Χρήστες OnLine

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

"Κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους τα «τάγματα» των αριστερών επαγγελματιών αντιρατσιστών"

"Είναι πρωτοφανές! Είναι προκλητικά σκανδαλώδες!
Επί μήνες τώρα έχει κινητοποιηθεί όλος ο πολιτικός υπόκοσμος του επιδοτούμενου αντιρατσισμού εναντίον των κατοίκων μιας γειτονιάς: του Αγ. Παντελεήμονα.

Mα είναι ποτέ δυνατόν να οργανώνονται «τάγματα εφόδου» από τους «επαγγελματίες» αντιρατσιστές και απ’ όλα τα σημεία του ορίζοντα (κυρίως από τα αστόπαιδα των Βορείων προαστίων που θέλουν να διασκεδάσουν την πλήξη τους) και να επιτίθενται εναντίον μιας λαϊκής γειτονιάς, μπροστά στα απαθή βλέμματα των οργάνων του κράτους, ακριβέστερα με τη στήριξη των οργάνων του κράτους, και ΟΥΔΕΙΣ να μην αγανακτεί;

Είναι δυνατόν να ζούμε καταστάσεις χειρότερες, και σε καθημερινή βάση, από αυτή της Αμαρύνθου (τότε που έκαναν «απόβαση» οι «επαγγελματίες» αντιρατσιστές και σώθηκαν από την αστυνομία) και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός;

Αλλά πώς να ιδρώσει το αυτί της κυβέρνησης, των κομμάτων και των «ευαίσθητων» υπόδουλων στοχαστών», όταν όλοι τους όχι μόνο υποθάλπουν αυτή τη φασιστική βαρβαρότητα του «επαγγελματικού» αντιρατσισμού, αλλά και την επιδοτούν και την στηρίζουν, είτε άμεσα, είτε έμμεσα;

Πώς να ιδρώσει το αυτί του πολιτικού και πνευματικού κατεστημένου όταν οι «ηγέτες» και οι «καθοδηγητές» αυτής της βαρβαρότητας είναι οι «σπόνσορες» των πολυεθνικών, τα ΜΜΕ (τα μεγάλα λαρύγγια της αντιρατσιστικής προπαγάνδας των πλανητικών χρηματιστηρίων), οι επιδοτούμενες πολιτικές και δημοσιογραφικές «εστίες» τους (με το idymedia στην εμπροσθοφυλακή) και οι πρακτορικοί δημοσιογραφικοί μηχανισμοί με τους τηλεστάρ: Τριανταφυλλόπουλος και ΣΙΑ;

ΟΛΟΙ αυτοί μοχθούν, με όγκους ψεύδους και παραπληροφόρησης, να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι ο Αγ. Παντελεήμονας έχει καταληφθεί από «φασίστες». Και ότι τα παρακρατικά, επιδοτούμενα όργανα με τις οργανωμένες «συμμορίες» τους αγωνίζονται να «απελευθερώσουν» τη γειτονιά από τη «φασιστική κατοχή» και να «ξεπλύνουν» την περιοχή από το «ρατσισμό»!!!

Ολοκληρωτική η παραποίηση των γεγονότων, τερατώδης η ψευτιά, θηριώδης η συκοφαντία εναντίον των κατοίκων της γειτονιάς. Οι «ρήτορες» των καθεστωτικών, διατεταγμένων υπηρεσιών των ΜΜΕ και των τηλεοπτικών λακέδων ξερνούν πηχτά κύματα ψευτιάς και τυποποιημένης συκοφαντίας εναντίον του Αγ. Παντελεήμονα. Τα πάντα παραποιούνται, το μαύρο το παρουσιάζουν άσπρο και εμφανίζουν τη γλοιώδη συνοχή τους ψεύδους τους σαν αλήθεια.

