Χρήστες OnLine

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ... ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ!


...

ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ... Ή ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...

Ενώ απο στιγμή σε στιγμή κι από μέρα σε μέρα αναμένουμε την κίνηση της κυβέρνησης για το Νομοσχέδιο ΦΟΝΙΑ, ο αγωνιζόμενος Πατριωτικός χώρος, οι Έλληνες Εθνικιστές, όσοι στέκονται δίπλα τους στην πρώτη γραμμή κι όσοι πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις τους, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ και ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ για το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ που προηγείται της Ανάστασης του Έθνους και της Πατρίδας και θα αφήσει με το στόμα ανοιχτό όσους μας πέρναγαν τόσα χρόνια για ξοφλημένους...


Ίσως να μην λείψουν οι προβοκατόρικες ενέργεις (που ήδη έχουν κάνει την παρουσία τους), ή επιπόλαιες πρακτικές και ανεύθυνες επιλογές που, με ή χωρίς δολό, εξυπηρετούν πολιτικά και επικοινωνιακά τους εχθρούς και τους αντίπαλους αυτού του Κινήματος. Γι αυτό... Συνταχθείτε και συντονιστείτε με τις συγκροτημένες δυνάμεις αυτού του Αγώνα. Απομονώστε γκρινιάρικες και οπορτουνιστικές λογικές. Καταδείξτε και αδειάστε ΚΑΘΕ ΤΙ και ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ, που θα τοποθετήσει την προσωπική του λογική ή τον παρορμητισμό του πάνω από το Εθνικό συλλογικό συμφέρον...


Και ΑΣΦΑΛΩΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ κάθε προσωπικό σας μηχανισμό, στο οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό περιβάλλον και θέστε εαυτούς σε ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ, για κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει εώς το Σαββάτο 30 Ιανουαρίου, όταν από την Πλατεία Ιμιών, μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών στην Ρηγίλλης, θα στείλουμε ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ το μήνυμα της οργής μας και της Αντίστασης! Ας περιφρουρήσουμε από σήμερα αυτό το μήνυμα... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ...

Κίνηση Πολιτών Αθήνας και σουρεαλισμός.



Επικοινωνήσαμε με τον εν λόγω σύλλογο και ενώ αρχικά μας είχαν πει πως θα συμμετέχει η επιτροπή των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, στην εκδήλωση -συναυλία που σας είχαμε προαναφέρει, το πήραν πίσω και μας είπαν ότι δρουν μόνοι τους. Τους ρωτήσαμε τι ακριβώς επιδιώκουν και μας είπαν αστυνόμευση στην περιοχή και μείωση της εγκληματικότητας.

Σε ερώτησή μας αν τους ενοχλεί η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που είναι και η βασική πηγή αύξησης του εγκλήματος στο κέντρο της Αθήνας μας απάντησαν ότι...δεν είναι ρατσιστές.

Προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε ότι ούτε εμείς είμαστε αλλά δεν ήθελαν να ακούσουν αλλά μόνο να μιλήσουν. Τελικά τα καταφέραμε... μας έδωσαν το λόγο.

Τους απαντήσαμε αν γνωρίζουν τι σημαίνει ρατσισμός και πως προέρχεται από το race που θα πει φυλή, και πρεσβεύει πως η δικιά μας φυλή είναι ανώτερη από κάποια άλλη. Προσθέσαμε ότι δεν το πιστεύουμε αυτό οπότε ματαιοπονούν να μας αποκαλούν έτσι. Μας ρώτησαν "τότε γιατί τα έχετε μαζί τους" και τους απαντάμε πως επιθυμούμε την εφαρμογή του νόμου όταν κάποιος μπαίνει λαθραία στην χώρα μας. Και αυτό δεν ονομάζεται ρατσισμός.

Εσείς, μας ρώτησαν, ξέρετε ποιος είναι νόμιμος και ποιος παράνομος; Και του απαντάμε "Εσείς που ζείτε στο κέντρο δεν έχετε δει πράσινες κάρτες να πωλούνται με 400 ευρώ;" Και πάλι η απάντησή τους ήταν δεν είναι δική μας δουλειά. Όποτε δεν είχαν αντεπιχείρημα τότε η "δουλειά" πήγαινε σε κάποιον άλλον. Λες και αυτοί δεν γνωρίζουν, δεν βλέπουν, δεν βιώνουν καθημερινά μιά ανάσα από το σβέρκο τους το τι συμβαίνει.

Τους ρώτησαμε αν συμμετέχει οποιοσδήποτε άλλος φορέας στην εκδήλωση που διοργανώνουν και απάντησαν ειρωνικά και απαξιωτικά όχι. Ότι λειτουργούν για την πάρτη τους και δεν τους νοιάζει ο δίπλα... είναι άλλη περιοχή ο Άγιος Παντελεήμονας μας είπαν (!) Λες και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα απέχουν χιλιόμετρα. Απλά οι άνθρωποι δεν προσκλήθηκαν, όπως δεν προσκλήθηκε και κανείς άλλος. Ειρωνικά μας είπαν δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Άγιος Παντελεήμονας ή η Αγιά Βαρβάρα. Μα αυτή είναι στο Αιγάλεω τους λέμε δεν είναι δίπλα σας, αν και κατά τη γνώμη μας θα μπορούσαν να συνεργαστούν με επιτροπές από όλες τις περιοχές που βιώνουν παρόμοιο πρόβλημα.

Η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι πως πρόκειται για αριστεροθολοπροχώ κατοίκους που είδαν τα πολύ σκούρα στο κέντρο και μη μπορώντας να τα βάλουν με τη ρίζα του προβλήματος τρέχουν και δεν φτάνουν με συναυλίες για περισσότερη αστυνόμευση, λες και όλη την αστυνομία στο κέντρο να βάλουμε θα είναι αρκετή για να πατάξει το έγκλημα με τα λεφούζια που έχουν μπει μέσα. Η μοναδική "συμπαράσταση" που θα έχουν θα είναι από τους λαθρομετανάστες της Ομονοίας που θα το γλεντήσουν πάλι μιας και θα έχουν χορούς και πανηγύρια. Συμπαράσταση δηλαδή από αυτούς που παρανομούν και για τους οποίους διαμαρτύρονται.

Ιστορίες σουρεάλ φρενοκομείου που μόνο σε τέτοιου είδους άτομα θα μπορούσαν να συμβούν....

πηγη

ΟΧΙ προφυλακίσεις και διώξεις σε εθνικιστές και πατριώτες



Είναι απαράδεκτο να μπαινοβγαίνουν σαν αφεντικά μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες όπου υπηρετούν άνθρωποι που έχουν δώσει όρκο στην Ελληνική Σημαία, οι επαγγελματίες υπερασπιστές αυτών που καίνε την Ελληνική Σημαία και να επιβάλλουν διώξεις και κατηγορητήρια.


Οι αντιφασίστες – αντιρατσιστές, που κατευθύνουν τα ζητήματα δημόσιας τάξης, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου και του Συντάγματος. Μη σπέρνουν θύελλες γιατί θα θερίσουν καταιγίδες.


Εάν νομίζουν ότι με σεμινάρια και μαθήματα αντιρατσισμού από καθηγητές και καθηγήτριες τύπου Άφρα Αλ Σάλεχ, μπορούν μετά να προχωρούν και στην ποινικοποίηση ιδεών και σε διώξεις, είναι πολύ γελασμένοι. Είναι πέρα για πέρα κωμικό και εξόφθαλμα παράλογο να γίνεται μία συμπλοκή και να συλλαμβάνονται ως ένοχοι γι’ αυτήν πρόσωπα μόνον της μίας πλευράς! Και ούτε ένα από την άλλη! Εκτός εάν ζούμε σε ημέρες μιας μαρξιστικής τυραννίας και η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται πλέον στον πατριωτισμό των Ελλήνων.


Δουλέμποροι με …επιδότηση. Γίνε κι εσύ επαγγελματίας υποστηρικτής λαθρομεταναστών. Μπορείς!

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ? ΟΟΟΟΧΙ..

ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.. ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ..!



Κερδίστε χρήματα υποστηρίζοντας την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στη Ε.Ε.Πρόγραμμα για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών (2010/C 10/07)21/1/2010

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών. Λήξη προθεσμίας: 31 Ιανουαρίου 2010.Aναλυτικές πληροφορίες, εδώ

Γίνε και συ επαγγελματίας …υποστηρικτής.

Τα λεφτά είναι καλά !

Ε, τι νομίζατε;

Όλοι αυτοί που κόπτονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, είναι ψυχοπονιάρηδες;;;;;
Bussiness αναγνώστη μου, τα πάντα είναι bussiness.

Χέστηκε ο δημοσιογράφος της Εκάλης, για τον Αφγανό ταλαίπωρο. Σιγά να μην καθόταν να γράψει στην εφημερίδα του και να αμολάει κοτσάνες για….. “ακροδεξιούς”, επειδή ενδιαφέρεται για το μέλλον του Αχμέτ…

πηγή:taxalia - ολυμπία

Δεκάδες πατριώτες στη φυλακή, μεταξύ τους και δημοσιογράφος! Τα προβοκάτσια των αριστερών ανθελλήνων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ολοι οι Ελληνες μια ΓΡΟΘΙΑ..




Από τον Ελεύθερο Κόσμο

Καθεστωτική και σταλινική αλητεία της σάπιας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ!

Με τη συνδρομή ενός ανακριτή για τα έργα και τις ημέρες του οποίου στην υπόθεση της Siemens έχουμε όλοι διαβάσει στον Τύπο, του Νίκου Ζαγοριανού (για να μην ξεχνιόμαστε: διώκεται ποινικά για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, κατόπιν μηνύσεων που είχαν κατατεθεί εις βάρος του από κατηγορούμενους της υπόθεσης Siemens, τους οποίους προφυλάκισε, χωρίς όμως να τους δώσει πλήρη αντίγραφα της δικογραφίας της απόφασης-την υπόθεση χειρίζεται ο εφέτης Χρήστος Χασιώτης), η κυβέρνηση προσπαθεί να καταστρέψει τη ζωή 44 νεαρών, εκ των οποίων οι 12 είναι ανήλικοι, αλλά και των οικογενειών τους, για να στείλει μήνυμα ότι οι αντιδράσεις στο νομοσχέδιο κατά του μεταναστευτικού, είναι «μάταιες».

Προφυλάκιση λοιπόν όλων, ακόμη και ενός γονέα που έσπευσε να προστατεύσει το παιδί του από τη μανία των αναρχικών!

Φυσικά όλα αυτά και με τη συνδρομή «αυτόπτων μαρτύρων», δηλαδή ρουφιάνων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο, που προσήλθαν αυθόρμητα για «αναγνωρίσεις», προφυλάκισαν όλους όσους συνελήφθησαν στη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ ατόμων που συμμετείχαν σε «αντιρατσιστικό συλλαλητήριο» και αντισυγκέντρωση σε διπλανό χώρο.


Φυσικά, στη ΓΑΔΑ έσκασε μύτη για να «εποπτεύσει» και ο γνωστός Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ... «Επαγγελματικά» πράγματα... Όπως αντιλαμβάνεστε, ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες είναι από την «από δω μεριά». Η ΕΛΑΣ, στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Εδώ είμαστε όμως εμείς, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες για να συμπαρασταθούμε στους συναγωνιστές που διώκονται. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, μόλις ξεκίνησε. Κινηματικά, αυθόρμητα και αγωνιστικά! Όλοι στις επάλξεις, όλοι δίπλα στους διωκόμενους από το σαθρό «σύστημα» συναγωνιστές!





ΕΨ: Εκ των συλληφθέντων και ο δημοσιογράφος της Ελεύθερης Ώρας, Δημήτρης Παπαγεωργίου. Περισσότερα εδώ.



Θα μας βρουν μπροστά…

Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον μια αδίστακτη πολιτική και εθνομηδενιστική παρεούλα, που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και ρημάζει τον τόπο, στοχεύοντας τώρα στην πατριωτική του νεολαία! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!


Εμείς, ετοιμαζόμαστε να προσφύγουμε σε όλα τα εγχώρια και διεθνή δικαιοδοτικά όργανα! Όσο για τους… καλοθελητές, θα τους ξεμπροστιάσουμε. Δεν έχουμε τίποτα πλέον να χάσουμε, παρά την Ελευθερία μας που απειλείται! Όσοι ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ, ας προσέχατε! Τώρα, τρεχάτε, γιατί χάνουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας!



πηγη