Χρήστες OnLine

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

«Παραμύθι» η μηδενική ανοχή! Πολυτεχνείο 2009: Επεισόδια έγιναν, απλά τα κανάλια τα υποβάθμισαν…


Δύο αστυνομικοί, μέλη της ομάδας Δέλτα, ξυλοκοπήθηκαν άγρια έξω από την Γενική Ασφάλεια. Επίθεση στο κτίριο της Γενικής Ασφάλειας και 13 τραυματίες αστυνομικοί, ένας με κάταγμα κάτω γνάθου! Αφήνονται ελεύθεροι οι περισσότεροι…


Τελικά αληθινό είναι ό,τι δείχνει η τηλεόραση και έτσι λοιπόν αφού είπαν τα κανάλια ότι έγιναν μικροεπεισόδια, μικροεπεισόδια ήταν… Μικροεπεισόδιο είναι να γίνεται επίθεση στο κτίριο της Γενικής Ασφάλειας, να απελευθερώνονται δια της βίας κρατούμενοι και να δέρνονται αλύπητα λίγα μέτρα από το κτίριο της Γενικής Ασφάλειας αστυνομικοί… Αυτή το φορά δεν τους σκότωσαν και δεν έκαψαν την Αθήνα και αυτό κάποιοι το θεωρούν επιτυχία. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ! Όπως ανακοινώθηκε σε 277 προσαγωγές και 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια. ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, άρχισαν να αφήνονται ελεύθεροι οι πρώτοι προσαχθέντες, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα και συνθήματα από την πλευρά των ομοϊδεατών τους που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Γ.Α.Δ.Α.


Πριν να ξεκινήσει η πορεία οι αστυνομικοί συνελήφθη άτομο, που είχε στην κατοχή του ένα μπουκάλι με βενζίνη, κροτίδες, μία μάσκα και σπίρτα. Ομάδα 30 ατόμων έξω από το Χίλτον πέταξε ξύλα και πέτρες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης και εδέχθησαν για τον λόγο αυτό δριμύτατες παρατηρήσεις από τους προϊσταμένους τους. Ακόμη κατά την διάρκεια της πορείας ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές σε καταστήματα στην οδό Σταδίου.


Έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς οι οποίοι όμως έλαβαν αυστηρές εντολές να μην απαντήσουν. Οι λεγόμενοι αντιεξουστιαστές έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν στο κτίριο της Γενικής Ασφάλειας και πέταξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παραταγμένες στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Δύο αστυνομικοί, μέλη της ομάδας Δέλτα, ξυλοκοπήθηκαν άγρια στο ύψος του Εφετείου, που βρίσκεται επί της Λ. Αλεξάνδρας, και τραυματίστηκαν στο χέρι, ο ένας, και στον ώμο, ο άλλος. Στην διασταύρωση των οδών Αλεξάνδρας και Μουστοξύδη έβαλαν φωτιές. Συνολικά έχουν τραυματισθεί 13 αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων με κάταγμα κάτω γνάθου.


Οι αστυνομικοί επίσης προσπάθησαν να συλλάβουν ένα άτομο έξω από την ΓΑΔΑ, όμως δια της βίας οι αναρχοκομμουνιστές τον πήρανε από τα χέρια τους…


Αυτή είναι η περίφημη «μηδενική ανοχή» του νέου κράτους ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχοντας στην υπηρεσία του τα κανάλια λες και ζούμε σε καθεστώς Κίνας ή Βόρεας Κορέας είπαν ότι είχαμε… μικροεπεισόδια!


πηγη


Xορεύοντας με τους Γκρίζους Λύκους και λοιπούς πράκτορες στο Αιγαίο



Παλαιότερα έγραφα ότι η λαθρομετανάστευση αποτελεί πρόσφορο μέσο διείσδυσης ξένων μυστικών υπηρεσιών και αποκόμισης ευαίσθητων πληροφοριών για την επιτήρηση-αστυνόμευση συγκεκριμένων περιοχών (βλ. Λαθρομετανάστευση και εθνική ασφάλεια) και θα πρέπει να λογίζεται ως ασύμμετρη απειλή καθώς αποτελεί προέκταση του οργανωμένου εγκλήματος.

Σήμερα με δημοσίευμα του ο "Ελεύθερος Τύπος" αποκάλυψε ότι οι ελληνικές αρχές ανακάλυψαν τρία μέλη της ακραίας εθνικιστικής και παρακρατικής τουρκικής οργάνωσης "Γκρίζοι Λύκοι" σε ιστιοπλοϊκό γεμάτο λαθρομετανάστες που έπλεε πριν τέσσερις ημέρες στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων.

Ως γνωστόν η οργάνωση συνδέεται τόσο με το "βαθύ κράτος" της Τουρκίας και τις μυστικές υπηρεσίες της, όσο και με το οργανωμένο έγκλημα. Το αγγλικής σημαίας ιστιοπλοϊκό Μπέρμπιχαμ με 41 λαθρομετανάστες από το Ιράν και το Ιράκ, είχε ξεκινήσει από σημείο κοντά στη Σμύρνη και είχε τελικό προορισμό την Ιταλία. Το γεγονός ότι διακινητές-δουλέμποροι ήταν "Γκρίζοι Λύκοι" και εκτελούσαν αυτό το δρομολόγιο, δείχνει ότι το κύκλωμά τους έχει αναβαθμίσει ποιοτικά τις αποστολές του. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα στοιχεία των ελληνικών αρχών, οι "Γκρίζοι Λύκοι" περιορίζονταν, ως επί το πλείστον, σε μεταφορές λαθρομεταναστών σε ελληνικά νησιά στο Αιγαίο.


Υπόθεση Serkan Kaya
Στις 24 Απριλίου 2008 συνελήφθη ο 38χρονος Serkan Kaya, αρχιλοχίας της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφoριών (GID) ενώ μετέφερε με φουσκωτό σκάφος 15 Αφγανούς λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη. Μόλις μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχθηκε επίσκεψη από ανώτατο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα. Αξιοσημείωτο είναι ότι έφερε την υπηρεσιακή ταυτότητα του στην οποία αναγράφονταν τα στοιχεία του, όπως επίσης ο τύπος και ο αριθμός του όπλου που φέρεται να κατείχε στον τουρκικό στρατό (τύπου ΤKB ανατολικής προέλευσης) αποκαλύπτοντας ότι είχε συμμετάσχει σε πλήθος κεκαλυμμένων επιχειρήσεων. Το πιο ενδιαφέρον ήταν ότι ο Kaya είχε ξανασυλληφθεί στην Ελλάδα οπότε και απελάθηκε.


Υπόθεση Kazim Inal
Στα τέλη Οκτωβρίου 2007, σε μια ταυτόχρονη επιχείρηση σε Ελλάδα και Γερμανία οι διωκτικές αρχές των δύο χωρών εξάρθρωσαν ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης με διασυνδέσεις στη Δυτική Ευρώπη και στη χώρα μας. Eγκέφαλος ο Τούρκος μεγαλέμπορας ναρκωτικών και υιός στρατηγού Kazim Inal που διέμενε για μεγάλο διάστημα στην υπερπολυτελή κατοικία στη Βούλα μαζί με τη Σουηδή γυναίκα του. Στην Αθήνα συνελήφθησαν οι τρεις συνεργοί του, ένας Ελληνοαμερικανός, επίσης κάτοικος Βούλας, ένας Ελληνας κάτοικος Π. Φαλήρου και ένας πρώην εκτελωνιστής.


H ταυτότητα των Γκρίζων Λύκων (Βozkurt)
Το Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) ιδρύθηκε από τον συνταγματάρχη Αlparslan Turkes, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν ηγέτης του παντουρκικού κινήματος και υποστήριζε τη χιτλερική Γερμανία, με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια από το Βερολίνο. Οι παντουρκιστές έτρεφαν την ελπίδα πως μια νίκη των ναζί θα επέτρεπε στην Τουρκία να προσαρτήσει τις περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης που είχαν τουρκογενή πληθυσμό. Αντιγράφοντας τις πρακτικές των ναζί, η CIA χρησιμοποιούσε τις παντουρκικές οργανώσεις, για να υποδαυλίζει τα αντισοβιετικά αισθήματα των μουσουλμανικών μειονοτήτων στο εσωτερικό της Σοβιετικής Ένωσης.

Η παραστρατιωτική οργάνωση "Γκρίζοι Λύκοι", που αποτελούσε την ένοπλη πτέρυγα του ΜΗP, είναι ουσιαστικά παρακλάδι της Διεύθυνσης Ειδικού Πολέμου (ΟΗD) το οποίο ιδρύθηκε από το ΝΑΤΟ για να διεξάγει ανταρτοπόλεμο στα μετόπισθεν σε περίπτωση σοβιετικής επίθεσης (παρόμοιο με το γνωστό ιταλικό δίκτυο GLADIO). Στα τέλη της δεκαετίας του '60 λειτουργούσαν 34 στρατόπεδα με 100.000 εκπαιδευόμενους Γκρίζους Λύκους ενώ παράλληλα εισχώρησαν σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής και κατέλαβουν καίριες θέσεις απ' όπου πλέκουν μέχρι σήμερα τον γνωστό ιστό ανάμεσα στην πολιτική, το παρακράτος και το οργανωμένο έγκλημα.

Οι Γκρίζοι Λύκοι θεωρούνται υπεύθυνοι για βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες εκατοντάδων πολιτών στην Τουρκία, περιλαμβανομένων δημοσίων υπαλλήλων, δημοσιογράφων, φοιτητών συνδικαλιστών και Κούρδων.
Απόρρητο έγγραφο του OHD υπ΄αρ. 1979.597 ημερομηνίας 28/8/1996 γράφει χαρακτηριστικά:
"...Οσοι απόφοιτοι των Σχολών της Αστυνομίας χαρακτηρίζονται για την τόλμη και τη γεναιότητά τους και το επιθυμούν μπορεί να μετατεθούν στη ΝΑ Τουρκία. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα αμοίβονται από τα ειδικά ταμεία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου. Επιπλέον θα τους δίνεται επίδομα από τα μυστικά κονδύλια του κράτους. Προυποθέσεις για ανάθεση καθηκόντων είναι δύο: Να είναι εθνικιστές και συντηρητικοί".
Σημαίνοντα στελέχη Γκρίζων Λύκων ήταν ο Abdullah Catli (συνεργάτης της ΜΙΤ, καταζητούμενος από την Ιnterpol για διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης σε χώρες της δυτικής Ευρώπης), στην κηδεία του οποίου η Τ. Ciller φέρεται να δήλωσε ότι "εμείς τιμούμε με σεβασμό αυτούς που πυροβολούν εν ονόματι του κράτους(!)", και ο φίλος του Mehmet Ali Ağca, εκτελεστής συμβολαίων θανάτου και παρ΄ολίγον δολοφόνος του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό το 1981. Ο Ağca είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για το φόνο του δημοσιογράφου της Μilliyet Abdi Ipekci αλλά απέδρασε το 1979 με τη βοήθεια του Catli.
Η οργάνωση είναι αποδεδειγμένα υπεύθυνη για τη πρόκληση δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. Μετά τη κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών της Ρόδου το 1993, στη πόρτα του γραφείου των δασοκομμάντος στην Αθήνα βρέθηκε κολλημένο το εξής:

Σας γνωρίσαμε στη Κύπρο όπου πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο, βρεθήκαμε στη Ρόδο και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Υπογραφή "Γκρίζοι Λύκοι"

http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2009/11/x.html

Δίωξη κατά του Πρύτανη του Πολυτεχνείου

Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, σε βάρος του πρύτανη του ΕΜΠ, Κώστα Μουτζούρη, καθώς και δύο αντιπρυτάνεων, των κ. Πολύζου και Σπαθή, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε.

Η δίωξη αφορά σε οπτικές ίνες που εκχωρήθηκαν στο ΕΜΠ για εκπαιδευτικούς σκοπούς και με την ανοχή των πρυτανικών Αρχών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, χρησιμοποιούνται για τις αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες μεταξύ αυτών και το indymedia.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά το πέρας προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου για τον τρόπο χρήσης τεχνολογικού εξοπλισμού στο Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με τα επίμαχα δημοσιεύματα, υπό την ανοχή των αρμοδίων της Πρυτανείας τεχνολογικός εξοπλισμός για την πρόσβαση στο διαδίκτυο που παραχωρήθηκε στο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εξυπηρετεί ιστολόγια του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


«Είναι βέβαιον πως αν οι φαρισαίοι ζούσαν σήμερα στην Ελλάδα θα αισθανόντουσαν ότι είναι τέρατα ειλικρινείας …» Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις και ό,τι οι φίλοι σου σε δηλώσουν. Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει προ ετών ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην «Ελευθεροτυπία», ο Καραμανλής είναι… αριστερός. Ο Καραμανλής είναι αριστερός και είναι αριστερός γιατί του αρέσει η μουσική του Λουδοβίκου και γιατί κατέθετε σε κάθε ευκαιρία στεφάνια στα μνημεία των κομμουνιστών.


Αυτό σαν ένα μικρό δείγμα της απόλυτης ιδεολογικής και πολιτικής κυριαρχίας, μιας κυριαρχίας που αγγίζει τα όρια της δικτατορίας, της αριστεράς σε αυτήν την χώρα

"ΗΛΕΝΙΑ": ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Όλη η αλήθεια για το φωτομοντέλο που έγινε... δολοφονημένη φοιτήτρια για χάρη της προπαγάνδας των "αντιστασιακών"

(οι πραγματικοί αντιστασιακοί μετριούνται στα δάχτυλα του μισού χεριού),

αλλά και άγνωστες ιστορίες του "Πολυτεχνείου", που φυσικά και δεν "έριξε" την "Χούντα", αλλά τον Παπαδόπουλο για να φέρει τον Ιωαννίδη, αποκαλύπτει ο "Στόχος" την Πέμπτη...

Μην τον χάσει κανείς!

Είναι καιρός να σταματήσει η στοχευμένη προπαγάνδα, ειδικά προς την φοιτητιώσα και μαθητιώσα νεολαία...

Αντί λοιπόν να ψάχνουν το αν υπήρχε ή όχι το "κρυφό σχολειό" οι διάφοροι προοδευτικοί και "δημοκράτες", ας πουν την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη τον Νοέμβριο του '73!

πηγή

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ:"Φιλήσυχοι οι αναρχικοί,πλήρωσα εγώ το ξενοδοχείο λαθρομεταναστών"!


Ο πλιστείτε με ατσάλινη υπομονή,απομακρυνθείτε λίγο καλού-κακού από την οθόνη μήπως τη σπάσετε και απολαύστε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη σε νέες περιπέτειες:

-"ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ":



-"ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ":


Συγχαρητήρια Μιχάλη!Κατέθεσες για μια ακόμη φορά τα διαπιστευτήρια σου στους διάφορους "προοδευτικούς" της χώρας!Τι κι αν ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,που υποτίθεται πρέπει να προστατεύεις,σ'αφήνει παγερά αδιάφορο;Αυτά είναι λεπτομέρειες τώρα:προέχει η ασυλία των αναρχικών και η φιλοξενία των λαθρομεταναστών...!

πηγη

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ !


ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΤΑΜ !!!

Πριν από λίγο, αίφνης η Άγκυρα με την έκδοση σχετικής ΝΟΤΑΜ έθεσε ευθέως θέμα επαναχάραξης των συνόρων και ορίων μεταξύ των δύο χωρών! Με αφορμή μία άσκηση έρευνας-διάσωσης στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου, αρνείται την ελληνική αρμοδιότητα για αποστολές Έρευνας-Διάσωσης στην περιοχή διότι «δεν υπάρχει αναγνώριση από την Τουρκία των ορίων του FIR Αθηνών μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου που σημαίνει ότι δεν είναι αρμοδιότητα της Αθήνας οι αποστολές Έρευνας και διάσωσης στην περιοχή».


Προσθέτουν μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία οριοθέτησης των ορίων-συνόρων των δύο πλευρών η οποία να προσδιορίζει τις αρμοδιότητες Έρευνεας-Διάσωσης! Για την Τουρκία το Καστελλόριζο είναι «καρφί στο μάτι» γιατί λόγω και της υφαλοκρηπίδας του κόβει στα δύο τις περιοχές πετρελαϊκών ερευνών της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Και σε ότι αφορά το θέμα που εγείρεται σήμερα αναφορικά με τις αποστολές έρευνας-διάσωσης, δημιουργεί ένα τεράστιο μπλοκ ελληνικού FIR το οποίο διεισδύει βαθιά στην Ανατολική Μεσόγειο.


Αμφισβήτηση των περιοχών του FIR μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου, σημαίνει και επερχόμενη αμφισβήτηση και άλλων περιοχών των Δωδεκανήσων, όπου δεν υπάρχει διμερής συμφωνία οριοθέτησης ορίων και συνόρων μεταξύ των δύο πλευρών…
Υπάρχει όμως και ένα άλλο σημαντικό στοιχείο σε ότι αφορά την συγκεκριμένη άσκηση: Γίνεται την τελευταία ημέρα της τουρκοαιγυπτιακής άσκησης «Θάλασσα Φιλίας-2009», όπου θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός μονάδων του τουρκικού Ναυτικού.


Η θαλάσσια περιοχή που θα διεξαχθεί η τουρκοαιγυπτιακή άσκηση συνορεύει με την περιοχή που θα διεξαχθεί η άσκηση έρευνας-διάσωσης σε δύο ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι «συμπτωματικά» θα έχουν και τα μέσα για να προστατέψουν οποιαδήποτε κίνησή τους.


Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει η ελληνική πλευρά. Κανονικά θα πρέπει να παρεμποδιστεί η άσκηση. Άλλωστε η αντιNOTAM που εξέδωσε η ΥΠΑ είναι σαφής: Δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τέτοια άσκηση.


Θα τολμήσουν να υπερασπιστούν εμπράκτως όρια και σύνορα;

Χάρτες και οι ΝΟΤΑΜ στο defencenet.gr

Πηγή:defencenet.gr