Χρήστες OnLine

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...


....
ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

"ΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ" , "ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"
, "Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ".


Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, οι καημένοι "πρόσφυγες¨, οι δυστιχισμένοι αλλοδαποι που βοηθολυν οικονομικά την ευρώπη. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Συνελήφθη ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Αθήνα για διακίνηση λαθρομεταναστών..!!!



Ο Τζαβέτ Ασλάμ είχε καταγγείλλει τις απαγωγές Πακιστανών στην Ελλάδα ( ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ "ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ" ;; )


Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.

Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ' αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.


ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ!


Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Μεταφραστές και Μασέρ για τους Πάκιδες ΄

(ευγενική χορηγεία από το Πακιστανικό Σοσιαλιστικό Κίνημα)

ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΓΙΑ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ..




Μπράβο ρε Χρυσοχοΐδη, διαλέγεις και "καλούς" συνεργάτες με "ήθος" και "αξίες"

Πέτρος Κωνσταντίνου
http://www.enkripto.com/2009/05/blog-post_2229.html



Τζαβέτ Ασλάμ

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=752272

Ο ίδιος που είχε βγει και υποστήριζε την ιστορία του δήθεν σκισμένου κορανίου.(κλικ εδώ εδώ εδώ κι εδώ)

το Puzzle ολοκληρώνεται.

D.

Ελεύθεροι Οι Νεοταξίτες Κουκουλοφόροι Για Τα Επεισόδια Στη Νίκαια…!

ΜΠΑΤΣΟΙ , ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ .. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Οι νεοταξίτες καταληψίες του Δημαρχείου της Νίκαιας και της πρυτανείας του Πανεπιστημίου επέβαλαν την γραμμή τους και έτσι ο νόμος Δένδια για τους κουκουλοφόρους δεν εφαρμόσθη, και τα «καλόπαιδια» του ‘Συστήματος’ δεν παραπέμφθηκαν για κακούργημα.

Οι δύο από τους πέντε νεαρούς που κατηγορούνταν για «διατάραξη κοινής ειρήνης»,σε βαθμό κακουργήματος αφέθησαν ελεύθεροι, (αλλά υπό τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα),, ενώ οι άλλοι τρεις που αντιμετώπιζαν την ίδια κατηγορία, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη το πρωί.

Επίσης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή – εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους ένας νεαρός και μία νεαρή, που κατηγορούνταν σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναρωτιόμασθε, εάν οι κουκουλοφόροι δεν ήταν ενεργούμενα του ‘Συστήματος’ και ανήκαν στον Εθνικιστικό χώρο, θα είχαν την ίδια ευνοϊκή αντιμετώπιση από το κρατικό αστικό κατεστημένο;

ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"


ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ. ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!!

ΜΗΔΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ... ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!


Χτές απελευθερώθηκαν 300 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ απο το κεντρο κράτησης Λαθρομεταναστών... Ετοιμάστηκαν 300 χαρτιά διοικητικής απέλασης και επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής.... ώστε να έρθουν Αθήνα ή αλλη πόλη και να ενισχύσουν τα γκέτα και την εγκληματικότητα..!!!


τι εχει να πει ο χρυσοχοιδης γιαυτο? αυτη ειναι η μηδενικη ανοχη? ανοιξτε τα συνορα να μπαίνει η χαβουζα και ο καθε μουσουλμάνος πράκτορας?


ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Συνελήφθησαν 24 μετανάστες στη Σάμο



Συνελήφθησαν στο Πυθαγόρειο Σάμου, 24 μετανάστες σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος, με 44χρονο αλλοδαπό χειριστή-διακινητή. Οι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στη χώρα προερχόμενοι, από τα τουρκικά παράλια με το παραπάνω σκάφος, το οποίο βυθίστηκε κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης.

Ο 44χρονος χειριστής-διακινητής πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ οι αλλοδαποί, μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.