Χρήστες OnLine

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Είχαν ξανασυλλάβει την 22χρονη Αντιγόνη Χελιώτη... ας θαυμασει ο λαος τους "αντιεξουσιαστες" τα πλουσιοπαιδα των βορειων προαστειων..

....και η ξεφτίλα των πλουσιόπαιδων "αναρχικών" συνεχίζεται...



Σεσημασμένη είναι η 22χρονη που συνελήφθη τα ξημερώματα από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην περιοχή του πολυτεχνείου. Οι διωκτικές Αρχές κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη της με τη βοήθεια των εγκληματολογικών εργαστηρίων, όταν τα αποτυπώματά της ταυτοποιήθηκαν με αυτά που βρέθηκαν στη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, την οποία χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».


Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η κοπέλα είχε παλαιότερα προσαχθεί στη Γ.Α.Δ.Α. για συμμετοχή σε επεισόδια με αναρχικούς.

Πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από το χτύπημα στον Καρέα, στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακολουθήσουν τα βήματα της 22χρονης σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εδώ και ελάχιστες ημέρες.


Στα εντάλματα, που εκδόθηκαν εν κρυπτώ, εμπλέκονται και άλλα τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνται. Η 22χρονη παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς είναι η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε όσους αφορούν τα τελευταία -πέντε εν συνόλω- εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό, αυτό ενισχύει και τον ρόλο της, καθώς η ίδια πηγή ενημέρωσης ανέφερε πως «σε αυτή την οργάνωση οι γυναίκες έχουν σοβαρό υποστηρικτικό ρόλο. Χρησιμοποιούνται για να κατοπτεύσουν ένα χώρο, αλλά και πολλές φορές για το…ξεκάρφωμα. Είναι αυτονόητο, βέβαια, πως σε πολλά τέτοια χτυπήματα, όπως στου Μίμη Ανδρουλάκη, οι κοπέλες αυτές φυλάνε τσίλιες ή και ακόμη συνοδεύουν τους άνδρες στα σημεία της τοποθέτησης των εκρηκτικών μηχανισμών».


Ο… τραχανάς για τη νέα ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής ήταν «στρωμένος» από την προηγούμενη διοίκηση της υπηρεσίας, από τον Ταξίαρχο Δημήτρη Χωριανόπουλο, ο οποίος πριν να αποστρατευθεί ανέμενε το πράσινο φως για να επακολουθήσουν νέα εντάλματα, αφού όμως η υπόθεση της… άγουρης οργάνωσης θα ανετίθετο σε ειδικό εφέτη ανακριτή, πράγμα το οποίο και έγινε μόλις την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση ανατέθηκε όχι σε έναν αλλά σε δυο ειδικούς εφέτες ανακριτές...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Και η νεα συλληψη για τρομοκρατια ηταν γονος βορειων προαστιων.Επαναστατες του......σαλονιου.Ενω εμεις που τρεχουμε ολοι μερα για ενα κομματι ψωμι δεν εχουμε καιρο για τετοιου ειδους....... «επαναστασεις».



Πλουσιοκόριτσο και η Αντιγόνη όπως και τα άλλα παιδιά που τα εμπλέκουν στους "Πυρήνες"



Άλλο ένα 22χρονο πλουσιοκόριτσο, η Αντιγόνη Χελιώτη που τα είχε όλα αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνεται πίσω από τις πόρτες ενός σπιτιού. Πάντως οι γονείς ήταν εύποροι από την Πεντέλη όπως δείχνει και η φωτογραφία του σπιτιού. Ο ένας τοπογράφος και η άλλη εκπαιδευτικός ενώ η 22χρονη που συνελήφθη είναι φοιτήτρια στο χημικό!

Τα προηγούμενα παιδιά είχαν και διαμέρισμα από τους δικούς τους να μένουν ελεύθερα με την παρέα τους.
Δεν θέλουμε να πούμε ότι είναι τα παιδιά των Βορείων Προαστίων που ξεσηκώνονται αλλά ότι είναι KAI αυτά. Μόνο που γαλουχήθηκαν - προφανώς- με λάθος τρόπους. Με βόμβες δεν κάνεις αντιεξουσιαστική πολιτική.

Όταν μάλιστα χθες παραλίγο να έχουμε και 3 θύματα από την επίθεση στον Μίμη Ανδρουλάκη.
Αλλιώς το ξεκίνησαν και αλλιώς τους βγήκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου