Χρήστες OnLine

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ζητείται εμβόλιο για τον "ιό" της Ελευθεροτυπίας, υπερασπιστή του indymedia

Ο "ιός" ενοχλήθηκε από τα εμβόλια... συγγνώμη εννοούμε από τις ενέργειες του ΟΤΕ για την διακοπή του εξυπηρετητή του Indymedia και από τον σύλλογό μας, για τις αποκαλύψεις μας σχετικά με τις τοποθεσίας των εξυπηρετητών και άλλων αναρχοαριστερών ιστοσελίδων. Γράφει ο "ιός" ένα βαρύγδουπο τίτλο "Το άλλο Πανεπιστημιακό άσυλο". Το Πανεπιστημιακό άσυλο των αναρχικών, των ξυλοδαρμών των καθηγητών και της λειτουργίας παράνομων εξυπηρετητών ιστοσελίδων. Η ομάδα του "ιού" είναι γνωστή για τις αντεθνικές και συγκλίνουσες απόψεις με το Indymedia και το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι όπως φάνηκε με την συμμετοχή τους στην παρουσίαση του "Μακεδονικού λεξικού"

Ξεκινά το άρθρο του "ιού" με ένα ιστορικό του indymedia [sic]

*Το Athens Indymedia αποτελεί τμήμα του ομώνυμου διεθνούς δικτύου αντιπληροφόρησης που πρωτοδημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 1999 στο Σιάτλ, από ακτιβιστές του κινήματος ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, για τη μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.


Να υπενθυμίσουμε ότι το thessaloniki.indymedia φιλοξενείται στον ίδιο εξυπηρετητή στο ΕΜΠ αλλά διέκοψε την λειτουργία τους καταγγέλλοντας «Σχέσεις με εταιρείες, θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού και κρατικούς θεσμούς». Το ίδιο συνέβη και στην Αργεντινή, όπου οι συντελεστές του Indymedia κατήγγειλαν και αυτοί ότι λάμβαναν υπογείως ενίσχυση από τον G. Soros.


Γράφουν πιο κάτω αναφερόμενοι στον σύλλογό μας:

Η τωρινή καμπάνια ξεκίνησε αμέσως μετά το φόνο του Γρηγορόπουλου: Στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ όλη η Ελλάδα συγκλονιζόταν από τις μαχητικές διαδηλώσεις ενάντια στην αστυνομική βία και την κυβέρνηση, το ακροδεξιό σάιτ του «Πατριωτικού Συλλόγου Θερμοπύλαι» αποκάλυψε ότι ο σέρβερ του Indymedia φιλοξενείται στο σύστημα του ΕΜΠ. Την επομένη έκανε την εμφάνισή του ο «εξειδικευμένος» δικτυακός τόπος «Λουκέτο τώρα στο Indymedia!» (Stop-Indymedia) και ακολούθησε ομώνυμο γκρουπ συζήτησης στο Facebook. Στις 10.12, ο «Θερμοπύλαι» δημοσίευσε ονόματα, τηλέφωνα και e-mail καθηγητών και υπαλλήλων του ΕΜΠ, καλώντας το κοινό να «διαμαρτυρηθεί» και ν' απαιτήσει το κλείσιμο «της ιστοσελίδας των αναρχικών». Η σκυτάλη παραδόθηκε κατόπιν στους βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια όπως ο "ιός", που ξέρει καλά από προπαγάνδα και πιπιλά την ίδια καραμέλα, είχαμε απαντήσει στις προηγούμενες αναφορές του για τον σύλλογο μας και τις ανακρίβειες που είχε γράψει.

Εδώ όμως θέτει ένα θέμα όπως και παρακάτω για δημοσιεύσεις από ονόματα, τηλέφωνα και e-mail καθηγητών του ΕΜΠ. Εμείς κύριοι και κυρίες του "ιού" δεν τα βάλαμε αυτά τα ονόματα για να στοχοποιήσουμε κάποιον αλλά γιατί είναι υπεύθυνοι της ομαλής και σωστής διαχείρισης του δικτύου, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για indymedia. Αντιθέτως η κατάπτυστη ιστοσελίδα που τόσο υποστηρίζετε έχει επανειλημμένος στοχοποιήσει άτομα δημοσιεύοντας προσωπικά δεδομένα, βρισιές και καθαρές απειλές. Μερικοί έχουν χτυπηθεί άσχημα από αναρχικούς μετά τις σχετικές δημοσιεύσεις και έχουν γίνει μηνύσεις για το θέμα, εναντίων και των υπευθύνων που προαναφέραμε.

Για να δείτε ότι διαβάζουμε το indymedia, σας παραθέτω συνδέσμους που στοχοποιούν άτομα και δημοσιεύουν ατομικά στοιχεία:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=986224 (προσπαθούν να εκφοβίσουν μέλη του συλλόγου)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1049781 (προσβολή του δολοφονημένου από την ΣΕΧΤΑ Υπαρχιφύλακα Νεκτάριο Σάββα, η φωτογραφία σε σχετικό άρθρο γιατί την έσβησαν)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1042684 (αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του Κώστα Πεύρη)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1044935 (αναφορά σε ιδιωτικά και ατομικά στοιχεία προσώπων με την ένδειξη "καταζητούνται")

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1006191 (αναφορά σε ιδιωτικά και ατομικά στοιχεία προσώπου ο οποίος υπέβαλε και μήνυση)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1014594 (τα ονόματα των φοιτητών της ΦΟΣ με βρισιές και απειλές. Κάποιοι φοιτητές της ΦΟΣ στο ΠΑ.ΠΕΙ. ξυλοκοπήθηκαν από αναρχικούς)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=825455 (στοχοποίηση ομάδας ατόμων με φωτογραφίες, δημοσίευση απειλών και προσωπικών δεδομένων, φωτογραφία του άρθρου)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1027272 (μια από τα ίδια... στοχοποίηση ομάδας ατόμων με φωτογραφίες, δημοσίευση απειλών και προσωπικών δεδομένων)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1027246 (μια από τα ίδια... στοχοποίηση ομάδας ατόμων με φωτογραφίες, δημοσίευση απειλών και προσωπικών δεδομένων)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1056407 (στοχοποίηση προσώπου, απειλές)


Ο "ιός" αν ενδιαφέρεται για την ελευθερία της έκφρασης και την προστασία των προσωπικών δεδομένων ας δώσει αυτά τα στοιχεία στην Πρυτανεία του ΕΜΠ και την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Είναι γνωστό ότι οι αναρχικοί κάνουν αντισυγκεντρώσεις (πρωτοφανής στέρηση ελευθερίας έκφρασης) και φωτογραφίζουν με πανάκριβες φωτογραφικές μηχανές τους πάντες όπως ομολογούν και οι ίδιοι στο Indymedia όταν δεν λογοκρίνονται... "Στην κοινωνια απευθηνομαστε και τον φασισμο τον αντιμετωπιζουμε με τον λογο η με αντι-βια εκει που πρεπει οταν μας την πεφτουν σε μια πορεια η σε μια καταληψη . Οχι ακολουθωντας ασφαλιτικους μεθοδους ξενους στις ιδεες μας, εμεις λεμε οτι ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα, αλλωστε. Να την πεσουμε στο αντρο τους ναι αλλα οχι να εντοπιζουμε το καθε φασιστακι ατομικα στο σπιτι του , πολυ περισσοτερο οταν προκειται για πιτσιρικα που του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου. Μακρια απο το INDYMEDIA τετοιες λογικες."


Συνεχίζουν με χαρακτηρισμούς και ταμπέλες, η γνωστή καραμέλα των "προοδευτικών" και των αναρχοαριστερών.

Ο ακροδεξιός χαρακτήρας της όλης κίνησης είναι αναμφισβήτητος. Τα γραφεία του «Π.Σ. Θερμοπύλαι» εγκαινιάστηκαν το 2004 από τον Κώστα Πλεύρη, ο οποίος ήταν ομιλητής στις 7 από τις 46 εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί εκεί. (Ακολουθούν ο Βορίδης με 4 παρουσίες και ο Αδωνις με 3, ενώ από μια φορά εμφανίστηκαν ο υιός Πλεύρης, ο Γεωργαλάς, ο Καραθάνος, ο Καλεντερίδης, ο Θύμιος Παπανικολάου κι ο εκπρόσωπος Τύπου του Μεϊμαράκη, Νίκος Χιδίρογλου.)

Αφού θέλετε χαρακτηρισμούς θα τους έχετε. Ο αναρχοαριστερός χαραχτήρας της όλης κίνησης του "ιού" να υπερασπιστεί το Indymedia είναι αναμφισβήτητος. Επανειλημμένως υπερασπίζετε το Indymedia σε πολλά άρθρα του. Ελάτε κύριοι του ιού να μας παρουσιάσετε και εσείς ένα θέμα Ελληνικού πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος ή ακόμα και πολιτικού, αλλά όχι κάτι απαράδεκτο όπως το "Μακεδονικό λεξικό". Αν έχετε πρόβλημα με τους ομιλητές, τα βίντεο των ομιλιών είναι στην ιστοσελίδα, μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας παραθέτοντας επιχειρήματα και όχι ταμπέλες. Ο κ. Κώστας Πλεύρης είχε για χρόνια εκπομπές σε γνωστά τηλεοπτικά κανάλια (Τελεάστυ, Extra3) τα οποία δεν είχαν κατηγορηθεί με τον χαρακτηρισμό "ακροδεξιά", τα ίδια και οι υπεύθυνοι τους.

*Χαρακτηριστική για τους πολιτικοϊδεολογικούς προσανατολισμούς των διωκτών του Indymedia είναι η (αυτο)παρουσίαση της τελευταίας ομιλίας του Πλεύρη (31.5.09): «Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του συλλόγου», διαβάζουμε, ο ομιλητής «χειμαρρώδεις [sic] όπως πάντα, καθήλωσε το ακροατήριο», διακηρύσσοντας ότι «ο Ελληνικός λαός θα κληθεί κάποτε να διαλέξει μια Ελλάδα χωρίς Δημοκρατία ή μια Δημοκρατία χωρίς Ελλάδα». Και, φυσικά, «καταχειροκροτήθηκε από το κοινό».

Τι να κάνουμε έτσι μας αρέσει να γράφουμε... και αυτό κακό είναι; Δεν μας αρέσει να γράφουμε σε αριστεριστή διάλεκτο ή "προοδευτικά"... Πάντως εσείς θα συμφωνείτε απολύτως με την δεύτερη φράση του κ. Κώστα Πλεύρη...

*Κατά κοινή ομολογία, η παρουσία του σάιτ μέσω ΕΜΠ δεν αποσκοπεί στην αποφυγή του οικονομικού κόστους (κάπου 80 ευρώ το μήνα, ποσό γελοίο για δικτυακό τόπο με χιλιάδες σταθερούς χρήστες και δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις την ημέρα), αλλά στην αυξημένη προστασία που εξασφαλίζει στον σέρβερ το πανεπιστημιακό άσυλο.

*«Ας πληρώσει το Indymedia έναν εξυπηρετητή, ώστε να μπορούν να το κλείσουν οι αρχές και να μην κρύβονται πίσω από τον πρύτανη και το "άσυλο" του Πολυτεχνείου», ξεκαθαρίζει π.χ. χωρίς περιστροφές το σάιτ του «Θερμοπύλαι» (8.2.09). «Η ύπαρξη του ασύλου επιτρέπει την ατιμωρησία ακόμη και όταν γίνονται εγκληματικές ενέργειες, όπως η παροχή προσωπικών δεδομένων», εξηγεί απ' την πλευρά του ο Πολατίδης (12.7). Παρόμοια συλλογιστική αναπτύσσει και το ομόφρον Greek Alert (9.7.09), σε σχετικό κείμενό του που αναπαράγεται αυθημερόν στον ιστότοπο του «Ρεσάλτο».

Νομίζω ότι και εσείς συμφωνείτε με τα παραπάνω. Πράγματι παρανόμως και με την ανοχή των υπευθύνων των Ανωτάτων ιδρυμάτων λειτουργεί μια πληθώρα ιστοσελίδων μέσα σε αυτά. Αν διαφωνείτε θα ήθελα να μεσολαβήσετε για την λειτουργία της ιστοσελίδας μας μέσα από το ΕΜΠ για να λέμε ανενόχλητοι ότι θέλουμε.

Αμέσως μετά τα πρώτα εξώδικα του ΟΤΕ, ο Π.Σ. «Θερμοπύλαι» αποφαινόταν π.χ. πως είναι «
γεμάτα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με παράνομους εξυπηρετητές (servers) αναρχοαριστερών ιστοσελίδων» (12.7). Παραθέτει μάλιστα τα ονόματα, e-mail και τηλέφωνα των αρμόδιων καθηγητών και υπαλλήλων, για τον παντοειδή -προφανώς- «σωφρονισμό» τους (8.7).

Το ξέρουμε ότι αυτό το άρθρο πόνεσε πολύ (όπως κάποια ισχυρά εμβόλια) γιατί για πρώτη φορά βλέπουμε το πραγματικό μέγεθος του φαινομένου. Τα ονόματα όπως είπαμε και παραπάνω βρίσκονται στις σχετικές ιστοσελίδες των εργαστηρίων που βρίσκονται οι παράνομες αναρχοαριστερές σελίδες. Ο ένας λόγος που τα βάλαμε είναι για να μη λένε οι υπεύθυνοι ότι δεν ξέρουν που είναι, δεν μπορούν να τις εντοπίσουν ή να τις μπλοκάρουν. Ο άλλος λόγος είναι για να ξέρουν, ποιοι είναι οι διαχειριστές και νομικά υπεύθυνοι, για να απευθυνθούν, αυτοί που θίγονται από την λειτουργία των ιστοσελίδων. Μην μας δουλεύετε ούτε να μας νομίζετε ηλιθίους.

Ο "ιός" συνεχίζει με ανόητα και υποτιμητικά σχόλια διαφόρων ιστοσελίδων όπως των μελών του γκρουπ «Λουκέτο τώρα στο Indymedia!» στο facebook όσο και στην ιστοσελίδα, στο «Δράσις-ΚΕΣ», στο «Greek Alert», στο «Ρεσάλτο» και στο «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου» "ένα εμετικό «χιουμοριστικό» σάιτ, αποκαλυπτικό για το πνευματικό επίπεδο του χώρου" όπως λέει ο "ιός". Αν βέβαια δεν σατίριζε "προοδευτικούς" και αριστερούς θα ήταν στο επίπεδο του Λάκη...

Εμείς βλέπουμε ότι για άλλη μια φορά να δικαιωνόμαστε για τους αγώνες μας και ότι έχουμε φανατικούς αναγνώστες και μελετητές των άρθρων μας όπως ο "ιός"...

Πηγή:Π.Σ.Θερμοπύλαι

Σκηνές απείρου κάλλους:"αντιρατσιστές" μάχονται υπέρ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Χίου!!!


ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ"!!!

-ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Όπως μας πληροφορεί το
in.gr (πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο),"επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι της Χίου, όταν διαδηλωτές, μέλη της Χιακής Επιτροπής Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και του ΠΑΜΕ, εμπόδισαν την είσοδο δυο λεωφορείων που μετέφεραν 60 παράνομους μετανάστες από το Κέντρο Κράτησης Μερσινίδιου Χίου στο πλοίο «Θεόφιλος».

Βλέποντας το βίντεο και παρατηρώντας ότι οι "υπέρμαχοι" των λαθρομεταναστών δεν είναι μόνο νεαροί,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:

Για ποιο λόγο κάνουν τα πάντα προκειμένου να εμποδίσουν τη μεταφορά των λαθραίων;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΓΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΙ;

-ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ Η΄ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ...

-ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ;ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

-ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η...ΙΕΡΑ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ;

Για σκεφτείτε το λίγο...

Πηγή:

hellas-orthodoxy

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ( και καποιοι Ελληνες ) ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ


Το ελληνικό κράτος σταμάτησε μια οφθαλμοφανή παρανομία


Αυτών που σοφίστηκαν να κάνουν μνημείο και βρύση σε δασική έκταση στην θέση «Χίλια»


Δεν είχαν ούτε άδεια, ούτε ενημέρωσαν κανένα οι έχοντες την πρωτοβουλία λειτουργώντας σαν να είναι ο τόπος βιλαέτι τους!

«Για ανησυχητική αναμονή εξελίξεων» μιλά η τουρκόφωνη Μπιρλίκ



Κάποιες ενέργειες δείχνουν ότι πράγματι η πατρίδα δεν κοιμάται, ότι η Θράκη δεν είναι βιλαέτι κανενός, ότι δεν μπορεί ότι σκέφτεται και ονειρεύεται κάποιος, αγνοώντας την νομική υπόσταση κάποιων απαραίτητων ενεργειών να παρακάμπτει τα πάντα αυτενεργώντας κατά το δοκούν. Ο λόγος για το θέμα που ανέδειξε πρώτος ο «Χρόνος» με την αυθαίρετη και προκλητική κατασκευή μαυσωλείου και βρύσης στην ορεινή περιοχή Χίλια εν μία νυκτί.

Η προσωπικής μας έρευνα έδειξε ότι δεν υπήρξε απολύτως τίποτα. Δεν ενημερώθηκε καμιά αρχή. Είτε ήταν πολεοδομία, δήμος, δασαρχείο αλλά κάποιοι με απύθμενο θράσος πήγαν και έχτισαν ένα κιτς μνημείο όπως το φαντάστηκαν, αφιερώνοντάς το σε πρόσωπο της μειονότητας. Η αντίδραση και από κατοίκους του χωριού ήταν άμεση. Έγινε επώνυμη καταγγελία ερευνήθηκε το περιστατικό δεν υπήρξε όχι άδεια, αλλά ούτε η παραμικρή ενημέρωση και έτσι αφού κολλήθηκε η απόφαση για την οποία θα έπρεπε να υπήρχαν ενστάσεις και αντιρρήσεις, αλλά δεν εκδηλώθηκε ουδείς επισήμως να υποστηρίζει την ενέργεια, κατεδαφίστηκε αμέσως.

Χθες που ήταν στην πόλη μας τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι της Τουρκίας το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας έρχεται να μιλήσει για «άδικες επιθέσεις σε βάρος των Τούρκων» σπέρνοντας και πάλι παραπληροφόρηση.

Μασά τα λόγια της η τουρκόφωνη «Μπιρλίκ» που αναφέρεται στο γεγονός λέγοντας ότι «γεννά πολλά ερωτηματικά»

Δημοσιεύουμε σε μετάφραση την αντίδραση της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπιρλίκ» στο χθεσινό της φύλλο που σε συγκεκριμένη αναφορά απορεί γιατί κατεδαφίστηκε το μνημείο και η βρύση που ετοιμαζόταν.

«24 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, κατεδαφίσθηκε η βρύση «Χιλμή Μεχμέτ» στην τοποθεσία «Χίλια» όπου κάθε χρόνο διοργανώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και οι αγώνες πάλης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, Η κατεδάφιση την 24η Ιουλίου τραυμάτισε βαθιά την τουρκική μειονότητα της δυτικής Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συγκεκριμένη περιοχή, με απόφαση της γενικής γραμματείας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, μηχανήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατεδάφισαν τη βρύση.

Μετά το θάνατο του ηγέτη των Τούρκων της δυτικής Θράκης την ημερομηνία υπογραφής της συνθήκης της Λωζάνης την 24η Ιουλίου 1923, η κατεδάφιση την 24η Ιουλίoυ της βρύσης που ανεγέρθηκε στη μνήμη του Μεχμέτ Χιλμή στην τοποθεσία «Χίλια», δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά. Οι άδικες επιθέσεις εναντίον των Τούρκων της δυτικής Θράκης των τελευταίων ημερών, αφήνουν σιγά – σιγά τη θέση τους σε ανησυχητική αναμονή».

Μ.Μ.

Πηγή


ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ


Άγνωστοι διέρρηξαν τα μυστικά στρατηγεία της Εθνικής Φρουράς

Το κεντρικό στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, το οποίο θα λειτουργήσει σε περίπτωση σύρραξης βρέθηκε παραβιασμένο και αποψιλωμένο από εξοπλισμό.

Μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, τα οποία στο πλαίσιο άσκησης πήγαν για να επιθεωρήσουν το μυστικό κεντρικό στρατηγείο του ΓΕΕΦ, πάγωσαν όταν αντίκρυσαν τις χοντρές μεταλλικές του πόρτες παραβιασμένες με οξυγόνο και από μέσα να λείπουν κρεβάτια, γραφεία, συστήματα κλιματισμού, ακόμα και καλώδια απαραίτητα για τη λειτουργία του στρατηγείου!

Το πρώτο σοκ διαδέχθηκε το δεύτερο, όταν και πάλι μόνιμα στελέχη του στρατεύματος βρήκαν παραβιασμένες τις πόρτες του μυστικού στρατηγείου του Πυροβολικού και το στρατηγείο λεηλατημένο!

Αρκετοί στην Εθνική Φρουρά διερωτήθηκαν πως έγινε αυτό, αφού και στις δύο περιπτώσεις φυλάσσονταν από φρουρά.

Και τότε εξεπλάγησαν για μια ακόμη φορά δυσάρεστα, αφού έμαθαν ότι από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση Χριστόφια τα μυστικά στρατηγεία έπαψαν να φρουρούνται!

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία και απ΄ ότι πληροφορούμαστε πρόκειται για διαρρήξεις του κοινού ποινικού κώδικα. Αυτό όμως δεν έχει σημασία και δεν είναι παρήγορο, αν βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι ή εγκληματικά στοιχεία να διαρρήξουν τα νευραλγικής σημασίας στρατηγεία.

Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε τούρκος ή πράκτοράς τους να το κάνει και να γεμίσει το χώρο με εκρηκτικά ή με κοριούς για να παρακολουθεί τα πάντα.


ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες το 40% των πυρομαχικών της Εθνικής Φρουράς έχει είτε χρησιμοποιηθεί σε ασκήσεις, είτε έληξε ο χρόνος ζωής τους, αλλά δεν έχει αναπληρωθεί!

Ενώ, η πρακτική που ακολουθείται διεθνώς από όλους τους στρατούς του κόσμου, είναι να υπάρχει είναι να υπάρχει πέραν του 100% διαθεσιμότητα σε πυρομαχικά, στην Ε.Φ. υπάρχει μόνο 60% και η κυβέρνηση Χριστόφια δεν δείχνει καμία διάθεση να καλύψει τις απώλειες.

Επίσης δεν γίνονται παραγγελίες για προμήθεια ανταλλακτικών οπλικών συστημάτων, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται ο λεγόμενος κανιβαλισμός, δηλαδή για να φτιαχτεί ένα οπλικό σύστημα να ξηλώνονται άλλα και φυσικά να καταστρέφονται!

Βρώμικα παιχνίδια με την τρομοκρατία

Και μια πολύ περίεργη συνάντηση



Οι «πληροφορίες» και «διαρροές» των ΜΜΕ, το διάστημα αμέσως μετά την άγρια δολοφονία του αστυνομικού που φρουρούσε μάρτυρα υπόθεσης τρομοκρατίας, έκαναν λόγο για «επικείμενες συλλήψεις» και «σύντομη εξάρθρωση της τρομοκρατίας», έδιναν μάλιστα την εντύπωση ότι αυτή είναι ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης, οπότε είναι ζήτημα χρόνου, σήμερα, αύριο κ.τ.λ. Προφανώς, οι διαρροές αυτές προέρχονταν από τα ψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, υπουργοί της οποίας δημοσίως άφηναν υπονοούμενα ότι έρχεται το τέλος της νέας τρομοκρατίας. Εξελίξεις όμως ακούμε και εξελίξεις δε βλέπουμε.


Μάλιστα, τις δυο-τρεις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί από τα ΜΜΕ η γνωστή από παλιότερα καραμέλα, ότι ναι μεν οι αρχές γνωρίζουν τους τρομοκράτες, αλλά δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη κ.τ.λ. Στο καπάκι, ήρθε και η νέα προκήρυξη τρομοκρατών –δεν έχει σημασία ποιας οργάνωσης, μία είναι η οργάνωση με πολλά ονόματα- όπου με περισσή θρασύτητα απειλεί τους πάντες και τα πάντα.


Τι οδήγησε τους τρομοκράτες να ξαναβγάλουν γλώσσα, ενώ το προηγούμενο διάστημα έκαναν τους ψόφιους κοριούς; Μήπως η διαβεβαίωση από κάπου, ότι έγινε συμφωνία κάτω από το τραπέζι και οι συλλήψεις κ.τ.λ. ματαιώθηκαν;


Η περίεργη συνάντηση

Προ ημερών έγινε μια πολύ περίεργη δημόσια συνάντηση μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών (και καθ’ ύλη αρμοδίου για την πάταξη της τρομοκρατίας) Πάκη Παυλόπουλου με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Αλαβάνο. Λέμε «περίεργη» γιατί όπως ανακοινώθηκε είχε να κάνει με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και γι’ αυτό το θέμα έκαναν δηλώσεις και οι δύο συμμετέχοντες σ’ αυτήν, χωρίς ομολογουμένως να πούνε κάτι συγκεκριμένο, αλλά γενικότητες και αοριστίες. Ποιο, όμως, νόημα είχε μια συνάντηση μέσα στο κατακαλόκαιρο, του υπουργού κ. Πάκη μόνο με έναν πολιτικό αρχηγό; Αν η συνάντηση είχε θέμα τους λαθρομετανάστες, προφανώς θα εντασσόταν σ’ ένα γενικότερο πλαίσιο και θα ακολουθούσαν συναντήσεις του κ. Πάκη και με τους υπόλοιπους αρχηγούς. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως.

Μήπως, λοιπόν, το περιεχόμενο της επίμαχης συνάντησης είχε να κάνει με κάποιο άλλο θέμα, της τρομοκρατίας ας πούμε, και έχουν και δύο πλευρές λόγους να μας το κρύβουν;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ .. κανεις δεν εχει το δικαιωμα να παιζει με την ιστορια και την κοινωνια της Ελλαδας..



Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ 18%


Νομίζω η πιο κάτω ξεκάθαρη ιστορική επιβεβαίωση της Ελληνικότητας της Κύπρου μας, που βρήκα στην ιστοσελίδα του Βρετ. Υπ. ΄Αμυνας και που κυκλοφόρησα το 2006 (και την είχε αναρτήσει και ο κ.Χάρης Κυριακίδης στην αξιόλογη ιστοσελίδα του κρίμα που έμεινε στάσιμη), θα πρέπει να προβάλλεται παντού και πάντοτε. Ως ένα μπούμεραγκ στην διαστρεύλωση που επιχειρούν οι ίδιοι οι Βρετανοί, οι υποτελείς τους δικοί μας, οι ανεγκέφαλοι και ανιστόρητοι δικοί μας και ξένοι και κυρίως οι υπεύθυνοι της Παιδείας και εκείνοι οι λεγόμενοι εκπαιδευτικοί που εργολαβικά δουλεύουν για την πλαστογράφηση της Ιστορίας μας.

Και βέβαια οι συγγραφείς του τερατουργήματος Ανάν/Χάνει μεταξύ των οποίων και δικοί μας, αλλά, και ο σημερινός πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας μαζί με τις επιτροπές του που διαπραγματεύονται δίχως όρους εντολής την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον συνεταιρισμό με το 18% των Τουρκοκυπρίων για εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων.

Φανούλα Αργυρού
Λονδίνο 13.7.2009

British Ministry of Defence website

Cyprus History
Few countries can trace the course of their history over 10,000 years, but in approximately 8,000 BC the island of Cyprus was already inhabited and going through its Neolithic Age. Of all the momentous events that were to sweep the country through the next few thousand years, one of the most crucial was the discovery of copper - or Kuprum in Latin - the mineral which took its name from “Kypros”, the Greek name of Cyprus, and generated untold wealth.
The island’s strategic position, its copper deposits and its timber attracted the first Greeks who came to the island over 3,000 years ago at the end of the Trojan wars. They settled down, bringing in with them and establishing the Greek identity.
Over the centuries Cyprus came under the sway of various rulers including the Egyptians. Assyrians, Persians, the successors to Alexander the Great and the Romans, before Cyprus became part of the Byzantine Empire. Later came the Crusaders, the Frankish Lusignans and Venetians, Ottomans and British.
Cyprus gained its independence in 1960, for the first time in 3,500 years, but the Greek identity of language and culture has been retained.

Η πλέον κλασική αντίφαση στα χρονικά της αγγλικής πολιτικής.
Παρόλη την φιλοτουρκική και λυσσαλέα ανθελληνική πολιτική του Βρετ. Υπουργείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας, στην ιστοσελίδα του Βρετ. Υπουργείου Άμυνας (2006) υπογραμμίζεται, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η Ελληνικότητα της νήσου Κύπρος.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜ. ΑΓΓΛΙΑΣ)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Cyprus History

Few countries can trace the course of their history over 10,000 years, but in approximately 8,000 BC the island of Cyprus was already inhabited and going through its Neolithic Age. Of all the momentous events that were to sweep the country through the next few thousand years, one of the most crucial was the discovery of copper - or Kuprum in Latin - the mineral which took its name from “Kypros”, the Greek name of Cyprus, and generated untold wealth.

The island’s strategic position, its copper deposits and its timber attracted the first Greeks who came to the island over 3,000 years ago at the end of the Trojan wars. They settled down, bringing in with them and establishing the Greek identity.

Over the centuries Cyprus came under the sway of various rulers including the Egyptians. Assyrians, Persians, the successors to Alexander the Great and the Romans, before Cyprus became part of the Byzantine Empire. Later came the Crusaders, the Frankish Lusignans and Venetians, Ottomans and British.

Cyprus gained its independence in 1960, for the first time in 3,500 years, but the Greek identity of language and culture has been retained.
http://www.mod.uk/DefenceInternet/DefenceFor/ServiceCommunity/ACyprusPosting/Background/
......................................................................................................
Ιστορία της Κύπρου
Λίγες χώρες έχουν ιστορία πάνω από 10,000 χρόνια, όμως σχεδόν 8,000 χρόνια προ Χριστού η νήσος Κύπρος ήταν ήδη κατοικημένη και διένυε την Νεολιθική εποχή της. Μία από τις πλέον σημαντικές ανασκαφές που έγιναν στην χώρα αυτή μέσα από τις επόμενες χιλιάδες χρόνια, ήταν η ανακάλυψη του χαλκού, copper, ή Kuprum στα Λατινικά, από το οποίο και πήρε το όνομα Κύπρος, η ελληνική ονομασία της Κύπρου.

Η στρατηγική θέση της νήσου, τα αποθέματα χαλκού και η ξυλεία της ήσαν εκείνα που έφεραν τους πρώτους Έλληνες στο νησί πριν 3,000 και τόσα χρόνια προς το τέλος των Τρωικών πολέμων. Εγκαταστάθηκαν στο νησί, φέρνοντας μαζί τους και δημιουργώντας την Ελληνική ταυτότητα.

Δια μέσου των αιώνων η Κύπρος πέρασε από πολλούς δυνάστες, περιλαμβανομένων των Αιγυπτίων, Ασσύριων, Περσών, που αντικατέστησαν τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Ρωμαίους, προτού η Κύπρος γίνει μέρος της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Αργότερα ήλθαν οι σταυροφόροι, οι Φράγκοι, Λουσινιανοί και Ενετοί, οι Οθωμανοί και οι Βρετανοί.

Η Κύπρος κέρδισε την ανεξαρτησία της το 1960, για πρώτη φορά μετά από 3,500 χρόνια, όμως η ελληνική ταυτότητα της γλώσσας και πολιτισμού έχει διατηρηθεί.

(Μετάφραση Φανούλα Αργυρού)

Εικόνες που σοκάρουν: Οι Τούρκοι μετέτρεψαν τις εκκλησίες στα Κατεχόμενα σε στάβλους!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ"

-ΚΙ ΑΥΤΟ "ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ" ΕΙΝΑΙ,ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΚΟ;

Πριν διαβάσετε το ρεπορτάζ του "Βήματος",δείτε την εικόνα επάνω και θαυμάστε τα...έργα των "φιλήσυχων" γειτόνων μας!

"Για πρώτη φορά μια επίσημη αρχή, η Αμερικανική Επιτροπή Ελσίνκι, κατέγραψε τις καταστροφές και τις λεηλασίες που υπέστησαν τα θρησκευτικά μνημεία στην κατεχόμενη Κύπρο και τα στοιχεία που δίδονται στη δημοσιότητα είναι σοκαριστικά. Εκατοντάδες ορθόδοξα μνημεία έχουν λεηλατηθεί. Στην έκθεσή της η Αμερικανική Επιτροπή Ελσίνκι σημειώνει ότι «τα θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία στα Κατεχόμενα διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο» και ότι χιλιάδες εικόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, χειρόγραφα, τοιχογραφίες και ψηφιδωτά έχουν κλαπεί από τον τουρκικό στρατό από τις εκκλησίες, τα μοναστήρια και τα εξωκλήσια. Τα περισσότερα κατέληξαν σε διεθνείς δημοπρασίες.

Η έκθεση καταγράφει την κατάσταση που επικρατεί στα θρησκευτικά μνημεία των Κατεχομένων και σύμφωνα με αυτήν:

* 500 εκκλησίες έχουν λεηλατηθεί από τούρκους στρατιώτες.

* 133 εκκλησίες και μοναστήρια έχουν βεβηλωθεί.

* 15.000 εικόνες, από τις οποίες 3.500 βυζαντινές, έχουν κλαπεί.

* 77 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε τεμένη.

* 28 εκκλησίες χρησιμοποιούνται από τον τουρκικό στρατό ως αποθήκες και ως... πολυβολεία.

* 2 εκκλησίες χρησιμοποιούνται από τις κατοχικές δυνάμεις ως νοσοκομεία.

* 13 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε στάβλους.

* 17 εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε μπαράκια, καφετέριες, νυχτερινά κέντρα και καζίνα!

* 1 εκκλησία, αυτή του Σωτήρος στο χωριό Χρυσηλίου, έχει μετατραπεί σε... νεκροτομείο.


Από το 1984 η UΝΕSCΟ καταγράφει την καταστροφή πληθώρας αρχαιολογικών και θρησκευτικών μνημείων στα Κατεχόμενα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» που αποκαλύπτει την Αμερικανική Εκθεση Ελσίνκι, ένα από τα πιο ιστορικά μοναστήρια, αυτό της Αγίας Αναστασίας, στην κατεχόμενη Λάπηθο, έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο με την ονομασία...«Αnastasia Resort Ηotel», με πισίνα και... καζίνο. Για τις καταστροφές εκκλησιαστικών μνημείων στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου έδειξε ενδιαφέρον και ο Πάπας ΒενέδικτοςΙΣτ΄, κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Δ. Χριστόφια στο Βατικανό. Ο Ποντίφικας απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν οι βανδαλισμοί εναντίον θρησκευτικών ναών. Η Αμερικανική Εκθεση (αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν την περασμένη Τρίτη και στην εφημερίδα «Washington Τimes») έχει τίτλο «Καταστροφή της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Βόρειο Τμήμα της Κύπρου και Παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου» και είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας επιστημόνων της Επιτροπής. Στην πρώτη παράγραφο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τριάντα πέντε χρόνια κατοχής της Βόρειας Κύπρου από τουρκικά στρατεύματα έχουν καταστρέψει πληθώρα αρχαιολογικών και θρησκευτικών μνημείων».

Η Αμερικανική Εκθεση έχει ήδη κατατεθεί στο Καπιτώλιο σε ειδική επιτροπή, στην οποία προεδρεύει ο γερουσιαστής κ. Μπεν Κάρντιν, και ακολούθησε επ΄ αυτής συζήτηση. Πήραν μέρος οι κκ. Κλάους Γκάλας, εμπειρογνώμων σε θέματα Βυζαντινολογίας και Ιστορίας της Τέχνης, Χ. Χοτζακόγλου, καθηγητής Αρχαιολογίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, η κυρία Μάικλ Τζένσεν , δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Πόλεμος και Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Κύπρος μετά το 1974».
Σύμφωνα με την κυρία Τζένσεν, 16.000 εικόνες, τοιχογραφίες και ψηφιδωτά, καθώς και 60.000 αρχαιολογικά αντικείμενα, έχουν κλαπεί και φυγαδευθεί από τα Κατεχόμενα. Οι τουρκικές αρχές έκαναν ελάχιστα πράγματα για να αναχαιτίσουν αυτό το «πολιτιστικό ξεκαθάρισμα», όπως ευστόχως ονομάστηκε. Ο κ. Γκάλας , ο οποίος είχε επισκεφθεί τα Κατεχόμενα, ανέφερε ότι η κλοπή αντικειμένων πολιτιστικής κληρονομιάς στα Κατεχόμενα συνήθως ήταν δυνατή μόνο υπό την επίβλέψη ή και την ανοχή του τουρκικού στρατού. Στην έκθεση, τέλος, υπογραμμίζεται η νομική ευθύνη της Τουρκίας να απέχει από εχθρικές και καταστρεπτικές ενέργειες εναντίον της πολιτιστικής κληρονομιάς στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, να απαγορεύει και να παρεμποδίζει την κλοπή."

Τα λόγια είναι περιττά:ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ!

Αλήθεια,ψευτοαριστεροαναρχικοί,ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΑΝΙΑ;ΑΝΤΕ,ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ...ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΟΒΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;


Διαβάστε επίσης:



Το έγκλημα της πολιτιστικής καταστροφής στη Κατεχόμενη Κύπρο