Χρήστες OnLine

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Χένρυ Κίσσινγκερ: Ο δολοφόνος του Έλληνισμου και όχι μόνο

chenri-kissingker
Ο Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό είναι οι 10 πληγές του Φαραώ. Όποια πέτρα σηκώσεις, θα βρείς από κάτω τον Κίσσινγκερ…



Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1923, και μεγάλωσε στη Ναζιστική Γερμανία από Εβραίους γονείς.
Προτού ξεσπάσει ο Β! Π.Π. μετανάστευσε στις Η.Π.Α. Εκεί σπούδασε. Μετά το Β! Π.Π. ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα φυσικά στο ΑμερικανοΕβραϊκό Χάρβαρντ, παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες κυβερνητικές επιτροπές που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια των ΗΠΑ. Στην Αμερική είναι γνωστός ως «ΓερμανοΕβραίος».

Από εκείνα τα χρόνια το Εβραϊκό στοιχείο των ΗΠΑ είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ.

Άν και Γερμανο-Εβραίος, υπήρξε ΥΠ.ΕΞ. των Κυβερνήσεων NIXON & FORD. Σήμερα σε ηλικία 93 ετών είναι σύμβουλος και ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Δυστυχώς παρά την μόρφωσή του, μισεί τον άνθρωπον, και θέλει τον αφανισμό του. Ο Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος είναι μέσα στα σχέδιά του. Θέλει τη καταστροφή του πλανήτη, διότι πιστεύει ότι μέσα από την καταστροφή, μπορεί να προέλθει η Παγκόσμια Σιωνιστική Εβραϊκή Αυτοκρατορία.

Βραβεύθηκε με το βραβείο NOBEL ειρήνης, εις επιβράβευση των πολεχαρών και μισάνθρωπων επιδόσεών του.

Μη ξεχνάτε ότι γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε μέσα σε ένα Ναζιστικό κλίμα, μέσα σε ένα Χιτλερικό καθεστώς, και ο ψυχολογικός κόσμος των παιδικών του χρόνων επέδρασαν στον ψυχισμό του, με απάνθρωπα ψυχολογικά αισθήματα.
Είναι μέλος των παγκόσμιων Σιωνιστικών Λεσχών & Στοών, π.χ. Λέσχη Bilderberg, Illuminati, Μασόνοι, Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκοσμιοποίηση, κ.λ.π. και ότι εχθρόν και αισχρόν για την ανθρωπότητα, εστί και λέγειν…