Χρήστες OnLine

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Απίστευτη καταγγελία: Ρατσιστικό Πογκρόμ κατά μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα! :P




Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα), με την ευγενική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του αμερόληπτου, σοβαρού και πολυβραβευμένου “Ιού” της Ελευθεροτυπίας, του Φόρουμ Μεταναστών και του νεοιδρυθέντος Κινήματος Επαγγελματιών Ανθελλήνων , καταγγέλει τους χιτλερικούς ρατσιστές κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Αξίζει να αναφέρουμε ένα φρικιαστικό περιστατικό-ντοκουμέντο για την κόλαση, τα σύγχρονα βασανιστήρια τύπου “Άουσβιτς” που βιώνουν οι μετανάστες μας στην περιοχή των φασιστών.


ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ-ΔΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΡΙΚΗΣ:
Την 8η Ιουλίου και ώρα 22:30, ο πακιστανικής καταγωγής Χαμίντ Αμίρ Πρεζακίμ και ο συμπατριώτης του Μοχάμεντ Ιροινί βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα κάνοντας ειρηνικά και φιλήσυχα αγοραπωλησία αθώων προϊόντων (4,5 κιλά ηρωϊνη, 30 σύριγγες και 1 κασόνι χασίς ψιλοκομμένο). Λίγο παραδίπλα, μια ομάδα νεαρών πακιστανών (6-7 άτομα) παίζουν μπουνιές και κλωτσιές, μονομαχούν με μαχαιράκια-σουγιαδάκια 25 εκατοστών, προσπαθώντας να ξεδώσουν μετά από μία κουραστική μέρα, στην κρεπάλη του μεροκάματου. Δυστυχώς, αυτή η όμορφη πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στο κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών δε θα διαρκέσει για πολύ. Το ρατσιστικό ένστικτο του ελληναρά έδρασε και πάλι.

Έπειτα από τηλεφώνημα φασιστών κατοίκων, καταφτάνει η Αστυνομία που συλλαμβάνει τους παρευρισκόμενους στην πλατεία μετανάστες. Σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλε σπιούνος του Παρατηρητηρίου στην περιοχή, μητέρα-ρατσίστρια τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας το εξής εξωφρενικό: Ότι το παιδί της που γύριζε απ’ το φροντιστήριο εκείνη την ώρα φοβήθηκε να περάσει από την πλατεία, γιατί λέει, γινόταν “διακίνηση ναρκωτικών και έπεφτε άγριο ξύλο”! Αν είναι δυνατόν!

Καταγγέλουμε τη ναζιστική στάση της μάνας-φασίστριας, της μάνας-κάθαρμα, της ακροδεξιάς μάνας που στα γλυκά, ευαίσθητα και κουρασμένα απ’ την κρεπάλη πρόσωπα των άτυχων μεταναστών είδε “εμπόρους ναρκωτικών” και “ταραχοποιούς”. Με ποιο δικαίωμα κύριοι φασίστες που κατοικείτε στον Αγ.Παντελεήμονα παρενοχλείτε με αυτόν τον άθλιο τρόπο τις ελεύθερες και ειρηνικές συνάξεις των μεταναστών; Ποιοι νομίζετε ότι είστε επιτέλους;

- Δεν έχουν δικαίωμα δηλαδή οι μετανάστες στην ελεύθερη διακίνηση ουσιών;
- Δεν έχουν δικαίωμα να χτυπιούνται μεταξύ τους, έτσι για εκτόνωση;
- Δεν έχουν δικαίωμα, βρε αδερφέ, να βγάζουν δυό τρείς σουγιάδες και γιαταγάνια στην πλατεία;

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

http://ass-watch.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html

Υ.Γ.: Το κείμενο το προσυπογράφει γιά λογαριασμό των Υπερπροοδευτικών bloggers, ο μέγας φιλόσοφος και διανοητής ANemos (naftilos-vromylos).

Αριστερός «τσαμπουκάς» με τις πλάτες του κράτους της «δεξιάς» .. και οι απλυτοι με τα πακιστανια ψαχνουν μερος για να παει η πορεια...

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αυτή τη στιγμή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.



Αυστηρή εντολή από τον υπουργό προστάτη λαθρομεταναστών και αντιρατσιστών Πάκη Παυλόπουλο να γίνουν ακόμη και προληπτικές συλλήψεις κατοίκων και εθνικιστών , οι οποίοι αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση, προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι παρέλαση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα κομμουνιστές, αντιρατσιστές και όλες οι φυλές του Ισραήλ, Κογκολέζοι, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί κλπ.


Δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να δώσουν και εντολή να βγάζουν τους Έλληνες κατοίκους από τα σπίτια τους για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες…


Όλα τα μαντρόσκυλα του Τζωρτζ Σόρος, όλοι οι λακέδες της «παγκοσμιοποίησης» από κομμουνιστές μέχρι φιλελεύθερους διεθνιστές μαζί . Μαζί σε ένα μέτωπο κατά των Ελλήνων που θέλουν δικές τους τις γειτονιές τους. Την Τρίτη είχαν φροντίσει να φέρουν με συνοδεία αστυνομικών στην Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα χίλιους περίπου αντιρατσιστές και μετά οι αστυνομία έκανε στην άκρη για να κάνουν αυτοί το πανηγυράκι τους υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Όμως το σχέδιο δεν τους βγήκε… και βγαίνουν και λένε ψέματα για Χρυσαυγίτες που δήθεν τους πέταξαν μολότοφ και άλλα φαιδρά… Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες χωρίς κομματική ταυτότητα οι οποίοι αντιστέκονται!


Λένε ότι τα επεισόδια τα έκαναν ακροδεξιοί. Και ποιοι είναι τότε λοιπόν «κύριοι» ψεύτες αυτοί που έκαναν ζημιές σε καταστήματα στην Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΣΟΕ, κατέστρεψαν 31 αυτοκίνητα και έστειλαν στο νοσοκομείο 6 αστυνομικούς σύμφωνα με το επίσημο δελτίο της αστυνομίας; Αυτοί ήταν οι φιλειρηνικοί διαδηλωτές;


Το ίδιο θέλουν να γίνει και σήμερα. Όμως, το πάθημα της 7ης Ιουλίου φαίνεται σε κάποιους έγινε μάθημα… Έτσι, αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές διαβάζουμε:


«INDYMEDIA:ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, 7:24ΜΜ, ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 MΙΚΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ»

Καθώς φαίνεται λοιπόν, οι αντιρατσιστές δεν είναι… πρόθυμοι να πάνε στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα παρ’ όλες τις αυστηρές εντολές της πολιτικής ηγεσίας (Παυλόπουλος-Μαρκογιαννάκης) να αντιμετωπισθούν σαν εγκληματίες οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής που κάθονται στην γειτονιά τους…


ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ "ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΑΠΟ 30-40 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


Δεν πήγανε τελικά στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, αλλά στην… βουλή(!) οι αντιρατσιστές και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις εντοπίων και λαθρομεταναστών. Στην πλατεία αντηχεί το σύνθημα «Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα», που φωνάζουν οι Έλληνες κάτοικοι, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έτοιμες να ρίξουν χημικά έχουν κυκλώσει τους Έλληνες και έχουν κλείσει την οδό Αγορακρίτου για να εμποδίσουν τους Έλληνες να πάνε στη Πλατεία Αττικής, όπου πριν από μια περίπου ώρα «αντιεξουσιαστές» μαζί με λαθρομετανάστες με την αστυνομία απούσα(«ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ»… ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Indymedia) κτύπησαν Έλληνες!

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


Πορεία Μουσουλμάνων αύριο 9/7/09! Κάλεσμα για περιφρούρηση της πλατείας του Α. Παντελεήμονα!

Πέμπτη, 9 Ιούλιος 2009



Η Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου, της οποίας ηγήται ο Πέτρος Κωσταντίνου (του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο), μαζί με τις γνωστές οργανώσεις λαθρομεταναστών που τον περιβάλλουν, οργανώνουν εκ νέου "αντιρατσιστική" πορεία στην Ομόνοια.



Είναι οι ίδιοι που ξεσήκωσαν τους Μουσουλμάνους στις ταραχές των Αθηνών προ ενός μηνός. Το πιθανότερο είαν ότι οι συνεχόμενες κινητοποιήσεις στοχεύουν στην άσκησει πιέσων έναντι της Ελληνικής κοινωνίας ούτως ώστε να υπαναχωρήσει στο αίτημα της κατασκευής του Μουσουλμανικού Τζαμιού στην πρωτεύουσα.



Υπάρχει το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα όπως επιχείρησαν εχθές οι Αντιεξουσιαστές.


Η επιτροπή των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα καλεί όσους μπορούν να προσέλθουν και να συνδράμουν στην περιφρούρηση της πλατείας με τον ίδιο ζήλο που επέδειξαν προ δύο ημερών, στις 7/7/09. Το κάλεσμα είναι για τις 7 μ.μ. ή και νωρίτερα αν αυτό είναι εφικτό.

Βουλγαροι μετέφεραν στην Ηγουμενίτσα όπλα με νεκροφόρα

"Όπλα σε νεκροφόρα μετέφεραν δύο Βούλγαροι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας.

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για αλλοδαπό που εμπορεύεται όπλα, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφώνησε να αγοράσει στην περιοχή έξι πιστόλια που διέθετε προς πώληση.

Χθες το απόγευμα και σύμφωνα με τις οδηγίες του εμπόρου των όπλων ο υποτιθέμενος αγοραστής αστυνομικός, ευρισκόμενος υπό αστυνομική κάλυψη ακολούθησε ένα αυτοκίνητο τύπου βαν, και στο οποίο επέβαινε και μία αλλοδαπή. Μετά από επανηλλειμένες αλλαγές του σημείου, όπου θα γινόταν η πώληση, ο αλλοδαπός ακινητοποίησε το όχημα στο 10ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού. Αποβιβάστηκε, άφησε εκτός οδοστρώματος μία τσάντα και επανήλθε στο όχημα, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς- αγοραστές να συνεχίσουν να τον ακολουθούν.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με την συνοδηγό και έλεγξαν την τσάντα στην οποία βρέθηκαν δύο πιστόλια, ένας σιγαστήρας γι αυτά, δύο γεμιστήρες και οκτώ φυσίγγια, που έφεραν ραβδώσεις που έφεραν ραβδώσεις ώστε να χρησιμοποιούνται με σιγαστήρα καθώς κι ένα επιπλέον πιστόλι με γεμιστήρα και δύο φυσίγγια.

Στο όχημα υπήρχε φέρετρο με πτώμα αλλοδαπού, το οποίο θα μετέφεραν νομότυπα στην Βουλγαρία."