Χρήστες OnLine

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη ΚΟΝΤΡΑ Channel: Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα . ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.

2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.

3ον. Οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!

Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…

Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης - που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ - αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!

Αν ισχύουν όλα αυτά που αποκάλυψε το ΚΟΝΤΡΑ, τότε ο ΓΑΠ πρέπει να κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Εδώ και τώρα!

Ακούει η Ελληνική Δικαιοσύνη;

Λ.Α.

Διαβάστε να δείτε από ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ:

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 25 ΔΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο SOROS ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ!

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010
Η Ρωσία ζητά για ναύσταθμο τη Σύρο δίνοντάς μας τα λεφτά για να πετάξουμε με τις κλωτσιές το ΔΝΤ...Εμείς τι κάνουμε;

Ο Παπανδρέου προσέτρεξε στο ΔΝΤ, επειδή οι Ρώσοι ετοίμαζαν πακέτο βοήθειας 50 δις;Παραίτηση κυβερνητικού αξιωματούχου σε θέση κλειδί;

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Hμερομηνία : 7/11/09
Τι παίζεται για την Ελλάδα... Ο Σόρος και πόσο μας επηρεάζει...

Ενα 48ωρο του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στην Αθήνα Ποιους είδε (Σπέκχαρντ και άλλους), πού πήγε και τι αντιδράσεις προκάλεσε

Σάββατο 18 Απριλίου 2010
Μυστική συνάντηση Παπανδρέου με τον φίλο του τον Tζ.Σόρος

ΕΒΡΑΙΟΣ SOROS ΤΗΣ MOODY'S:"Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΡΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MOODY’S O SORROS

Πηγη

Αντιδράσεις για την παρουσία Frontex στον Έβρο - ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ



Από τον Τούρκο εκπρόσωπο της ύπατης αρμοστείας για τους πρόσφυγες

Δεν άρεσε τελικά η παρουσία που θα έχει η FRONTEX στον Έβρο, γιατί πλέον θα γίνεται γνωστή η ανοχή του Τούρκων στο θέμα της προώθησης λαθρομεταναστών προς την χώρα μας. Έτσι λοιπόν επιφυλάξεις για το έργο που αναλαμβάνει η FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα διατύπωσε χθες ο Μετίν Τσοράμπατιρ, εκπρόσωπος της αρμοστείας UNHCR των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, στην Τουρκία.

«Αυτοί που διαφεύγουν από βασανιστήρια και αυτοί που φεύγουν για οικονομικούς λόγους ταξιδεύουν όλοι μαζί στα πλοία, αλλά η FRONTEX τους μεταχειρίζεται ως οικονομικούς μετανάστες», παρατήρησε ο κ. Μετίν Τσοράμπατιρ και τόνισε ότι «δεν πρέπει να επαναπροωθούμε αυτούς που προσπαθούν να γλιτώσουν από τα βασανιστήρια».

Ο Τσοράμπατιρ διευκρίνισε ότι έχουν γίνει επαφές με την Ε.Ε. για αυτό το θέμα, ενώ πρόσθεσε ότι η «Ε.Ε. ζητεί από την Τουρκία ο έλεγχος των συνόρων της να μην γίνεται από στρατιωτικές μονάδες».

«Η φύλαξη των συνόρων είναι δικαίωμα κάθε χώρας, αλλά στη φύλαξη των συνόρων προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που διαφεύγουν από πιέσεις και βασανιστήρια. Δεν πρέπει αυτή η αρχή να καταπατείται», σημείωσε ακόμα ο Τσοράμπατιρ.