Χρήστες OnLine

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ......Επαναστατες του......σαλονιου.Ενω εμεις που τρεχουμε ολοι μερα για ενα κομματι ψωμι δεν εχουμε καιρο για τετοια...


Η νεαρή κοπέλα συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από πάρτι κατάληψης στην Πατησίων.. απόδειξη οτι οι "καταλήψεις" δεν ειναι παρα γιάφκες συντονισμού επιθέσεων και εργαστήρια εμπρηστικών μηχανισμών των "φίλων" του Χρυσοχοίδη..


Και η νεα συλληψη για τρομοκρατια ηταν γονος βορειων προαστιων.Επαναστατες του......σαλονιου.Ενω εμεις που τρεχουμε ολοι μερα για ενα κομματι ψωμι δεν εχουμε καιρο για τετοιου ειδους....... «επαναστασεις».


Συνελήφθη χαράματα και μαζί της προσήχθησαν στην Αντιτρομοκρατική και 2 άτομα που ήταν μαζί της. Κατά της 22 χρονης υπήρχε ένταλμα σύλληψης , και σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα στην "Γιάφκα" της 25ης Μαρτίου.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται στις κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπεται στον Ανακριτή.

Ανακοινώνεται ότι την 05:30 ώρα σήμερα (14-11-2009) συνελήφθη στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, 22χρονη ημεδαπή, βάσει εντάλματος σύλληψης, κατηγορούμενη για: α) εγκληματική οργάνωση, β) προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα και κίνδυνο για άνθρωπο κατά συρροή, γ) έκρηξη από κοινού από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο κατά συρροή και δ) τρομοκρατική οργάνωση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.




Αυτή είναι η Αντιγόνη Χελιώτη, η 22χρονη φερόμενη τρομοκράτισσα που συνελήφθη τα ξημερώματα και θεωρείται μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της φωτιάς"



Το πατρικό της στην Πεντέλη και η ίδια φοιτήτρια στο χημικό με μητέρα εκπαιδευτικό!






































Το σπίτι της Αντιγόνης


Αυτό είναι το σπίτι που διέμενε η 22χρονη Αντιγόνη μαζί με την οικογένειά της στην Πεντέλη. τα "φτωχαδάκια επαναστάτες" των Βορείων προαστείων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου