Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

TO MOYΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ;


Το βραβείο του «Καλύτερου Μουσείου του κόσμου» πήρε το Μουσείο της Ακρόπολης από τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Ένωση Δημοσιογράφων Τουριστικών Συντακτών Μεγάλης Βρετανίας. To βραβείο παρέλαβε χθες το βράδυ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανική πρωτεύουσα...

Ο κ. Νικητιάδης, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία, τονίζοντας ότι με την κίνηση τους άνοιξαν την πόρτα για να επιστρέψουν τα μάρμαρα της Ακρόπολης στον τόπο τους. Ο υφυπουργός, εξήρε τη σημασία των εξελίξεων αυτών για τον Ελληνικό Πολιτισμό και εκδήλωσε την αισιοδοξία του ότι με την βράβευση αυτή έπεσε και το τελευταίο τείχος, δίνοντας νέα ώθηση στην υπόθεση της επιστροφής των μαρμάρων στην Ελλάδα. Η βράβευση απέσπασε ευμενή σχόλια σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Μεγάλης Βρετανίας, με την επισήμανση ότι το γεγονός δίνει νέα δυναμική

udemand

Βίντεο σοκ: η Μουσταφάογλου του ΠΑΣΟΚ ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους κατά της Ελλάδας



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO-ΝΤΡΟΠΗ! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!!

Μουσταφάογλου: Η Ελλάδα έχει μπατιρίσει, θα φέρουμε βοήθεια στη Θράκη από την Τουρκία (βίντεο)

Συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η Σιμπέλ Μουσταφάογλου αποδεικνύοντας ότι αυτά που είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες περί «τουρκικής μειονότητας» στην ελληνική Θράκη δεν ήταν ένα λάθος της στιγμής, ή το αποτέλεσμα της επιρροής άλλων
παραγόντων της μειονότητας γνωστών, για τις προκλητικές ιδέες τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί τις οποίες αναπαρήγαγε η ιστοσελίδα «Μεταφράσεις Νέα τουρκικών Εφημερίδων» η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, επισκέφτηκε τον συνοικισμό Καλκάντζα της Κομοτηνής. Στην επίσκεψη την συνόδεψαν ο πρόεδρος της «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής Κοράϊ Χασάν, ο πρόεδρος του κόμματος D.E.B. Μουσταφά Αλή Τσαβούς και υποψήφιοι. Η Μουσταφάογλου στην ομιλία της ανέφερε πως είναι ανάγκη ο συνοικισμός να σωθεί από την φτώχεια και για αυτό το λόγο θα πρέπει «Η ψήφος του Τούρκου να πάει στον Τουρκικό συνδυασμό».


Αμέσως μετά έλαβε το λόγο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλή Χασάν ο οποίος ατά την ομιλία του είπε «Σας ζητώ να ψηφίσετε τον πρωτοπαρουσιαζόμενο συνδυασμό της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης «Πρώτο βήμα προς την Ισότητα». Οι χριστιανοί έγιναν πολλοί. Είναι δύσκολο να βγάλουμε σύμβουλο. Όμως δίπλα στην Σιμπέλ με 300-400 ψήφους μπορώ να βγω σύμβουλος. Φίλοι ! Ο πρόεδρος της «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής, ο πρόεδρος του D.E.B. και οι δάσκαλοι είναι εδώ. Φίλοι μου, όλοι αυτοί εδώ προσπαθούνε για μένα. Να μην διαχωριστούμε από την μειονότητα.


Η Σιμπέλ είναι η κόρη οφθαλμού μας. Εμείς είμαστε Μουσουλμάνοι και «Τούρκοι» ! Κοιτάξτε τα τζαμιά και τα σχολεία μας ! Κανείς δεν μπορεί να μας διαχωρίσει από εσάς. Εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών».Συνεχίζοντας την ομιλία της η Μουσταφάογλου ανέφερε πως πριν από τρία χρόνια η συνοικία είχε απειληθεί από τις πλημμύρες, και ότι η ίδια είχε έρθει το πρωί που όλα τα σπίτια ήταν μέσα στις λάσπες και κατέγραψε τα προβλήματα τους και μετέφερε τους κατοίκους της συνοικίας στο κλειστό γυμναστήριο.


Η Μουσταφάογλου συνέχισε την ομιλία της ως εξής : «Την πρώτη δόση της χρηματικής βοήθειας σας την έδωσαν (εννοεί οι Αρχές). Την δεύτερη όμως δεν την έδωσαν, γιατί σας ξέχασαν. Αυτούς λοιπόν που ζούνε στους Ελληνικούς συνοικισμούς γιατί δεν τους ξέχασαν; Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν για να τα πάρετε !


Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε πτώχευση. Πλέον δεν μπορεί να μας προσφέρει όφελος. Μόνο μεταξύ μας μπορεί να υπάρξει όφελος. Αυτό είναι ανάγκη να το αντιληφθούμε. Για να ανοίξουν δουλειές πρέπει να ενώσουμε τα χέρια. Δεν πρέπει να διαιρούμαστε. Εμείς μείναμε 50 χρόνια πίσω. Τα παιδιά μας δεν πρέπει να σπουδάζουν σε τέτοια σχολεία. Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας ! Να το καταλάβουν πλέον αυτό. Για αυτό χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Όλοι μας πρέπει να ψηφίσουμε τον «τουρκικό» συνδυασμό.


Για να μην διασκορπίζονται τα παιδιά, και για να μπορέσουν να μάθουν την θρησκεία τους, την γλώσσα τους και τα ήθη και έθιμα τους χρειάζεται εμείς να τα στηρίξουμε. Όλοι οι «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης σε αυτές της εκλογές θα γίνουν μια γροθιά. Θέλουμε την βοήθεια όλων σας. Θέλουμε ενότητα δυνάμεων. Το σύνθημα μας στις εκλογές είναι Η ψήφος των «Τούρκων» στον «Τουρκικό» συνδυασμό! Όχι στους «Τούρκους» των άλλων συνδυασμών, στον «Τουρκικό» συνδυασμό !


Στις 8 Νοεμβρίου, πρώτα ο Θεός, θα ξυπνήσουμε με μια μεγάλη νίκη. Και μετά θα γιορτάσουμε όλοι μαζί… Πλέον πρέπει να σωθούμε από αυτήν τη φτώχεια. Πρέπει να ανοίξουμε δουλειές για τα παιδιά μας, για τους νέους μας. Αυτό το κράτος, αυτή η κυβέρνηση, αυτό το έθνος δεν μπορεί να το κάνει αυτό ! Διότι αυτή η χώρα είναι μια μπατιρισμένη χώρα ! Εμείς θα σας φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία ! Θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ ! Θα ανοίξουν δουλειές για όλους τους νέους μας…»


Όσο και ακούγονται απίστευτα, αυτά τα λόγια ακούστηκαν από το στόμα μιας ελληνίδας πολίτου, η οποία αξιοποιώντας το ελληνικό πολιτικό σύστημα και την εμπιστοσύνη ελληνικού πολιτικού κόμματος για να αναδειχτεί πολιτικά, έφτασε στο σημείο να δηλώνει ξεκάθαρα ότι ένας από τους στόχους της είναι να φέρει βοήθεια από την Τουρκία στην Θράκη, γιατί η Ελλάδα είναι μία μπατιρισμένη χώρα.


Αυτά τα ολίγα για αυτούς που ακόμα πιστεύουν στην ελληνοτουρκική φιλία και στην ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών οικονομικών σχέσεων, ειδικά στις ακριτικές περιοχές της μπατιρισμένης χώρας, όπως ανέφερε η Μουσταφάογλου, που λέγεται Ελλάδα.
Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το ποια είναι η αληθινή ταυτότητα του συνδυασμού της Μουσταφάογλου, διαβάστε τους στοίχους του Οθωμανικού στρατιωτικού εμβατηρίου που παιζόταν σε μία άλλη επίσκεψη της υποψηφίου στο χωριό Μεγάλο Δουκάτο.


Για τους προοδευτικούς υποστηρικτές της ελληνοτουρκικής φιλίας, απολαύστε τους παρακάτω στοίχους
Ο παππούς των προγόνων σου
ο πατέρας της γενιάς σου
Ο παππούς των προγόνων σου
ο πατέρας της γενιάς σου
Ω γενναίο Τουρκικό έθνος
Οι στρατιές σου πολλές φορές
δοξάστηκαν στον κόσμο
Οι στρατιές σου πολλές φορές
δοξάστηκαν στον κόσμο
Τουρκικό έθνος, Τουρκικό έθνος
Τουρκικό έθνος, Τουρκικό έθνος
Αγάπα με πάθος το έθνος σου
Κατέστρεψε τους εχθρούς της πατρίδας σου
Να υποστούνε την ταπείνωση

Και για του λόγου το αληθές δείτε και το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://totefteri.blogspot.com/2010/11/blog-post_4295.html#ixzz14QeONtoh



ο ΑΝΤ1 και η Ελληνική σημαία χωρίς τον σταυρό - ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)





Διαβάστε ακόμα:

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Μήνυμα προς τον Αντέννα

κράτος... ανοχής! Ντροπή στον ΑΝΤ1

και ένα αναλυτικό άρθρο από το ΑντιΠαρακμή

Εκλογές 2010:Αφαιρούν τον ΣΤΑΥΡΟ από την Ελληνική σημαία.