Δεν βλέπουν τα «τάγματα εφόδου» που επιτίθενται μανιωδώς εναντίον μιας γειτονιάς, ούτε καν θέτουν το απλό ερώτημα: τι θέλει όλος αυτός πολιτικός υπόκοσμος, που το μόνο που ξέρει είναι να ανάβει φωτιές και να καταστρέφει, σε μια γειτονιά; Ποια πολιτική και ηθική αρχή νομιμοποιεί αυτά τα «τάγματα εφόδου» να εκστρατεύουν όπου αυτά θέλουν για να επιβάλλουν, με φασιστική βαρβαρότητα, τις «αντιρατσιστικές», επιδοτούμενες «θεωρίες» τους; Και με βάση ποια πολιτική φιλοσοφία και πολιτική θεωρία αυτοδιορίζονται κάποιοι «τιμωροί» και «βιαστές» των λαϊκών γειτονιών και της ελληνικής κοινωνίας;

Αυτά και πολλά άλλα απλά ερωτήματα δεν τίθενται από κανένα.

ΟΛΟΙ ακολουθούν το μανιφέστο της «σέχτας» των μυστικών υπηρεσιών που κήρυξε την καταστροφή του ελληνικού λαού και ανύψωσε την τυφλή βία σε κυρίαρχο πολιτικό και ηθικό κανόνα.

Αυτά που κηρύσσει η «Σέχτα» των παρακρατικών μηχανισμών εφαρμόζουν τα παρακρατικά «επαγγελματικά» αντιρατσιστικά «τάγματα εφόδου», τα «προοδευτικά» ΜΜΕ («Ελευθεροτυπία») το γραφείο Τύπου των παρακρατικών συμμοριών (idymedia) και οι τηλεστάρ «Ρομπέν» των υπονόμων: Ο Μάκης και οι λοιποί…

Αυτά τα πολυτελή παράσιτα της διαπλοκής και των υπονόμων διακρίνουν το «ρατσισμό» των γειτονιών και τους «φασίστες» του Αγ. Παντελεήμονα!!!

Και μόνο αυτό δείχνει το μέγεθος της κακουργίας όλων αυτών των παρασίτων που κολυμπάνε μέσα σε πακτωλούς χρημάτων.

Αν είναι δυνατόν η καθεστωτική σαπίλα, οι Ύαινες των ΜΜΕ και τύποι σαν τον Τριανταφυλλόπουλο να μας πουλούν «αντιρατσισμό»!!!

Μία υπηρεσία εκτελούν διατεταγμένα: Να συντριβεί και να συκοφαντηθεί το λαϊκό κίνημα των γειτονιών και συγκεκριμένα: ο Αγ. Παντελεήμονας και να πεσει η Ελλαδα στα χερια αριστερων φασιστων και πληρωμενων πρακτορων.

Γι’ αυτό όλοι οι Λύκοι του καθεστώτος έχουν συστρατευθεί εναντίον των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.

Γιατί όπως έχουμε υπογραμμίσει επανειλημμένα:

«Η οργάνωση των κατοίκων και οι δυναμικές παρεμβάσεις τους έχουν θορυβήσει πολύ τους ποικίλους μηχανισμούς των «νονών» του «αντιρατσισμού», έχουν θορυβήσει τα «αριστερά» κομματικά κατεστημένα (πού ξανακούστηκε να ενεργούν γειτονιές έξω από τη δική του ηγεμονία και χειραγώγηση) και έχουν πανικοβάλει, βεβαίως, τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές».

Τέτοιες πρωτοβουλίες αυτό-οργάνωσης αποτελούν, στις σημερινές εφιαλτικές συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί από τα αλλοδαπά στίφη «λαθραίων», με τις μαφίες τους, πυροδότη ισχυρότατων λαϊκών δονήσεων και εκρήξεων.

Γι’ αυτό με νύχια και με δόντια, με τρομοκρατικά και προβοκατόρικα μέσα, με ψεύδη και συκοφαντίες, επιδιώκουν, εναγωνίως, να διαλύσουν αυτή την πρωτοβουλία των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.»"


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3457


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου