Χρήστες OnLine

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Είχαν ξανασυλλάβει την 22χρονη Αντιγόνη Χελιώτη... ας θαυμασει ο λαος τους "αντιεξουσιαστες" τα πλουσιοπαιδα των βορειων προαστειων..

....και η ξεφτίλα των πλουσιόπαιδων "αναρχικών" συνεχίζεται...



Σεσημασμένη είναι η 22χρονη που συνελήφθη τα ξημερώματα από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην περιοχή του πολυτεχνείου. Οι διωκτικές Αρχές κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη της με τη βοήθεια των εγκληματολογικών εργαστηρίων, όταν τα αποτυπώματά της ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν στη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, την οποία χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».


Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η κοπέλα είχε παλαιότερα προσαχθεί στη Γ.Α.Δ.Α. για συμμετοχή σε επεισόδια με αναρχικούς.

Πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από το χτύπημα στον Καρέα, στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακολουθήσουν τα βήματα της 22χρονης σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εδώ και ελάχιστες ημέρες.


Στα εντάλματα, που εκδόθηκαν εν κρυπτώ, εμπλέκονται και άλλα τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνται. Η 22χρονη παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς είναι η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε όσους αφορούν τα τελευταία -πέντε εν συνόλω- εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό, αυτό ενισχύει και τον ρόλο της, καθώς η ίδια πηγή ενημέρωσης ανέφερε πως «σε αυτή την οργάνωση οι γυναίκες έχουν σοβαρό υποστηρικτικό ρόλο. Χρησιμοποιούνται για να κατοπτεύσουν ένα χώρο, αλλά και πολλές φορές για το…ξεκάρφωμα. Είναι αυτονόητο, βέβαια, πως σε πολλά τέτοια χτυπήματα, όπως στου Μίμη Ανδρουλάκη, οι κοπέλες αυτές φυλάνε τσίλιες ή και ακόμη συνοδεύουν τους άνδρες στα σημεία της τοποθέτησης των εκρηκτικών μηχανισμών».


Ο… τραχανάς για τη νέα ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής ήταν «στρωμένος» από την προηγούμενη διοίκηση της υπηρεσίας, από τον Ταξίαρχο Δημήτρη Χωριανόπουλο, ο οποίος πριν να αποστρατευθεί ανέμενε το πράσινο φως για να επακολουθήσουν νέα εντάλματα, αφού όμως η υπόθεση της… άγουρης οργάνωσης θα ανετίθετο σε ειδικό εφέτη ανακριτή, πράγμα το οποίο και έγινε μόλις την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση ανατέθηκε όχι σε έναν αλλά σε δυο ειδικούς εφέτες ανακριτές...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Και η νεα συλληψη για τρομοκρατια ηταν γονος βορειων προαστιων.Επαναστατες του......σαλονιου.Ενω εμεις που τρεχουμε ολοι μερα για ενα κομματι ψωμι δεν εχουμε καιρο για τετοιου ειδους....... «επαναστασεις».



Πλουσιοκόριτσο και η Αντιγόνη όπως και τα άλλα παιδιά που τα εμπλέκουν στους "Πυρήνες"



Άλλο ένα 22χρονο πλουσιοκόριτσο, η Αντιγόνη Χελιώτη που τα είχε όλα αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνεται πίσω από τις πόρτες ενός σπιτιού. Πάντως οι γονείς ήταν εύποροι από την Πεντέλη όπως δείχνει και η φωτογραφία του σπιτιού. Ο ένας τοπογράφος και η άλλη εκπαιδευτικός ενώ η 22χρονη που συνελήφθη είναι φοιτήτρια στο χημικό!

Τα προηγούμενα παιδιά είχαν και διαμέρισμα από τους δικούς τους να μένουν ελεύθερα με την παρέα τους.
Δεν θέλουμε να πούμε ότι είναι τα παιδιά των Βορείων Προαστίων που ξεσηκώνονται αλλά ότι είναι KAI αυτά. Μόνο που γαλουχήθηκαν - προφανώς- με λάθος τρόπους. Με βόμβες δεν κάνεις αντιεξουσιαστική πολιτική.

Όταν μάλιστα χθες παραλίγο να έχουμε και 3 θύματα από την επίθεση στον Μίμη Ανδρουλάκη.
Αλλιώς το ξεκίνησαν και αλλιώς τους βγήκε.

ΝΕΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ:ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!


Ό σο και να προσπαθούν οι πρεζάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ και τα γνωστά και μη εξαιρεταία Παρατηρητήρια να ανακινήσουν θέμα εκ του μη όντος,οι απαντήσεις που παίρνουν ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:


"Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος χαρακτήρισε το θέμα «φαιδρότητες και αστεία πράγματα», σημειώνοντας ότι «έχουν δικαιώματα όχι μόνο οι μειοψηφίες αλλά και οι πλειονότητες», υπονοώντας ότι η πλειονότητα των πολιτών δεν επιθυμεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές και δικαστικές αίθουσες.

Ο κ. Ιερώνυμος άφησε ανοιχτό, δε, το ενδεχόμενο, να συζητηθεί το θέμα στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.


Στο θέμα, σύμφωνα με το Βήμα, παρενέβη και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ.Καλαμίδας, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για να τιμήσει την 50χρονη συμβολή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στη δημιουργία ενιαίου χώρου προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου προκαλούν μερικές φορές σχόλια και δεν συνάδουν με το περί δικαίου συναίσθημα της πλειοψηφίας των πολιτών των κρατών-μελών» είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας μάλιστα από τους παριστάμενους δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να τοποθετηθούν επί του θέματος.

«Πρέπει το ΕΔΔΑ να προσπαθεί να γίνονται δεκτές οι αποφάσεις του από την πλειοψηφία των πολιτών, πράγμα δύσκολο λόγω της διαφοράς σε πολλά σημεία των πολιτών των 27 κρατών-μελών της Ευρώπης» υποστήριξε."

Εκτός λοιπόν από εμάς τους "σκοταδιστές",τους "εκατομμυριούχους παπάδες" και τους λοιπούς "θρησκόληπτους",ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!!


Καταλάβατε θολοκουλτουριάρικα μιάσματα και Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης και του ανθελληνισμού;;;ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!Όσο και να προπαγανδίζετε,όσο και να σκυλιάζετε με τις "προοδευτικές" αρλούμπες σας,θα είστε πάντα η ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!

Κατάλαβες Ψαριανέ;Κατάλαβες Δημητρά;Τι θα κάνετε τώρα,θα κατηγορήσετε τον Άρειο Πάγο για...φασισμό;;;Καλύτερα κρυφτείτε,γιατί ΞΑΝΑ-ξεφτυλιστήκατε...!

πηγη

Κατασκευή και διασπορά Ψευδών ειδήσεων από το καθεστώς της Νεοταξικής χούντας, με στόχο την ηθική νομιμοποίηση της Εισβολής και Κατοχής:


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ :

“θάνατος πακιστανού μετά από βασανισμό του σε αστυνομικό τμήμα”

Ημερομηνία: 11 Οκτωβρίου 2009. Τόπος: Μια χώρα που ακόμη ονομάζεται Ελλάς, αλλά δεν διοικείται από Έλληνες και υπόκειται καθημερινώς σε μαζικό εποικισμό και πληθυσμιακή εισβολή κυρίως από πληθυσμούς της Ασίας και της Αφρικής…


Τα «γεγονότα»:
Δημοσιεύεται έκθεση της Human Rights Watch, που ζητάει από την Επιτροπή, να ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση για «να σταματήσει την κακομεταχείριση μεταναστών», κάνοντας λόγο για καταπάτηση των δικαιωμάτων των ατόμων που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα.


Σε πλήρη συντονισμό με την δημοσίευση της παραπάνω έκθεσης, το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων» και το στεγαζόμενο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές του κατεχόμενου Κράτους, κέντρο διαδικτυακού συντονισμού και στρατολόγησης νέων παρακρατικών τρομοκρατών με την ονομασία «Athens Indymedia» «καταγγέλλουν θάνατο μετανάστη μετά από αστυνομικό ξυλοδαρμό».


Σύμφωνα με το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών», ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, αφού «υπέστη ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στο σπίτι του». Στο τμήμα, σύμφωνα με την οργάνωση, ο Μ.Αντίφ «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ», εξαιτίας των οποίων κατέληξε …14 ημέρες μετά, στις 9 Οκτωβρίου, χωρίς όμως όλες αυτές τις ημέρες να έχει επισκεφθεί κάποιο νοσοκομείο ή να έχει αναφερθεί πουθενά κάποιο περιστατικό ξυλοδαρμού! Ο θάνατός του, σύμφωνα με το Δίκτυο, οφείλεται στον «αστυνομικό ξυλοδαρμό».


«Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ. Σκοτώσαν τον Μοχάμεντ και εμείς καθόμαστε να κοιτάμε τα e mail μας και.. να αλληλοδιαβαζόμαστε σαν να είναι μία συνηθισμένη είδηση ο θάνατος από βασανιστήρια» ,μας «πληροφορoύν» στο διαδίκτυο τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης.


Ο κατοχικός πρωθυπουργός της χώρας, Τζέφρυ Γκιόργκος Μινέικο Τσαντ Παπάντριου, μιλάει για απαξίωση της ανθρωπιάς, «με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία».


Τα κατοχικά Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως αναπαράγουν την «είδηση». Στην συνέχεια, παρακρατικές συμμορίες καθοδηγούμενες από επαγγελματίες επιδοτούμενους από διεθνή ιδρύματα, κράτος και «Ευρωπαϊκή» Ένωση «αντιρατσιστές», με την συνοδεία λαθρομεταναστών, «αντιεξουσιαστών» και συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, ξεχύνονται στους δρόμους, δημιουργούν επεισόδια και καταστρέφουν στο διάβα τους δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Παραθέτουμε ενδεικτικά μια εκ των ανακοινώσεων που έγραψαν οι «αντιεξουσιαστές», με αφορμή την επίθεσή τους στο Δημαρχείο Νίκαιας, ένα γεγονός ανάμεσα σε πλήθος άλλων που έγιναν με αφορμή τον θάνατο του Πακιστανού.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

400 διαδηλωτές και διαδηλώτριες πορευτήκαμε σήμερα17 Οκτώβρη στους δρόμους της Νίκαιας σε μια πορεία οργής για την πρόσφατη δολοφονία του 25χρονου πακιστανού μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ από βασανιστήρια στο Α.Τ. Νίκαιας, καλεσμένη από αναρχικές συλλογικότητες και τοπική συνέλευση από τις περιοχές.
Περάσαμε από κεντρικούς δρόμους της περιοχής, από το σπίτι του δολοφονημένου και κατευθυνθήκαμε προς το τμήμα. Οι μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, Δέλτα και Ζήτα που «συνόδευαν» τη διαδήλωση, μπροστά, πίσω και σε παράλληλους δρόμους, υπέδειξαν την επίσημη τοποθέτηση του σοσιαλιστικού πια Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (Προστασίας του Πολίτη!): κάλυψη και στήριξη των βασανιστών φονιάδων, αστυνομική κατοχή της περιοχής για τον κόσμο του αγώνα και της αλληλεγγύης. Εξάλλου, ότι συνέβαινε θα συνεχιστεί: ξύλο βασανιστήρια, εξευτελισμοί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της επικράτειας.
Στη συγκέντρωση και κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της πορείας η βροχή δυνατή. Όμως στο ύψος του Α.Τ. Νίκαιας δεν ήταν μόνο οι στάλες της βροχής. Η διμοιρία του αστυνομικού φράγματος, προστασίας του τμήματος δέχτηκε και μια βροχή από πέτρες. Η συντεταγμένη συνέχιση της πορείας και αποχώρηση από το σημείο αντιμετώπισε τη συνδυασμένη επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ στην πίσω πλευρά και στα πλάγια της πορείας. Οι περιφρουρήσεις κράτησαν ενώ κάτοικοι από τα πεζοδρόμια και τα μπαλκόνια αποδοκίμαζαν ή έβριζαν τον αστυνομικό στρατό κατοχής. Όμως μέσα στο νέφος των δακρυγόνων και την επίθεση των ΜΑΤ με γκλοπς κάποιοι/-ες αποκόπηκαν με αποτέλεσμα να προσαχθούν.
Η πορεία ολοκληρώθηκε στο περιβολάκι της Νίκαιας, όπως ήταν συμφωνημένο και δεδομένων των προσαγωγών ένα μεγάλο μέρος των συγκεντρωμένων προχωρήσαμε σε κατάληψη του Δημαρχείου Νίκαιας για την άμεση απελευθέρωση των αιχμαλώτων συντρόφων και συντροφισσών μας. Ορισμένοι που αποχώρησαν με τα οχήματά τους σταματήθηκαν στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό από μηχανοκίνητες αστυνομικές δυνάμεις και προσήχθησαν επίσης. Ο ακριβής αριθμός των προσαχθέντων παραμένει για την ώρα άγνωστος (παρότι μια σειρά ονομάτων είναι ήδη γνωστά) αλλά σίγουρα διψήφιος, ενώ έχει αρχίσει για κάποιους/-ες διαδικασία απόδοσης κατηγοριών. Το νέο κρατικό δόγμα «δημοκρατία και πυγμή» -έτσι όπως ανακοινώθηκε από το νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά του κόσμου της εξέγερσης και κάθε εν δυνάμει αντιστεκόμενου- σε όλο του το μεγαλείο… Όπως στη συγκέντρωση εργατών και ανέργων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος προχθές Πέμπτη 15 Οκτώβρη έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Πειραιώς. Όπως στα κατεχόμενα εδώ και μέρες Εξάρχεια. Όπως στις πρόσφατες εισαγγελικές παραγγελίες κατά καταληψιών μαθητών. Όπως επίσης προδιαγράφεται για τις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών του Πειραιά ενάντια στην πώληση τμήματός του στην COSCO ή τους 1400 απειλούμενους με απόλυση εργάτες των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η αστυνομική βαρβαρότητα δεν είναι παρά η κατασταλτική εκδοχή της κρατικής-καπιταλιστικής βαρβαρότητας: καταπίεση, εκμετάλλευση, υποταγή, θάνατος.
Η νέα πολιτική διαχείριση αυτό που ήρθε κυρίως να διαχειριστεί είναι την κοινωνική διάσταση της κρίσης των ημερών μας: τη διευρυμένη ανυπακοή και σύγκρουση με τις επιταγές της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Καμιά ψευδαίσθηση λοιπόν. Καμιά αλλαγή δεν θα υπάρξει από καμιά νέα κυβέρνηση. Όπως πάντα άλλωστε. Η κρατική τρομοκρατία συνεχίζεται και μαζί ο αγώνας για κοινωνική και ατομική απελευθέρωση, για έναν κόσμο ελεύθερο χωρίς εξουσία.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ


Τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα:

Ο Πακιστανός, που ενδιάμεσα είχε μεταλλαχθεί σε Αφγανό (κάτι που συμβαίνει με σχεδόν όλους τους Πακιστανούς λαθρομετανάστες που έρχονται στην χώρα μας, που μεταλλάσσονται σε «Αφγανούς» ώστε να έχουν δικαίωμα να ζητήσουν πολιτικό άσυλο , ως προερχόμενοι από δήθεν εμπόλεμη ζώνη),είχε πεθάνει από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας οινοπνεύματος σε συνδυασμό με ναρκωτικές ουσίες!


14 μέρες πριν από τον θάνατό του είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα, μετά από επεισόδια που έγιναν αφότου είχε βιάσει 14χρονο ομοεθνή του, και είχε ξυλοκοπηθεί από τον αδερφό του θύματος! Από τον ξυλοδαρμό αυτόν προέρχονταν και κάποιοι μώλωπες που είχε στο σώμα του!



Τι έγινε μετά την αποκάλυψη της αλήθειας:
Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, η είδηση αποσιωπήθηκε σχεδόν από το σύνολο του τύπου και των τηλεοπτικών καναλιών! Ούτως ώστε να κάνουν τον Ελληνικό λαό να νιώθει ενοχές για την… «κακομεταχείρηση» που δήθεν δέχονται στην χώρα μας οι λαθρομετανάστες και τον «βασανισμό» και θάνατο του Πακιστανού, και να δεχθεί ζητώντας «εξιλέωση» την νομιμοποίηση της πληθυσμιακής εισβολής και κατοχής της χώρας μας… Προβάλλουν κατασκευασμένες «προσωπικές ιστορίες» «κακοποιημένων» λαθρομεταναστών με τον ίδιο ακριβώς τον τρόπο με τον οποίον κάποιες δεκαετίες νωρίτερα, καλλιεργώντας τύψεις στους Ευρωπαίους για το «Εβραϊκό Ολοκαύτωμα», τους ώθησαν να αποδεχθούν ως «εξιλέωση» την νομιμοποίηση της Ισραηλινής εισβολής και κατοχής στην Παλαιστίνη που έγινε με την ίδρυση του Σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ…


πηγη


Μνημειο του Αγνωστου Αναρχικου, του Αγνωστου Τρομοκρατη, του Αγνωστου Λαθρομεταναστη, του Αγνωστου Απεργου...



Εν οψει των λαμπρων «εορτασμων» …..

Και των επετειων των διαφορων αναρχοτρομοκρατικων –κομμουνιστικων εκδηλωσεων , των περασμενων Νέο-Δεκεμβριανων, που με πολυχρωμα πυροτεχνηματα δυναμιτες και εξυπνες βομβες ( που σκοτωνουν μονο αθωωους αστυνομικους και βλακες πολιτες) προετοιμαζονται να γινονται στην Αθηνα , στο εμπορικο κεντρο αλλα και στα προαστια της Αθηνας.

Παντου οπου οι «παναγνοι ηρωικοι γενναιοι ανιδιοτελεις» μαχητες των πολεων ειρηνικα πυρπολουν, πυροβολουν με αγαπη, κατεδαφιζουν-καταστρεφουν δημιουργικα ο,τι εμεινε ακομη ορθιο ..

Στερουν την δυνατοτητα των εξιδεικευμενων διανομεων του ξενου πλουτου να υφαρπαξουν με φορομπηχτικη καλωσυνη , τον καρπο εργασιας των επιτυχημενων και να τον προσθεσουν αποτελεσματικα στον τρυπιο πυθαρι των δαναιδων τον απυθμενο δημοσιο κορβανα διατροφης ολου του Κηφηναριου.

Του κηφηναριου που «υπηρετει, προστατευει , μορφωνει, ανυψωνει» τον Ελληνα Πολιτη

Αποτολμω

Στον πολυπολυτισμικο υπερπολιτισμενο μετρημενο Σεμνο, Υπουργο «Προστασιας» Πολιτη και

Την καλωσυνατη, τερας (παιδευσεως) Υπουργο Παιδειας Ρατσιστικης Καταδιωξης των Ελληνων

Να προτεινω, να παρακαλεσω, να αιτησω, την δημιουργια ενός μνημειου που στερειται αδικαιολογητα η Ελληνικη Επικρατεια.

Το Μνημειου του Αγνωστου Αναρχικου, του Αγνωστου Τρομοκρατη και του Αγνωστου Λαθρομεταναστη, του Αγνωστου Απεργου

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ......Επαναστατες του......σαλονιου.Ενω εμεις που τρεχουμε ολοι μερα για ενα κομματι ψωμι δεν εχουμε καιρο για τετοια...


Η νεαρή κοπέλα συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από πάρτι κατάληψης στην Πατησίων.. απόδειξη οτι οι "καταλήψεις" δεν ειναι παρα γιάφκες συντονισμού επιθέσεων και εργαστήρια εμπρηστικών μηχανισμών των "φίλων" του Χρυσοχοίδη..


Και η νεα συλληψη για τρομοκρατια ηταν γονος βορειων προαστιων.Επαναστατες του......σαλονιου.Ενω εμεις που τρεχουμε ολοι μερα για ενα κομματι ψωμι δεν εχουμε καιρο για τετοιου ειδους....... «επαναστασεις».


Συνελήφθη χαράματα και μαζί της προσήχθησαν στην Αντιτρομοκρατική και 2 άτομα που ήταν μαζί της. Κατά της 22 χρονης υπήρχε ένταλμα σύλληψης , και σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα στην "Γιάφκα" της 25ης Μαρτίου.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται στις κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπεται στον Ανακριτή.

Ανακοινώνεται ότι την 05:30 ώρα σήμερα (14-11-2009) συνελήφθη στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, 22χρονη ημεδαπή, βάσει εντάλματος σύλληψης, κατηγορούμενη για: α) εγκληματική οργάνωση, β) προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή, γ) έκρηξη από κοινού από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή και δ) τρομοκρατική οργάνωση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.




Αυτή είναι η Αντιγόνη Χελιώτη, η 22χρονη φερόμενη τρομοκράτισσα που συνελήφθη τα ξημερώματα και θεωρείται μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της φωτιάς"



Το πατρικό της στην Πεντέλη και η ίδια φοιτήτρια στο χημικό με μητέρα εκπαιδευτικό!






































Το σπίτι της Αντιγόνης


Αυτό είναι το σπίτι που διέμενε η 22χρονη Αντιγόνη μαζί με την οικογένειά της στην Πεντέλη. τα "φτωχαδάκια επαναστάτες" των Βορείων προαστείων...

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕ'Ι' ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΣΑΛΑΜΙ ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΤΕΥΑΝ


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!

Ελληνόπουλο 11 χρόνων ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του μουσουλμάνους σε σχολείο του Σίδνεϊ, γιατί έτρωγε σαλάμι την περίοδο της δικής τους νηστείας.
Ο Αντώνης Γρηγορίου μαζί μ' έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στη βιβλιοθήκη, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη όμως, ο ίδιος είχε δεχθεί μια γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.


«Μού ράγισε η καρδιά, όταν είδα το παιδί μου σ' αυτήν την κατάσταση», θα πει ο πατέρας του, Αντρέας Γρηγορίου.
«Όταν πήγα στο σχολείο, τον είχαν εκεί που κρατούν τα άρρωστα παιδιά» .
Το παιδί, εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο και να έχει εφιάλτες.
Μετά το γεγονός ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά, αρκετά δε παιδιά είπαν ότι φοβόντουσαν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις αν το φαγητό τους ήταν «διαφορετικό» από των άλλων, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαντάν.


Εκπρόσωπος των μουσουλμάνων, από το Τζαμί του Κόμπουρκ, θα πει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που προωθεί το Ισλάμ:
«Θα έλεγα ότι τα λυπηρά αυτά συμβάντα είναι αποτέλεσμα της ανατροφής των παιδιών, μέσα στην οικογένεια και όχι του Ισλάμ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια θαυματουργή λύση στο πρόβλημα. Για να εξαλειφθούν αυτού του είδους τα φράγματα, απαιτείται μια διαδικασία που προϋποθέτει ανοχή στα διάφορα θρησκεύματα και τους πολιτισμούς των κατοίκων αυτής της χώρας».


Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