Χρήστες OnLine

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΑΛΛΟΙ , ΚΙΑΛΛΟΙ , ΚΙΑΛΛΟΙ .. καιτα ζωα οι πολιτικοι ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! .. Συνελήφθησαν 34 μετανάστες στη Σάμο



Εντοπίστηκε, βόρεια του Οικισμού «ΑΥΛΑΚΙΑ» Σάμου, νέα πνευστή κωπήλατη λέμβος, προερχόμενη από τις τουρκικές ακτές, στην οποία επέβαιναν 34 αλλοδαποί (31 άνδρες και 03 γυναίκες), οι οποίοι κινδύνευαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος, έσπευσαν επί τόπου, και οι μετανάστες περισυνελέγησαν ασφαλώς.

Οι αλλοδαποί, μεταφέρθηκαν στο λιμένα Σάμου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Γ.Ν. Σάμου, για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Σύλληψη συμμορίας αλλοδαπών που δρούσε στην Αττική



Τρία άτομα, δυο Γεωργιανοί και ένας Ιρακινός, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Παγκρατίου για σύσταση συμμορίας που δρούσε κυρίως σε περιοχές της Αττικής...

Με την απειλή κατσαβιδιού και μαχαιριού προχωρούσαν σε κλοπές το τελευταίο διάστημα. Στο σπίτι που διέμεναν εντοπίστηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολόγια και ηλεκτρικά είδη.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ένας από τους δράστες συνεπλάκη με ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο οποίο είχε μπει για να κλέψει και ο οποίος κατάφερε να τον συλλάβει.

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ... ΕΛΕΗΣΤΕ ΚΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΤΩΧΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ... MERCEDES....


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ ΖΩΑ.


Προσποιείται αυτός ο κύριος (προφανώς Αλβανικής καταγωγής aka mercedes) τον πάμπτωχο ανάπηρο και κατατρεγμένο μετανάστη στα φανάρια, οι μαλάκες Έλληνες συγκινημένοι από τα δράμα του "μετανάστη", του δίνουν απλόχερα τον οβολόν τους σαν μαλάκες που είναι και μετά φορτώνει το καροτσάκι στο πορτμπαγκάζ της Mercedes του και φεύγει με ένα σαρδόνιο χαμόγελο στα χείλη ψελλίζοντας... «τελικά οι Έλληνες είναι και πολύυυυυ μαλάκες μιλάμε…»

Προσέξτε μάλιστα ότι στην πάνω φωτογραφία παρουσιάζεται με κομμένο πόδι και στη δεύτερη ξαφνικά φυτρώνει νέο πόδι και σηκώνεται όρθιος και ωραίος δίπλα στη mercedes... Τι σου κάνει η "επιστήμη"...

.... Αυτή είναι και η προσφορά στην Οικονομία της Ελλάδος από πολλούς εκ των "οικονομικών μεταναστών" γιαυτό εξάλλου και ο Πάκης τους ευχαριστεί που επιλέγουν την πατρίδα μας.. Η δε αστυνομία ουδέποτε σταματά να τους μαζέψει και να τους στείλει σούμπιτους από εκεί που ήλθαν..

Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι τι και από που κρατάει η σκούφια του. Όλα στην Ελλάδα συγκροτημένα και υπό έλεγχο... Άντε να τρακάρεις και με κάναν τέτοιον... την έκατσες άσχημα…

Oι φωτογραφίες προέρχονται από τον
ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ

Πρεζούπολη το Πανεπιστήμιο Κνωσού





Για ανεξέλεγκτη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στην πανεπιστημιούπολη της Κνωσού κάνουν λόγο οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Με επιστολές τους στον πρωθυπουργό και τα αρμόδια υπουργεία, προειδοποιούν με κινητοποιήσεις αν δε λυθεί το πρόβλημα.

Ο αντιπρύτανης του ιδρύματος Θεοφάνης Κιτσόπουλος δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι περισσότερα από 30 άτομα κυκλοφορούν στους χώρους της πανεπιστημιούπολης ενώ οι προσαγωγές που κάνει η αστυνομία δεν έχουν αποτέλεσμα καθώς μετά από 48 ώρες επιστρέφουν.

πηγή

Ζητω το Ασυλο, ζητω το ανικανο κρατος. νομιζουν οτι με αυτα θα κανουν τους Ελληνες να μην δινουν σημασια στο οτι προσπαθουν να ξεπουλησουν την χωρα.. οι Ελληνες ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Τι κρύβει η Εύη Χριστοφιλοπούλου; (υφυπουργός Παιδείας)



Συνέχεια από εδώ


Από μία πολύ σύντομη έρευνα σχετικά με την κυρία αυτή, βλέπω στο βιογραφικό της που ειναι δημοσιευμένο στο http://www.ypepth.gr/el_ec_page12175.htm

ότι: το επώνυμό της συμπίπτει με το επώνυμο του συζύγου της.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι:

-άφησε κρυφό το πατρικό της επώνυμο και εμφανίζει μόνο το επώνυμο του άνδρα της
-οτι ο άνδρας της άλλαξε επώνυμο και πήρε το επώνυμο της συζύγου
-είχαν και πρίν το γάμο τους το ίδιο επώνυμο

Η πρώτη εκδοχή φυσικά δίνει ένα στοιχείο για το ότι είναι εβραία και κρύβεται.

Ακόμη μου κάνει εντύπωση ότι δεν φαίνεται η ημερομηνία γέννησής της στο βιογραφικό. Μπορεί να είναι ασήμαντο, αλλά αν αποκρύφθηκε σαν προσωπικό δεδομένο, τότε γιατί στον ΑΜΚΑ γίνεται φανερό αυτό στο στοιχείο του καθενός σε όλους;

(από σχόλιο αναγνώστη
εδώ)

Ποιος ο ρόλος της Θεοδώρας Τζάκρη στο Μακεδονικό;;;




Όσοι μελετούν προσεκτικά τον "Στόχο" δεν έψαχναν να βρουν ποιο είναι το "φρέσκο" πρόσωπο του Παπανδρέου που ανέλαβε υφυπουργός Εσωτερικών με έδρα τη Θεσσαλονίκη μετά την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης από τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για την εκ Γιαννιτσών Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έχει χαρίσει άφθονο υλικό διακωμώδησης τόσο στον Θέμο Αναστασιάδη, όσο και στην "Ελληνοφρένεια" του τηλεοπτικού σταθμού "Σκάι". Αρκετοί μάλιστα την χαρακτήρισαν "βουλευτή με μειωμένες ρητορικές ικανότητες" καθώς μιλά πολύ γρήγορα, κουνά σπασμωδικά τα χέρια και χάνει τον ειρμό. Για την πληθωρική ξανθιά του πράσινου μαντριού η εφημερίδα , αναφερόμενη σε ένα πανηγύρι γυφτοσκοπιανών που είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι της Άριδαίας έγραφε:

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2007 (αρ.φυλ. 295) ο Στόχος είχε αναφερθεί σε ένα πανηγύρι γυφτοσκοπιανών που είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι Αριδαίας λέγοντας:

..."Ο " Στόχος" σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γνωρίζει για το γυφτοπανήγυρο που έστησαν αυτοί οι ύποπτοι εθνικά τύποι στο Λουτράκι, στην Αριδαία! Το πανηγύρι των γυφτοσκοπιανών έγινε το περασμένο Σάββατο, με απόλυτη μυστικότητα μέχρι εκείνη την ημέρα. Έχοντας μάλιστα δικούς του παρατρεχάμενους με μπλουζάκια που έγραφαν "Μακεδονία" τα Σκόπια, ενώ παρών ήταν ο Γ.Γ. του σκοπιανού υπουργείου πολιτισμού, το οποίο και προφανώς επιδοτεί τέτοιες προπαγανδιστικές εκδηλώσεις. Τα συγκροτήματα ήταν από τα Σκόπια και τα τραγούδια στα σλάβικα!
Ο ψευτοπαπάς Τσαρκνιάς είχε αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη (η αδερφή του άραγε πέταγε πέτρες στους παρευρισκομένους;) , ενώ εκεί ήταν για να ...συνδράμουν και άλλοι πασίγνωστοι για την δράση τους υπέρ των Σκοπίων! Αληθεύει άραγε πως εκεί βρέθηκαν Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, ο Πρίτσκας (που είχε τιμηθεί από τον Δήμο Έδεσσας!), ο Μπότσκαρης και ο κύριος με το ιχθυοτροφείο; Πάντως υπάρχει περίπτωση να ανακαλύφθηκε και η... απαλλαγή του Λιάνη στην περιοχή.

Οι πηγές μας ανέφεραν πως εκεί βρέθηκε και η βουλευτής Πέλλας κ. Τζάκρη.
Αν και η ίδια, όταν επικοινωνήσαμε μαζί της (ταραγμένη αλήθεια),δεν το δέχτηκε, λέγοντάς μας πως είχε πάει σε γάμο!... Και κάτι τελευταίο:Για ποια βουλευτίνα πήγαινε η σύσταση της Μπενάκη, να προσέρχεται στο Κοινοβούλιο ευπρεπώς ενδεδυμένη;"....

... Το λυπηρό είναι ότι μονίμως πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει (με την... κακή έννοια!) τα βλέπουμε μερικά χρόνια αργότερα να αναρριχώνται σε ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα της χώρας και να κρατάνε τις τύχες του Ελληνισμού στα χέρια τους!

Πηγή:Στόχος
αρ.φυλ.412 (1210)
σελ.8

Σχόλιο: Ξαναδείτε το βίντεο. Πέρα των όσων λέει για τη Μακεδονία μας και "αυτά που πρόκειται να συμβούν" - τι ετοιμάζει που εμείς δεν το ξέρουμε;- καθώς και το "δεν περισώζει την Ελληνικότητα της περιοχής" - υποννοεί ότι είναι χαμένη η ελληνικότητα της περιοχής;-

παρατηρήστε την προφορά της γενικότερα που γίνεται πιο εμφανής στις λέξεις "σχόοολια" ΄"φόοοβο" και "περισώωωζει"....



....σας φέρνει στο μυαλό κάτι η... ασυνήθιστη προφορά της;

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΞΕΚΑΘΑΡOΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ


XTYΠΗΣΑΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ

ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1912 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ


Ασταμάτητος ο Ελληνικός Στρατός στην Μακεδονία μας, απελευθερώνει την μία μετά την άλλη τις μεγάλες πόλεις. Στις 16 Οκτωβρίου του 1912 έρχεται η σειρά τς Βέροιας η οποία γιορτάζει σήμερα τα Ελευθέρια της. Το πρωί στις 7 και 30 όλες οι καμπάνεις των Εκκλησιών της πόλης χρύπησαν χαρμόσυνα δίνοντας το σύνθημα των σημερινών εορτασμών. Πλήθος εκδηλώσεων έχουν προγραμματισθεί κι έχουν ήδη ξεκινήσει από προχθές.

Σήμερα στις 10.30 θα γίνει η Επίσημη δοξολογία στον Ι. Ν. Αγίου Αντωνίου με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, κ.κ. Παντελεήμονα. Εκφώνηση εντός του Ι. Ν. Αγίου Αντωνίου του πανηγυρικού της ημέρας. ενώ θα ακολουήσει Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα Δ. Ρακτιβάν στο Δημαρχείο. Σιγή ενός λεπτού - Εθνικός Ύμνος. Στις 12.00 Παρέλαση προ του Λαού και των Επισήμων, των αναπήρων πολέμου, μαθητών και μαθητριών των σχολείων, προσκόπων, οδηγών κ.λ.π. με τις σημαίες τους, καθώς και τμημάτων Στρατού.


Πάλεψε με τον Γεωργιανό ληστή που του είχε καρφώσει κατσαβίδι και τον πλάκωσε στο ξύλο!



ΠΑΛΕΨΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ

Μάχη με τον Γεωργιανό διαρρήκτη έδωσε πρώην αθλητής του στίβου, που μπήκε στο σπίτι του στο Παγκράτι και είδε την πόρτα του παραβιασμένη.
Όμως εκεί τον περίμενε ο Γεωργιανός ληστής που του επιτέθηκε με το κατσαβίδι να το καρφώσει στον λαιμό. Εκεί τον πρόλαβε το θύμα και πάλεψε μαζί του.

Παρά την μάχη και το τραύμα στον λαιμό, ο Γεωργιανός του κάρφωσε το κατσαβίδι στο χέρι αλλά πάλι το θύμα άντεξε και πάλευε μαζί του.

Μέχρι που κάποια στιγμή ο Γεωργιανός έγινε αντιληπτός από τις φωνές και το ξύλο που έφαγε με αποτέλεσμα να τον συλλάβει η αστυνομία.

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός δράστης είναι γυμνασμένος γιαυτό μην δοκιμάζεται να παλεύετε με τους ληστές.

ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ «ΠΑΝΕ».


ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ – ΦΘΟΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ!

Κρίσις επί τών νεωτεριστικών καί συγχρόνων («μή παρωχημένων») απόψεων τών νέων μας πολιτικών ταγών καί τών αυλικών των (οπαδών, όλων τών ανωτέρω, τής θεωρίας τής παγκοσμοιοποιήσεως καί τής ομογενοποιήσεως τών πάντων, ήτοι, τής καταστροφής αυτού πού η Φύσις, αλλά καί οι λαοί, εδημιούργησαν τίς περασμένες χιλιετίες, υπέρ τής επιθυμίας τών φαντασμένων «εσαεί αρχηγών» («περιουσίων»).

Νά καταργήσωμε καί τόν όρο «Εθνική Ελλάδος» (στίς αθλητικές ομάδες) καί νά τόν ανατικαστήσωμε μέ τόν «Ένωσις ομάδων νοτιοανατολικής επαρχίας τής Ε.Ε.», ή «Μεικτή ομάδα πρώην Ελλάδος». Όσοι δέ οπαδοί τών ανωτέρω ομάδων, φέρουν εντός τών γηπέδων, ενδύματα μέ «εθνικά» εμβλήματα, χρώματα, ή κρατούν Ελληνικές σημαίες, ή ακόμη χειρότερον, άδουν τόν «Εθνικό Υμνο» (τού «φασίστα» Διονυσίου Σολωμού), νά συλλαμβάνωνται καί νά τιμωτούνται αμέσως!!.

Νά αλλάξουν επίσης καί όλα τά ονόματα τών οδών καί τών πλαταιών ανά τήν επικράτεια τής Ν.Α. επαρχίας τή Ε.Ε. Δέν είναι δυνατόν νά υπάρχη πλατεία ή οδός «Εθνικής Αντιστάσεως», νά μετονωμσθή πάραυτα σέ πλατεία «00105». Νά αριθμηθούν δηλαδή οι πλατείες καί οι οδοί, κατά τά πρώτυπα τών ονομασιών πού ισχύουν στόν πολυ-πολιτισμικό παράδεισο τής Δύσεως, αυτόν μέ τό μεγαλύτερο παγκόσμιο χρέος καί μέ τίς περισσότερες εχθρικές πράξεις κατά άλλων κρατών, τίς ΗΠΑ: 1η οδός, 2α οδός, 3η οδός, ...]

καί γιά εναλλαγή,

«πλατεία Καραμανλή», «πλατεία Παπανδρέου», «πλατεία Διαμαντοπούλου», «πλατεία ΤΣΙΠΡΑ δίχως ΤΣΙΠΑ», «πλατεία Ντ. Μπακογιάννη», «πλατεία Καρκαγιάννη», «πλατεία ΚΙΣ», ....

Ας γίνη χρήσις όλων τών ονομάτων όλων τών συγχρόνων «ευεργετών» («ηρώων») τής χώρας (μήν πής «Έθνος», ... «κάηκες» !

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Η ΔΗΛΩΣΙΣ ΗΤΟ ΓΡΑΠΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΟΤΙ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ «ΙΕΡΑΡΧΙΑ» ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ!!

ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ, ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ !!!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ (ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."



του Δρος Ευριπίδη Μπίλλη

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ)

Πηγή:aggeloiellas

Δεν ενδιαφερόμαστε για την μόρφωση των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, αλλά ενδιαφερόμαστε για την μόρφωση των εδώ μεταναστών.


Προβλήματα στο Ελληνικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου


Οι φοιτητές του Ελληνικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου «Εκερέμ Τραμπέϊ». αποφάσισαν να απέχουν από τα μαθήματα στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Οι φοιτητές του Β΄ και Γ΄ έτους βρίσκονται σε αναταραχή καθώς δεν εμφανίστηκαν στο Αργυρόκαστρο οι Ελλαδίτες πανεπιστημιακοί που προέρχονται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και οι οποίοι δίδασκαν τα προηγούμενα εξάμηνα, κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των δύο ιδρυμάτων.


Οι προερχόμενοι από τα Ιωάννινα καθηγητές, με το ακαδημαϊκό τους κύρος διασφάλιζαν, εν μέρει, το επίπεδο σπουδών αλλά και την προοπτική αναγνώρισης του πτυχίου των φοιτητών από την Ελληνική Πολιτεία. Οι φοιτητές των τριών πρώτων ετών, οι οποίοι διδάσκονται με το νέο πρόγραμμα το οποίο είναι αντίστοιχο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους

Ο Πρύτανης πρότεινε στους φοιτητές να ξεκινήσουν το ακαδημαϊκό έτος με το παλιό πρόγραμμα αλλά αυτοί δεν το δέχθηκαν καθώς οι περισσότεροι επέλεξαν το συγκεκριμένο τμήμα για τα πλεονεκτήματα που προσέφερε η συμφωνία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το γεγονός αυτό έχει αναγκάσει τους φοιτητές να μποϋκοτάρουν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2009-2010 μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί το γεγονός πως, οι ελληνικής καταγωγής φοιτητές μειώνονται κάθε χρονιά. Οι αιτίες είναι πολλές, μερικές εκ των οποίων αφορούν τις περιορισμένες πιθανότητες απορρόφησής τους στην αλβανική εκπαίδευση, τις ελλείψεις του προγράμματος των μαθημάτων και τη μη ικανοποιητική στάθμη των παρεχομένων γνώσεων. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί η αδυναμία των ίδιων των φοιτητών να παρακολουθήσουν επαρκώς ένα πραγματικό ακαδημαϊκό φιλολογικό τμήμα, εξαιτίας και της «μειονεκτικής» διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στο αλβανικό κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα.

πηγή1
πηγή2


Δεν ενδιαφερόμαστε για την μόρφωση των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, αλλά ενδιαφερόμαστε για την μόρφωση των εδώ μεταναστών

Στα θρανία οι μετανάστες για να μάθουν

Μια αγκαλιά για τους μετανάστες που ζουν στην πόλη μας επιφυλάσσει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, η οποία για Τρίτη συνεχή χρονιά θέτει σε λειτουργία το σχολείο μεταναστών. Φέτος, γίνονται προσπάθειες βελτίωσης καθώς μαθήματα θα γίνονται δυο φορές την εβδομάδα ενώ προστίθεται και η εκμάθηση χρήσης Η/Υ. (πηγή)

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Ό,τι δεν μας έμαθαν



Στις μέρες μας, είναι επίκαιρη όσο ποτέ η αναγκαιότητα αποκάλυψης και διάδοσης άλλης μιας αλήθειας. Ίσως της πιο σημαντικής αλήθειας στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους, την οποίαν έχουν φροντίσει κάποιοι να αποκρύψουν οδηγώντας τον Έλληνα σε ένα νέο εμφύλιο. Σε μια εντέχνως σκηνοθετημένη σύγκρουση, που όχι μόνο δεν υφίσταται αλλά τουναντίον υπάρχει απόλυτη ταύτιση ή μάλλον αρμονική συνέχεια. Στις έννοιες Ελληνισμός και Χριστιανισμός...

Αν και η τακτική (ή καλύτερα η...πολιτική για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών) του παρόντος blog είναι να αναρτώνται μόνο...φρέσκες σκέψεις, εν τούτοις, απεφάσισα να δημοσιεύσω εδώ ένα παλιό άρθρο μου, το οποίο δημοσιεύτηκε λίγα χρόνια πριν στο περιοδικό «Ελληνική Αγωγή», εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις, για να παρουσιάσω με πλήρη σαφήνεια - ακριβώς αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας - το πόσο «δένει» ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος με την ζωή και την διδασκαλία του Ιησού Χριστού καθώς και το μέγεθος της πλάνης, στην οποίαν έχουν υποπέσει όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο.


Πλάνη, η οποία αποτελεί προϊόν μιας καλοστημένης απάτης, που υφίσταται εδώ και πάρα πολλές εκατοντάδες χρόνια και η οποία δυστυχώς διαιωνίζεται και στις μέρες μας αφού ούτε το Υπουργείο Εθνικής (Εθνικής Γιωργάκη, Εθνικής...) Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά ούτε και η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος σπεύδει να ξεσκεπάσει, αποκαθιστώντας την ιστορική αλήθεια. (Γιατί άραγε;) Κατά συνέπεια, είναι πολύ πιθανό μερικοί από εσάς να διαβάζετε τα ακόλουθα ιστορικά δρώμενα για πρώτη φορά, οπότε πριν...προκάνετε να με κατηγορήσετε ως...ακραίο καλό θα ήταν να κάνετε την προσωπική σας έρευνα για να διαπιστώσετε εάν ισχύουν ή όχι.

Κατ’ αρχάς, όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ιησούς ΔΕΝ ήταν Ιουδαίος διότι τόπος γέννησης του ήταν η Ναζαρέτ της Γαλιλαίας, η οποία ήταν Ελληνική αποικία. Κατά συνέπεια, εάν μπορούμε να ομιλούμε για γενετικό και βιολογικό κλάδο καταγωγής του Θεανθρώπου, αυτός δεν ήταν άλλος από Ελληνικός. Και μόνο το όνομα Ιησούς παραπέμπει στο αρχαίο Ελληνικό Ιάσων ενώ προέρχεται απ' την Ελληνική λέξη ίασις, που ως γνωστόν, σημαίνει θεραπεία.

Διαβάστε τη συνέχεια
εδώ

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ:ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ 1.200 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΖΩΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ...



"Για τη φύλαξη των αλλοδαπών κρατουμένων απασχολούνται 14.000 αστυνομικοί, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο", τόνισε ο υπουργός για την 'Προστασία του Πολίτη', Μιχάλης Χρυχοίδης, κατά την σύσκεψη με αντικείμενο τη λαθρομετανάστευση που έγινε με τη συμμετοχή των αρχηγών της Αστυνομίας Βασίλη Τσιατούρα και του Λιμενικού, Θεόδωρου Ρετζεπέρη.

Ο κ Χρυσοχίδης, προανήγγειλε ότι το προσεχές διάστημα 1.200 από τις 5.500 υπό απέλαση αλλοδαπούς που κρατούνται , θα αφεθούν ελεύθεροι. Δεν πρόκειται, τόνισε, για ποινικούς κρατούμενους αλλά γα πολίτες άλλων χωρών που έχουν ταυτοποιηθεί στους οποίους θα δοθεί ένας μήνας προθεσμία και τα έξοδα για να φύγουν από τη χώρα. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει μεγάλο ευρωπαϊκό ποσό που θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα, κατέληξε ο υπουργός για την 'Προστασία του Πολίτη'.




Σχόλιο:Δεν μας είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης σε ποια διεύθυνση κατοικίας θα τους βρει για να τους δώσει τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να τους...απελάσει...

και δεν μας διευκρίνισε ο υπουργός του Πολίτη (ποιου "πολίτη" είναι πασιφανές πλέον) πως θα ζήσουν όλοι αυτοί αν δεν κλέψουν, δεν ρημάξουν και δεν σφάξουν κανέναν Έλληνα πολίτη για να την βγάλουν... τότε θα γίνουν ποινικοί και να μείνετε ήσυχοι πως θα τους συλλάβουν...

είπαμε να μας ταΐζουν κουτόχορτο αλλά αυτοί πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο!

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ 731

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 40-41


Ορισμένα πράγματα δεν ξεχνιούνται... Και ούτε καποιοι αλβανοί βεβαίως το ξεχνάνε...όπως δεν ξεχνάνε σε ποιανών το πλευρό πολέμησαν με λύσσα εναντίον της Ελλάδος το 1940 και το 1941. Οι σύμμαχοι των Ιταλών και των Γερμανών ξαναχτύπησαν βεβηλώνοντας το ιστορικό ύψωμα 731 στη Βόρειο ήπειρο. Διαβάστε την καταγγελία του NENA NEWS (North Epirus News Agency)...

Στις γνωστές αρνήσεις της Αλβανίας να δεχθεί την ανέγερση μνημείων για τους έλληνες στρατιώτες και αξιωματικούς που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών του πολέμου 1940 – 41, προστίθεται και ο βανδαλισμός της μικρής αναμνηστικής πλάκας που τοποθέτησαν Θεσσαλοί, συντοπίτες, των νεκρών του περίφημου υψώματος 731, στην περιοχή της Κλεισούρας.Εκεί αποκρούστηκε η αιχμή της μεγάλης ιταλικής «Εαρινής Επίθεσης» την οποία επόπτευε ο ίδιος ο Μπενίτο Μουσολίνι. Το 731 δέχθηκε καταιγιστικό βομβαρδισμό από αέρα και στεριά. Θεωρείται ότι στο 731 έπεσαν οι περισσότερες οβίδες του πολέμου. Το τοπίο άλλαξε, τα δένδρα ξεριζώθηκαν και το ανάγλυφο μεταβλήθηκε καθώς μειώθηκε το ύψος της κορυφής κατά πέντε μέτρα.

Σύμφωνα με τα λόγια του πατρός Νικοδήμου, ιερέα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου, "το 731 αποτελεί τις Θερμοπύλες του Νέου Ελληνισμού. Μόνο που απο το 731 οι Βάρβαροι δεν διάβηκαν στο τέλος".Αν και το ελληνικό κράτος δεν έπραξε το καθήκον του απέναντι στους νέους που θυσίασαν ότι πολυτιμότερο είχαν για την Πατρίδα, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ελάχιστοι μνημειακοί χώροι θα βανδαλίζονται και τα ιερά οστά των στρατιωτών μας θα σαπίζουν στις βροχές ή θα γίνονται αντικείμενο εμπορίας. Αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ήταν «εχθροί» του Άξονα και «σύμμαχοι» των Συμμάχων, ας αφήσουν τουλάχιστον τους νικητές νεκρούς μας, ήσυχους.

Εθνικιστές μαθητές εμπόδισαν την κατάληψη του σχολείου τους

Η «ΕΞΕΓΕΡΣΗ» ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Το κίνημά μας δεν τίθεται γενικώς εναντίον των καταλήψεων. Διαχωρίζει όμως την θέση του από καταλήψεις για απίθανους λόγους και φυσικά από τις περιπτώσεις όπου καταγράφονται ζημιές που καλείται να πληρώσει ο φορολογούμενος. Προ 3 ημερών λοιπόν ,σε λύκειο της Αγ.Παρασκευής το οποίο τελούσε υπό κατάληψη για υψίστης σημασίας-ως είθισται- αιτίες (οι τουαλέτες δεν έχουν ζεστό νερό, δεν υπάρχει καπνιστήριο, το κυλικείο δεν έχει σουβλάκια κλπ.) έγιναν ζημιές και καταστροφές (πάλι ως είθισται). Στο συγκεκριμένο σχολείο όμως οι καθηγητές επιλήφθηκαν του θέματος και οι υπαίτιοι των καταστροφών τιμωρήθηκαν με αποβολή από το συγκεκριμένο σχολείο. Προχθές, ο πατέρας (ο οποίος πέρυσι στην μαθητική παρέλαση διένειμε μαζί με άλλους έντυπα κατά των «φασιστικών» παρελάσεων)

Οι Σκοπιανοί δεν αποσύρουν την Εγκυκλοπαίδεια και αλλάζουν μόνο τις αναφορές της για Αλβανούς!!!




Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο τα Σκόπια, η περίφημη ψευτο-Μακεδονική Εγκυκλοπαίδεια τελικά δεν θα αποσυρθεί. Ο Ακαδημαικός Γκιόργκι Σταρντελοφ επιβεβαίωσε την απόφαση που πάρθηκε την προηγούμενη Τρίτη απο τα μέλη του MANU. Όπως δήλωσε ο Σταρντελοφ, οι μοναδικές αλλαγές που θα γίνουν να έχουν να κάνουνε μόνο με αναφορές για Αλβανούς, οι οποίες άλλωστε προκάλεσαν και τις πρόσφατες έντονες διαμαρτυρίες απο τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ και την Αλβανική Κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια, κατάπτυστα Ανθελληνικά άρθρα της Σκοπιανής Εγκυκλοπαίδειας, τα οποία παρουσιάζουν τους Έλληνες ως απόγονους Αφρικανικών φυλών και παράλληλα να μην έχουν καμμία σχέση με τους Αρχαίους Μακεδόνες παραμένουν ως έχουν. Σε λίγο καιρό, θα μεταφραστούν και στην Αγγλική γλώσσα ενώ θα “κοσμούν” τις βιβλιοθήκες των μεγάλων πανεπιστημίων διεθνώς.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια μας στους επίσημους Ελληνικούς φορείς που με την ανύπαρκτη εώς ισχνή αντίδραση τους, επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά πόσο ακατάλληλοι και εθνικά επιζήμιοι είναι.

Πηγή:history-of-macedonia


Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ


ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!



"Κονταροχτυπήθηκε" με αριστούχους φοιτητές Μαθηματικών, που σπουδάζουν στα μεγαλύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου -ανάμεσα σ' αυτά και το Χάρβαρντ- και βγήκε νικητής.

Ο λόγος για έναν τριτοετή Βολιώτη φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών...τον Γιώργο Σακελλάρη, ο οποίος είχε να συναγωνιστεί 480 αριστούχους υποψηφίους των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πανεπιστημιακό μαθηματικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25-30 Ιουλίου 2009 στη Βουδαπέστη.

Ο 20χρονος Γιώργος Σακελλάρης από τον Βόλο απέσπασε την υψηλότερη διάκριση σε ακαδημαϊκό πλαίσιο μεταξύ φοιτητών, στον χώρο των Μαθηματικών και γι' αυτή την επιτυχία του βραβεύτηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πηγή