Χρήστες OnLine

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Απίστευτη καταγγελία: Ρατσιστικό Πογκρόμ κατά μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα! :P




Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα), με την ευγενική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του αμερόληπτου, σοβαρού και πολυβραβευμένου “Ιού” της Ελευθεροτυπίας, του Φόρουμ Μεταναστών και του νεοιδρυθέντος Κινήματος Επαγγελματιών Ανθελλήνων , καταγγέλει τους χιτλερικούς ρατσιστές κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. Αξίζει να αναφέρουμε ένα φρικιαστικό περιστατικό-ντοκουμέντο για την κόλαση, τα σύγχρονα βασανιστήρια τύπου “Άουσβιτς” που βιώνουν οι μετανάστες μας στην περιοχή των φασιστών.


ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ-ΔΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΡΙΚΗΣ:
Την 8η Ιουλίου και ώρα 22:30, ο πακιστανικής καταγωγής Χαμίντ Αμίρ Πρεζακίμ και ο συμπατριώτης του Μοχάμεντ Ιροινί βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα κάνοντας ειρηνικά και φιλήσυχα αγοραπωλησία αθώων προϊόντων (4,5 κιλά ηρωϊνη, 30 σύριγγες και 1 κασόνι χασίς ψιλοκομμένο). Λίγο παραδίπλα, μια ομάδα νεαρών πακιστανών (6-7 άτομα) παίζουν μπουνιές και κλωτσιές, μονομαχούν με μαχαιράκια-σουγιαδάκια 25 εκατοστών, προσπαθώντας να ξεδώσουν μετά από μία κουραστική μέρα, στην κρεπάλη του μεροκάματου. Δυστυχώς, αυτή η όμορφη πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στο κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών δε θα διαρκέσει για πολύ. Το ρατσιστικό ένστικτο του ελληναρά έδρασε και πάλι.

Έπειτα από τηλεφώνημα φασιστών κατοίκων, καταφτάνει η Αστυνομία που συλλαμβάνει τους παρευρισκόμενους στην πλατεία μετανάστες. Σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλε σπιούνος του Παρατηρητηρίου στην περιοχή, μητέρα-ρατσίστρια τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας το εξής εξωφρενικό: Ότι το παιδί της που γύριζε απ’ το φροντιστήριο εκείνη την ώρα φοβήθηκε να περάσει από την πλατεία, γιατί λέει, γινόταν “διακίνηση ναρκωτικών και έπεφτε άγριο ξύλο”! Αν είναι δυνατόν!

Καταγγέλουμε τη ναζιστική στάση της μάνας-φασίστριας, της μάνας-κάθαρμα, της ακροδεξιάς μάνας που στα γλυκά, ευαίσθητα και κουρασμένα απ’ την κρεπάλη πρόσωπα των άτυχων μεταναστών είδε “εμπόρους ναρκωτικών” και “ταραχοποιούς”. Με ποιο δικαίωμα κύριοι φασίστες που κατοικείτε στον Αγ.Παντελεήμονα παρενοχλείτε με αυτόν τον άθλιο τρόπο τις ελεύθερες και ειρηνικές συνάξεις των μεταναστών; Ποιοι νομίζετε ότι είστε επιτέλους;

- Δεν έχουν δικαίωμα δηλαδή οι μετανάστες στην ελεύθερη διακίνηση ουσιών;
- Δεν έχουν δικαίωμα να χτυπιούνται μεταξύ τους, έτσι για εκτόνωση;
- Δεν έχουν δικαίωμα, βρε αδερφέ, να βγάζουν δυό τρείς σουγιάδες και γιαταγάνια στην πλατεία;

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;

http://ass-watch.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html

Υ.Γ.: Το κείμενο το προσυπογράφει γιά λογαριασμό των Υπερπροοδευτικών bloggers, ο μέγας φιλόσοφος και διανοητής ANemos (naftilos-vromylos).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου