Χρήστες OnLine

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Οι Σκοπιανοί δεν αποσύρουν την Εγκυκλοπαίδεια και αλλάζουν μόνο τις αναφορές της για Αλβανούς!!!




Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο τα Σκόπια, η περίφημη ψευτο-Μακεδονική Εγκυκλοπαίδεια τελικά δεν θα αποσυρθεί. Ο Ακαδημαικός Γκιόργκι Σταρντελοφ επιβεβαίωσε την απόφαση που πάρθηκε την προηγούμενη Τρίτη απο τα μέλη του MANU. Όπως δήλωσε ο Σταρντελοφ, οι μοναδικές αλλαγές που θα γίνουν να έχουν να κάνουνε μόνο με αναφορές για Αλβανούς, οι οποίες άλλωστε προκάλεσαν και τις πρόσφατες έντονες διαμαρτυρίες απο τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ και την Αλβανική Κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια, κατάπτυστα Ανθελληνικά άρθρα της Σκοπιανής Εγκυκλοπαίδειας, τα οποία παρουσιάζουν τους Έλληνες ως απόγονους Αφρικανικών φυλών και παράλληλα να μην έχουν καμμία σχέση με τους Αρχαίους Μακεδόνες παραμένουν ως έχουν. Σε λίγο καιρό, θα μεταφραστούν και στην Αγγλική γλώσσα ενώ θα “κοσμούν” τις βιβλιοθήκες των μεγάλων πανεπιστημίων διεθνώς.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια μας στους επίσημους Ελληνικούς φορείς που με την ανύπαρκτη εώς ισχνή αντίδραση τους, επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά πόσο ακατάλληλοι και εθνικά επιζήμιοι είναι.

Πηγή:history-of-macedonia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου