ίδιοι οι εργάτες, εφόσον δεν είχαν την πολυτέλεια να στερηθούν το μεροκάματο. Οι κρατικοδίαιτοι "πατερούληδες" όμως ήταν αποφασισμένοι να "επαναστατήσουν" και ως εκ τούτου ήταν απόλυτα σκληροί. Η δική τους "επιχείρηση" προφανώς δεν είχε απώλειες κερδών και οι ίδιοι, ως "εργαζόμενοι" επίσης, προφανώς δεν θα στερούνταν το μεροκάματο.

Ανηλεείς και υποκριτές ΚΚΕδες …όπως πάντα. Πίσω από την αστυνομία …όπως πάντα. Μια ζωή κρυφοί χαφιέδες της αστυνομίας ήταν και σήμερα τολμούν και εμφανίζονται μπροστά μας, χωρίς να σέβονται τα προσχήματα. Ως γνήσιοι παρακρατικοί πάντα κινούνται με την "ασπίδα" του κράτους. Πάντα με τη συνοδεία της αστυνομίας, εφόσον, αν πάνε οι κρατικοδίαιτοι αλήτες του ΠΑΜΕ σε εργοτάξια ή εργοστάσια μόνοι τους, θα φάνε πιο πολύ ξύλο απ' όσο αντέχουν οι πλάτες τους.

Αυτοί οι άνθρωποι —έστω και με "λάθος" τρόπο— έκαναν αυτό, το οποίο είναι "σωστό" για την ιδεολογία τους. Έστω κι έτσι έχουμε ένα ιδεολογικό "προϊόν" από το ΚΚΕ. Είναι όμως έτσι; Όχι βέβαια. Την ώρα που όλοι αυτοί οι επαγγελματίες και κρατικοδίαιτοι "ιδεολόγοι" έκλειναν τα εργοστάσια και τα εργοτάξια το ένα μετά το άλλο, η περίφημη "Τυποεκδοτική" του ΚΚΕ λειτουργούσε κανονικά. Εκεί κανένα ΠΑΜΕ δεν πήγε να παρασύρει τους εργάτες στην απεργία. Εκεί είναι η "στάνη" των "ζώων" του ΚΚΕ και αυτά δεν τα σταματά κανείς.

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι απίθανοι. Ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα δεν σέβονται. Ούτε ένα στοιχειώδες κόστος λειτουργίας της "επιχείρησής" τους θέλουν να πληρώσουν. Ακόμα και την "αρρώστιά" τους θέλουν να την κάνουν κερδοφόρα. Γι' αυτόν τον λόγο τους θεωρούμε επιχειρηματίες της χρονιάς. Ακόμα και στον εαυτό τους πουλάνε "προϊόντα". Για το δικό τους ιδεολογικό κέρδος "παραγγέλλουν" προϊόν και από το ίδιο προϊόν βγάζουν κέρδος ως "κατασκευαστές". Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πελάτης; Το ίδιο το ΚΚΕ.


Κέρδος; Το ιδεολογικά "τερπνόν", εφόσον με αυτήν τη δραστηριότητα μπορεί να επιτύχει το "ξεκάρφωμα", εξαιτίας των υπολοίπων εμπορικών "επιτυχιών" του, αλλά και ως γνήσια σταλινική επιχείρηση επιτυγχάνει και το οικονομικά "ωφέλιμο". Πέρα από τα χιλιάδες ευρώ της συγκεκριμένης παραγωγικής ημέρας, το ΚΚΕ απόλαυσε και το κέρδος του αθέμιτου ανταγωνισμού, εφόσον οι ανταγωνιστές τους —και μάλιστα σε περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης— αναγκάστηκαν δια της βίας να κλείσουν τα μηχανήματά τους και να δυσχεράνουν ακόμα πιο πολύ την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Πέραν του γεγονότος ότι ο μεγάλος "κόκκινος" ανταγωνιστής τους είναι ο εκλεκτός όλων των εντύπων της "διαπλοκής", έχει το πλεονέκτημα να μην σέβεται και κανέναν από τους όρους που ισχύουν για τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του.

Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε το ΚΚΕ ως την καλύτερη επιχείρηση της χρονιάς που πέρασε.

Για τους ίδιους λόγους πρέπει να αναγνωρίσουμε και την Παπαρήγα ως την καλύτερη μάνατζερ της χρονιάς. Μια πραγματική "κοντοgolden girl" της ελεύθερης αγοράς.

Ο σταλινισμός καθημερινά αποδεικνύει ότι μπορεί όχι απλά να επιβιώσει, αλλά και να διακριθεί μέσα στον καπιταλισμό με τα γνωστά του μέσα. Τον χαφιεδισμό, την προβοκάτσια, το ψεύδος, την υποκρισία και πλήθος άλλων "εργαλείων".

Τέλος πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο και στον Σόρος, χάρη στον οποίο έγιναν όλα αυτά πραγματικότητα. Η "επένδυσή" του στο κερδοφόρο ΚΚΕ αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους "επενδυτές" του Πλανήτη. Τις βρίσκει τις ευκαιρίες …όσο καλά και να "κρύβονται" κάτω από αιχμηρά "σφυροδρέπανα" και υψωμένες "γροθιές".

Αν γνωρίζεις τι ψάχνεις, θα βρεις τον άνθρωπό σου …όσο "Παπαρήγα" κι αν είναι. Ό,τι ο Θεός αδίκησε… ο Σόρος το βελτιώνει.

Και μην ξεχνάτε το σύνθημα της εταιρείας.

"Το δίκιο του ΚΚΕ είναι το δίκιο του πελάτη".

Τηλέφωνο Παραγγελιών: 210-2592111, Περισσός 3689, Αθήνα.



Τραϊανού Παναγιώτης

Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β’

ΠΗΓΗ
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ INDYMEDIA



Για μια ακόμη φορά οι μισθοφόροι φασίστες του Τέταρτου Ράιχ αποφάσισαν με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ να μην αφήσουν τους κατοίκους του 6ου διαμερίσματος της Αθήνας να διαμαρτυρηθούν για τις κτηνώδεις συνθήκες διαβίωσης που ζουν και καταγγέλουν οργανώνοντας μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ η Αστυνομία ΔΕΝ θα απαγορέψει.


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:02 π.μ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ παίρνοντας e-mail από τους κατοίκους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

και κάντε κλικ στην εικόνα να δείτε πως αμέσως προβαίνουν στην παράνομη αντισυγκέντρωση την επόμενη.

Αυτή η μέθοδος των πραιτωριανών νεοφασιστών είναι γνωστή χρόνια τώρα και την ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ οι Αρχές ΜΗ εφαρμόζοντας τους νόμους του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Φασιστικά λοιπόν αποφασίζουν να πάνε στο μέρος διαμαρτυρίας ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ με τα γνωστά σακίδια με τον εξοπλισμό (μολότοφ, λοστάρια, τσεκούρια, αξίνες και ότι βάλει το μυαλό σας) και με τις κουκούλες παραμάσχαλα για να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ τους κατοίκους των περιοχών που δεινοπαθούν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Θα αφήσουν τα 4χ4 στο προσωπικό γκαράζ του μπαμπά και θα κατέβουν από τις πευκόφυτες περιοχές των βορείων προαστίων να σπάσουν καμιά περιουσία μεροκαματιάρη και ασφαλώς ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν).

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ...ΑΖΗΜΙΩΤΟ!

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ Η CIA.

Φυσικά σε όσες συγκεντρώσεις κάνουν οι επαγγελματίες ρατσιστές και οι νεοταξικοί φασίστες που τους χρηματοδοτεί ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Σόρος δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ αντισυγκέντρωση από ΚΑΝΕΝΑΝ φορέα.

Καταλαβαίνετε τώρα ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ που θέλουν να ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ στον κάθε δημοκράτη Έλληνα να διαδηλώσει και φυσικά ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Αυτά όμως είναι μόνο απατηλά όνειρα.... βλέπουν το πλήθος του κόσμου και ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ...

Καταλαβαίνετε πως ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ....ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΟΜΑΡΑ ή να σας θυμίσω πως κλάσατε μέντες όταν είδατε τις χιλιάδες του κόσμου στην πορεία για τα ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ....πρέπει να ήταν ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ η εικόνα για εσάς να είναι ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...ένα blackout το πάθατε γι αυτό και κρυφτήκατε στις γιάφκες των Εξαρχείων...

ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...

ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ.

Όσο για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ τον προετοιμάζουμε από τώρα.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!